2011 Aralık Anneleri

25 kilo almıştım 35 günde 14 kilo vermişim 11 kilo hala duruyor ve kötü tarafı ben hamile kaldıgımdada zayıf değildim 63 kiloyla hamile kaldım hedefim 58 kilo:)
35 gunde 14 kilo vermen cok iyiymis ben az aldim 12 kilo aldim ama inanirmisin 45 gun gecti 8ini verebildim hic oylede tatli matli yemem ama kismet :))
arkadaşlar, biz geldik evimize, şu anda dünyanın en tatlı şeyi var kucağımda...
Eminim oyledir :) Allah hayirli evlat etsin anali babali buyutsun

Herkes dogurunca konu dogum kilolarina gelicek
Dinininnnn! Kacinilmaz son :)

şuan hala onları düşünmeye başlamadım süt olsun diye yemege devam her nekadar su içsen süt olur deselerde sırf suyla olmuyor malesef süt olsada kalıtesi düşük olur inancındayım..şu ılk gunleri bir atlatsak sarılık falan olmadan sonradan kılolara takılmaya da başlarım sanırım 15 kılo almıştım 7-8kılosu gitmiş artık kalanlarıda yaza kadar veririm inş zaten normal olarak 6 ayda gidiyor kılolar..

arkadaşlar, biz geldik evimize, şu anda dünyanın en tatlı şeyi var kucağımda...

ayy cnm hep aklım sendeydi maşallah gözün aydın allah analı babalı buyutsun..biz sona kalanların zaten hep sıkıntılı problemli gecti dogumları benim kızımda yüzüyle geldi cok fena cok sıkıntılı bır dogumdu ama hamdolsun saglıkla kavuştukya bebişlerimize tüm acılar geride kalıyor..

kıloları hıc sormayın ya..hala eskı pantolonlarımı gıyemıyorum ..

bı de cok fıt olucaksın sadece göbek var dıyenler vardı

iyiyim canim yaaa.. banyo hazirligi yapiyoruz. ereni yikicaz..

seferberlik ilani yaniii

sen nasilsin nasil gidiyor ayse hanimla?

ohh ne güzel şimdiden sıhhatler olsun cnm daha biz yıkayamadık kızımı dün göbeği düştü ama gelen gidenden cocugu banyo yapamadık ya ıkı kez su yapıp silmiştik yarında ev dolu olur artık ne zaman yıkarız bilemiyorum:26:

bu arada dogum yaptıgım günden beri gündüzleri uzanıp yattığımı bilmiyorum hergün bırılerı gelıyor bırde çaylı ikramlı gelıyorlar..artık iyice yoruldugumu hissediyorum geceleride kızım uyutmuyor..yorgunlugu gectımde sütümü etkıler dıye korkuyorum artık..

kıloları hıc sormayın ya..hala eskı pantolonlarımı gıyemıyorum ..

bı de cok fıt olucaksın sadece göbek var dıyenler vardı

cnm hemen acele etmeyin 6aya kadar yavaş yavaş gidiyor kılolar daha önceki dogumlarımdan bılıyorum vucut yavaş yavaş eskı formuna dönüyor daha cok yeni dogum yaptınız

Mrb cnm nasilsinasAllah gobusunuz dusmuss bizimki hala duruyo :) siliniyorz hala yikanmadik sen cok yoruluyosun yaa yardima gelen kimse yokmu cnm buarada fistik nasil alistimi dunyaya :)

Cehregul hayirli olsun cnmm

iyiyim canim yaaa.. banyo hazirligi yapiyoruz. ereni yikicaz..

seferberlik ilani yaniii

sen nasilsin nasil gidiyor ayse hanimla?
İyiyiz canim sen sakrak gidioruz. Uykuyla pek arasi yok bana benzemis:)) ama zorlugu yok cok sukur gaz ilacini duzenli kullaniodum artik hic sorun cikarmio ne gazi ne tuvaleti

cnm hemen acele etmeyin 6aya kadar yavaş yavaş gidiyor kılolar daha önceki dogumlarımdan bılıyorum vucut yavaş yavaş eskı formuna dönüyor daha cok yeni dogum yaptınız

Benim doktorumda 9 ayda alinan 9 ayda verilir dedi ben sut icin ilk 2 hafta kaymak pekmez yedim. Sonra sut ve su ictim onundisindada proteinle besleniorum 3-4 kilo fln vermem lazim simdilik

