slm kızlar doğumdan beri buraya yazamadım.nasılsınız?biz minik kuşumla çok iyiyiz.10 gün sonra 7 aylık oluyoruz.takla atıyoruz,diş çıkarmaya başladık galiba huzursuz,eller kualaklarda iştahsız ve kakası sulandı.yemek konusuda memeyi 1 aydır bıraktık mamada beğenmiyor cadı.gündüz zorla kaşıkla gece uyku sersemi 60 cc zorla içiyor.kendinize iyi bakın arada uğrarız yine
günaydııııııın
hamile değilim:))
emzirdiğim için adet olmamışım...15 gün oldu geçeli hala tık yok. 2 gün önce doktora gittim kanda gebelik yok.
zaten o 13 gün kötü geçmişti.. kendimi 2 bebeğe yetecek kadar güçlü hissetmiyordum
neyse. yoğurttan konuşmuşsunuz. ben çok severim oğlum da sevdi şükür. koca bir kase bitirebilir. hele içine 1 tatlı kaşığı pekmez katıyorum, bitince ağlıyor. 1 çay bardağından fazla vermemeye çalışıyorum ki 2. çay bardağı hakkını muhallebiye falan kullansın. hani reklamlarda 6-9 ay arası ek besin 2 çay bardağını geçmesin diyor ya..onu dışında sebzeden nefffret ediyor. aynı ben. kabak, havuç. ilk kaşıktan sonra ağzını sıkıca yumuyor. biraz zorlasam ağlıyor...ne yaparım bilmiyorum. çok zorlamıyorum şimdiden bıkmasın diye.. yumurtaya daha erken bizim için ama eminim sever çünkü ben bir oturuşta 3 yumurta omletini yerim.. haşlanmış olursa saymam bile:))
dün erik yiyordum. elimden almaya çalıştı. rendeledim, suyunu vereyim dedim. çay kaşığıyla tattıracaktım. görseniz içi "eeehhhh" diye yüzünü ekşitiyor, yalanıp tekrar ağzını açıoyrben hamileyken çok çağla, erik yemiştim. ondan mı acaba
günaydııııııın
emzirdiğim için adet olmamışım...15 gün oldu geçeli hala tık yok. 2 gün önce doktora gittim kanda gebelik yok.
zaten o 13 gün kötü geçmişti.. kendimi 2 bebeğe yetecek kadar güçlü hissetmiyordum
neyse. yoğurttan konuşmuşsunuz. ben çok severim oğlum da sevdi şükür. koca bir kase bitirebilir. hele içine 1 tatlı kaşığı pekmez katıyorum, bitince ağlıyor. 1 çay bardağından fazla vermemeye çalışıyorum ki 2. çay bardağı hakkını muhallebiye falan kullansın. hani reklamlarda 6-9 ay arası ek besin 2 çay bardağını geçmesin diyor ya..onu dışında sebzeden nefffret ediyor. aynı ben. kabak, havuç. ilk kaşıktan sonra ağzını sıkıca yumuyor. biraz zorlasam ağlıyor...ne yaparım bilmiyorum. çok zorlamıyorum şimdiden bıkmasın diye.. yumurtaya daha erken bizim için ama eminim sever çünkü ben bir oturuşta 3 yumurta omletini yerim.. haşlanmış olursa saymam bile:))
dün erik yiyordum. elimden almaya çalıştı. rendeledim, suyunu vereyim dedim. çay kaşığıyla tattıracaktım. görseniz içi "eeehhhh" diye yüzünü ekşitiyor, yalanıp tekrar ağzını açıoyrben hamileyken çok çağla, erik yemiştim. ondan mı acaba
maşallah kızına,dün ben ta akşam 6 da geldim eve işim uzadı,1 e kadar uyumuş,aşı yordu galiba,minik kuzum 140 cc kadar bıraktığım sütü içmiş,yarım kasede babası pirinçunu ve suyla muhallebi yapmış,içine 3-4 kirazın suyunu sıkmış,bizim cadı çok beğenmiş,mevsim yaz,meyveler sulu,aklınızda olsun güzel bişey çıkıyo ortaya,pekmezle de tatlandırılabilir ben pekmez alcam lazım olursa o şekilde versin babası,bizimkinin de kakası çok pis kokmaya başladı,büyüdüğünden mi aşıdan mı bilemedim,yapış yapış çok kötü
kız ben halen adet olmadım,hiç test te yapmadım foşur foşur süt gelirken hamile olacağımı sanmıyom,2 buçuk ay sürdü ilk başta az az,sonra 1 ay sonra 3-4 damla,sonra 2 ay geçtikten sonra gene 3-4 damla devamı yok,annem sütten kesene kadar adet olmazmış,onun için test mest yapmıyom
bimikinin de hem kakası hem gazı kötü kokuyor. annem ben üşüttüğüm için olduğunu söyledi. sütten geçiyormuş..
ya eşin muhallebiyi nasıl yapıyor? ben de su ve pirinç ununu pişirip içine muz, pekmez ya da her hangi meyve püresi katıyorum beğenmiyor dana...ilk başta sütümü pişirmemem gerektiğini bilmiyordum. sağıp kendi sütümnle yapmıştım onu sevmişti.. şimdi yemiyor. suyla pişirip içine süt sağdım yine yok...geceleri saat başı kalkınca da mahvoluyorum. gece muhallebi tok tutar diyorlar ya, umudum var bir kaç saat deliksiz uyuyabiliriim diye.
hazır mamaya karşıyım böyle durumlarda ama bugün eşime milupanın gece muhallebisinden sipariş ettim:26:
canım benim annem de öyleymiş ama annem son kardeşime bir öncekinin lohusalığı biter bitmez hamile kaldı... bir de nisanda bir kere oldum 6 gün sürdü..sonra olmayınca acaba dedim.. evde test yaptım, pozitif...hemen doktora gittim. o testler %99 doğru ya, ben çölde kutup ayısıyla karşılaşan bahtsız bedevi olarak % 1 hatayı buldum:))
Selam aralik anneleri,
benim kucuk kuzum son 1-2 gundur cok huzursuzdu.Bugun sabah bi baktim ki ne goreyim ilk pirlantamiz cikivermis.Ay cok sevindim darisi diger dislerinin basina insallah...
