maşallah 6 diş çıkarmış, bizimkinin daha 2 dişi var. diş döneminde ateş normalmiş. özellikle azı diş çok zor oluyor diyorlar. ablamın oğlu azı dişinin çıkarırken emmeyi bırakmış.inşallah kolayca atlatırız.
kızlar ilk adım ayakkabısı aldınız mı?
çok pahalı, zaten giyeceği kaç ay ki
kızlar benim oğlanın 5 dişi vardı,şimdi 12 tane..bir baktım ağzına 7 tane birden patlamış..sizce normal mi?ki sayabildiğim 7 taneydi sayamadıklarımda var kesin..yavrum patır patır diş çıkartıyor..birde üstüne soğuk algınlığı hiçbirşey yiyemiyor kuzucum..bu arada yürümeye başladık..her yere yürüyerek gidiyoruz :) darısı yürüyemeyen bebişlerimize..
On gün önce aldık bizde. Panço dan 55 tl ye aldım. Çok rahat etti prensesim. Yumuşak patik tarzı ayakkabıları vardı içe doğru basmaya başlamıştı. Bu ayakkabı iyi oldu. Kaç ay giyecekki diye düşünme ayak sağlığı çok önemli bence.
kızlar benim oğlanın 5 dişi vardı,şimdi 12 tane..bir baktım ağzına 7 tane birden patlamış..sizce normal mi?ki sayabildiğim 7 taneydi sayamadıklarımda var kesin..yavrum patır patır diş çıkartıyor..birde üstüne soğuk algınlığı hiçbirşey yiyemiyor kuzucum..bu arada yürümeye başladık..her yere yürüyerek gidiyoruz :) darısı yürüyemeyen bebişlerimize..
yoğurdu yemiyo,halbuki 5-6-7 aylıkken yiyodu,şimdi hiç yemiyo,2 gündür ateşi yüksek,azı dişini çıkarıyo,bi de aşı olalı 10 gün oldu,bu aşı geç dönemde ateş yapabiliyomuş,onun için umutlu değilim bu dönemden normalde yemiyo,şimdi mi yiyecek,yoğurtlu çorba da yemiyo yerse cicibebe,hergün bi çorba deniyom,en çok sevdiği yemyeşi ıspanak çorbası oldu,herobaby tahıllı mama aldım yemedi,kulplu biberon aldım su içsin diye,tutabilir hem dedim,yine içmiyo,bikaç gündür tarçın ve ıhlamura atılıyo 1 fincan kadar içiyo,bazen pekmeze ağzını açıyo,yani bizim kız yemediği zaman değil yediği zaman şaşırıyorum ben,durum o kadar vahim yani,dün izinliydim ateşi yüksek diye,bol bol emzirdim gece gündüz,antibiyotik içeceğine emsin dedim,çünkü çabuk atlatıyo o zaman,yürüme olayına gelince 9 aylıktan beri buda heryere tutunup yürüyodu,tahtadan yürüme arabası var dedesi yapmış,onla yürüyo çok mutlu oluyo,ayağa yeni yeni kalkabiliyo gülüyo kahkahalar atıyo geri düşüyo,daha 3-4 aylıkken dimdik duruyodu,5 aylıkken kafama tırmanıyodu,tek einden tutup yürütüyom korkuyo,parmak ucuna basıyo,biyerden tutmaya çalışıyo,her dişte ateşi çıkıyo,bademcikleri şişiyo,öksürüyo,tıksırıyo,çok zor çıkarıyo,şurup içmiyo,su içmiyo,offf,fiti veriyom düşün,6. dişimiz daha,sizde durumlar nasıl
canım yazık bebişine tektek çıkasymışdaha iyi olurmuş.kolayca çıkarır inş.
ben kızıma iki üç ay önce ilk adım yayakkabısı almıştım.ama okadar hareketliki ayağında durmuyor bende ayakkabı yerine iki çorap üst üste giydiriyorum.
Ay yoğurt yese cok iyi olur cok faydalı. Yurtdışında bile doktorlar yoğurt tavsiye ediyorlar "Türk yoğurdu" diyorlar. Bide gecen yazmayı unuttum kabızlık içinde bir iki dilim kivi versen, cok iyi sindirim sistemi çalıştırıyor.
Bizim kız 5 ve 9 ay arasında 8 tane diş çıkardı ondan sonra hiç çıkmadı. Bugünlerde cok huzursuz, gece uyumuyor hiç düşünmemiştim ama yorumları okuyunca dank ettiyoksa yine dişmi çıkarıyor yahu:44:
Pazartesi 1 yaş kontrolümüz var bakalım bizim boy kilo da son durum nedir merak ediyorum1 yas kontrolü yaptıran arkadaşlar son durumu paylaşırmısınız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?