aralık annesi olucam inlallah allah herkeze bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
Az önce oğluma yoğurt verdim..Bu seferde bitince ağladıGerçi güzel olmuştu yoğurt, ekşi değildi..Ben günlük sütten mayalıyorum..Bu sefer maya olarak Danone doğal yoğurt kullandım..Güzel oldu tadı..Artık hep maya olarak bu yaptığım yoğurdu kullanacağım..
Çok sevindim canım. Afiyet şifa olsun inş. Bende muz koyarak verdim birkaç defa. İçine birde bebe bisküvisi koysammı diye düşünüyorum şimdi. Sen nedersin ağır gelmez dimi? Bende ilk yaptığım yoğurdu vermedim. Mayaladığım yoğurtan tekrar mayaladım onu verdim.
Sağol canımBen geçen gün şeftali ve elmayı cam rendede rendeledim, biraz yoğurt ve iki bebe bisküvisi kattım..Oğlum çok sevdi..Ben Hipp'in bebe bisküvisini aldım ama sanıyorum yine cici bebe alırım bundan sonra..
Bence bir iki tane katmanın bir zararı olmaz yani..Zamanla daha da zenginleştiririz tarifleri..Mesela ceviz veya fındık katanlar oluyor..Benim de niyetim var ama yarın ebeye soracağım..Bu arada yarın 6. ay aşılarımız varSağlıkla atlatırız inşallah..
Senin bebişmi canım çok şeker çok tatlı maşallah..
Çorba tarhana yap içine kıyma kat doktor kıymaya izin verdiyse bizmki veriyor.. Afiyetle yesin bebiş..
oğlumun bu resmi dayısı sayesinde geçen hafta posta gazetesinde çıktı ama siz siz olun yollamayın gazeteye o gün işten izin alıp çocuğu dra götürdük ağlamış hep dr bişey yok dedi ve ben hala kocama o gün gazetede çıktığını söyliyemedim
maşallah kız oğluna,ben de profil resmime ekleyecem ama flaşı hep unutuyom işler de yoğun,inş. unutmAZSAM YARIN SABAH İLK İŞİM BU OLCAK
Bizim aşılarımızda bir hafta sonra. Dediğin gibi sağlıkla atlatalım inşallah. Dün bizim kıza yoğurt yediremedimiçine birşey koymadan vereyim dedim almadı. Muz koydum onuda yemedi. Birde bebe bisküvisi koyup deniycem. Olmadı biraz ara verip bir kaç gün sonra tekrar vericem. Bu arada diş çikaracak galiba deli gibi elini yemeye başladı. Ne bulursa ağzına koyuyor. Yatarkende hep huzursuz ne yapacağımı bilemiyorum.
saçınızı boyattınızmı kızlar ben röfle istiyom ama süte geçer die korkuyom napıyım sizce
canım aşı bebişlerimizi çok yoruyor ama sağlık için değer...aşı zamanı ateş kontrolü çok mühim,oğlum haziranda olacak aşısını fakat geçen seferki aşıda ateşi hafif yükseldi huzursuzluk,uykusuzluk,devamlı ağlamaları oldu dr a götürdük tahliller yapldı enfeksiyon değerleri normaldan çok fazla artmıs..dr fitil kullanmamızı istedi bikaç gün öyle idare ettik yoksa hiç durmadı sonra iiyileşti..
saçınızı boyattınızmı kızlar ben röfle istiyom ama süte geçer die korkuyom napıyım sizce
cnm ben röfle yaptırdım, ama dip boyamı organik istedim. sarıları da dibe deydirmeden yaptırdım
Bugüne kadar yapılan aşılarda hiç problem yaşamamıştık ama bu sefer ki hakikaten zorlu oldu..Bugün pek birşey yemedi oğlum..Huzursuz, huysuz..Bir de bugün 4 kere kaka yaptı..Gerçi ishal değil ama bu kadar kaka yapması bile canımı sıktı..Umarım yarın daha iyi olur..
Oğlunda enfeksiyon değerleri arttığı vakit kakasıyla alakalı bir değişiklik olmuş muydu?
Canım, umarım siz aşılarda problem yaşamazsınız
ne yaptın cnm internet işini?
canım ek gıda ne kadar çoksa kaka o kadar çok olur,biz de dün aşımızı 0olduk kakası çok kötü kokuyodu,bi de bizim kızın ağzına beğenmediği bişey gelirse tüm miğdesini boşaltıyo,kusuyo,ağızdan yapılan çocuk felci aşısı galiba,miğdesi acayip bulandı nerdeyse sağlık ocağında bırakacaktı,eve geldik emzireyim yatsın dedim karnı doydu,10-15 dk sonra ben diyeyim 1 bardak siz deyin 2 su bardağı kadar kustu miğdesi bulandı o şeyden,acaba faydası olmuşmudur,üstünü ince örttüm,ateşi yoktu çok şükür,ama sabah erkenden kalktı ilk kez,bugün 3-4 e kadar eve uğrayamayacam süt sağıp bıraktım 150 cc kadar ben gelene kadar yeter diye tahmin ediyom,bizim de diş yok daha üst damağı daha sert üstten mi gelcek acaba,bi de bizim kız 2 ay önce 7 kiloydu,şimdi 8200 çıktı,ayın 1 inde 6 aylık olcak,salak hemşire ilk defa kilosu çok iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?