evet ne yiyeceğime karar verdim. Boş ekmekkk. İçim bitek bunu aldı. İsteyen varsa buyursun beraber yiyelim.
Halimeciğimmmm oluyor arada benzer sıkıntılar hepimizde kendimizi değil gurbette kalabalıkta tanıdıkların yanında bile yalnız hissettiğimiz çok oluyor . Üzmemeye çalış kendini .
Makinaya renklileri attım odada kuruyan bir makina beyaz çamaşır var onlarda ütülenmek istiyor bazen diyorumki kendi kendime ülen borcum harcım olmasa üç günde bir yardımcı birini tutsam nasıl makbule geçecek ama mümkün değil :95: :)))
Ayy canım çok mutlu oldum şimdi :)))
Ha haa ömür biter borç bitmez
Bizim önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüz varAllah nasip ederse üç belkide dört kişi olcez o zaman 2 sene nişanlı kaldık o yüzden bebek için acele ettik bakalım hayırlısıyla Siz ne kadarlık evlisiniz kızlar ?
kapanmış canım o site ama , biliyorum orayı denedim bugün yine açılmıyor :44:
bence çok kötü olduğunu , sürekli bulantı halinde gezdiğini , yemek kokuları felan mideni bulandırdığından , halsiz yattığından felan bahset .. bunun üstüne hala gelicez derse vallaa pessss
canım kusura bakma sen bana mesaj arasında da yazmıştın bilgilerini de ben ekleyinceye kadar sayfalar ilerlemişti , kaybettim seni oralarda :78: aradım isminden yazdığın mesajları da bulamadım yineçok iyi olur özel msj atarsan , bu kez de eklemezsem kendimi silicem valla
kıyamam yaaaa , Allah yardımcısı olsun .. eşimin abisinin oğlunda da oldu benzer bi şey ,ama o arada nefes almayı unutuyormuş , küveze aldılar , 1 hafta kalmadı bile sanırım , solunumu düzene girince çıkardılar .. inşallah onun da öyle olur ..
böyle düşünmenize sebep olduğum için ne kadar üzüldüğümü ve utandığımı anlamam sanırım .. haftaiçi okulumun olduğu bazı günler kayınvalidedeyiz , o günler yorgunluktan ve oğluşla daha fazla ilgilenme gayretinden pc açamıyorum bile .. arada yazdığınız mesajlar kaynıyor çünkü en az 70 kişiyiz full katılımda bulunmasak bile bir anda mesajlar artıyor ve okuyana kadar çok zaman geçiyor .. ha bir de geçmişi bitireyim öyle döneyim sohbete diye geçmişte ne yazılmış çizilmiş hepsini okuduğum da oldu , olmadı değil .. ama takip ettim bir süre benim uzun uzuuun alıntılar yapıp gözün aydın dediğim , sevincini-üzüntüsünü paylaştığım , endişesini giderecek bilgiler yazdığım vs.vs.. arkadaşlarımın çoğundan cevaben bir mesaj bile alamadığımı , kuru bir teşekkürü bile yazmadıklarını görünce ben de vazgeçtim çok fazla geçmişi okumaktan .. bir de aynı laptopta ben windows kullanıyorum , eşim macintosh programını .. kendi programını açmak için laptopı kapattığında benim windowsta sayfa açıkken yaptığım alıntılarım yada henüz kaydedemediğim bilgilerim uçuyorbu bir kaç kere oldu maalesef .. lütfen şahsi almayın , biraz geç de olsa yapmaya çalışıyorum . anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim
topiğin ilk sayfasında ilk msjda listemiz var , seni de ekledim , oraya bir göz atıp bilgilerini eklersen listede güncelleriz seni de[/QUOTE
teşekkür ederim beni eklemişsin listeye açıköası daha önce bulamadım ilk dikkatimi çekti ilk sayfa yazmışınız oradan baktım teşekkürler tekrr ellerinize sağlık
Oy oy maşallah Sumak
sıze gore bebek ıcın baya gec kalmısız ama
tesekkur ederım
...........................................
onların yerine başka foto ekleyeyim
Bizim önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüz varAllah nasip ederse üç belkide dört kişi olcez o zaman 2 sene nişanlı kaldık o yüzden bebek için acele ettik bakalım hayırlısıyla Siz ne kadarlık evlisiniz kızlar ?
teşekkür ederim beni eklemişsin listeye açıköası daha önce bulamadım ilk dikkatimi çekti ilk sayfa yazmışınız oradan baktım teşekkürler tekrr ellerinize sağlık
üzgün olan kız benim kızımın mavi gözlüsü aynı bu kadar benzer maşallh her evlat başka sevimli çok tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?