ya ben emin olamıyorum .. sağlık ocağında 61 ölçtü.. 1 ay önce de 60cm ölçtüler ama hiç öyle bacağını tutup uzatıp ölçmediler
bana göre oğlum 65cm vardır .. çünkü 0-3 ay kıyafetler hep 62cm beden.. onlar bize olmuyorlar.. koları falan kısa geliyor.. pantolonlar popo üstünde göbeğin altında kalıyor yani.. bilemedim..
Canım ya, yurt dışında ailenden ayrı olmak çok zordur eminim..Bebeğin iştahli maşallah belli kiBen henüz ek gıdalara başlamadığım için çok bir bilgim yok..Sadece bir kaç kere meyva suyu, bir kaç kere de senin verdiğin gibi patates, havuç püresi verdim..Bir de kabak vardı içinde..Gerçi ben kendim yaptım..Benim bebekte çok sevdi Merak ettim, çocuğuna niçin kimlik çıkartamıyorsunuz ki?
Boy ölçümlerine bende tam güvenemiyorum maalesef..Mesela kilo olarak sağlık ocağı da doktor da aynı şeyi söyledi ama boy konusunda 4 cm bir fark var söylediklerinde..Ben de bilemiyorum kısacası:44:
esim cift vatandas ve trde evli gorukmuyo o yuzden isim denklik belgesi isteniyo buda 7 8 ay gibi bi sure olcak bizim isin belge gelcekte basvuru yapcazda ohoo cok sinrlerim bozuk ben yarin kendim yapcam kapak ve patates ama icine havuc koyuyummki ebe karistirma dedi ama
Allah kolaylık versin canım..İnşallah en kısa zamanda gelir belgeler..İşin zor..Sinirlerinin bozuk olması normal..Ben yarım patates, kabak ve havuç koydum..Herhangi bir sorun olmadı..Gerçi ebe verme dediyse verme tabi ama sen yukardaki mesajında "kavanoz maması verdim,Patates havuçlu "demişsin..Eğer bi sıkıntı olmamışsa bebişte havuç dokunmuyor demektir..
kizlar faceye istek attim kabul edilmedi neysem ya benim karnim aciyor kizlar cok fenayim ya sanki spor yapmisimda et kisni olmus gibi amaa kocca gun evdeyim yani 2 gundurgunden gune artiyor cok korkuyorum oturur kalkarkene zorlaniyorum oglusumu kucama alirkenede acaba omu agirlasiyo benmi zorlaniyorum kaldirmaya anliyamiyorum doktora gitmeye artik korkuyorum ya bisiyim varsa ya oglumdan beni ayirirlarsa diye of kotu kotu seyler geliyo aklima ya normal dogum yapip ayni sorunu olan vvarmii
Canim benimkide ocagin 1 de gelecekdi araligin birinde geldi firlama
insan hiç kıyamıyor değil mi...
bu başlığın asıl sahipleri artık facede görüşüyorlar..yoksa eskiden sayfaları takip edemezdik..
hoş geldiniz.
kızlar dün oğluşumun çobuşlarını (çoraplarını) çıkarıp ayaklarını öpecektimkiayak baş parmağının tırnağı kırılmış batık olmuş, kıpkırmızı ve şişkinlik var içim nasıl cız etti anlatamam. bişide yapamıyorum kimbilir nasıl acıyodur, ayaklar sürekli hareketli, özellikle altını açarken çok heyecanlanıp çok hareketleniyor canı yanıyor diye içim gidiyor
bu başlığın asıl sahipleri artık facede görüşüyorlar..yoksa eskiden sayfaları takip edemezdik..
hoş geldiniz.
Canim benimkide ocagin 1 de gelecekdi araligin birinde geldi firlama
Seninki dahada aceleciymis:))))benimki bes gün daha bekleyemedi:)))))))Saka bir yana saglikli olsunlarda gerisi önemli degil....
hoş geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?