bu gecenin sabahı olur mu ki:18::18::18:
9aydır hep bir umut bu sefer sancım gelir diye ümit ettim..diğer ıkı dogumum da suni sancıyla oldu..ilkinde hiçbirşeyden habersizdim yatış yapıldı suni sancı verildi ve..sonrası malum
ikinci dogumumda yine günüm doldu ama bu sefer kı doktorum bana hep gelecek sancın dedı bende son güne kadar saf gibi doktorun bir bildiği var gelecek sancım diye bekledim ve verdiği gün gittiğimde hemşireye serumu hazırlatınca dank etti..yine suni sancı ve sonrası yine malum
bu benim 3.hamileliğim ve süpriz bir hamilelik oldu benim için..ilk aklıma gelen belkı bu sefer o duyguyu yaşarım sancım gelir planlı programlı doguma gitmek zorunda kalmam herşeyi dogal sürecinde yaşarım diye düşündüm..9ay hep bunun hayalını yaşadım..bu sefer olacak bu sefer sancım gelecek diye bekledim ama malesef yine olmadı ve yarın tekrar suni sancıyla bir dogumum daha başlatılacak
dogumu normal sürecinde mudahelesiz yaşayabilmek hep içimde bir ukde olarak kaldı..kalacak..
ve busefer herşeyin bilincinde olarak yatış yapmak sunı sancı almak hepsinden zor geliyor..yaşanmış tecrubelerim oldugu için..bu gece kızıma kavuşacagım heyecanından cok korku ve endişe yaşıyorum..uyku tutmadı sabah olacak mı bilmiyorum..bu gece coook uzun bir gece olacagı kesinnn..
dualarınızı eksik etmeyin inş..
he birde sancı gelmesi için yapılan herşey boşmuş onu ögrendim..haftalardır hurma yemekten sadece kılom arttı sıcak banyolar banamısın demedi..saatlerce yapılan yürüyüşlerin yorgunlugu yanıma kar kaldı..yani kısacası sancı gelecekse geliyor zaten kendiliğinden.. gelmiyecekse de ne yapsan yap gelmiyor..bugun son bir umut 2saat aralıksız tempolu yürüdüm.. sıcak sular.. sıcak banyolar.. banamısın demedi..
kızlar ben de doğurdum :) bir haftamı aldı toparlanmak,epidural sezeryan oldum.Allaha şükür herşey yolunda 6 günlüğüz,sarılık olur dediler yüzü ve gözünün akı sarı inşallah başlamadan atlatıcaz...doğuran herkesin forumu terketmesi cok normal.2 dk boşum olsa dinlenmeye ayırıyorum.bu arada bu topicden devam etmeli sorunlarımızı tecrübelerimizi paylaşmalıyız.benim afacan geceleri hacıyatmaza dönüyo ve de kucagımdan beşiğine zor bırakıyorum.ama uyudu mu da uyuyo.doktor 2-3 saatte bir emzir dediği için kaldırıyorum ve telaşemiz baslıyo,önce altımız acılıyo sonra emmek sonra da gaz.ha bi de uykuya geçiş için ilgi :)) gülümsemeye bakmayın cok yorucuymuş ama bi o kadar da güzel.bebişli anneler hadi tecrübelerimizi paylaşalım...niye bu cocuklar gece uyumuyo...ve niye sürekli emmek isterler üstelik sütümü cıkartıyor da fazlasını yani.kakamız çişimiz çok :) erkek bebek sürprizleri var tabi çişler anneye hoooop :) geçen yine bana çiş yapıyordu ben o telaşla üzerine örtü attım pipisinin ve istikamet değişip benim oğluşun üzerine geldi :)) göbek düşmeyince de silmek durumundayız.hala düşmedi göbeğimiz...
cnm sünneti hemen yapmayı düşünüyor musunuz?
kizlar ben cok kotuyum oglumu dun gece emzirirken azindan kan geldi baya iki kere hemen acile gittik herseyi normal dediler ama makinalara bagladilar gece orda kalcak evde surekli sut sagip goturuyorum cok kotuyum aglamaktan sutlerim azaldi bi onceki gece gene oglumdan ayri kaldim simdi gene bi kavustum derken aliyo doktorlar elimden allaha emanet yawrum artik nolur dua edin melegim sag saglim cikarsinlar yarin doktorlar bidaha gitmeyelim doktorlara
Ben oglum 1 gunlukken yaptirdim. Hicbir sikinti cikmadi hemen iyilesti orasi. Cok memnun kaldim
merhaba kızlar
hastane çantasına neler koydunuz birde emzirme sütyenlerini şuanki bedenimize göremi almamız gerek yoksa büyükmü
cnm doğum yapyığın hastanede mi yaptırdın, başka doktor mu buldun?[/QUOTE)
hastanede yaptırdım canım. oğlum bir günlükken yaptırdık. 5 dk sürdü. bi haftaya kalmadan iyileşti. ben amerikadayım, burada operatör kadın doğum doktoru yapıyor türkiyede nasıl oluyor bilmiyorum, burada bile öneriliyor yenidoğan sünneti.
