2011 Aralık Anneleri

Yaklaşık bir saat önce 05.58 de el içi kadar ılık bi akıntıyla uyandım, tuvalete gittim, iç çamaşırımı değiştirdim, biraz adet sancısı gibi bi sancı vardı...sonra yatacakken tekrar bir ıslaklık hissettim, baktım ki pembe leke...sonunda gördüm o meşhur lekeyi

Hemen ılık duş aldım, sancılar geliyo 10 dakikada bir, sayıyorum 40 saniye falan sürüyo, bazıları şiddetli bazıları daha az şiddetli gibi geldi...ara ara 7 dakikada bir geliyo...

Şimdilik bekliyorum ağzım kulaklarımda, tabi daha da şiddetlenince böyle gülebilecek miyim bilmiyorum :26:

Sancilar 4-5 dakikaya düşünce doktoru arıcam inş, aramakta acele etmiyorum çünkü suyum gelmedi, bebek de hareketli, bakalım ne zamana gelecek bebişim...

Tekrar haberdar ederim inş, darısı bekleyenlerin başına...

ayy cnm cok sevindim cokta heyecanlandımm ne kadar güzell inş hayırlısıyla kavuşursun bugun bebişine dualarımız seninle..allah yardımcın olsun..güzel haberlerini bekliyoruzzz

öncelikle hayırlı olsun cnm ama sen sat tarihine göre kendini hazırla usg de degerler değişebiliyor

cnmmm hadi bakalim insallah Allah kolaylik versinnnn senin bebis 2011li mi olacak acaba:))) saglikliii gelsinnn deee kurtulun insallah insan bekleyince de bi stress oluyor valla

Cehregul...
cnmm bi de nisan gelince 1 gun sonrasi de bebek geliyor diyorlarr.du bakalim yrn a gelir die dusunuyorum ama hadii hayirlisii

cnm o kadar günün ardından evladına kavuşmuşsun inş rabbim bizede nasip etsin yeni yılda evladımıza kavuşmayı..sizlerin haberleri okudukça hem gözlerim sulanıyor hemde çok mutlu oluyorum..allahım bir ömür evladınla güzel sağlık dolu günler görmeni nasip etsin inş.....

seninde gözün aydın cnm......Allahım acil şifalar versin..ağlama cnm sakın evladın yanına gelmiştir o günden sonra sanırsam....sütün kesilir hiç bişey için üzülme..o artık ömür boyu senin yanında inş..Rabbim sağlık dolu güzel günler göstersin bütüünnnnnnnnn doğuran kardeşlerime...özgedorukcum inş sende sağ sağlim doğurmuşundur evladına kavuşmuşundur....rabbim kolaylıklar versin.... günü gelen kardeşlerime....doğum yapanlarada hayırlı olsun ... bebeklerinizi gıdılarından öpüyorum..benim kuzum şubatta gelcek inş bizler içinde dua edin nolur.....bütün hamileler için.....

destina canım sağol verdiğin bilgler için. ben zaten aralık annelerini de takip ediyordum senin durumunu biliyorum yani.inşallah o güne kadar biraz daha açılmam olur,mesela 3 cm açıklıkla gitmiş olsam suni sancıyla ne zaman doğum başlar?bu da kişiye göre değişir mi acaba?

cnm benim 3cmlik acıgım vardı sancıyı almaya başladıgımda..sabah 10da verdiler akşam 17:05de dogum gercekleşti..normalde doktoruma göre 16:00da olması gerekıyordu ama benimki problem oldugu için gecikti..yani dogumhanede 1saat vakıt gecti bebek kanaldan gecemediği için
ama tüm bunlar herkeste cok farklı oluyor yıne buraya üye olab bır arkadaşın sunı sancıyla dogumu 2saatte gerçekleşmişti..bu senin vucut yapına baglı..agrı duyma kısmıda eger agrı eşiğin cok düşük deilse daha rahat gecebılır..allah yardı etsin inş umarım en kolay yoldan kavuşursun bebeğine..

kızlra ya dikişim iltihaplandı bnm. normal doğurdum.3 tane var dikiş ama.31. gün bugün.elimi süremiyodum korkudan iyi bakamadım. drum da dikişi eritiyor diye ilaç falan da vermedi sonrası için. bi kaç gün önce batticon tarzı bi ilaç alddım ondan sürüyorum arada ama..
dün de bi şişlik farkettim.iltihap geçmiş gibi sanki, ama şişlik var napcam ben?

Kızlar hala doğurmadım, doktorum güç bela izin verdi, sancımı evde çekmek istedim...gittiğimde sadece 2 cm açıklık vardı, doktor kesinlikle suni sancı vermicem burda çek dedi ama yok dedim, stres oluyorum..şimdi evdeyim, sancılar 7 dakikada bir geliyo hala, 5 dakikaya düşünce gitcem hemen, evime çok yakın hastane ve bugün hastane bomboştu çok ferahtı, sevindim...yine hbr veririm inş.

kız yeni yılın ilk bebeği senin ki olmasın hadi hayırlı dogumlar inş geceye gelir sanırım senin bebek rabbim kolaylık versin saglıkla kavuş inş

gemiş olsun cnm dogum yaptıgın doktoruna görünsen daha ıyı olur bi sorun varsa daha da ilerlemeden düzelir..

kizlar bebisim durmadan hapsiriyorrrr cok sik ne yapem bilemedim yaaa baska sorun yok burun akintisi felan hicbisi yok tek cok ca hapsiriyo hastami olcak kiiiii daha cok minik

hadi hayırlı olsun cnm yeni yılın ilk bebişi olacak sanırım allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

fatma nbr cnm napıyosun nasıl gidiyo

iyi gidiyor cnm dogum yaptıgım günden beri uykusuz devam ediyom doguma gıdecegım gece zaten hıc uyumamıştım hala uykusuzluga devam bakalım nereye kadar dayanacam gaz problemımız olmasa cok güzel olacakta geceleri gazla cok kıvranıyor yavrum
sen napıyon senın nasıl gıdıyor??

bende doğumdan önceki 2 gece hiç uyumamıştım ama şimdi biraz uyuyabiliyorum ablamlar bakıyor geceleri oğluma sadece emzirmek için uyandırıyolar beni sütüm yoktu biraz geldi yetiyo oğluma şimdilik ama hala tam olarak emziremiyorum meme ucu yok malumm ama herşeye rağmen hayatımın en mutlu günleri annelik başkaymışş çok seviyorum oğlumu .cnm gaz için kimyon tarifini uyguladınmı

o kımyon tarifini uygulamadım daha cok kucuk diye ancak 4gunluk olduk teyzesi:))
eme eme cıkar cnm gögüs ucun bol bol emzirmeye calış emdikçe sütünde cogalır..benim geceleri yanımda kımse olmadıgı için mecburen sabaha kadar sabahlıyoz kızımla..gündüzleride gelen gidenden hiç yatamıyom..şimdilik idare ediyoz bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…