- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
günaydın kızlar nasılsınız?öğleden sonra bebişimi görmeye gideceğiz dua edin kızlar bebişimi sağlıklı sıhhatli görebilelim.
günaydın. insallah güzel haberlerle dönersin canım. bize de haber vermeyi unutma. mercimeğimle ben çok merak ederiz sonra
starımu senle ayniyız .
.sende de nefes tıkanıklıgı oluyor mu yürürken konusurken bı bakmısım nefes nefese kalmısım
sen ıkılı teste ne zaman gıdıyorsun
:) bak o gün bugün günde 3-4 msj atmış olsaydın şimdiye o hooo 100 msjı geçmiştin bileneyse dumak yok yola devam
halime ve mardinin bilgileri ; dozturkün de listeye eklenmesiyle liste güncellenmiştir
3 ay mi? 6 aymi?
tesekkur ederım ilgin ıcın canım ama soda hıcmı hıc işe yaramadı bende belki gazını almaya yarar ama yanmaya hiç yaramıyor ya sanki deliyorlar midemi özellıkle geceleri uyuyamıyorum yaaaa
yahu benim bütün sülale duydu. hem eşimin tarafı hem benim. ilk torun olacak inşallah iki tarafta da, sanırım bu yüzden çookkk heyecanlıyızzz
Kızlar bu gün moralim bozuk hamileliğimin ilk günlerinden beri, hafif sancım olurdu, zaman zaman bıcak batması gibi sancıyla hissetiridi kendisini . İki gündür bu sancılar durdu ben de endişeleniyorum, acaba gelişim durdu mu diye. Gebeliği benden ileri olan arkadaşlar (benim 7 haftalık olması lazım bu gün) size sormak istiyorum zamanla sancılar azalıyor mu ya da benimkine benzer durum yaşayan var mı. Yoksa evham mı yapıyorum.
aynen ..adetıme daha 4 gun vardı ogrendıgımde annemle paylastım yanımdaydı babama soyledım o gun bındım esımın yanına geldım esıme soyledım o zaman adetıme 3 gun kaldı
ondan sonra zaten onun aılesı duydu ..
hıc beklemedık hemen soyledık
ıkı tarafında ılk torunu el ustundeyım su an
aynen ..adetıme daha 4 gun vardı ogrendıgımde annemle paylastım yanımdaydı babama soyledım o gun bındım esımın yanına geldım esıme soyledım o zaman adetıme 3 gun kaldı
ondan sonra zaten onun aılesı duydu ..
hıc beklemedık hemen soyledık
ıkı tarafında ılk torunu el ustundeyım su an
Kızlar bu gün moralim bozuk hamileliğimin ilk günlerinden beri, hafif sancım olurdu, zaman zaman bıcak batması gibi sancıyla hissetiridi kendisini . İki gündür bu sancılar durdu ben de endişeleniyorum, acaba gelişim durdu mu diye. Gebeliği benden ileri olan arkadaşlar (benim 7 haftalık olması lazım bu gün) size sormak istiyorum zamanla sancılar azalıyor mu ya da benimkine benzer durum yaşayan var mı. Yoksa evham mı yapıyorum.
biz geldik teyzeleri bebişim iyi durumdababasına ve bana el kol ayak salladı crl ye göre 8 hafta 4 günlüğüz çok tatlı meleğim
bizimde ilk torun olcak inş iki taraf içinde ama demedik biz daha kimseye sadece benim kız kardeşim biliyo onunla aynı işyerinde çalışıyos aynı odada ona dayanamadım didim ama anneler için daha 1 ay var inş o günleri görürsek 1 ay sonra patlatcaz 3 aylıııııkkk diye
gözün aydınn:) benim görmeme daha 2 hafta varben de çok özledim bebeğimiiiiii:)))) bu arada biz de bugün 8+6 olduk. demek ki benimki de hareket edecek kadar büyüdü inşallah di mi? tekrar maaşallahhh...
benim de kontrolüme 1 ay var..aslında bu hafta gidip bi baktırmak istiyorum iyi mi gelişiyo mu merak ediyorum..ama sık ultrasona girmek zararlı olabilir mi acaba? karar veremiyorum..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?