2011 Aralık Anneleri

evet ne yiyeceğime karar verdim. Boş ekmekkk. İçim bitek bunu aldı. İsteyen varsa buyursun beraber yiyelim.

evet ne yiyeceğime karar verdim. Boş ekmekkk. İçim bitek bunu aldı. İsteyen varsa buyursun beraber yiyelim.

bu akşamlık bu kadar radyasyon yeter bana yarın akşam şu ikili test konusunu tekrar görüşmek üzre....Allaha emanet olun sağlıcakla kalın,bebişlerinize iyi bakın...

herkese merhaba!!! aslında ne yazacağımı bilmiyorum, sadece kendimi çok yalnız hissediyorum. gurbette olmak zaten çok zordu, şimdi çokkk daha zor annemi özledim, ablamın bana sarılmasını özledim offfff yaaa, sıkmak istemem sizi ama kötüyüm işte... dört gözle bebeğimi bekliyorum, o en iyi arkadaşı olacak annesinin...
neyse... hepinize hayırlı geceler, bebişli rüyalar görün inşallahh

Halimeciğimmmm oluyor arada benzer sıkıntılar hepimizde kendimizi değil gurbette kalabalıkta tanıdıkların yanında bile yalnız hissettiğimiz çok oluyor . Üzmemeye çalış kendini .
Makinaya renklileri attım odada kuruyan bir makina beyaz çamaşır var onlarda ütülenmek istiyor bazen diyorumki kendi kendime ülen borcum harcım olmasa üç günde bir yardımcı birini tutsam nasıl makbule geçecek ama mümkün değil :95: :)))

inşallah borçlarını ödersin bi an önce. bebeğin rızkıyla gelir inşallah yuvana. ilgilendiğin için tşk ederim. bak artık yalnız değilim

Ayy canım çok mutlu oldum şimdi :)))
Ha haa ömür biter borç bitmez

bitmez di mi? :))) biz de düğün borçlarını ödüyoruz hala, ardından araba borcu eklendi. muhtemelen o bitmeden de bi ev için borçlanalım deriz. :)) ama napalım yaa, paramız az huzurumuz çok olsun

İnşallah sırasıyla
Reklam aralarında kociş kapıyor pcyi
Üşüdüm kombi bozuldu servisten bakmaya gelmediler hala

Bizim önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüz var Allah nasip ederse üç belkide dört kişi olcez o zaman 2 sene nişanlı kaldık o yüzden bebek için acele ettik bakalım hayırlısıyla Siz ne kadarlık evlisiniz kızlar?

bız esımle 8 yıl cıktık b,r yıl nısanlı kaldık 2,5 yıllıkta evlıyız 3 yıl doluncak bır ay sonra da bebegımız olucak

bırbırımızın hayatında 10 yılı aşkındır varız :)

Son düzenleme:

aslında bizim iş karışık. nikahımız olalı 17 ay oldu. ama düğünümüzü yapalı daha 10 ay ve 2 aylık hamileyimm :))

biz 12 aralik 2004ten bu yana birlikteyiz (bebisin de tahmini dogumu 12 aralik). 2007 de evlendik 4 yillik evliyiz.

yarismaci arkadaslara basarilarrr

biz bayaa eskiyiz sanırım eşim üniversiteden yurttan arkadaşım .. yani aralık 96da çıkmaya başladık , 97 de hadi ben 1deyken o 2deydi .. 99da mezun oldu hemen askere gitti kasımda ve uzun dönemin 15 ay olduğu zaman Bingölde yaptı askerliğini .. 2000de öğretmenliğe başladım , eşim hala askerde .. 2001 şubatta eşim askerden döndü nihayet :) ama ikimizin de önünde ablaları var olunca onların dest-i izdivaçlarını bekledik 2 sene .. nihayet 2003te evlendik .. 2005in sonunda doğru pek korunmamaya başladık , ama benim bir şüpheyle kadın doğum dr.una gittiğim rutin kontrolde sorduğum bir soru üzerine çocuk sahibi olma konusunda sorunumuzun olabileceğini öğrendik .. o test bu test derken 2005 aralıkta ilk tüpbebek denememizi yaptık , sonuç negatif .. 6 ay sonra bir daha denedik , yine olmadı .. 1 sene sonra yine denedik , .. bu arada bu denmeden sonra küçük bir iç kanama geçirdiğimi öğrenince herşeyden vazgeçtik .. sonra sonra kendime güven geldi ve 2008 ağustosta laparoskopi oldum , ekimde de 4. denememi yaptırdım ve sonuç pozitif 2009 temmuzda oğlumu binbir mücadeleyle kucağıma aldım şükürler olsun 2011 nisan 25te de yeniden ve bu kez spontan yani doğal yoldan , bir çoğunuzun gibi hamile kaldığımı öğrendim
benim ki biraz uzun mu oldu ne

kısacası , evlenmeden önce 7 yıl beraberdik , 8 yıllık evliyiz , oğlumuz evliliğimizin 6. yılında dünyaya geldi , 8. yılında ise bu meleğim gelecek inşallah ..

teşekkür ederim beni eklemişsin listeye açıköası daha önce bulamadım ilk dikkatimi çekti ilk sayfa yazmışınız oradan baktım teşekkürler tekrr ellerinize sağlık

rica ederim tatlım , eksik bilgilerin varsa güncelleyebilirim

üzgün olan kız benim kızımın mavi gözlüsü aynı bu kadar benzer maşallh her evlat başka sevimli çok tatlılar

hadi yaa , maşallah , çok tatlı olmalııı
Allah bahtını açık etsin ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…