Bu arada takip ediyorum yorumlari, 2 karma asilar Turkiyede genelde 6 ay civarinda yapiliyor galiba ama bizimki tam 5. ayi doldurdu asi yapildi ?? onemli bi durum mu acaba!
bence de... benim annem de uyardı beni.. ne öyle bulamaç gibi her şeyi katıp karıştırma diyor..
ben kahvaltıya başlayınca nasıl yaarım bilmiyorum ama tariflere bakıyorum benim midem kalkıyor.. ekmek içine pekmez, yumurta peynir, allah ne verdiyse katıyorlar... bence her şeyin tadını bilsin.. az az ver değil mi...
Biz 2 gündür başladık kahvaltıya ama oğlum başlamamış olmamızı tercih ederdi görünen o ki..Dediğin gibi bulamaç tipi şeylerden bende rahatsız oluyorum ama yiyeceğini bilsem onu da vereceğim yani..Az yumurta sarısı, biraz da suya koyup bekletilmiş beyaz peynir verdim.Maalesef sevmedi..Tek verince de yemedi, karıştırınca da..Pekmezi gün içinde muhallebiye kattığım için sabah vermedim..
Eğer alternatif kahvaltı önerileriniz varsa öğrenmek isterim..
Aslında bu aralar ek gıdayla pek aramız yok, sadece tatlı şeyleri biraz biraz yiyor o kadar..Ona kalsa sadece anne sütüyle yaşayacak..Ama sanıyorum bu aydan sonra da o tek başına yeterli değil, öyle değil mi?
kızlar sizin iştahınız ne alemde? ben kendimi durduramıyorum... gerçi doğum kilolarımın hepsini verdim ama zaten tombik başlamıştım..karnım hala 5 aylık gibi... kilo vermiş görünüyorum ama kıyafetlerim olmuyor, sarktım resmen..
canim organik nasi boya hepsini oyle yaptirsaydin ya bende yaza istiyom boyatmak palimi organik boya yaza diyom durmadan yaz geldi he
interneti bulduk laptop iflas etti 5 yıllık ömrünü doldurmuş,bu hafta sonu değil,haftaya hafta sonu antebe gitcez,ordan laptop alcaz,yani ayın 10 una kadar hallolmuş olcak bu iş,inş. akşamları konuşuruz vaktim oluyo o zamanlar,diziler de sıkıyo zaten,beyza ceren diye açacam,hepinizin bebişlerini çok merak ediyom,burda işler yoğun birazdan çıkacam,hepinizi öpüyom
rahat ol canım gerçi sen arada adet olmuşsn vücudun yumurta üretiyo benimki üretmiyo,rahatım şimdilik
kızlar slm face engeline takılan ben kulube engel koymayan şirketimin açığıyla sizi buldum:)))) bana ek gıda tarifleri gerekli oğlum 250 gram aldı 5.ayında çok üzüldüm ama yapıcak bişey yok 6 ayda geçmek isterdim ama olsun kısmet az az veriyorum artık bişeyler dün bikaç çatal balık bile verdim çok sevdi sebzeye falan atlamıyo öle balığa atladığı kadar eeee sizde ne var ne yok
cnm balık verme istersen, 8. aydan sonra veriliyor diye biliyorum ben
tşk ederm cnm yaptım içti doktorumuzu aradım verebilrsin dedi
interneti bulduk laptop iflas etti 5 yıllık ömrünü doldurmuş,bu hafta sonu değil,haftaya hafta sonu antebe gitcez,ordan laptop alcaz,yani ayın 10 una kadar hallolmuş olcak bu iş,inş. akşamları konuşuruz vaktim oluyo o zamanlar,diziler de sıkıyo zaten,beyza ceren diye açacam,hepinizin bebişlerini çok merak ediyom,burda işler yoğun birazdan çıkacam,hepinizi öpüyom
Selam aralik anneleri,
benim kucuk kuzum son 1-2 gundur cok huzursuzdu.Bugun sabah bi baktim ki ne goreyim ilk pirlantamiz cikivermis.Ay cok sevindim darisi diger dislerinin basina insallah...
Bu arada takip ediyorum yorumlari, 2 karma asilar Turkiyede genelde 6 ay civarinda yapiliyor galiba ama bizimki tam 5. ayi doldurdu asi yapildi ?? onemli bi durum mu acaba!
günaydııııııın
bence de... benim annem de uyardı beni.. ne öyle bulamaç gibi her şeyi katıp karıştırma diyor..
ben kahvaltıya başlayınca nasıl yaarım bilmiyorum ama tariflere bakıyorum benim midem kalkıyor.. ekmek içine pekmez, yumurta peynir, allah ne verdiyse katıyorlar... bence her şeyin tadını bilsin.. az az ver değil mi...
kızlar sizin iştahınız ne alemde? ben kendimi durduramıyorum... gerçi doğum kilolarımın hepsini verdim ama zaten tombik başlamıştım..karnım hala 5 aylık gibi... kilo vermiş görünüyorum ama kıyafetlerim olmuyor, sarktım resmen..
sinir oluyorum.. ben hep 36 bedendim... ilaçlar yüzünden 40 olmuştum..şimdi 44 beden etek küçük geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?