Kızlar ya bebeğim 23gunluk ve grip olduu((
Naapmaliyim bilemiyorum aranızda böyle bise yaşayan var miii???
Mrb cnm nasilsinasAllah gobusunuz dusmuss bizimki hala duruyo :) siliniyorz hala yikanmadik sen cok yoruluyosun yaa yardima gelen kimse yokmu cnm buarada fistik nasil alistimi dunyaya :)
Cehregul hayirli olsun cnmm
merhaba anneciklerrr bende doğum yaptım 31 aralık 02:40 da kızım sare normal doğumla dünyaya geldi.doğum hikayemi sizlere anlatıcam inşallah şuan meleğim uyuyo.çok güzel bir duyguymuş allah dileyen herkese nasip etsin...şimdilik görüşmek üzere...allaha emanet olun bebişlerinizler beraber...
canımm gozunayıdın allahh analı babalı buyutsun..nasılsın bebeiş nasıl??
Mrb cnm nasilsinasAllah gobusunuz dusmuss bizimki hala duruyo :) siliniyorz hala yikanmadik sen cok yoruluyosun yaa yardima gelen kimse yokmu cnm buarada fistik nasil alistimi dunyaya :)
kiz benimki 5 gunlukkene dustu hergun yikandi hastanede ciktimizin ertesi gunu acilde dustu hergun yikandimi erken dusuyomus bide alkol doktuk ustune kapatmadik hic acik kaldi kuruyuverdi
slm kızlar. hepinizin bebişleri hayırlı olsun. bizde 35 günlük olduk iyiyiz sorun yok yalnız bizim cadı gece uyumuyor gündüz uyuyor yavaş yavaş düzene biniyor ilk zamanlar ilaçların yan etkileriyle ugraştık ve onu atlattık,göbek fıtıgı varmış doktor gecer dedi 3 ay içinde korkaca birsey yok dedi sezaryan olanlara soruyorum kanamanız nekadar sürdü benimki hiç ara vermedi 35 gündür tam aksine bugun tam bir adet kanamasına döndü kıpkırmızı ve cok ve agrılı bu normalmi cevabınızı bekliyorum görüşmek üzere hepinize iyi geceler öpüyorum elimden geldigi kadar internete girmeye çalısacagım öptümhepinizi cok seviyorum sağlıcakla kalın
Arkadaşlar yaa, bebişleri büyütürken yine paylaşımlara devam edelim, ister burdan ister yeni bir konu açın...ama kopmayalım, hatta bence daha çok ihtiyacımız olacak...malum, bebişlerin dilinden anlamak zor
Arkadaşlar yaa, bebişleri büyütürken yine paylaşımlara devam edelim, ister burdan ister yeni bir konu açın...ama kopmayalım, hatta bence daha çok ihtiyacımız olacak...malum, bebişlerin dilinden anlamak zor
slm kızlar. hepinizin bebişleri hayırlı olsun. bizde 35 günlük olduk iyiyiz sorun yok yalnız bizim cadı gece uyumuyor gündüz uyuyor yavaş yavaş düzene biniyor ilk zamanlar ilaçların yan etkileriyle ugraştık ve onu atlattık,göbek fıtıgı varmış doktor gecer dedi 3 ay içinde korkaca birsey yok dedi sezaryan olanlara soruyorum kanamanız nekadar sürdü benimki hiç ara vermedi 35 gündür tam aksine bugun tam bir adet kanamasına döndü kıpkırmızı ve cok ve agrılı bu normalmi cevabınızı bekliyorum görüşmek üzere hepinize iyi geceler öpüyorum elimden geldigi kadar internete girmeye çalısacagım öptümhepinizi cok seviyorum sağlıcakla kalın
çehregül face gel sende cnm herkes orda takılıyor daha hızlı iletişim oluyor ve annısın dediği gibi telden bile girebiliyoz daha rahat oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?