2011 Aralık Anneleri

sen benden tecrübelisin tabiki daha iyi bilirsin inş en kısa zmanda düzelir bu gaz problemi miniğinin
allah yardımcın olsun cnm çok zor uykusuz geceler .kız sen hamileyken hiç rahat durmadın halada yoruluyosun nezman dinleneceksin sen maşlh bünyen sağlam

valla bende bilmiyom:)) genelde en son hastalanıyorum ondan sonra mecburi dinlenme oluyor dogumdan sonra bir enerji geldi sanırım bana dogum yaptım yapalı hıc yatmadım bile nerdeyse..annem gündüzleri geliyor biraz ama gelen gidende oldugu için ancak onlarla ılgılenıyor eh bende halıyle gelenlerın yanında oturuyom yatmak mumkun olmuyor:26: geceleride kızım uyumuyor
ilk bebeklerde lohusa oluyorsunda bir sonrakılerde pek lohusa olma sansın olmuyortadını cıkart cnm o yüzden

walla ben tadını çıkarıyorum zaten sağolsun herkes etrafımda pervane
kendine dikka et dinlenmeye çalış biraz bebişin sana ihtiyacı var hasta olmaman lazım

herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum

ddestinacım tebrik ederim minnoşunu öp benim yerime kendine de dikkat et bende senin gibi yaptım hiç yatmadım annemde gittiği için gelenle gidenlede ben ilgilendim sonra acısı çıkıyo hala toparlayamadım ben süt düğümlendi 1 gecede hiç anlamadım ateş titreme sayıklama sonrasında ağzımın içi dişi burnumun içine kadar aft oldu hayatımda hiç uçuk çıkmayan ben neler çektim neler

cnmmmm Allah yardimcin olsunn hadi bakalim hbrlerini bkiyoruzzz

inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime,normal doğumu çok istiyorum inşallah sezeryana gerek kalmaz.senin de gözün aydın bu arada,Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularına..

yeni yılınız kutlu olsun kızlar ve hala bekleyenleri Rabbim sağ sağlim kavuştursun evladına inş..sorunsuz bi şekilde..bizde beklemedeyiz...gün sayıyorum valla....daha şimdiden...

DESTİNAAAA canım çok sevindim maşallah sanada bebişe de sağ salim kavuşmuşsun bebeğine gözünaydın

Herkes dogurunca konu dogum kilolarina gelicek
Dinininnnn! Kacinilmaz son :)

Herkes dogurunca konu dogum kilolarina gelicek
Dinininnnn! Kacinilmaz son :)

25 kilo almıştım 35 günde 14 kilo vermişim 11 kilo hala duruyor ve kötü tarafı ben hamile kaldıgımdada zayıf değildim 63 kiloyla hamile kaldım hedefim 58 kilo:)

Ama kızlar çok zor bir doğum süreci geçirdim. 20 saatten fazla sancı çektim, bunun son 4 saati suni sancı da verildi ama açılmam 3 cmi geçmedi, on kere alttan muayene ettiler, rahmim yukarıda diye bayağı bi uğraştılar, ömrümde öyle acı çekmedim, ağladım resmen...sonunda apar topar epidural sezaryene alındım, ameliyat sırasında baktılar ki bebek kafasını doğum kanalına yamuk sokmuş, ilerleyememiş...

Neyse sonunda tatlı bebeğimi kucağıma aldım ve yaşadığım tüm acıları unuttum...Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…