2011 Aralık Anneleri

Kızlar ya bebeğim 23gunluk ve grip olduu((
Naapmaliyim bilemiyorum aranızda böyle bise yaşayan var miii???

Cok kucuk canim kimsenin tavsiyesiyle is yapma doktoruna gotur grip ciddi bi hastaliktir. Sogukalginligina benzemez

Merhaba Sevgili Aralık Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Aralık Anneleri, bu kalp Aralık Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

Mrb cnm nasilsinasAllah gobusunuz dusmuss bizimki hala duruyo :) siliniyorz hala yikanmadik sen cok yoruluyosun yaa yardima gelen kimse yokmu cnm buarada fistik nasil alistimi dunyaya :)

Cehregul hayirli olsun cnmm

selam kubracım..yardıma annem bazen geliyor gündüzleri ama oda gelen gıdenlerle ugrasıyor bıraz evı toparlıyor bırde yemeklerimiz suan ondan geliyor..annanem onda kaldıgı iin cok fazla yardımı olamıyor..benim suan en buyuk sıkıntım gelen gıdenın olması evde yalnız kalamıyorum gunduzleri geceleride kızım uyumuyor geceli gündüzlü mesai devam ediyor:) normalde misafır gelsın gitsin cok severdim ama bu dönemde gercekten zor geliyor evde 2tanede okula gıden cocugum var bırde bebek zor oluyor tabi..neyse saglık olsun da bişekilde geiyor işte günler..:)
sen nasılsın efe nasıl karşıladı kardeşini kıskanlık yapuyor mu?? benim 7 yaşındaki oglum bıle bıaz kıskanıyor huyu suyu değişti..elimden geldiğince ilgimi azaltmamaya calışıyorum ama etkılenıyor işte..

maşallah cnm allah analı babalı buyutsunyılın son gününe yetişmiş:))

gecmiş olsun cnm tek cözüm doktora götürmen bebeklerde hastalık cabuk ilerler ihmal etme sakın..

selam kizlar nasilsiniz
bebegi grip olan arkadasim bol bol su ic bol bol emzir bebegini ve burnunu hep temiz tut bebegin tikali olursa ememezde huysuz olur
bizim burda gobegi pudraliyorlar benim kizimin gobegi 7gunlukken dusdu
bizimkide gece gunduzu karistiriyorrrrrrr
fatmacim seni cokamacok iyi anliyorum canimmmmmmmm

slm kizlar tirilaylom dan haber alan varmi dogum yaptimi kendisiiiii:44:

Mrb cnm nasilsinasAllah gobusunuz dusmuss bizimki hala duruyo :) siliniyorz hala yikanmadik sen cok yoruluyosun yaa yardima gelen kimse yokmu cnm buarada fistik nasil alistimi dunyaya :)

Cehregul hayirli olsun cnmm

kiz benimki 5 gunlukkene dustu hergun yikandi hastanede ciktimizin ertesi gunu acilde dustu hergun yikandimi erken dusuyomus bide alkol doktuk ustune kapatmadik hic acik kaldi kuruyuverdi

kiz benimki 5 gunlukkene dustu hergun yikandi hastanede ciktimizin ertesi gunu acilde dustu hergun yikandimi erken dusuyomus bide alkol doktuk ustune kapatmadik hic acik kaldi kuruyuverdi

Gobegi dusmeden yikayabilirsin diyor doktorlar ben yegenimi yikamistim hergun. Bitek alkolle silinmesine dikkat edeceksin. Hem yikamak iyi gelio cocuga. Ben kizimi eve getirdigimde dusmustu gobegi ama su an her aksam yikiyorum hem suyu sevsin diye.. Artik baya duruo kuvetinde sicaga yakin ilik suda bazen suda gaz cikario bide bebek yagiyla guzel yagliyorum :)) ohh miss

slm kızlar. hepinizin bebişleri hayırlı olsun. bizde 35 günlük olduk iyiyiz sorun yok yalnız bizim cadı gece uyumuyor gündüz uyuyor yavaş yavaş düzene biniyor ilk zamanlar ilaçların yan etkileriyle ugraştık ve onu atlattık,göbek fıtıgı varmış doktor gecer dedi 3 ay içinde korkaca birsey yok dedi sezaryan olanlara soruyorum kanamanız nekadar sürdü benimki hiç ara vermedi 35 gündür tam aksine bugun tam bir adet kanamasına döndü kıpkırmızı ve cok ve agrılı bu normalmi cevabınızı bekliyorum görüşmek üzere hepinize iyi geceler öpüyorum elimden geldigi kadar internete girmeye çalısacagım öptümhepinizi cok seviyorum sağlıcakla kalın

Canim ayni durumdaydim annem adacayi onerdi sokturucu etkisi varmis 1 hafta epey ictim kanamam cok artti ve birden bitti

benim oğlum hastaneden çıkmadan burnu tıkandı,serum fizyolojik ile açıldı.eve çıkınca daha kötü oldu aile hekimine götürdüm öksürük şurubu verdi.bir kaç gün sonra şişli etfalde kontrolümüz vardı.doktor kızdı 6 aylık olana kadar öksürük şurubu verilmez dedi.bol bol serum fizyolojik yap dedi atlattık.şu anda 30 günlük yine burnu tıkalı öksürük ve balgamı var.başladık yine serum fizyolojik sıkmaya.ya küçücük bebek nasıl öksürüyo insan dayanamıyo....acil şifalar .yinede çocuk doktoruna götürün isterseniz

kızlar selam
hiç gelemiyorum giremiyorum yine klasik bin tane belayla uğraiıyorum
detay veremeyeceğim
inş işlemlerei halledip pazartesi günü evimize dönebiliriz

ben şimdi size ne soracağım
daha en başlarda milupanın paketlerinden niveanın paketlerinden bahsediyordunuz
hani hediye gönderiyorlardı
prima falan da oralara nerdne üye olabiliyoruz
malum para suyunu çekti bu kampanyaların hepsinden faydalanmam lazım

Arkadaşlar yaa, bebişleri büyütürken yine paylaşımlara devam edelim, ister burdan ister yeni bir konu açın...ama kopmayalım, hatta bence daha çok ihtiyacımız olacak...malum, bebişlerin dilinden anlamak zor

Arkadaşlar yaa, bebişleri büyütürken yine paylaşımlara devam edelim, ister burdan ister yeni bir konu açın...ama kopmayalım, hatta bence daha çok ihtiyacımız olacak...malum, bebişlerin dilinden anlamak zor

cogunluk facebooktan tam gaz devam ediyo paylasimlara sorulara.malum facebook telefonda elimizin hemen altinda daha rahat oluyo.bebisler firsat vermiyo

çehregül face gel sende cnm herkes orda takılıyor daha hızlı iletişim oluyor ve annısın dediği gibi telden bile girebiliyoz daha rahat oluyor..

canım öncelikle seninde bebeğin hayırlı olsun , sağlıkla büyüsün inşallah.. Benim kızımda aynı gececi.. gündüz uyuyor :) Bugün 29 günlüğüz. Benim kanamam ilk günden beri az ama hala devam ediyor. 15 gün önce kontrole gittiğimde drum ultrasonla baktı karnında kan birikintisi var ilerleyen günlerde sancı ile atacaksın dedi.. sende çok ağrılı ve adet kanaması gibi demişsin . Muhtemelen sende de benim gibi birikinti vardı onu atmışsındır. Bende sancı falan olmadı baştan beri,atamadım kanı sanırım. . ya da az az attım ama sancım olmadı.ikisinden biri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…