o kımyon tarifini uygulamadım daha cok kucuk diye ancak 4gunluk olduk teyzesi:))
eme eme cıkar cnm gögüs ucun bol bol emzirmeye calış emdikçe sütünde cogalır..benim geceleri yanımda kımse olmadıgı için mecburen sabaha kadar sabahlıyoz kızımla..gündüzleride gelen gidenden hiç yatamıyom..şimdilik idare ediyoz bakalım:)
sen benden tecrübelisin tabiki daha iyi bilirsininş en kısa zmanda düzelir bu gaz problemi miniğinin
allah yardımcın olsun cnm çok zor uykusuz geceler .kız sen hamileyken hiç rahat durmadın halada yoruluyosun nezman dinleneceksin sen maşlhbünyen sağlam
valla bende bilmiyom:)) genelde en son hastalanıyorum ondan sonra mecburi dinlenme oluyordogumdan sonra bir enerji geldi sanırım bana dogum yaptım yapalı hıc yatmadım bile nerdeyse..annem gündüzleri geliyor biraz ama gelen gidende oldugu için ancak onlarla ılgılenıyor eh bende halıyle gelenlerın yanında oturuyom yatmak mumkun olmuyor:26: geceleride kızım uyumuyor
ilk bebeklerde lohusa oluyorsunda bir sonrakılerde pek lohusa olma sansın olmuyortadını cıkart cnm o yüzden
Kızlar hala doğurmadım, doktorum güç bela izin verdi, sancımı evde çekmek istedim...gittiğimde sadece 2 cm açıklık vardı, doktor kesinlikle suni sancı vermicem burda çek dedi ama yok dedim, stres oluyorum..şimdi evdeyim, sancılar 7 dakikada bir geliyo hala, 5 dakikaya düşünce gitcem hemen, evime çok yakın hastane ve bugün hastane bomboştu çok ferahtı, sevindim...yine hbr veririm inş.
cnm benim 3cmlik acıgım vardı sancıyı almaya başladıgımda..sabah 10da verdiler akşam 17:05de dogum gercekleşti..normalde doktoruma göre 16:00da olması gerekıyordu ama benimki problem oldugu için gecikti..yani dogumhanede 1saat vakıt gecti bebek kanaldan gecemediği için
ama tüm bunlar herkeste cok farklı oluyor yıne buraya üye olab bır arkadaşın sunı sancıyla dogumu 2saatte gerçekleşmişti..bu senin vucut yapına baglı..agrı duyma kısmıda eger agrı eşiğin cok düşük deilse daha rahat gecebılır..allah yardı etsin inş umarım en kolay yoldan kavuşursun bebeğine..
Herkes dogurunca konu dogum kilolarina gelicek
Dinininnnn! Kacinilmaz son :)
arkadaşlar, biz geldik evimize, şu anda dünyanın en tatlı şeyi var kucağımda...
:) allah analı babalı buyutsun canım gozun aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?