2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız?öğleden sonra bebişimi görmeye gideceğiz dua edin kızlar bebişimi sağlıklı sıhhatli görebilelim.

günaydın. insallah güzel haberlerle dönersin canım. bize de haber vermeyi unutma. mercimeğimle ben çok merak ederiz sonra

starımu senle ayniyız .

.sende de nefes tıkanıklıgı oluyor mu yürürken konusurken bı bakmısım nefes nefese kalmısım

sen ıkılı teste ne zaman gıdıyorsun

bende de aynısı oluyo kocişler yürüyüşe çıkıyoruz bişeyler anlatıyorum bi bakmışım nefessiz kalıyom eşimde Tülay bi dur yavaş yavaş anlat diyo demek hızlı konuşmamdan değil bu durum ben hep hızlı konuşurdumki ama hiç böle soluk soluğa kalmıyodum ii teşhis kızlar ben hiç bebişe bağlamamıştım

merhaba kızlar 6 haftalık olupta benim gibi hala bebeğini göremeyen var mı

tesekkur ederım ilgin ıcın canım ama soda hıcmı hıc işe yaramadı bende belki gazını almaya yarar ama yanmaya hiç yaramıyor ya sanki deliyorlar midemi özellıkle geceleri uyuyamıyorum yaaaa

Bir arkadaşım hamile kaldığında da aynı durum olmuştu, dr Talcit gibi asit giderici bir ilaç vermişti onun söylediğine göre bir sakıncası yokmuş ama gene de bir dr'una danış istersen.

Kızlar bu gün moralim bozuk hamileliğimin ilk günlerinden beri, hafif sancım olurdu, zaman zaman bıcak batması gibi sancıyla hissetiridi kendisini . İki gündür bu sancılar durdu ben de endişeleniyorum, acaba gelişim durdu mu diye. Gebeliği benden ileri olan arkadaşlar (benim 7 haftalık olması lazım bu gün) size sormak istiyorum zamanla sancılar azalıyor mu ya da benimkine benzer durum yaşayan var mı. Yoksa evham mı yapıyorum.

yahu benim bütün sülale duydu. hem eşimin tarafı hem benim. ilk torun olacak inşallah iki tarafta da, sanırım bu yüzden çookkk heyecanlıyızzz

aynen ..adetıme daha 4 gun vardı ogrendıgımde annemle paylastım yanımdaydı babama soyledım o gun bındım esımın yanına geldım esıme soyledım o zaman adetıme 3 gun kaldı

ondan sonra zaten onun aılesı duydu ..

hıc beklemedık hemen soyledık

ıkı tarafında ılk torunu el ustundeyım su an

sürekli devam etmiyor zaten sıkma canını. benim de yarın 9. hafta olacak. ilk başlarda kasıklarıma sancı girerdi. sonra durdu. bi kaç gün önce yine başladı. takılma yani olur mu cnm???

aynı zamanda öğrenmişiz. ben de kan grubu öğrenirken fantezi olsun die test yaptırdım ve dediğin gibi benim de daha 4 günüm vardı adetime. ablama kuzenime eşime derken herkes duydu :)

bizimde ilk torun olcak inş iki taraf içinde ama demedik biz daha kimseye sadece benim kız kardeşim biliyo onunla aynı işyerinde çalışıyos aynı odada ona dayanamadım didim ama anneler için daha 1 ay var inş o günleri görürsek 1 ay sonra patlatcaz 3 aylıııııkkk diye

benim 7 haftada mide bulantisiyla ugrasmaktan ona dikkatetmedim hic. yalniz simdilerde yine ilk zamanlardaki gibi agrim var. doktorum zaman zaman olup zaman zaman gecer dedi. rahim surekli genislemiyor donem donem kendine yer aciyor sen onlari agri olarak hissediyorsun dedi. onemli olan sancilarin surekli ve periyodik siklikla olmamasiymis. boyle bir sanci olursa doktora danismaliymisiz.

biz geldik teyzeleri bebişim iyi durumda babasına ve bana el kol ayak salladı crl ye göre 8 hafta 4 günlüğüz çok tatlı meleğim

biz geldik teyzeleri bebişim iyi durumda babasına ve bana el kol ayak salladı crl ye göre 8 hafta 4 günlüğüz çok tatlı meleğim

gözün aydınn:) benim görmeme daha 2 hafta var ben de çok özledim bebeğimiiiiii:)))) bu arada biz de bugün 8+6 olduk. demek ki benimki de hareket edecek kadar büyüdü inşallah di mi? tekrar maaşallahhh...

valla ii sabırlıymışsın. ki ben herkesten en az 800 km uzaktayım. ruhları bile duymaz aslında ama dayanamadım iştee :))

gözün aydınn:) benim görmeme daha 2 hafta var ben de çok özledim bebeğimiiiiii:)))) bu arada biz de bugün 8+6 olduk. demek ki benimki de hareket edecek kadar büyüdü inşallah di mi? tekrar maaşallahhh...

sağol canım biz biraz şanslıyız sanırım ilk baktığımızda hareket etmiyordu sonra utrason karnımda hareket edince o da hareketlendi babası da bende çok heyecanlandık darısı başınıza

benim de kontrolüme 1 ay var..aslında bu hafta gidip bi baktırmak istiyorum iyi mi gelişiyo mu merak ediyorum..ama sık ultrasona girmek zararlı olabilir mi acaba? karar veremiyorum..:26:

benim de kontrolüme 1 ay var..aslında bu hafta gidip bi baktırmak istiyorum iyi mi gelişiyo mu merak ediyorum..ama sık ultrasona girmek zararlı olabilir mi acaba? karar veremiyorum..:26:

canım gidebilirsin sanmıyorum zararlı olsun.doktoruna sor yine bende sık gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…