2011 Aralık Anneleri

canımm şu anda bende çok sinirliyim seninle aynı durumdayız bende kocişle tartştım aslında tartışmada değil ben bağırdım çağırdım aynı şekilde kocişte üzerime gelmedi sustuuu sonrada uyuduuu bende aynı şekilde iyice sinirlendim ortada birşey yokkenn konuşmuyorum işte küstüm kocişee hıhhh

ilk hamileliğimde öyleydim
vara yoğa sinirlenirdim bağırıp çağırınca kendimi alemin kralı gibi hissederdim
şimdi ise maalesef işten güçten yaramaz kızımla uğrasmaktan kendimi unutuyorum

canım bende çok sinirliyim.hap bağırınıyom.yazık adamlara valla
ilk hamileliğimde öyleydim
vara yoğa sinirlenirdim bağırıp çağırınca kendimi alemin kralı gibi hissederdim
şimdi ise maalesef işten güçten yaramaz kızımla uğrasmaktan kendimi unutuyorum

ben de küstüm kocama yattı kitap okuyor utanmadan. üstelik o başlatmıştı her şeyi.
neyse umarım bu durum uzun sürmez. sinirli insanları hiç sevmem ya şuan kendimi de sevmiyorumnormalde çok sakinimdir, ah bebiş beni ne hale getirdin

canım doktorunu ara bence,bişey yoktur ama progestan kullanmanı söyleyebilir.kaç haftalıksın.akıntın sarı ise normal.çünkü bende de oluyor.

7+3 akıntı çok acık kahverengiydi 1 kez geldi
insaallah bi daha olmaz
ay bende bide ilk 3 ay fobisi vardı kızımdada vardı değişen bişey olmamış yine var
Allah hepimizi korusun

hem de nasıl!!! ama ben saha çok ağlıyorum deli gibi. bi yolunu bulup eşimle kavga ediyor sonra da ağlayarak rahatlıyorum. ama ben eşime hak veriyorum bazen, hakikaten çok çekilmez oluyorum sanırım:18:

kolay değil mucizeye imza atmak
insan içinde insancık
ne yapsak hakkımız
vede yasasın peynir ekmek yemek bulantıma iyi geliyorda

bu arada 26 yaşındayım:)

ayyyy ne komikizzz bizz yaafff bebiklerimizz bizi ne hallere düşürdüüü ben ne güzel kocişe yağcılıkk yapmışımm kafga etmeden önce öpmüşümm şebeklik yapmışımm oda bana tamaaammm didi gülerekk bende ondan sona küstüm bağırdım çağırdım hıhhh iyi olduu uzun sürmez tatlış merak etme gönlünü alır en kısa zamanda bizimki uyudu artıkın uyanınca yağcılık yapar

canım hangi haftadasın bilmiyorum , bir ticker yapsana sen de 7.-8. haftalarda bebeği besleme görevi oluşan plasentaya teslim edildiği için bu haftada olurmuş lekelenme .. hatta her adet dönemine denk gelen günlerde aynı adet ağrılarını yaşamak ve lekelenmelerin görülmesi de olasıymış . istersen gebeliğini oradan takip ederek daha rahat edersin karşılaştığın durumlarda ... çünkü burada ne kadar çok kişi de olsak bazen msjlar yığılınca yazdığımız msj gerilerde kalıyor ve bir çok kişi gördüğüm kadarıyla şöyle bir geçmişe dönüp bakayım , kim ne yazmış , ne sormuş , kim ne sevinçli haberle gelmiş diye bakmıyor :82: kırmızı olmadığı sürece endişelenme , ama dr.unu haberdar et , için rahat etsin istersen de usg görün

haklısın canım da siz de hak verin .. 72 kişiyiz, her nekadar 72nin 72si de katılımda bulunmasa bile yazılan msjlar çok abuk arkalara düşüyor , e çalışan insanlarız çoğumuz , halden anlamamız lazım , her an geçmişe dönüp en az 30 sayfayı didik didik okumanın imkanı olmuyor , özellikle de evde 21 aylık bir azman oğlan varsa gördüğüm zaman ekliyorum , yada özelden msj gönderildiği zaman .. sizler de kaç haftadır burdasınız , şu 100 msjı doldurun artık yahu düzenlemeyi yapacağım birazdan :13:

ha bir de yaş kaç ???

hoşgeldin canım , ekliyorum seni de listeye :13:

SEN LİSTEDE EKLİ DEĞİL MİSİN BEN ÖYLE HATIRLIYORUM NİYEYSE , ekliyorum hemen canım :13:

oluyor canım oluyoooor

Son düzenleme:
hem de nasıl!!! ama ben saha çok ağlıyorum deli gibi. bi yolunu bulup eşimle kavga ediyor sonra da ağlayarak rahatlıyorum. ama ben eşime hak veriyorum bazen, hakikaten çok çekilmez oluyorum sanırım:18:

ayyy valla bebeklerrr hangi psikolojiyle büyürse o kişiliği taşırlarmışş bizimkilerde şiddet içeren çocuklardan olmasınnn :18::18: hakkat biz bazen çekilmez oluyoruz yazık kocişlere :76::76: sende gereksiz yere üzme kendiniii tabi eğer seni rahatlatıyorsa ağlamak en iyisi

mislin , mardin4747 ve halimenin bilgileriyle liste güncellenmiştir

orası doğru işte
ben kıl bazende tüy bi insanım kızımda öyle oldu
yahu ne arasan var velette
ama var ya cok tatlı be hele uyurken öyle güzelki keltoşum

starımu senle ayniyız .

.sende de nefes tıkanıklıgı oluyor mu yürürken konusurken bı bakmısım nefes nefese kalmısım

sen ıkılı teste ne zaman gıdıyorsun

mislin , mardin4747 ve halimenin bilgileriyle liste güncellenmiştir
yuppiiiiiiiiiiii çok teşekkür ederimmm Starimu tatllııışşşşş sana kocaman kocaman öpücükler yolluyorummm

orası doğru işte
ben kıl bazende tüy bi insanım kızımda öyle oldu
yahu ne arasan var velette
ama var ya cok tatlı be hele uyurken öyle güzelki keltoşum

demekki doğruymuş bu konudaki tesbitlerr hamilelik boyunca pambık gibi olabilsek keşke ayyy tatlı olmaz olurmu maşallhhh Allah nazarlardan saklasın güzel kızınııı

Starimucummm biraz fazla oluyorum ama birşey söyleyebilirmiyim benim listede bilgiler yanlış olmuşş sat 10 mart muhtemel doğum tarihide 17aralık düzeltebilirmisin acabaa :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…