35 gunde 14 kilo vermen cok iyiymis ben az aldim 12 kilo aldim ama inanirmisin 45 gun gecti 8ini verebildim hic oylede tatli matli yemem ama kismet :))25 kilo almıştım 35 günde 14 kilo vermişim 11 kilo hala duruyor ve kötü tarafı ben hamile kaldıgımdada zayıf değildim 63 kiloyla hamile kaldım hedefim 58 kilo:)
Eminim oyledir :) Allah hayirli evlat etsin anali babali buyutsunarkadaşlar, biz geldik evimize, şu anda dünyanın en tatlı şeyi var kucağımda...
canim allah anali babali buyutsun yavrunu.. ne zaman dogurdun anlat musait oldugunda
Tamda sana mesaj atmayi dusunuyordum nasilsin iyimisin :)
Herkes dogurunca konu dogum kilolarina gelicek
Dinininnnn! Kacinilmaz son :)
arkadaşlar, biz geldik evimize, şu anda dünyanın en tatlı şeyi var kucağımda...
Ama kızlar çok zor bir doğum süreci geçirdim. 20 saatten fazla sancı çektim, bunun son 4 saati suni sancı da verildi ama açılmam 3 cmi geçmedi, on kere alttan muayene ettiler, rahmim yukarıda diye bayağı bi uğraştılar, ömrümde öyle acı çekmedim, ağladım resmen...sonunda apar topar epidural sezaryene alındım, ameliyat sırasında baktılar ki bebek kafasını doğum kanalına yamuk sokmuş, ilerleyememiş...
Neyse sonunda tatlı bebeğimi kucağıma aldım ve yaşadığım tüm acıları unuttum...Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.
iyiyim canim yaaa.. banyo hazirligi yapiyoruz. ereni yikicaz..
seferberlik ilani yaniii
sen nasilsin nasil gidiyor ayse hanimla?
kıloları hıc sormayın ya..hala eskı pantolonlarımı gıyemıyorum ..
bı de cok fıt olucaksın sadece göbek var dıyenler vardı
ohh ne güzel şimdiden sıhhatler olsun cnmdaha biz yıkayamadık kızımı dün göbeği düştü ama gelen gidenden cocugu banyo yapamadık ya ıkı kez su yapıp silmiştik yarında ev dolu olur artık ne zaman yıkarız bilemiyorum:26:
bu arada dogum yaptıgım günden beri gündüzleri uzanıp yattığımı bilmiyorum hergün bırılerı gelıyor bırde çaylı ikramlı gelıyorlar..artık iyice yoruldugumu hissediyorum geceleride kızım uyutmuyor..yorgunlugu gectımde sütümü etkıler dıye korkuyorum artık..
İyiyiz canim sen sakrak gidioruz. Uykuyla pek arasi yok bana benzemis:)) ama zorlugu yok cok sukur gaz ilacini duzenli kullaniodum artik hic sorun cikarmio ne gazi ne tuvaletiiyiyim canim yaaa.. banyo hazirligi yapiyoruz. ereni yikicaz..
seferberlik ilani yaniii
sen nasilsin nasil gidiyor ayse hanimla?
cnm hemen acele etmeyin 6aya kadar yavaş yavaş gidiyor kılolar daha önceki dogumlarımdan bılıyorum vucut yavaş yavaş eskı formuna dönüyor daha cok yeni dogum yaptınız
İyiyiz canim sen sakrak gidioruz. Uykuyla pek arasi yok bana benzemis:)) ama zorlugu yok cok sukur gaz ilacini duzenli kullaniodum artik hic sorun cikarmio ne gazi ne tuvaleti
Canim evet bizde 1 hafta oncesinde oyleydik erenle aramizda 12 gun felan var duzelicektir gitgide.. İnsallah.. Ben sicak havlu utuleyip Koyyodum karnina ayagina adacayi yagiyla masaj yapiodum karnina bi krem verdi filiz hanim onu hala suruyorum ilacinida hala veriyorum zorlanincada yuz ustu yatirip sirtini ovuyorum her aksam rituelimiz bu :) yoksa tabiki gazi var ayol sekerim :) sadece o aglayinca ben panikleyemiyorum napiyosam devam ediyorum oda yoruluo emip uyuyo :/
yazma boyle sekerim olan var olmayan var gozumuz kalir mazallah
Saka bi yana allah devamini nasib etsin canim. bizim sali aksamlari vukuatli geciyor. nedense butun gazlar o gune ve gecesine toplaniyor. korkar oldum salilardan. bu hafta banyoyu sali yapalim rahatlar guzel uyur dedik ama nafile. masajlar ve pispislamalarla gecti tum aksam.
ben de biogaiya yi duzenli kullaniyorum ama henuz erenin israrli ikinmalari gaz ya da kaka seklinde sonuclanmiyoro kadar uzuluyorum ki o haline.. basliyo ikinmaya kipkirmizi oluyo. ikinma sesi bi sure sonra kedi miyavlamasina sonra da caresiz bi aglamaya donusuyor. minik kedim benim perisan oluyor. sariliyorum kocaman.. nazli nazli agliyor o zaman da.. eger gaz batma yapiyosa zaten ciglik cigligayiz. bogazlari tahris olacak diye korkuyorum o kadar aglamaya..
biz de insallah atlatiriz bu gunleri de bal oglumla keyfini cikartiriz gunlerimizin..
Canim evet bizde 1 hafta oncesinde oyleydik erenle aramizda 12 gun felan var duzelicektir gitgide.. İnsallah.. Ben sicak havlu utuleyip Koyyodum karnina ayagina adacayi yagiyla masaj yapiodum karnina bi krem verdi filiz hanim onu hala suruyorum ilacinida hala veriyorum zorlanincada yuz ustu yatirip sirtini ovuyorum her aksam rituelimiz bu :) yoksa tabiki gazi var ayol sekerim :) sadece o aglayinca ben panikleyemiyorum napiyosam devam ediyorum oda yoruluo emip uyuyo :/
heheheee ayol sekerim tam anne olmusuz
yazdim kenara.. 5 gun sonra biz de duzene girmezsek kapina dayanirim
Sağol canım...
kızlar dr 15 günlükten itibaren devit-3 başla dedi sizler 40 güne kadar neler kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?