oğlum 5.ayında 7550 gram çıktı 4.ayda 7300 dü yani bir ayda 250 gram alması çok az(( o yüzden başladık ek bişeyler vermeye tarifler içinde teşekkürler bu arada
Aklımızda sadece bebeklerimiz olunca hiç aklımıza gelmeyecek şeyler düşünüyoruz dimi
Domates gibi olanlardan değil bildiğimiz kuru hurmadan koydum. Suda beklettim biraz yumuşayınca çok az yoğurdun içine ezerek koydum.
Sende bugün dene bakalım inşallah senin bebeğin yer. Sonucu yazarsın
Bende her yoğurt verişimde önce sade vermeyi deniycem bakalım nasıl tepki verecek. Gerçi her beğenmediğinde içine tatlı bir şey koyup verirsem sade yemez tabiNasıl olsa beğenmediğimde içine tatlı bir şey koyuyor annem düşüncesiyle artık sade yemez herhalde.
Ne kadar uğraşırsak uğraşalım hep onların dediği oluyor dimi şimdiden bizi nasıl yönlendiriyorlar.
Kilosu iyi gerçi ama az almış hakikaten..Sanıyorum hala anne sütü alıyor bebeğin..Onu vermeye devam edersin zaten..Bir de şunu söylemek istiyorum..Balık için erken tabi ama ucundan tattırmanın bir zararı da yoktur herhalde..Ben geçen gün az dondurma tattırdım ucundan..Hatta 6. ayda doktorun tavsiyesiyle kıyma vermeye başlayanlar var..Ek gıda konusu değişkenlik gösterebiliyor doktordan doktora..Yine de en iyisi sebze ve meyve püreleri, yoğurt ve muhallebi..Başlangıç olarak yani..
evet cnm anne sütüne de devam ediyorum 2 gün işteyim bıraktığım süt miktarını arttırdım(350cc kadar süt) 1 kaşık aptamil pirinç unlu 1 kaşıkta hipp in sebze püresinden
yiyor şimdilik arttırabilirsem 2 kaşık yese 2 çeşittende yeter gibime geliyo 2 kaşık derken 2 tepeleme yemek kaşığı iyidir dimi o kadar yoksa az mı kiloya etki edermi??? bikaç günde bakıyım ne kadar arttırabiliceme de dra sorcam olmadı ne kadar yedirmeliyim diye
kızlar benim bebeğimde 5,5 aylık 7500 gr dı 5 aylık kontrolde 200 gr aldı dıye bızede ek gıdaya geç dedi doktor ama ben biberon aldıramıyorum mama yemıyor, ek gıdada sadece yogurt yiyor muhallabı corba istemiyor siz nasıl alıştırdınız?
kızlar benim bebeğimde 5,5 aylık 7500 gr dı 5 aylık kontrolde 200 gr aldı dıye bızede ek gıdaya geç dedi doktor ama ben biberon aldıramıyorum mama yemıyor, ek gıdada sadece yogurt yiyor muhallabı corba istemiyor siz nasıl alıştırdınız?
bu arada doktorumdan da bilgi aldım.
iki sezeryan arası 14 ay olacağı için sorun olmaz dedi. ama riskler var tabii o yüzden riskli gebelik kategorisinde takip edilecekmişim. beslenme uzmanının takibinde oğlumu emzirmeye devam edebilirmişim. 5 ay önce sezeryan olmam yeni bebiş için tehlike arz etmiyormuş...ama benim depolar boşaldığı için ve artı emzirdiğim için çok çok yorulacakmışım...
tabii bunlar hamileysem geçerli belki de sadece doğum sonrası adet düzensizliğidir..
Canım, aklım sendeydi..Heyecanla bekliyordum sonucu..Gerçi bunu kesin sonuç olarak kabul edemeyiz tabiBu arada kaç gün gecikti ki adetin?
5 gün canım..ama he 28 günde bir olurdu
Ben birkaç gün sanmıştım..5 gün uzun bir zaman, en azından bana göre..Gerçi doğum sonrası düzensizlik olabilir tabi, hiç bilemiyorum o konuyu..
Esasında tam duygularını bilemediğim için ne tepki versem onu da bilemiyorum..Yani "olursa kabulüm ama olmasa daha iyi" şeklinde mi düşünüyorsun yoksa istiyor musun?:44:
ooo tülaycığım şirketine teşekkür mü etsek:))
tabiiki oğluma daha kaliteli zaman ayırmak istiyorum.ama olursa da asla üzülmem. nasıl olacak diye düşünmem...sevinebilirim de:))ikisi büyür gider hazır tempoya alışmışken
tabiiki oğluma daha kaliteli zaman ayırmak istiyorum.ama olursa da asla üzülmem. nasıl olacak diye düşünmem...sevinebilirim de:))ikisi büyür gider hazır tempoya alışmışken
oğlumun bu resmi dayısı sayesinde geçen hafta posta gazetesinde çıktı ama siz siz olun yollamayın gazeteye o gün işten izin alıp çocuğu dra götürdük ağlamış hep dr bişey yok dedi ve ben hala kocama o gün gazetede çıktığını söyliyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?