inşallah sen de tez zamanda bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın. sıkıntısız kolaycacık doğumlar diliyorum :)
Cnmmm ben deeee varimmm sen gibi henuz dogurmadim.ztn ikimiz ayniyiz bakalim hangimiz dogurcak once:)))
merabaalarrr kızlarrr nabersinizz.topik nekadar sessizleşmiş yaww geçmişi 2 dakikada bitirdimmçehregül doğurmamışssın sanırım hala hayırlısı cnm beklemek çok zor allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin gerçekten eşsiz bi duyguymuşş canından bi parça
kızlar ne zamandır bende sizi takip ediyorum.doğum yapanlara geçmiş olsun.ne güzel aldınız bebişlerinizi kucağınıza.bende aralık annesi olacağım diye bekliyorum ama gelen giden yok hala günümüzü doldurduk ama gelmiyor kerata.ocağa kalmamak tek isteğim ama kalacağım sanırım bu gidişle.
cnm kırk haftayı bu pazar tamamlıyorum ama sanki hiç gelmicek hep karnımda kalacak gibi bi his var içimde
kızlar ne zamandır bende sizi takip ediyorum.doğum yapanlara geçmiş olsun.ne güzel aldınız bebişlerinizi kucağınıza.bende aralık annesi olacağım diye bekliyorum ama gelen giden yok hala günümüzü doldurduk ama gelmiyor kerata.ocağa kalmamak tek isteğim ama kalacağım sanırım bu gidişle.
merabaalarrr kızlarrr nabersinizz.topik nekadar sessizleşmiş yaww geçmişi 2 dakikada bitirdimmçehregül doğurmamışssın sanırım hala hayırlısı cnm beklemek çok zor allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin gerçekten eşsiz bi duyguymuşş canından bi parça
cnm kırk haftayı bu pazar tamamlıyorum ama sanki hiç gelmicek hep karnımda kalacak gibi bi his var içimde
Canım çatı kontrolü yapıldı mı, bana geçen cuma yaptı doktor, rahmin yumuşak değil, hiç açıklık yok, daha bekler dedi...senin durumun nasıl?
kizlar bebisim evde misil misil uyuyor memislerden kan yutmus sanirim ondanmis memislere dikkat kanarsa korkmayin kusarsada ben gibi hehe
kizlar bebisim evde misil misil uyuyor memislerden kan yutmus sanirim ondanmis memislere dikkat kanarsa korkmayin kusarsada ben gibi hehe
İ
Ne zmn dogcagi konusunda demedi de,sancim agrim hic yok diyince 41 e beklemek risk 40 gecince olmazsa suni sanci yine olmazsa sezeryan demisti.cuma catima baktiginda iyi guzel normale uygunsun dedi.yumusak sert die soylemedi bak merak ettim simdi ben :)) 5-10 ocak gibi dogar die icime doguyor bakalim.ama bebek normalse suyu falan ben 41 e durmamda sakinca yoktur diorum yaa.cook doguran var o zmndada tabiiii siki takip lazim.tehlikeli es yaslanir falan Allah korusun.ama Dr. 41 risk cok bebek kaybi yasaniyor vs.die konusmustu
son günler sıkıcı oluyor anlıyorum seni, olsun bebiş biraz büyür karnında, ele avuca gelir. sen dua et bol bol canım, doğumun kolaycacık olsun
iyilik nusyacım, evet topik pek bi sessiz, bebişler tüm zamanımızı alıyor nerdeyse, bizim de göbeğiimiz anca düştü bugun banyomuzu yaptık, mis gibi olduk.
aynı ben :) bi doğsun önceki sıkıntılarını hatırlamassın bile. son zamanlarını güzel ve dinlenerek geçir nasılsa gelecek stres yapma, doğduktan sonra maraton başlıyor :)
bendede aynı his vardı ama merak etme elbet gelecek hemde hiç ummadığın andaoraya girdi elbet çıkacak stres yapma diyeceğim ama yapacaksın bende öyle oluyordum çünkü
kızlar ben de doğurdum :) bir haftamı aldı toparlanmak,epidural sezeryan oldum.Allaha şükür herşey yolunda 6 günlüğüz,sarılık olur dediler yüzü ve gözünün akı sarı inşallah başlamadan atlatıcaz...doğuran herkesin forumu terketmesi cok normal.2 dk boşum olsa dinlenmeye ayırıyorum.bu arada bu topicden devam etmeli sorunlarımızı tecrübelerimizi paylaşmalıyız.benim afacan geceleri hacıyatmaza dönüyo ve de kucagımdan beşiğine zor bırakıyorum.ama uyudu mu da uyuyo.doktor 2-3 saatte bir emzir dediği için kaldırıyorum ve telaşemiz baslıyo,önce altımız acılıyo sonra emmek sonra da gaz.ha bi de uykuya geçiş için ilgi :)) gülümsemeye bakmayın cok yorucuymuş ama bi o kadar da güzel.bebişli anneler hadi tecrübelerimizi paylaşalım...niye bu cocuklar gece uyumuyo...ve niye sürekli emmek isterler üstelik sütümü cıkartıyor da fazlasını yani.kakamız çişimiz çok :) erkek bebek sürprizleri var tabi çişler anneye hoooop :) geçen yine bana çiş yapıyordu ben o telaşla üzerine örtü attım pipisinin ve istikamet değişip benim oğluşun üzerine geldi :)) göbek düşmeyince de silmek durumundayız.hala düşmedi göbeğimiz...
Cnmm ya cok gecmis olsun.okurken ben de korktum bianda neyseki bebekte sorun yokmus.artk aci ve kanamaya katlancaz bizde:)) lansinoh lanolin kullaniyor musun? Ben 2 haftadir hazirliyorum kendimi suruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?