eren cnm koyduk cnmoglusunun iyi olmasina sevindim canim.adi ne oldu bebeginin
merhaba cehregul sanırım daha dogurmadın.bızım haftamız senle aynıymıs.ben senden bır gun ondeymısım sadece.sezeryan olmak ıstedım ben oyuzden 38+3 e gun aldık yanı 21 aralıka.benım o gunden once hıc belırtım olmadı.o sabah 5 bucukta kalkıp 6 gıbı yola cıkarız dıyorduk.8 de hastanede oluruz ve 9-9 bucuk gıbıde sezeryana alırız demıstı dr.um.o aksam banyo yaptım tuylerımı aldım cok yoruldugumu hıssettım.gece 4 te tuvalete kalktım sonra yattım ve bı sure sonra tık dıye bır sey duydum rahımde .gazım da vardı heralde bagrsak hareketı dedım.ama ya bebek plesantadan ayrldıysa dıyede dusunmeye basladım.bebegım hareket edıyordu.uyuyamadım.1 bucuk saat sonra uyanacaktık ya heyecan da vardı.sonra bır kez daha wc ye gıttım.orda sıvı geldı hafıf kanlı acık pembe renkte .anladım kı suyum geldı.hemen herkesı uyandırdım apar topar evden cıktık hazrlanıp.
2 saatlık yolu 1 saatte gıttık.6 da hastanedeydık cok korktum suyum akınca bebegıme bısı olur dıye ama sukur nst de kalp atıslarını duyuyorduk.hemsıre acılmaya baktı berbat bısı o kontrol yaa.1 parmaklık acılma var cok az dedı.ama o acı cok kotuydu
sonra sancım gelmeye basladı 90 lara cıkıyordu sancım ve saat 9 oldugunda sancım dakıkada bır gelmeye baslamıstı.cok berbat bısıymıs o sancı.normal dogum cok zormus yaaa.neyse sonra dr.um geldı sezeryanla aldık bebısımızı cok sukur.gercı sezeryanın sonrası zor ya.ama bende acılma yoktu .bence bebegını rıske atma ılla normal olsun dıye.bılmıyorum senın kacıncı bebısın ama bız cok bekleyınce cok ugrasınca bebıs ıcın cok gecktrmeden almak ıstedım yavrumu kucagıma.umarım sende cok beklemeden gelır artık.ama bende hıc belırtı olmadı su gelmeden once.bıranda hersey olabılıyor yanı.
Allah yardımcın olsun destinacım, inşallah bu sefer daha kolay bir şekilde atlatırsın. dualarım seninle.
Destinacım saat kaçta gideceksin, gittin mi acaba??? :26:
fatmacıgım 3.25e kadar uyumadıgına göre sende uykusuz gitmişsin doğuma.gerçi ben kontrole diye gittiydim sadece 2 saat uyumustum suni sancı yoruyor zaten birde uykusuzluk çok kötü.birde bebişin ilk gecesi emzirmekti falan yine uyuyamadım sersem gibi olmustum Allah yardımcın olsun korktugun gibi değil ummadıgın kadar çabuk olur doğumun inşallah
kızlar ben de doğurdum :) bir haftamı aldı toparlanmak,epidural sezeryan oldum.Allaha şükür herşey yolunda 6 günlüğüz,sarılık olur dediler yüzü ve gözünün akı sarı inşallah başlamadan atlatıcaz...doğuran herkesin forumu terketmesi cok normal.2 dk boşum olsa dinlenmeye ayırıyorum.bu arada bu topicden devam etmeli sorunlarımızı tecrübelerimizi paylaşmalıyız.benim afacan geceleri hacıyatmaza dönüyo ve de kucagımdan beşiğine zor bırakıyorum.ama uyudu mu da uyuyo.doktor 2-3 saatte bir emzir dediği için kaldırıyorum ve telaşemiz baslıyo,önce altımız acılıyo sonra emmek sonra da gaz.ha bi de uykuya geçiş için ilgi :)) gülümsemeye bakmayın cok yorucuymuş ama bi o kadar da güzel.bebişli anneler hadi tecrübelerimizi paylaşalım...niye bu cocuklar gece uyumuyo...ve niye sürekli emmek isterler üstelik sütümü cıkartıyor da fazlasını yani.kakamız çişimiz çok :) erkek bebek sürprizleri var tabi çişler anneye hoooop :) geçen yine bana çiş yapıyordu ben o telaşla üzerine örtü attım pipisinin ve istikamet değişip benim oğluşun üzerine geldi :)) göbek düşmeyince de silmek durumundayız.hala düşmedi göbeğimiz...
