ne yaptıysam sütümü açoğaltamadım bebeğime yetmiyor galibaaa yrdmcı olursanz çk sevnrmm
cnm nerden anladin benim sabah oglene kadar cok guzel sutum oluyor sonra azaliyor emerken bagiriyor sikiyorum gogsumu sut fiskirmiyor ama sabah fiskiriyor mama veriyorum ogledn sonra aralarda emziriyorum benimde az yani bende cok sey yaptim caylar felan ama olmadi goguslerimin uclari halan yara emmek istemezse ustelemiyorum birakirsa kendilinden sevincem cok aciyo uclari cunki esim ellicek ona bile bagiriyorum acidan cekiyo ellerini
çook zaman oldu girmeyeli,,ayy bi tuhaf oldum şimdi en son bugün yarın derken gün sayıyodum sanırım..şimdi 4ayımız doldu :)) Ara ara girmeye çalışcam inşallah
ve iste son bebegimin agzi pamukcik oldu dudaklari damaklari esim sik disini dedi durmadan bende siktim sonumuz bu oldu ve sonunda esim annesini uyardi ama ne fayda benim cocugum aci cekiyor suanda sodali su yaptim azina surdum kanadi dili resmen illa bisi olmasi gerek adamin uyarmasi icin cunki ben uyarsamda karinin seyinde degil
cok gecmis olsun canim yaaa.. malesef boyle oluyor bu isler. olan evlatlarimiza ve sabirlarimiza oluyor(
cok gecmis olsun canim yaaa.. malesef boyle oluyor bu isler. olan evlatlarimiza ve sabirlarimiza oluyor(
ve iste son bebegimin agzi pamukcik oldu dudaklari damaklari esim sik disini dedi durmadan bende siktim sonumuz bu oldu ve sonunda esim annesini uyardi ama ne fayda benim cocugum aci cekiyor suanda sodali su yaptim azina surdum kanadi dili resmen illa bisi olmasi gerek adamin uyarmasi icin cunki ben uyarsamda karinin seyinde degil
bebişine geçmiş olsun umarım daha iyidr..
kaynanan da bugün yolcu .. gözün aydın..
hayret ediyorum nasıl bir varlık acaba... yav biz bakıcısı değiliz ki bu bebeklerin, analarıyız.. e be kadın sende anasın.. seninde kaynanan yokmuydu..
biz de erkek anasıyız.. acaba evlatlarımız evlenince bu hale girecekmiyiz bizde diye düşünmeden edemiyorum..
çok şükür eskisi gibi değil hiçbirşey internet elimizin altında sıkışınca arayıp araştırıyoruz kendi kendimizi eğitiyoruz.. bunlar bukadar da cahil olamazlar yaw.. benim başımda da öyle bir tane var.. allahtan birlikte oturmuyoruz.. evleri ayırdık 3 sene önce.. ama zırt pırt geliyor çat kapı.. en sevmediğim şey..
kaynananın gitmesine inan çok sevindim.. yakın zamanda bir daha gelmez inşallah :)))
Merhaba ben de gecen hafta hamile olduğumu öğrendim . henüz doktora görünmedim pazartesi görünücem bu ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyımmmm :)
Allah sağsalim kavuştursun bebeğine.ilk bebeğin heyecanı bir başka oluyor insanda.her anın tadını çıkarmaya bak.Merhaba ben de gecen hafta hamile olduğumu öğrendim . henüz doktora görünmedim pazartesi görünücem bu ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyımmmm :)
Merhaba ben de gecen hafta hamile olduğumu öğrendim . henüz doktora görünmedim pazartesi görünücem bu ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyımmmm :)
bence de yeterli. ama eren bu yasa geldi (5. aya girdik) haladoydugunu anlamiyo. bugun tum ogunlerde 2 meme ustune 60cc mama icti. sonra gaz cikartirken ve oynarken ictiginin cogunu kustu. madem doymuyosun niye kusuyosun. e doyuyosan memeden ayrilinca niye agliyosun. ayrica 60lik mamadan sonra da agliyo. anlamadim ben bu isi yaaa..
reflu icin ilac kullaniyoruz 4-5 gunden sonra kusmalari azalir dedi doktor ama simdilik bi degisiklik yok. cumartesi 5 gun olcak. bekliyorum bakalim...
benim bebeğim de çok kusuyor, ne yaptıysam azalmadı, size ne ilaç verdi doktor?
benim bebeğim de çok kusuyor, ne yaptıysam azalmadı, size ne ilaç verdi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?