2011 Aralık Anneleri

Cnmmm ben deeee varimmm sen gibi henuz dogurmadim.ztn ikimiz ayniyiz bakalim hangimiz dogurcak once:)))

kızlar ne zamandır bende sizi takip ediyorum.doğum yapanlara geçmiş olsun.ne güzel aldınız bebişlerinizi kucağınıza.bende aralık annesi olacağım diye bekliyorum ama gelen giden yok hala günümüzü doldurduk ama gelmiyor kerata.ocağa kalmamak tek isteğim ama kalacağım sanırım bu gidişle.

merabaalarrr kızlarrr nabersinizz.topik nekadar sessizleşmiş yaww geçmişi 2 dakikada bitirdimm çehregül doğurmamışssın sanırım hala hayırlısı cnm beklemek çok zor allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin gerçekten eşsiz bi duyguymuşş canından bi parça

cnm kırk haftayı bu pazar tamamlıyorum ama sanki hiç gelmicek hep karnımda kalacak gibi bi his var içimde

Sen kaç haftalıksın cnm tam olarak?

cnm kırk haftayı bu pazar tamamlıyorum ama sanki hiç gelmicek hep karnımda kalacak gibi bi his var içimde

bendede aynı his vardı ama merak etme elbet gelecek hemde hiç ummadığın anda oraya girdi elbet çıkacak stres yapma diyeceğim ama yapacaksın bende öyle oluyordum çünkü

son günler sıkıcı oluyor anlıyorum seni, olsun bebiş biraz büyür karnında, ele avuca gelir. sen dua et bol bol canım, doğumun kolaycacık olsun

iyilik nusyacım, evet topik pek bi sessiz, bebişler tüm zamanımızı alıyor nerdeyse, bizim de göbeğiimiz anca düştü bugun banyomuzu yaptık, mis gibi olduk.

aynı ben :) bi doğsun önceki sıkıntılarını hatırlamassın bile. son zamanlarını güzel ve dinlenerek geçir nasılsa gelecek stres yapma, doğduktan sonra maraton başlıyor :)

İ
Canım çatı kontrolü yapıldı mı, bana geçen cuma yaptı doktor, rahmin yumuşak değil, hiç açıklık yok, daha bekler dedi...senin durumun nasıl?

Ne zmn dogcagi konusunda demedi de,sancim agrim hic yok diyince 41 e beklemek risk 40 gecince olmazsa suni sanci yine olmazsa sezeryan demisti.cuma catima baktiginda iyi guzel normale uygunsun dedi.yumusak sert die soylemedi bak merak ettim simdi ben :)) 5-10 ocak gibi dogar die icime doguyor bakalim.ama bebek normalse suyu falan ben 41 e durmamda sakinca yoktur diorum yaa.cook doguran var o zmndada tabiiii siki takip lazim.tehlikeli es yaslanir falan Allah korusun.ama Dr. 41 risk cok bebek kaybi yasaniyor vs.die konusmustu

kizlar bebisim evde misil misil uyuyor memislerden kan yutmus sanirim ondanmis memislere dikkat kanarsa korkmayin kusarsada ben gibi hehe

Cnmm ya cok gecmis olsun.okurken ben de korktum bianda neyseki bebekte sorun yokmus.artk aci ve kanamaya katlancaz bizde:)) lansinoh lanolin kullaniyor musun? Ben 2 haftadir hazirliyorum kendimi suruyorum

Bnm doktor da aksine bebeğin suyu falan çok iyi, 41 bitirelim, 42 ye bakarız dedi...hiç açılma olmadan suni sancı vermem dedi...sabır sabır sabır....geceleri midem çok yanmasa biraz daha sabırlı ve güçlü olabilirdim sanırım.

Son 1 aydır hastane çantası, bebeğin puseti, çantası kıyafetleri bütün ıvırı zıvırı ortalarda, gördükçe iyice sinirleniyorum, bi yere kaldırayım bari... kızlar bi de size şunu sorcam, doğumdan bi süre önce az çok belirti olur mu ne bileyim hafif ağrılar sancılar falan? ya ben çok iyiyim hiç sancı mancı yok...garip bi durum :26:

canim gozun aydin.bebeginin bilgilerini yaz ekliyim listeye istersen.dogum haftani kilosunu boyunu adini cinsiyetini falan

merhaba cehregul sanırım daha dogurmadın.bızım haftamız senle aynıymıs.ben senden bır gun ondeymısım sadece.sezeryan olmak ıstedım ben oyuzden 38+3 e gun aldık yanı 21 aralıka.benım o gunden once hıc belırtım olmadı.o sabah 5 bucukta kalkıp 6 gıbı yola cıkarız dıyorduk.8 de hastanede oluruz ve 9-9 bucuk gıbıde sezeryana alırız demıstı dr.um.o aksam banyo yaptım tuylerımı aldım cok yoruldugumu hıssettım.gece 4 te tuvalete kalktım sonra yattım ve bı sure sonra tık dıye bır sey duydum rahımde .gazım da vardı heralde bagrsak hareketı dedım.ama ya bebek plesantadan ayrldıysa dıyede dusunmeye basladım.bebegım hareket edıyordu.uyuyamadım.1 bucuk saat sonra uyanacaktık ya heyecan da vardı.sonra bır kez daha wc ye gıttım.orda sıvı geldı hafıf kanlı acık pembe renkte .anladım kı suyum geldı.hemen herkesı uyandırdım apar topar evden cıktık hazrlanıp.
2 saatlık yolu 1 saatte gıttık.6 da hastanedeydık cok korktum suyum akınca bebegıme bısı olur dıye ama sukur nst de kalp atıslarını duyuyorduk.hemsıre acılmaya baktı berbat bısı o kontrol yaa.1 parmaklık acılma var cok az dedı.ama o acı cok kotuydu
sonra sancım gelmeye basladı 90 lara cıkıyordu sancım ve saat 9 oldugunda sancım dakıkada bır gelmeye baslamıstı.cok berbat bısıymıs o sancı.normal dogum cok zormus yaaa.neyse sonra dr.um geldı sezeryanla aldık bebısımızı cok sukur.gercı sezeryanın sonrası zor ya.ama bende acılma yoktu .bence bebegını rıske atma ılla normal olsun dıye.bılmıyorum senın kacıncı bebısın ama bız cok bekleyınce cok ugrasınca bebıs ıcın cok gecktrmeden almak ıstedım yavrumu kucagıma.umarım sende cok beklemeden gelır artık.ama bende hıc belırtı olmadı su gelmeden once.bıranda hersey olabılıyor yanı.

Cnmm ya cok gecmis olsun.okurken ben de korktum bianda neyseki bebekte sorun yokmus.artk aci ve kanamaya katlancaz bizde:)) lansinoh lanolin kullaniyor musun? Ben 2 haftadir hazirliyorum kendimi suruyorum

lansinoh suruyorum cnm cok iyi geliyor gecmek uzare yaralar ama benimki memeye yapistimi azindan zor aliyorum doyuyor meme keyfi yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…