Iyi ama ilk adım ayakkabisi giydirmemizin amacı ayağını sıcak tutmak degilki. Ayağı içe basmasın ve düzgün yürüsün diye. iki corap üstüste giydirmek sadece ayağını sıcak tutar.[/QU
ayakkabıyı aldım ama giymiyor. direk yere basmaktan 2 çorap giydirmek daha iyidir diye düşündü.:)
Iyi ama ilk adım ayakkabisi giydirmemizin amacı ayağını sıcak tutmak degilki. Ayağı içe basmasın ve düzgün yürüsün diye. iki corap üstüste giydirmek sadece ayağını sıcak tutar.[/QU
ayakkabıyı aldım ama giymiyor. direk yere basmaktan 2 çorap giydirmek daha iyidir diye düşündü.:)
ben oglumu hep ayakkabiyla yuruttum disarlarda evde arkadasim giydirmedi 11 aylik suan ne disarda ne evde asla ayakkabi giymiyor ben ortopedik aldim artik tam geliyor bi tek onlarla guzel yuruyor zaten dier ayakkabilarla aya takiliyor ust uste corap cok sikar ya bide ayakkabi
bizde 1 yaş kontrolümüze gittik. 9 kilo kızım, ne bulsa yiyor maşallah ama kilo almıyor
bu hafta sonu ilk adım ayakkabısını alacağım, evde patik giydiriyorum. asla ama asla evde ayakkabı giymemeliymiş.
haftaya babamızın yemin töreni var, kızım babasına süprüz yapacak, yanına yürüyerek gidecek.
babasını askere gittiği günün akşamı yürüdü1 haftada yürümeyi söktü, şimdi oturtabilene aşkolsun. hiç durmuyor,tıpkı kurulu bebek gibi
beni öpüyor, annem dedip suratıma yapışıyor. çok güzel bir duygu yaa
canim tabiyki evde ayakkabi saatlerce durmaz ayaginda mutfaga gitcegimiz zaman giydiriyordum ben ama artik tam yurudugu icin patik corap giydiriyorum onceleri ayaklari onlarla kaydigi icin yurumuyordu simdi kendine guveniyor artik neyle olursa olsun yuruyor massah kizinin kilosuna cok hareketli oldugu icindir benimki 12 kilo cuma tartildik doktorda kusma problemi var cok sut ve sut urunleri yasaklandi soyali urunler kullancaz sutu felan kestik kusma durdu simdilik doktor durmadan ariyo tercuman ariyo kontrol altinda tutuluyo kusuyomu diye ama yok diyorum seviniyorlar simdilik sukur bizde hersey yolunda siz kac yasindasinz ki esin askere gitti canim cok zor olmali allah kavustursunnnn
pıkolota allah kavustursun canım
sana hep sorucam unutuyorum sen evlendıgın zaman hemen hamıle kalmıstın ya sonrasında zorlandın mı
ben 3 yıl sonra yptım masal'ı masal zor bı cocouk ondan mı yoksa ben rahatlıga alıstım ondan mı cok zor gelmıstı bı de tekım ben kımsem yok yardımcı ondanda olabılır
sen nasılsn bırbırınıze alısamadan bı de cocuk olunca zor oldu mu
..
masal da bı yas kontrolunde 9600 mu ne geldı herseyı yıyor ama sadece uyudugu zaman yerı kıcı goruyor :)
bu arada masalı gece gunduz 2 gundur emzırmıyorum ,
onceden sadece gece emzırıyordum sımdı zor olsada onu da kestık o aglıyor ben aglıyorum baska o da da o AYRI
bu aksam son bakalım ınsllah alısır artık ya annemler gıdecek cunku once geldı annemler ama ben kıyamadım emsın dedım ama artık oyle ısırıp cekıstırıyor kı dayanamadım bı gece vermedım yırttı ortalıgı annnem sen gıt ben uyuturum dedı oyle basladık
yalnız su an goguslerım tas gıbı dokunamıyorum bıle ,emzırmeyınce bırıktı oyle agrıyor kı patlıcak neredeyse
ıs yerındeyı mde aksam sıcak su ıle ovayım dıyorum cekersem yıne gelır herhalde
bende oyle bı gogus ucu var kı sımsıkı ,kendı kendıne de akmıyor
ınsallah unutur kuzum ya
bebişim 7 Aralık'ta 1 yaşına girdi. doğum gününü kutladık, 1 hafta sonra babamızı gönderdik. ben de 27 yaşındayım
maşallah bebişinin kilosu iyiymiş, benimki daha 9 kg. görsen bacakları çöp gibi. yanaklarımız çok tombiş, ordan kurtarıyoruz
bizim evlilik öncesi 6 yıl beraberliğimiz vardı. gene de evlilik farklı oluyor. bir sürü sorumluluk... çok zorlanmadım, ailemden ayrı olmaya zaten alışkındım. kızımda çok tatlı. hamile olduğumu bile anlamadım. kusma, aş erme vs...hiç yaşamadım. kızım olunca da gaz sancısı, gece uykusuzluğu vs...hiç yaşamadık. gül gibi geçinip gidiyoruzgebelik dönemi sakin geçerse çocuğa da yansıyor. kızım 7 aylıkken memur olarak atandım ama başlamadım. kendim bakıcıda büyüdüğüm için aynı duyguları ona yaşatmak istemedim. bazen evde bunalıyorum, bazen de kendimi bu şehirde çok yalnız hissediyorum...sonra kızım uyanıyor ve tüm bu hisler geçiyor bir de ben yapı olarak duygusal değilimdir, o nedenle evlenir evlenmez anne olmak beni pek etkilemedi.