kizlar bebisim evde misil misil uyuyor memislerden kan yutmus sanirim ondanmis memislere dikkat kanarsa korkmayin kusarsada ben gibi hehe
:) güzel haberine sevindim canım. gögüslerinin uçlarına her aklına geldiğinde zeytinyağı sür canım sürekli nemli kalması gerek ki kuruyup kanamasın
sütün de gelir inşallah cnm allah analı babalı büyütsünçok şükür kızıma kavuştum. normal doğum diye tutturdum. en sonunda epidural sezeryan oldum. 40 h 6 günlük bebeğim 26.12. 2011 tarihinde 3.500 kilo 52 cm olarak dünyaya geldi.. dünya tatlısı . allahım herkese nasip etsin . yalnız sütüm yok. arada mama vermek zorunda kalıyorum. darısı bekleyenlerin başına
inşallah bu seferen azacısız atlatırsın cnmbu gecenin sabahı olur mu ki:18::18::18:
9aydır hep bir umut bu sefer sancım gelir diye ümit ettim..diğer ıkı dogumum da suni sancıyla oldu..ilkinde hiçbirşeyden habersizdim yatış yapıldı suni sancı verildi ve..sonrası malum
ikinci dogumumda yine günüm doldu ama bu sefer kı doktorum bana hep gelecek sancın dedı bende son güne kadar saf gibi doktorun bir bildiği var gelecek sancım diye bekledim ve verdiği gün gittiğimde hemşireye serumu hazırlatınca dank etti..yine suni sancı ve sonrası yine malum
bu benim 3.hamileliğim ve süpriz bir hamilelik oldu benim için..ilk aklıma gelen belkı bu sefer o duyguyu yaşarım sancım gelir planlı programlı doguma gitmek zorunda kalmam herşeyi dogal sürecinde yaşarım diye düşündüm..9ay hep bunun hayalını yaşadım..bu sefer olacak bu sefer sancım gelecek diye bekledim ama malesef yine olmadı ve yarın tekrar suni sancıyla bir dogumum daha başlatılacak
dogumu normal sürecinde mudahelesiz yaşayabilmek hep içimde bir ukde olarak kaldı..kalacak..
ve busefer herşeyin bilincinde olarak yatış yapmak sunı sancı almak hepsinden zor geliyor..yaşanmış tecrubelerim oldugu için..bu gece kızıma kavuşacagım heyecanından cok korku ve endişe yaşıyorum..uyku tutmadı sabah olacak mı bilmiyorum..bu gece coook uzun bir gece olacagı kesinnn..
dualarınızı eksik etmeyin inş..
he birde sancı gelmesi için yapılan herşey boşmuş onu ögrendim..haftalardır hurma yemekten sadece kılom arttı sıcak banyolar banamısın demedi..saatlerce yapılan yürüyüşlerin yorgunlugu yanıma kar kaldı..yani kısacası sancı gelecekse geliyor zaten kendiliğinden.. gelmiyecekse de ne yapsan yap gelmiyor..bugun son bir umut 2saat aralıksız tempolu yürüdüm.. sıcak sular.. sıcak banyolar.. banamısın demedi..
gözünüz aydın hayırlı olsun bebeğiniz benim kızımın göbeği 11.gün düşmüştü ne kadar geç düşerse o kadar sağlıklı derler...kızlar ben de doğurdum :) bir haftamı aldı toparlanmak,epidural sezeryan oldum.Allaha şükür herşey yolunda 6 günlüğüz,sarılık olur dediler yüzü ve gözünün akı sarı inşallah başlamadan atlatıcaz...doğuran herkesin forumu terketmesi cok normal.2 dk boşum olsa dinlenmeye ayırıyorum.bu arada bu topicden devam etmeli sorunlarımızı tecrübelerimizi paylaşmalıyız.benim afacan geceleri hacıyatmaza dönüyo ve de kucagımdan beşiğine zor bırakıyorum.ama uyudu mu da uyuyo.doktor 2-3 saatte bir emzir dediği için kaldırıyorum ve telaşemiz baslıyo,önce altımız acılıyo sonra emmek sonra da gaz.ha bi de uykuya geçiş için ilgi :)) gülümsemeye bakmayın cok yorucuymuş ama bi o kadar da güzel.bebişli anneler hadi tecrübelerimizi paylaşalım...niye bu cocuklar gece uyumuyo...ve niye sürekli emmek isterler üstelik sütümü cıkartıyor da fazlasını yani.kakamız çişimiz çok :) erkek bebek sürprizleri var tabi çişler anneye hoooop :) geçen yine bana çiş yapıyordu ben o telaşla üzerine örtü attım pipisinin ve istikamet değişip benim oğluşun üzerine geldi :)) göbek düşmeyince de silmek durumundayız.hala düşmedi göbeğimiz...
kizlar ben cok kotuyum oglumu dun gece emzirirken azindan kan geldi baya iki kere hemen acile gittik herseyi normal dediler ama makinalara bagladilar gece orda kalcak evde surekli sut sagip goturuyorum cok kotuyum aglamaktan sutlerim azaldi bi onceki gece gene oglumdan ayri kaldim simdi gene bi kavustum derken aliyo doktorlar elimden allaha emanet yawrum artik nolur dua edin melegim sag saglim cikarsinlar yarin doktorlar bidaha gitmeyelim doktorlara
Cnmm daha buyuk alman lazim,daha 31 desin cunku
Hepiniz doğurdunuz ben kaldımmmm sadece
sütün de gelir inşallah cnm allah analı babalı büyütsün
inşallah bu seferen azacısız atlatırsın cnm
gözünüz aydın hayırlı olsun bebeğiniz benim kızımın göbeği 11.gün düşmüştü ne kadar geç düşerse o kadar sağlıklı derler...
geçmiş olsun bebeğinize onun için sağlam durmalısınız.neden olduğu hakkında bir şey dediler mi umarım en kısa zamanda kucağınıza alıp eve götürürsünüz bir daha da hiç hastalanmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?