2011 Aralık Anneleri

hoşgeldinnnn canımmm iyiyiz bizler kocişlerle takığız birazcıkkk sen nasılsınnn

saol canım bende iim valla benimki çok yoğun çalışıo pek görüşemioruz ona takığım bende bizim için çalışıo ama napıım yinede yanımda olsun istiorum çok sıkılıorum zaten :2:

bide bişi sorcam bu liste nerde nsl bişi mrk ettim :44:

canım seni anlayabiliyorum az çok benim eşimin de çalışma saatleri çok ters gece 4te gidiyor gündüz de 3gibi fln geliyor eğer gündüz erken gelirde yatarsa akşama kdr akşam oturabiliyoruz eğer gündüz uyuyamazsa akşam erken yatıyor bende yalnız kalıyorum bazen napalım bizim için herşey Allah onları başımızdan eksik etmesinde canım liste bu konunun ilk sayfasında yaşını kilonu fln belirtiyorsun takip ediliyor hafta hafta güzel birşey yani

hıım efet güzelmiş beni de yazsınlar ozaman

sat 10 mart muh. doğ. tarihi 16 aralık yaş 29 kilo 74 yaşadığım yer ist. kalp atışları duyuldu

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız görüşmeyeli biz cok şükür iyiyizz allahıma bin şükür bir sorunumuz yok inş. hepte böyle gider aranıza fazla katılamıyorum bulantılarım hala ara ara devam ediyor genelde yatıp dinleniyorum..

sumak canım ikili testi sormuşsun ben iki dr. gidiyorum burdakine yarın kontrolüm var yaparmı bilmiyorum ama diğer drium 27 mayısta cağırdı 13. haftanın sonuna denk geliyor..
inşallah bir sorun cıkmaz..

merhaba cnım bende ıkı doktora gıdıyorum

bırısı carsamba cagırdı dıgerı ay sonu

hangısını dınleyeyım bılmıyorum bırınde 11+4 olacagım dıgeırnde ben ne zmana ıstersem ay sonuna dogru

karar veremedım

çarşamba çağıran dr. gidersin ay sonuna doğruda diğerine inş. hiçbir sorun cıkmazz..
ya kızlar midem yanıyormu deliniyormu bulanıyoemu artık şaşırdım kaldım yanmaya ne iyi gelir başına gelen varmı?

canım benim hiç miğde yanma sorunum olmadı ama miğdesi yananlar genelde sade soda içince geciyor dediler ne kadar doğru bilmiyorum..ama normaldede sade soda mineralli olduğu için sağlıklıymış günde 1tane içmemi önerdi dr. ama meyvalı değil sade..

Selam annişler nasılsınızzzz?

21 mayıs dakı randevumu bugun değerlendırdım, bekleyemedım 1 hafta daha bebişimi gördüm bugunnn Rabbime binlerce kez şükürler olsun, kuzum kocaman olmus son gorduğumden beri, kalp atışları da gümbür gümbürdü maşallah.... 2 hafta sonra ikili test için yine gidicez darısı basınıza kızlar....

tesekkur ederım ilgin ıcın canım ama soda hıcmı hıc işe yaramadı bende belki gazını almaya yarar ama yanmaya hiç yaramıyor ya sanki deliyorlar midemi özellıkle geceleri uyuyamıyorum yaaaa

starımu senle ayniyız .

.sende de nefes tıkanıklıgı oluyor mu yürürken konusurken bı bakmısım nefes nefese kalmısım

sen ıkılı teste ne zaman gıdıyorsun

hayır olmuyor .. yanlış hatırlamıyorsam çok kilo aldığından bahsetmiştin , belki vücudun adapte olamamıştır yeni kilolu haline , ondan olabilir .. ha bir de , mutlaka düzenli tansiyon ölçümü ve nabız kontrolü yaptır . bunu da en iyi eve alacağın koldan bağlanan digital göstergeli tansiyon ölç.cihazıyla yapabilirsin .. nefes nefese kalıyorum deyince aklıma taşikardi geldi , ileri gebelik haftalarımda olmuştum ben de bu anlattığın gibi , kalp atışlarım 130ları buluyordu
yarın usg kontrolü olacak , ense pilisi burun kökü vs.. ikili test için kan verir miyim o gittiğim yerde bilmiyorum , çünkü karşıya yani Ataşehire geçicem , dr.um orada . sanırım evime yakın bir hastanede yaptırırım ikili tarama kan testini de , onu da okuldan sonra salı yada haftaya ctesi düşünüoyrum , bakalım :44:

yuppiiiiiiiiiiii çok teşekkür ederimmm Starimu tatllııışşşşş sana kocaman kocaman öpücükler yolluyorummm

rica ederim canım

slm kızlar ben geldim nslsınız

hoşgeldin , ikiz mi bebişlerin
Starimucummm biraz fazla oluyorum ama birşey söyleyebilirmiyim benim listede bilgiler yanlış olmuşş sat 10 mart muhtemel doğum tarihide 17aralık düzeltebilirmisin acabaa :78:

aşkolsun gördüğüm zaman böyle müdahale edebiliyorum düzeltirim birasdan ..

hıım efet güzelmiş beni de yazsınlar ozaman

sat 10 mart muh. doğ. tarihi 16 aralık yaş 29 kilo 74 yaşadığım yer ist. kalp atışları duyuldu

yazsınlar o zaman sağlıklı bir süreç , güzel bir serüven olsun ..

nerdesin sen kuzum yahu , aklıma kötü kötü şeyler geldi uzun zamandır görmeyince seni .. inşallah güzel sonuçlarla dönersin testlerden

gözün aydın canım , darısı diğer arkadaşlara

Starimu valla geç gördüm mesajını. sen çok haklısın zaten cnm ona lafım yok :)) 26 yaşındayım. az kaldı 100 mesaja merdiven dayadım

Starimu valla geç gördüm mesajını. sen çok haklısın zaten cnm ona lafım yok :)) 26 yaşındayım. az kaldı 100 mesaja merdiven dayadım

:) bak o gün bugün günde 3-4 msj atmış olsaydın şimdiye o hooo 100 msjı geçmiştin bile neyse dumak yok yola devam
halime ve mardinin bilgileri ; dozturkün de listeye eklenmesiyle liste güncellenmiştir

Son düzenleme:
çarşamba çağıran dr. gidersin ay sonuna doğruda diğerine inş. hiçbir sorun cıkmazz..

..

ıkı kere ıkılı test yaptırsak sorun olmaz yanı ,sende mı oyle yapacaksın
en azından kan testı yaptırmayayım carsamba gunu barı kafam karıstı ..

anladım aslında cok kılo almıs gıbı degılım 3 kılo aldım 3 ayda bırden alıp daha sonrasında almadım
bırde 15 gun yattım hep o yuzden de aldım ama artık kılo almıyorum yanı en azından 2 aydır almamaısım , :)

benım hem tansıyonum dusuk hemde kansızlık problemım var ondna da olabılır ..

bende carsamba gunu kan testı vermeyeyım dıgerlerını yaptırayım barı..

tesekkur ederım

herkese gunaydııııııııııııın

günaydın kızlar nasılsınız?öğleden sonra bebişimi görmeye gideceğiz dua edin kızlar bebişimi sağlıklı sıhhatli görebilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…