benim kız da bir ara ıssırıyordu. hatta bir seferinde kanattıöyle fena bir acı ki...öncelikle göğsüme krem sürüp streç filimle üzerini kapadım. (sütyenim batmasın ve krem hemen kurumasın diye) acayip iyi geliyor. bir de ıssırınca tepki veriyordum, daha çok ıssırmaya başlamıştı. şimdi acıdan gebersem gıkımı çıkartmıyorum. bakıyor ki tepki yok, devamını getirmiyor. emzirirken yanımda biri varsa dikkat çekmek için ıssırıyor. artık yalnız emişiyoruz benim tecrübelerim bunlar. inşallah düzelirsiniz ve emeye devam edersin. göğüs ucu için plastik koruyucular var, ondan mı denesen acaba:44: aramızda kullanan varmı ki?
bızde 8 yıl cıkmıstık hey gıdı gunler :)
bızım kızın 6 ay kolıklıgı var Aman allahım az mı agladım
ben hamıle oldugum ıcın bıraktırdım canım memeyı
kizlar benim oglum bugunlerde cok yiyor masllh ama sert bisi gelsin azina oguruyor ama egerki sevgidi bisiyse yiyor ciyniyor mesela sekeri kitir kitir hic ogurmeden azinda geveliyor cukulatayi parca parca isiriyor muzuda ayni sekilde ekmegi pocayi ama seriye felan istemiyor ya tukuruyor yada kusuyor direk lokumuda bi tatli yiyor gormeniz gerek ya lop lop yutuyor bizim alttan 3 cu disimiz de geliyor sanirim kakamizin kokusu deisti kafasini yerde surmeye basladi suan 6 dis var agir gidiyor bizimki dis konusundaaa
Artık 1 yaşındayım bizdeeeGüzel bir dogum günü ile mis kokulu kızım 1 yaşına girdi...
Arkadaşlar ben bebişlerinizin günde kaç saat uyuduklarını ve akşam kaçta yatıp kaçta kalktıklarını merak ediyorum. Son zamanlarda düzenimiz cok bozuldu, Biz bir türlü bi düzen tutturamıyoruz şimdi. Ne yatış saatimiz belli nede kalkış.
kizlarr erkekim hasta oldu gece sabaha kadar kustu ateslendi acile goturduk kan aldilar sonuca gore yatircaz dediler sonuc sinirla cikti gene enfeksiyon varmis bagirsaklarindami nerde anliyamadim yeni yil oldugu icin evde kendin 2 gun tedavi et dediler egerki kusarsa veya yemez icmezse getir pazartesi dediler burnundan hortum salip oyle besliceklermis kizlar dua edin iylessin melegim yaaaaa bi tuhaf toz verdi tuzlu igrenc durmadan onu veriyom yapisik ikiz gibi geziyoz oyle halsiz ki biraktigim yerde kaliyor kafasini omzuma yasliyo off of hareketli oldugu zamanlar derdim az sakin dur diye ama istemiom durmadan kudurdsun artikkkkkkkk
kizlarr erkekim hasta oldu gece sabaha kadar kustu ateslendi acile goturduk kan aldilar sonuca gore yatircaz dediler sonuc sinirla cikti gene enfeksiyon varmis bagirsaklarindami nerde anliyamadim yeni yil oldugu icin evde kendin 2 gun tedavi et dediler egerki kusarsa veya yemez icmezse getir pazartesi dediler burnundan hortum salip oyle besliceklermis kizlar dua edin iylessin melegim yaaaaa bi tuhaf toz verdi tuzlu igrenc durmadan onu veriyom yapisik ikiz gibi geziyoz oyle halsiz ki biraktigim yerde kaliyor kafasini omzuma yasliyo off of hareketli oldugu zamanlar derdim az sakin dur diye ama istemiom durmadan kudurdsun artikkkkkkkk
Cok cok geçmiş olsun canım. Sanırım daha önce yine kapmıştı. Bağırsak enfeksiyonunun en önemli nedeninin hijyen olduğunu okumuştum. Yediği gıdalara cok dikkat et, mutlaka bol suyla yıka. İçme Suyunu, biberonunu kaynatmadan kullanma. Ellerini sık sık
yıka, çünkü sürekli ağızlarına götürüyorlar. Benim kızın eli ağzından çıkmıyor valla, bende sürekli elini ve ağzını yıkıyorum.Umarım çabucak iyileşir. Onlar evimizin neşeleri, Allah sağlıcak verir, inşallah çabucak iyileşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?