mrb 28.12.12 de anne oldum eşim bebeğin doğum tarihini 3 ocak yazdıralım diyor..kızım oldu bu arada size sormak istedim 3 gün için 1 sene büyük görünecek aslında ama bir yandanda kendi doğduğu tarihi yazdırmak istiyorum sizce ne yapayım sıkıntısı olurmu bilmiyorum da aynı zamanda
canim herseyini okadar yikiyorum ki sorma disarda emeklesin bezle geziyorum arkasinda bana abartiyorsun diyolar yemeklerini yaparken igcene yikiyorum ama diffiriz sebzesi verdim ondanmi ki off simdi gorsen yerde oylece yatiyor pcnin yanina yaklassam gelirdi simdi kipirdamiyor bugun ablama cam actim gel teyzen geldi diyorum elini bana uzatip agliyor gittim yanina aldim kucagima kafasi bedenine agir geliyor sanki yedini cikariyor tek sut iciyor baska bisi sokamiyorum agzina pazartesi doktora gitcez gibi dedim babasina adam delirdi ya bisi yokmus hemen iylesmezmis zaten ya doktor pazara kadar toparlanmasi gerek dedi yarin pazar cocuk yerden kalkmiyor nabicam ben yaa yardim edin kafayi yemek uzereyim ben senin yuzunden abartmalarin yuzunden cocugun canini yakcaklar bisi yok diyo ama enfeksiyon cikti cocukta hastanede bagirdi bana bisi yok bunun bak canini yaktirdin kan aldirlar die suclumuyum ben ya
canim herseyini okadar yikiyorum ki sorma disarda emeklesin bezle geziyorum arkasinda bana abartiyorsun diyolar yemeklerini yaparken igcene yikiyorum ama diffiriz sebzesi verdim ondanmi ki off simdi gorsen yerde oylece yatiyor pcnin yanina yaklassam gelirdi simdi kipirdamiyor bugun ablama cam actim gel teyzen geldi diyorum elini bana uzatip agliyor gittim yanina aldim kucagima kafasi bedenine agir geliyor sanki yedini cikariyor tek sut iciyor baska bisi sokamiyorum agzina pazartesi doktora gitcez gibi dedim babasina adam delirdi ya bisi yokmus hemen iylesmezmis zaten ya doktor pazara kadar toparlanmasi gerek dedi yarin pazar cocuk yerden kalkmiyor nabicam ben yaa yardim edin kafayi yemek uzereyim ben senin yuzunden abartmalarin yuzunden cocugun canini yakcaklar bisi yok diyo ama enfeksiyon cikti cocukta hastanede bagirdi bana bisi yok bunun bak canini yaktirdin kan aldirlar die suclumuyum ben ya
mrb 28.12.12 de anne oldum eşim bebeğin doğum tarihini 3 ocak yazdıralım diyor..kızım oldu bu arada size sormak istedim 3 gün için 1 sene büyük görünecek aslında ama bir yandanda kendi doğduğu tarihi yazdırmak istiyorum sizce ne yapayım sıkıntısı olurmu bilmiyorum da aynı zamanda
kızlar bebeğim 13 aylık oldu ve hâlâ sadece anne sütü içiyor sizce sütten keseyim mi
Nasıl yaniiiisadece anne sütüylemi besliyorsun! Maşallah kilosu nasıl? Eğer doktorunuz ek gıdaya geçirmediyse demekti sütün fazlasıyla yetiyor. Ama yemek yemenide öğrenmesi lazım. Benim sütüm yettiği halde dişi çıktığı için doktorumuz 5.ayda ek gıdaya yavaş yavaş geçin, yemeyi öğrensin demişti. Tabiki anne sütü gibisi yok, 2 yaşına kadar emzirecegim bende kızımı...
