kızlar doğuma gidiyorumm..akşamüstü yatışım yapılcak kızımızı alıp gelicez allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin nolurr.....
Sezaryen mi cnm?[/Q
yok cnm bebeğin suyu azaldı normal diyo doktorum ama suni sancı olcak sanırım..
Sezaryen mi cnm?[/Q
yok cnm bebeğin suyu azaldı normal diyo doktorum ama suni sancı olcak sanırım..
Cnm ben de bebek gelmezse çarşamba suni sancıyla doğum yapcam, çok merak ediyorum zor mu oluyo, gelince bizi haberdar et...Hadi Allah yardımcın olsun..
Cnm ben de bebek gelmezse çarşamba suni sancıyla doğum yapcam, çok merak ediyorum zor mu oluyo, gelince bizi haberdar et...Hadi Allah yardımcın olsun..
epudurel olunca pek zorlugu yok azs-da kendi sancin varsa valla normal dogum en iyisi cok ikindim cocugu zor cikardim ama kafa buyuktu bizde genetik koca kafa boyle olmasina ramen tek pirtikla atlattim dogumdan 2 saat sonra oturup kalktim gece hastanede yanliz kaldim kendi isimi kendim yaptim 2 saat bi sanci sonrasi cok iyi siddetle tavsiye ederim ama epudurelen oldum ben onsuz bilemiyom nekadar agrir acir
merhaba kızlar,ben ocak annesiyim.normal doğum bekliyordum hiç bi engelim yoktu ama böbreğimde büyüme vardı.bugün üroloğa gittim bebeğin bian önce alınması lazım dedi.kendi doktoruma gittim baktı ki 1cmlik açılma var; pazartesi yatışım yapılacak suni sancı verilecek olmazsa sezeryan olacaktecrübelilerden yardım istiyorum suni sancı nasıl çok mu zor, bir de bugün cuma pazartesiye kadar açılma artar mı acaba?artması için yapılacak ne var
Gelince yine burda haberleşelim...
anammmmmmmmmmm ben seninnn yazini gormemistim soka girdimmmm.uyyy bakalim ne olcazzzzzzz:)
hayırlısını iste canım. korkma sakın. ille şu olsun deme. her şeyde bir hayır var. tecrübem yok ama 1 gecede açılması tamamlanan da var, 2 gün süren de... nasip..dua et.
merhaba kızlar,ben ocak annesiyim.normal doğum bekliyordum hiç bi engelim yoktu ama böbreğimde büyüme vardı.bugün üroloğa gittim bebeğin bian önce alınması lazım dedi.kendi doktoruma gittim baktı ki 1cmlik açılma var; pazartesi yatışım yapılacak suni sancı verilecek olmazsa sezeryan olacaktecrübelilerden yardım istiyorum suni sancı nasıl çok mu zor, bir de bugün cuma pazartesiye kadar açılma artar mı acaba?artması için yapılacak ne var
valla guzelim ben hic sunni sanciyla dogum yapmadim.iki dogumumuda normal kendi sancimla yaptim.ilkinde epidural aldim ikincide almadan dogurdum.Ama bu tecrubeyi yasayan arkadaslardan duyduklarim normal kendi sancindan daha zormus sunni sanci.Eger sunni sanci alicaksan epidural vurulmani oneririm.Bobreklerini etkilermi bu sanci yada epidural bilemicem ama benim tavsiyem bu.Acilma icinde bolbol yuruyus yap ve hurma ye.Sicak suyla dus al.Ama iste diyorum ya sende bobrek sorunu var bunlari yapinca sorun cikarmi bilemiyorum ki :s
kızlar doğuma gidiyorumm..akşamüstü yatışım yapılcak kızımızı alıp gelicez allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin nolurr.....
Hastaneden geldim kızlar...doktor suyuma baktı, en fazla çarşambaya kadar bekleriz dedi, yani 40+3 oluyorum... açılmam ve yumuşamam varsa suni sancı, yoksa sezaryen yapacak, ona salı günü karar vercez. inş bebişim kendi gelir, 4 günüm var, son çare hurma ve yürüyüşe ağırlık vericem...artk hayırlısı!
20 Aralık 2011 sabah 9:35 de sezeryanla bebeğimize kavuştuk. 3500 gr 50 cm doğdu İpek bebek. Bizi de listeye ekleyin lütfen... Doğum yapan annelere bebekleriyle uzun sağlıklı bir ömür dilerim. Bekleyenlere ise hayırlı doğumlar olsun İnşallah...
Destina hayirli olsun canim. Yine sikintili bir dogum olmus senin icin ama iyi yanindan bakacak olursak gunahlarin dokulmus ne guzel. Dogum yapan bir kadinin tum gunahlari affolunuyormus diye biliyorum
Hadi bakalim darisi cehregulun basina, duydun mu cehregul huu
Destına hayırlı olsuun cnm tum dogm yapanlar tebrıkler darısı kavusmayanlara
annıs cnm bızım bebıs 23 unde deıl 22 sınde dogdu 38h6gunlukken nıckonunda 22 sınde cnmm
DESTINA
Mesajini okurken aglamamak icin kendimi zor tutuyom.Allah kizinizi size bagislamis canim,Alah bahtini guzel etsin insallah.Benim de 3.dogumumdu ve bende de zor gecti dogum.Bi an kendimi hatirladim.Neyseki cok sukur yavrularimiz yanimizda.Allah her kese kolay dogumlar kismet etsin insalah.Ne kadar aci da olsa bile inaninki dogum gerceklesdigi an insanbebeyin gorurken "iste bu yavru icn her acini cekmeye deger"diyorsun.
epudurel olunca pek zorlugu yok azs-da kendi sancin varsa valla normal dogum en iyisi cok ikindim cocugu zor cikardim ama kafa buyuktu bizde genetik koca kafa boyle olmasina ramen tek pirtikla atlattim dogumdan 2 saat sonra oturup kalktim gece hastanede yanliz kaldim kendi isimi kendim yaptim 2 saat bi sanci sonrasi cok iyi siddetle tavsiye ederim ama epudurelen oldum ben onsuz bilemiyom nekadar agrir acir
Aslında hiç epidural düşünmüyordum ama suni sancıdan çok gözüm korktu, her an fikir değiştirebilirim.. :26:
cehregul sana yazmistim yaziyi heyecanliyim sanirim hala:)))) yanlis ekleme yaptim...ayyy bgn Dr. pat die ptesi 8:00e yazinca elime kagit verip anestezi bi baksin seni diyince nasil oldum anlatamammmmm yaaaa.sonra aradim ben riski aliyorum goz onune durucam 1 hafta daha dedim bakalimmm kismet ne zmn olcak.saglikla gelsinnn ins bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?