2011 Aralık Anneleri

kızlar doğuma gidiyorumm..akşamüstü yatışım yapılcak kızımızı alıp gelicez allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin nolurr.....

Hastaneden geldim kızlar...doktor suyuma baktı, en fazla çarşambaya kadar bekleriz dedi, yani 40+3 oluyorum... açılmam ve yumuşamam varsa suni sancı, yoksa sezaryen yapacak, ona salı günü karar vercez. inş bebişim kendi gelir, 4 günüm var, son çare hurma ve yürüyüşe ağırlık vericem...artk hayırlısı!

merhaba kızlar,ben ocak annesiyim.normal doğum bekliyordum hiç bi engelim yoktu ama böbreğimde büyüme vardı.bugün üroloğa gittim bebeğin bian önce alınması lazım dedi.kendi doktoruma gittim baktı ki 1cmlik açılma var; pazartesi yatışım yapılacak suni sancı verilecek olmazsa sezeryan olacaktecrübelilerden yardım istiyorum suni sancı nasıl çok mu zor, bir de bugün cuma pazartesiye kadar açılma artar mı acaba?artması için yapılacak ne var

hayırlısını iste canım. korkma sakın. ille şu olsun deme. her şeyde bir hayır var. tecrübem yok ama 1 gecede açılması tamamlanan da var, 2 gün süren de... nasip..dua et.

Gelince yine burda haberleşelim...

geldimmm cnm ben kendi Dr.umu 2 haftadir birakmistim baska Dr.a gidiyordum .iste o doktor bgn bebegin herseyi normal su vs. fakat kanala henuz girmedigini ve kilosu 4 e yakin cikar omzu genis bu buyuk risk senin icin dedi patttt p.tesi sezeryannnnnnn yazmisti ama soka girdim heppp normal isterken bi andaa elim ayagim titrediiii valla...neyse ordan ciktik icim rahat dgl tabii hemen kendi eski Dr.uma gittim.bnm Dr.3.500 kilosu dedi fakat o da sunu dedi kanala girmemis henuz ama persembe gunune randevu verdi o zamana kdr hersey degisebilir dedi.artik sanci gelmezse suni sanci yine gelmezse sanirim sezeryan 10unda 41 olcak o zamana kdr ben durmak istiyorum ama 41 bitirmek gercekten cook risk .cunku bebekler o haftada pisligini yapip Allah korusun yutma ihtimali olabiliyor

cehregul sana yazmistim yaziyi heyecanliyim sanirim hala:)))) yanlis ekleme yaptim...ayyy bgn Dr. pat die ptesi 8:00e yazinca elime kagit verip anestezi bi baksin seni diyince nasil oldum anlatamammmmm yaaaa.sonra aradim ben riski aliyorum goz onune durucam 1 hafta daha dedim bakalimmm kismet ne zmn olcak.saglikla gelsinnn ins bebisim

valla guzelim ben hic sunni sanciyla dogum yapmadim.iki dogumumuda normal kendi sancimla yaptim.ilkinde epidural aldim ikincide almadan dogurdum.Ama bu tecrubeyi yasayan arkadaslardan duyduklarim normal kendi sancindan daha zormus sunni sanci.Eger sunni sanci alicaksan epidural vurulmani oneririm.Bobreklerini etkilermi bu sanci yada epidural bilemicem ama benim tavsiyem bu.Acilma icinde bolbol yuruyus yap ve hurma ye.Sicak suyla dus al.Ama iste diyorum ya sende bobrek sorunu var bunlari yapinca sorun cikarmi bilemiyorum ki :s

çok sağol canım tavsiyelerin için.inşallah suniye gerek kalmadan kendiliğinden gelir sancım.

cnm 3dogumumuda suni sancıyla yaptım..suni sancı olayı kişiden kişe göre değişiyor cnm sanırım yani bazısında kolay gecerken bazısında zor gecebılıyor..yaşamadan bilemessin..benim zor geçiyor ama gel gör işte 3kere cesaret edebıldım öldürmüyor yani:))
acılma için yürüyüş diyorlar ama ben herşeyi yaptım sancım gelsin acılma artsın dıye hıçbirşey etki etmedi..yani sancı olayıda gelecekse gelıyor gelmıyecekse ne yapsan yap gelmıyor ben kendimi cok yordum o konuda ama boş gıdım sancı gelmedi..suni sancıyla zor oluyor dogum ama sonrası güzel oluyor dogum bitince herşey geride kalıyor..inş hakkında hayırlısı olsun..kolay dogum bir dogum olur inşş.

kızlar doğuma gidiyorumm..akşamüstü yatışım yapılcak kızımızı alıp gelicez allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin nolurr.....

allah yardımcın olsun cnm sag salim kucagına al inş bebişini

hadi hayırlısı cehregül inş en güzel şekılde saglıkla sıhhatle kavuşursun bebişine..

maşallah gözün aydın cnm allah hayırlı evlat etsin

inşş öyle olmuştur cnm..neyseki herşey geride kaldı şimdi kızıma bakıp bakıp ıyıkı rabbim nasip etmiş diyorum ıyıkı dogurmuşum demekten kendimi alamıyorum..

Destına hayırlı olsuun cnm tum dogm yapanlar tebrıkler darısı kavusmayanlara

annıs cnm bızım bebıs 23 unde deıl 22 sınde dogdu 38h6gunlukken nıckonunda 22 sınde cnmm

sagol cnm :)

genelde 3.cüler için kolay olur derler ama demekkı bıze denk gelmedi cnm:) tüm zorluklarına ragmen sonrasındakı nımet cok buyuk insan herşeye katlanıyor işte evlatları için..

geceleri hala aklıma geldikçe aglıyorum flim gibi geciyor herşey gözümün önünden..rabbim herkesi saglıkla sıhhatle kavuştursun bebeklerine..

Son düzenleme:

Aynı şeyi ben de merak ediyorum, hem normal hem suni sancı çeken arkadaşlar, çok fark var mı? :18:

Cnm aslında ben de 41 i doldururum diyordum, geçen hafta çatı kontrolünde doktorum da öyle demişti..ama gel gör ki bugün bebeğin suyu azalmış ancak çarşambaya kadar idare eder dedi 40+3 oluyorum... suni sancıdan da korkuyorummmmm :18:

merhaba aralık anneleri
ben de nasip olursa mart annesi olacam.. son adet tarihime göre doğum 31 mart gözüküyor.. ama USG de 20 mart çıkıyor. yani oğlum 11 gün büyük. sizce doğum olarak hangi güe ayarlama gerekiyor kendimi

cevaplarsanız sevinirim... şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…