İyiyiz canim sen sakrak gidioruz. Uykuyla pek arasi yok bana benzemis:)) ama zorlugu yok cok sukur gaz ilacini duzenli kullaniodum artik hic sorun cikarmio ne gazi ne tuvaleti

yazma boyle sekerim olan var olmayan var gozumuz kalir mazallah

Saka bi yana allah devamini nasib etsin canim. bizim sali aksamlari vukuatli geciyor. nedense butun gazlar o gune ve gecesine toplaniyor. korkar oldum salilardan. bu hafta banyoyu sali yapalim rahatlar guzel uyur dedik ama nafile. masajlar ve pispislamalarla gecti tum aksam.

ben de biogaiya yi duzenli kullaniyorum ama henuz erenin israrli ikinmalari gaz ya da kaka seklinde sonuclanmiyor o kadar uzuluyorum ki o haline.. basliyo ikinmaya kipkirmizi oluyo. ikinma sesi bi sure sonra kedi miyavlamasina sonra da caresiz bi aglamaya donusuyor. minik kedim benim perisan oluyor. sariliyorum kocaman.. nazli nazli agliyor o zaman da.. eger gaz batma yapiyosa zaten ciglik cigligayiz. bogazlari tahris olacak diye korkuyorum o kadar aglamaya..

biz de insallah atlatiriz bu gunleri de bal oglumla keyfini cikartiriz gunlerimizin..

Canim evet bizde 1 hafta oncesinde oyleydik erenle aramizda 12 gun felan var duzelicektir gitgide.. İnsallah.. Ben sicak havlu utuleyip Koyyodum karnina ayagina adacayi yagiyla masaj yapiodum karnina bi krem verdi filiz hanim onu hala suruyorum ilacinida hala veriyorum zorlanincada yuz ustu yatirip sirtini ovuyorum her aksam rituelimiz bu :) yoksa tabiki gazi var ayol sekerim :) sadece o aglayinca ben panikleyemiyorum napiyosam devam ediyorum oda yoruluo emip uyuyo :/

heheheee ayol sekerim tam anne olmusuz

yazdim kenara.. 5 gun sonra biz de duzene girmezsek kapina dayanirim

Selam guzel anneler..Biz de 1 ay 5 gunluguz.Ilk 40 gunu oglusum cok sakindi,yiyib yatiyordu.Simdi baslamis bir azz yaramazlik yapmaya.))))Her pazar banyo yapiyor oglum.O gunler cok guzel rahat uyuyor masallah.Eskiden artalik gelsin doguralim diyorduk,simdi de diyorum ki keski 4-5 ay cabuk gecsin.
Kilo konusuna gelince 51 kiloyla hamile kalmisdim,doguma girdigimde 71 dim))).Simdi 61 im.O biri cocuklarimdada asiri kilo almisidm ben ama zamanla tekrar 51 kiloya gelmisdim.Amma simdi cok sabirsizim.Sanki kilolar ustume yapiscak diye korkuyorum.Ama biliyorum zamanla eski haline geliyor insan.

hehe cizelgeme baktim simdi 1 ay 2 haftaligiz.Ben de 1 ay 5 gunluk yazmisim.Allah akil fikir versin.Dogumdan oncede hafizam iyi diiyldi simdi dogumdan sonra tam olmus)))))

heheheee ayol sekerim tam anne olmusuz

yazdim kenara.. 5 gun sonra biz de duzene girmezsek kapina dayanirim

Tabi sekerim anne olduk :)) bizden iyisi samda kayisi
İnsallah 5 gun sonra durulurda beni mahcubetmez :))

slm guzel anneler..bayadır gırmıyodum forma geçmiş bayaaa bırıkmışş çok okuyamadım..ee ne var neyok kızlar nasılsınız..faceden görüşüyoruz ama görüşemedıklerımız var :)) çehregul naptı bilen varmı doğum yaptımı?neslıhan naptı haberler neler??

merhaba anneciklerrr bende doğum yaptım 31 aralık 02:40 da kızım sare normal doğumla dünyaya geldi.doğum hikayemi sizlere anlatıcam inşallah şuan meleğim uyuyo.çok güzel bir duyguymuş allah dileyen herkese nasip etsin...şimdilik görüşmek üzere...allaha emanet olun bebişlerinizler beraber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…