çok şükür kızıma kavuştum. normal doğum diye tutturdum. en sonunda epidural sezeryan oldum. 40 h 6 günlük bebeğim 26.12. 2011 tarihinde 3.500 kilo 52 cm olarak dünyaya geldi.. dünya tatlısı . allahım herkese nasip etsin . yalnız sütüm yok. arada mama vermek zorunda kalıyorum. darısı bekleyenlerin başına
destinacım doğum oldumu acaba merak ettim..
meleğimolsun çok geçmiş olsun canım...bak normalmiş herşey..korkma sakın..
lizzie..tebrik ederim canım..Allah analı babalı büyütsün..
gerçekten 1-2 ay öncesine kadar burası ana baba günüyken şimdi in cin top oynuyo.....hepimiz bebişlerimzle ilgilenmekten ve boş anlarımızı değerlendirmekten başka bişey düşünemez olduk..1-2 ay sonra hayat umarım normale döner...
Bnm doktor da aksine bebeğin suyu falan çok iyi, 41 bitirelim, 42 ye bakarız dedi...hiç açılma olmadan suni sancı vermem dedi...sabır sabır sabır....geceleri midem çok yanmasa biraz daha sabırlı ve güçlü olabilirdim sanırım.
doğumdan 1 hafta önce ara ara yalancı sancılar oldu bende ama günde en fazla 10 kez oluyodu ama doğumdan 2gün önce anlamıştım belirtiler oldu yani herkeste aynı mı bilmiyorum tabii ..doğuma 3 gün kala grip olmuştum ben çok kötüydüm çok öksürüyordum doğumdan 2 gece önce karnım sabaha kadar hep sertleşti kasılma oldu yani dk tuttum ama hep düzensizdi doğumdan 1 gün öncede makatta baskı ve acı vardı bende böyle oldu sonra da doğurdum zaten
selam kızlarrr sonunda kendi dogum haberimi verebilmenin mutlulugunu yaşıyorummm
27.12.2011 de 17:05 de kızım ZEYNEP HİLAL dünyaya gözlerini açtı..
sabahtan yatış yapıldı suni sancıyla başlatıldı dogum ve önceki dogumlarım gibi bu da problemli oldu ve zor olduyalnız bu 3.cü dogumum ailecek hepimizin ömründen ömür götürdü diyebilirim..kızımı az daha kaybediyorduk..onu bize bağışlayan rabbime binlerce kez şükürler olsun..2gündür kızıma baktıkça aglıyorum ya bişey olsaydı diye..allah kimseye böyle birşey yaşatmasın..hamdolsun şuan kızımda bende cok iyiyiz..darısı dogurmayan arkadaşlarıma olsun inş..ve ben bir daha eger olurda 4.ye hamıle kalacak olsam sancım gelmezse suni sancıyla normal dogum yapmam sanırım..eşime diyorum sancım gelmediğine göre anlamam lazımdı bu da vukuatlı bir dogum olacak ama hernasılsa 3.cüye yine bir cesaret yine normal dogum dıye dırettim anlamadım:)ama artık bu son bir daha mı asla:))
ilk kızım eliyle geldiği için epey bi beni parçalamıştı..oglumda kordon dolanması olmuştu.. bu kızımsa son anda kafanı cevirmiş yuzu kanala sıkışmış 1saat kadar cıkamadı..umudumu kestiğim bir anda dogum gerçekleşti..yalnız kızım sanki dayak yemiş gibiydi dogdugunda alnı koskocaman şiş gözler patlıyacak gibi surat mosmor..( ayaklar ve ellerde aşırı morarmıştı..onu bize bağışlayan allahıma ne kadar şükretsem az..şuan iyiya yaşadıgım tüm zorlukları sıkıntıları acıları unutturdu bana..hiç kucagımdan bırakasım yok aglamasına ise hiç dayanamıyorum
eşim diyor senin bu dogumun ömrümü bitirdi sanki kafamda siyah saç kalmadı..annem hala kendine gelemedi...bekleyenlerede cok zor yaşayanada cok zor birşey..rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin..
