kızlar bu akşam çooook gerginim
biraz önce eşimle tartıştık. aslında ortada bir şey yok, bağarıp çağardım. o da hamileyim diye uzatmadı ama sustu sadece. ben de daha da sinirlendim. beni sakinleştirmeye çalışabilirdi:84:
şuanda da çok sinirliyim. normalde şeker gibi insanımdır, hiç sinirlenmem. ya noluyo bana
hamilelikten dolayı mı, sizde de oluyor mu?
biraz önce eşimle tartıştık. aslında ortada bir şey yok, bağarıp çağardım. o da hamileyim diye uzatmadı ama sustu sadece. ben de daha da sinirlendim. beni sakinleştirmeye çalışabilirdi:84:
şuanda da çok sinirliyim. normalde şeker gibi insanımdır, hiç sinirlenmem. ya noluyo bana
canım bende çok sinirliyim.hap bağırınıyom.yazık adamlara valla
ilk hamileliğimde öyleydim
vara yoğa sinirlenirdim bağırıp çağırınca kendimi alemin kralı gibi hissederdim
şimdi ise maalesef işten güçten yaramaz kızımla uğrasmaktan kendimi unutuyorum
canımm şu anda bende çok sinirliyim seninle aynı durumdayızbende kocişle tartştım aslında tartışmada değil ben bağırdım çağırdım aynı şekilde kocişte üzerime gelmedi sustuuu sonrada uyuduuu bende aynı şekilde iyice sinirlendim ortada birşey yokkenn konuşmuyorum işte küstüm kocişee hıhhh
canım doktorunu ara bence,bişey yoktur ama progestan kullanmanı söyleyebilir.kaç haftalıksın.akıntın sarı ise normal.çünkü bende de oluyor.
şimdide kafasını kaldırmışş bana öpücük atıyoo hıhh
ben de küstüm kocamayattı kitap okuyor utanmadan. üstelik o başlatmıştı her şeyi.
neyse umarım bu durum uzun sürmez. sinirli insanları hiç sevmem yaşuan kendimi de sevmiyorum normalde çok sakinimdir, ah bebiş beni ne hale getirdin
muhtemelen arada kaynayıp gidiyo ama 10 nisandan beri burdayım ama sadece sat la muh. doğum tarihim yazıyoumarım bunu görürsün. henüz özel mesaj atamıyorum çünkü. 42 kiloyum bebeğimin kalp atışlarını duydum. veee tokatta yaşıyorum. şimdiden teşekkürler...
ben de küstüm kocamayattı kitap okuyor utanmadan. üstelik o başlatmıştı her şeyi.
neyse umarım bu durum uzun sürmez. sinirli insanları hiç sevmem yaşuan kendimi de sevmiyorum normalde çok sakinimdir, ah bebiş beni ne hale getirdin
merhaba arkadaslar
herkesin keyfi yerinde
bir sorum olacak sizde hiç adet olacakmış gibi rahim tarafında ağrı acı vs.garip şeyler oluyor mu
bende var ve cok cok acık kahverengi az bir akıntı gelmiş :44:
çokta panik yapmak istemedim bekliyorum dinleniyorum
inşaallah kötü bişey olmaz
muhtemelen arada kaynayıp gidiyo ama 10 nisandan beri burdayım ama sadece sat la muh. doğum tarihim yazıyoumarım bunu görürsün. henüz özel mesaj atamıyorum çünkü. 42 kiloyum bebeğimin kalp atışlarını duydum. veee tokatta yaşıyorum. şimdiden teşekkürler...
Merhaba hanımlar ben de bugun itibari ile 8+1 olduk 18 mayısta randevumuz var bebeşimiizn 6+2 de kap atışlarını duyduk çok şükür benin sat 17 mart muhtemel doğum 22 aralık 6 haftadan sonra sabahları midem bulanmaya başladı ama çok şiddetli değil canım daha çok ekşi istiyor bu arada kilo almaya da başladım sanırım milletin karnı büyür benim sanki popom büyüyor 62 kilo ile hamile kaldım umarım çok kilo almam boyum 1.60 biraz kilolu hamillerdenim hayırlısı olsun tüm hamişler inşallah sağlıcakla bebeklerini kuçaklarlar
Tatlışşşşşş Starimuuuu acaba benide listeye ekleyebiler misinnn aslında kalp atışlarını duyup öyle yazdırayım dedim ismimi ama okuyunca listeyi bende heveslendimmmyaşım:26 hamile kaldığım kilo:58 Ankarada oturuyorum bebikimin kesesi görüldü son adet tarihim biraz karışıkk ama doktorun hesabına göre 10mart dedik muhtemel doğum tarihim 17aralık şimdiden teşekkürrr ederimmm
hem de nasıl!!! ama ben saha çok ağlıyorum deli gibi. bi yolunu bulup eşimle kavga ediyor sonra da ağlayarak rahatlıyorum. ama ben eşime hak veriyorum bazen, hakikaten çok çekilmez oluyorum sanırım:18:
[C
SEN LİSTEDE EKLİ DEĞİL MİSİN BEN ÖYLE HATIRLIYORUM NİYEYSE , ekliyorum hemen canım :13:
canım listeye baktım ama bulamadım kendimi ekletmemiştim zaten bebikin kalp atışları duyulsun ne olur ne olmaz diye :18::18: teşeküür ederim canımmm şimdidennbirde bu ticker ne oluyor ben merak ettimdee :26:
ayyy valla bebeklerrr hangi psikolojiyle büyürse o kişiliği taşırlarmışş bizimkilerde şiddet içeren çocuklardan olmasınnn :18::18: hakkat biz bazen çekilmez oluyoruz yazık kocişlere :76::76: sende gereksiz yere üzme kendiniii tabi eğer seni rahatlatıyorsa ağlamak en iyisi
mislin , mardin4747 ve halimenin bilgileriyle liste güncellenmiştir
orası doğru işte
ben kıl bazende tüy bi insanım kızımda öyle oldu
yahu ne arasan var velette
ama var ya cok tatlı be hele uyurken öyle güzelki keltoşum
slm kızlar ben geldim nslsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?