Kilosu 7 kilo 100 gr iki gün önce dr gittik kızım ek gıda yemiyo zorla versem kusuyo dr anne sütü kendisini doyuruyordur kesme 2 yaşına kadar emzir dedi şimdi kızımi aşı için sağlık ocağına götürdük dr şok oldu acil tahlil yaptırın dedi ordan başka hastahaneye gittik kan ve idrar testti aldılar sonuç 2 saat sonra çıkacak bakalım bu dr ne diyecek ama sağlık ocağı sütten kes dedi
Kilosu 7 kilo 100 gr iki gün önce dr gittik kızım ek gıda yemiyo zorla versem kusuyo dr anne sütü kendisini doyuruyordur kesme 2 yaşına kadar emzir dedi şimdi kızımi aşı için sağlık ocağına götürdük dr şok oldu acil tahlil yaptırın dedi ordan başka hastahaneye gittik kan ve idrar testti aldılar sonuç 2 saat sonra çıkacak bakalım bu dr ne diyecek ama sağlık ocağı sütten kes dedi
yorumlarınız için çok sağolun sağlık oçaginda ki dr sütü kes diyo kızımin bazen bizim yediğimiz yemekleride yiyor yani 5 6 aylık gibi pure falan değil bazen pogacayi lokma halinde pilav 2 3 kaşık yer ama normal çocuk gibi ögun olarak her gün düzenli değil sıkıntimizda bu ışte kaç gündür sürekli ağlıyo çok acıyorum bu haline çünkü açlıktan ağladığını düşünüyorum ama aç olan yer benim kız yemiyo şimdide çok küçük ben nasıl sütten keseyim ög mög desem anlamaz ki acaba başta bir göğsümü mu keseyim ne dersiniz
kızlar bebeğim 13 aylık oldu ve hâlâ sadece anne sütü içiyor sizce sütten keseyim mi
yorumlarınız için çok sağolun sağlık oçaginda ki dr sütü kes diyo kızımin bazen bizim yediğimiz yemekleride yiyor yani 5 6 aylık gibi pure falan değil bazen pogacayi lokma halinde pilav 2 3 kaşık yer ama normal çocuk gibi ögun olarak her gün düzenli değil sıkıntimizda bu ışte kaç gündür sürekli ağlıyo çok acıyorum bu haline çünkü açlıktan ağladığını düşünüyorum ama aç olan yer benim kız yemiyo şimdide çok küçük ben nasıl sütten keseyim ög mög desem anlamaz ki acaba başta bir göğsümü mu keseyim ne dersiniz
Bence sütten kesme.sevdiği,damak tadına uygun gıdalar muhakkak vardır,deneyerek bulabilirsin.ben pedagoji Adem Güneşi takip ediyorum.ek gıdaya geçerkende tavsiyelerini dinledim,şuanda sıkıntımız yok çok şükür. Çocuk yemek yemiyorsa bunun aileden kaynaklandığını dile getiriyor.şuan nete cepten girdiğim için ayrıntılı yasamıyorum. Yeme konusunda çok ısrar varsa yemezmiş, bir de çocuğa bakan kişi sesini yükseltirse,çocuğu rencide edecek davranışlarda bulunuyorsa yemezmiş. Anne çalışıyorsa...bir çok etken var.sorunun altında yatan nedeni bulmak lazım bence.yorumlarınız için çok sağolun sağlık oçaginda ki dr sütü kes diyo kızımin bazen bizim yediğimiz yemekleride yiyor yani 5 6 aylık gibi pure falan değil bazen pogacayi lokma halinde pilav 2 3 kaşık yer ama normal çocuk gibi ögun olarak her gün düzenli değil sıkıntimizda bu ışte kaç gündür sürekli ağlıyo çok acıyorum bu haline çünkü açlıktan ağladığını düşünüyorum ama aç olan yer benim kız yemiyo şimdide çok küçük ben nasıl sütten keseyim ög mög desem anlamaz ki acaba başta bir göğsümü mu keseyim ne dersiniz
Bence sütten kesme.sevdiği,damak tadına uygun gıdalar muhakkak vardır,deneyerek bulabilirsin.ben pedagoji Adem Güneşi takip ediyorum.ek gıdaya geçerkende tavsiyelerini dinledim,şuanda sıkıntımız yok çok şükür. Çocuk yemek yemiyorsa bunun aileden kaynaklandığını dile getiriyor.şuan nete cepten girdiğim için ayrıntılı yasamıyorum. Yeme konusunda çok ısrar varsa yemezmiş, bir de çocuğa bakan kişi sesini yükseltirse,çocuğu rencide edecek davranışlarda bulunuyorsa yemezmiş. Anne çalışıyorsa...bir çok etken var.sorunun altında yatan nedeni bulmak lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?