cok sagolun arkadaşlar sonunda zor olsada kavuştum bende:)
gözün aydın cnm allah analı babalı buyutsun inş..
gözün aydın olsun cnm hayırlı evalt olsun inş..
oldu pelincim sonunda bende dogurdum:))
cnm bende 41+1 de doguma gıttım plesanta yaşlandıgından daha fazla bekletmedi doktor ben hala ısrarla sancım gelsin diye bekleyecektim ama boşunaymış daha kötü oldu o kadar uzun beklemem..hayırlısı olsun inş senin içinde umarım gelir sancın bunun stresini en ıyı ben anlarım 3hamılelıgımde de yaşadım...allah hakkında hayırlısını versin saglıkla kavuştursun bebişine..
Herkesin bunyesine gore degisiyor, bende hic sanci olmamisti dogum anina kadar. Zaten dogumumda da suni sanci aldim oyle sancilandim. Bebegin tum esyasi hazir olunca sabirsiz bir bekleyis basliyor, az kaldi bence sen 3 gune kalmaz doguracaksin, icimden bi ses oyle diyor. Eger sancin gelmesse de suni sancidan korkma sakin. Epidural al prensesler gibi yap dogumunu mis gibi.Son 1 aydır hastane çantası, bebeğin puseti, çantası kıyafetleri bütün ıvırı zıvırı ortalarda, gördükçe iyice sinirleniyorum, bi yere kaldırayım bari... kızlar bi de size şunu sorcam, doğumdan bi süre önce az çok belirti olur mu ne bileyim hafif ağrılar sancılar falan? ya ben çok iyiyim hiç sancı mancı yok...garip bi durum :26:
Destına hayırlı olsuun cnm tum dogm yapanlar tebrıkler darısı kavusmayanlara
annıs cnm bızım bebıs 23 unde deıl 22 sınde dogdu 38h6gunlukken nıckonunda 22 sınde cnmm
Herkesin bunyesine gore degisiyor, bende hic sanci olmamisti dogum anina kadar. Zaten dogumumda da suni sanci aldim oyle sancilandim. Bebegin tum esyasi hazir olunca sabirsiz bir bekleyis basliyor, az kaldi bence sen 3 gune kalmaz doguracaksin, icimden bi ses oyle diyor. Eger sancin gelmesse de suni sancidan korkma sakin. Epidural al prensesler gibi yap dogumunu mis gibi.
Destina hayirli olsun canim. Yine sikintili bir dogum olmus senin icin ama iyi yanindan bakacak olursak gunahlarin dokulmus ne guzel. Dogum yapan bir kadinin tum gunahlari affolunuyormus diye biliyorum
Hadi bakalim darisi cehregulun basina, duydun mu cehregul huu
Bnm doktor da aksine bebeğin suyu falan çok iyi, 41 bitirelim, 42 ye bakarız dedi...hiç açılma olmadan suni sancı vermem dedi...sabır sabır sabır....geceleri midem çok yanmasa biraz daha sabırlı ve güçlü olabilirdim sanırım.
su bnmde iyimis.ben de istiyorum beklemek eger suyu o sekilde devam ederseyaa bnm 2 gundur karnim agriyorrr
Ben de ağrı falan yokaz sonra doktora gitcem, gerçi doktor ne yapsın, ultrasonda bakıp suyu iyi, kilosu iyi deyip yolluyooo
ddu bakalim bnmki de dunden beri diyebilirim oluyor azcik karin agrisi bitiyor.aniden sende de ben gibi olabilir)ben de bgn gidicem bakalim ne dicek bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?