2011 Aralık Anneleri

fatmacıgım 3.25e kadar uyumadıgına göre sende uykusuz gitmişsin doğuma.gerçi ben kontrole diye gittiydim sadece 2 saat uyumustum suni sancı yoruyor zaten birde uykusuzluk çok kötü.birde bebişin ilk gecesi emzirmekti falan yine uyuyamadım sersem gibi olmustum Allah yardımcın olsun korktugun gibi değil ummadıgın kadar çabuk olur doğumun inşallah

kızlar ben de doğurdum :) bir haftamı aldı toparlanmak,epidural sezeryan oldum.Allaha şükür herşey yolunda 6 günlüğüz,sarılık olur dediler yüzü ve gözünün akı sarı inşallah başlamadan atlatıcaz... doğuran herkesin forumu terketmesi cok normal.2 dk boşum olsa dinlenmeye ayırıyorum.bu arada bu topicden devam etmeli sorunlarımızı tecrübelerimizi paylaşmalıyız.benim afacan geceleri hacıyatmaza dönüyo ve de kucagımdan beşiğine zor bırakıyorum.ama uyudu mu da uyuyo.doktor 2-3 saatte bir emzir dediği için kaldırıyorum ve telaşemiz baslıyo,önce altımız acılıyo sonra emmek sonra da gaz.ha bi de uykuya geçiş için ilgi :)) gülümsemeye bakmayın cok yorucuymuş ama bi o kadar da güzel.bebişli anneler hadi tecrübelerimizi paylaşalım...niye bu cocuklar gece uyumuyo...ve niye sürekli emmek isterler üstelik sütümü cıkartıyor da fazlasını yani.kakamız çişimiz çok :) erkek bebek sürprizleri var tabi çişler anneye hoooop :) geçen yine bana çiş yapıyordu ben o telaşla üzerine örtü attım pipisinin ve istikamet değişip benim oğluşun üzerine geldi :)) göbek düşmeyince de silmek durumundayız.hala düşmedi göbeğimiz...

cnm sünneti hemen yapmayı düşünüyor musunuz?

kizlar ben cok kotuyum oglumu dun gece emzirirken azindan kan geldi baya iki kere hemen acile gittik herseyi normal dediler ama makinalara bagladilar gece orda kalcak evde surekli sut sagip goturuyorum cok kotuyum aglamaktan sutlerim azaldi bi onceki gece gene oglumdan ayri kaldim simdi gene bi kavustum derken aliyo doktorlar elimden allaha emanet yawrum artik nolur dua edin melegim sag saglim cikarsinlar yarin doktorlar bidaha gitmeyelim doktorlara

çok şükür kızıma kavuştum. normal doğum diye tutturdum. en sonunda epidural sezeryan oldum. 40 h 6 günlük bebeğim 26.12. 2011 tarihinde 3.500 kilo 52 cm olarak dünyaya geldi.. dünya tatlısı . allahım herkese nasip etsin . yalnız sütüm yok. arada mama vermek zorunda kalıyorum. darısı bekleyenlerin başına

çok geçmiş olsun... inşallah sağ salim eve döner bebeğin. sen içini ferah tut herşeyi normal demişler bak.

merhaba kızlar
hastane çantasına neler koydunuz birde emzirme sütyenlerini şuanki bedenimize göremi almamız gerek yoksa büyükmü

destinacım doğum oldumu acaba merak ettim..
meleğimolsun çok geçmiş olsun canım...bak normalmiş herşey..korkma sakın..
lizzie..tebrik ederim canım..Allah analı babalı büyütsün..

gerçekten 1-2 ay öncesine kadar burası ana baba günüyken şimdi in cin top oynuyo.....hepimiz bebişlerimzle ilgilenmekten ve boş anlarımızı değerlendirmekten başka bişey düşünemez olduk..1-2 ay sonra hayat umarım normale döner...

kizlar bebisim evde misil misil uyuyor memislerden kan yutmus sanirim ondanmis memislere dikkat kanarsa korkmayin kusarsada ben gibi hehe

sütün de gelir inşallah cnm allah analı babalı büyütsün
inşallah bu seferen azacısız atlatırsın cnm
gözünüz aydın hayırlı olsun bebeğiniz benim kızımın göbeği 11.gün düşmüştü ne kadar geç düşerse o kadar sağlıklı derler...

geçmiş olsun bebeğinize onun için sağlam durmalısınız.neden olduğu hakkında bir şey dediler mi umarım en kısa zamanda kucağınıza alıp eve götürürsünüz bir daha da hiç hastalanmaz..

ins cnm memislerden kan yutmus sanirim gogus kalbe daha yakin oldugundan keskin kan varmis sutle karisinca kan yogunlasirmis sirf pelte kan geldi bi yemek kasigi gecik ardindan sutle karisik yogun gecenin bi yarisi uykulu gozlerle emzirirkene soka ugradim miyde kanamasi olsa oksurunce gelirmis surekli sukur hicbirseyi yokmus kanama yoktu memislerimde ama heralde bi noktadan patladi anlamadim ben morardilarda kan yoktu ama bisi yokya rahatladik cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…