2011 Aralık Anneleri

tesekkur ederım ilgin ıcın canım ama soda hıcmı hıc işe yaramadı bende belki gazını almaya yarar ama yanmaya hiç yaramıyor ya sanki deliyorlar midemi özellıkle geceleri uyuyamıyorum yaaaa
rica ederim canım ama üzüldüm sodanın işe yaramamasına zor valla allah yardım etsin..
nerdesin sen kuzum yahu , aklıma kötü kötü şeyler geldi uzun zamandır görmeyince seni .. inşallah güzel sonuçlarla dönersin testlerden
canımm sorma valla benim kuzu miğdemi cok bulandırdığı için ayağa bile kalkamakta zorlandım inan ama şu iki gündür iyiyim cok şükür dr. dedi zaten bu haftalarda azalır diye ciddende azaldı..
ıkı kere ıkılı test yaptırsak sorun olmaz yanı ,sende mı oyle yapacaksın
en azından kan testı yaptırmayayım carsamba gunu barı kafam karıstı ..
valla canım bende kararsızım iki dr. gidiyorum ikisinin birbirinden haberi yok belki ölçümü yaptırırımda dediğin gibi ikisinede kan vermem...

biz geldik teyzeleri bebişim iyi durumda babasına ve bana el kol ayak salladı crl ye göre 8 hafta 4 günlüğüz çok tatlı meleğim
maşallah kuzuya allahım nazarlardan korusunn sağlıkla büyüsün inş..
benim de kontrolüme 1 ay var..aslında bu hafta gidip bi baktırmak istiyorum iyi mi gelişiyo mu merak ediyorum..ama sık ultrasona girmek zararlı olabilir mi acaba? karar veremiyorum..:26:

canımm ben bu soruyu bugün sordum dr,uma dediki hiç korkma ultrasonun herhangi bir zararı yok..

bende cok takmıstım bu onuya benim kadarda sık giden oktur.. gunde 2 defa gittiğim bile oldu ve burdada bizim gibi anneler var ve bi sorunları yok kızlar.. korkmayın ..

canım aynen gitmediğim her gün sanki azap.sürekli kendimi dinliyorum.aslında yanlış ama elimde değil.

kızlar bugün bizde gittik dr. cok şükür bebişim kocaman olmuş elleri ayakları herşeyi oluşmuş..
hatta cinsiyetinide gördü dr. ama söylemek için cok erken dedi hele şu ikili testini yapalım sonra söylerim dedi..
bence bu kadar erken gördüyse diyorum erkek olma ihtimali yüksekhatta dediki siz kız istersiniz şimdi bunca sene beklemişsiniz dedi bende dedim kızmı yok söylemem dedi..bilmiyorum valla heyecanla bekliyorum ama sadece tek istediğim bebeğimin sağlıklı olması kız olmuş erkek olmuş hiç fark etmez sonucta o benim bir tanecik yavrum olucak..

kızlar benim arada karnım ağrıyo karnımın altı sancıyo ve yumurtalıklarım ağrıyo korkuyorum benim gibi olan var mı 10 haftalık oldum.

merhaba arkadaşlar öncelikle tüm hamişlerimize bol saglıklı günler diliyorum... belki beni hatırlarsınız aralık annesi olucaktım ama bebişimin bizi yarı yolda bıraktı Allahım aldı onu elimizden vardır bundada bir hayır diyorum kürtaj oldum bugün 6.günüm ara ara agrım oluyor sanırım oda olacak okadar doktor kontrolum pzt günü aranızda önceden kürtaj olup tekrrdan hamile kalan arkadaslar varmı ??? vakum yöntemi warmıs ben metaryel aletlerle oldum cok korkuyorum bir sorun yaratırmı diye kısırlıga kadar seyler okudum 22 yasındayım daha psıkolojımi cok etkiledi böyle şeyler

canım aynen gitmediğim her gün sanki azap.sürekli kendimi dinliyorum.aslında yanlış ama elimde değil.

evet kızlar gercekten cok yanlış yapıyoruz bende bazen diyorum iyimi acaba..
bugün dr,um dediki sakın böyle şeyler düşünme yoksa bebeğinde etkilenir bişey olmucaksa bile stres ve üzüntüden olucak olan olur dedi sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar sağlıklı büyür dedi yani hepimiz bu durumda bebeklerimizin sağlığını düşünücez..

:)))) ben 7 aylık oldum hala öleyim.. geçmio kızlarrr. stresden mutlulu yaşaadım 3 doktorum vardı.. kızmasınlar die her fhta birine gidiorum. böleleikle erken geldin demioalrdı neyseki 1 doktora daha yeni düstüm.. haraketlerini hissedince biraz düzeldim

kızlar benim arada karnım ağrıyo karnımın altı sancıyo ve yumurtalıklarım ağrıyo korkuyorum benim gibi olan var mı 10 haftalık oldum.
canım o ağrılar cok normal benimde oluyor arada bunun olması bebeşinin büyüdüğü anlamına geliyor..ama ilerleyen haftalarda azalıyor bebek yukarı cıktıkca..

canım ben seni hatırlıyorum gercektende cok üzüldümm rabbim sana sabır versin inş. en kısa zamanda rabbim tekrardan sağlıklı hamilelik nasip etsin..
hiççç korkma hamile kalırmıyım vaya kalamazmıyım diye oluyor valla rabbim nasip ettiyse olur ben sana kendimi anlatsam neler yaşadım neler ama cok şükür kac kezde hamiş kaldım..
3 kez kürtaj 1 tane normal doğum birde düşüğüm oldu bu bebişimde tüp bebek allahım onu bize bağışlasın bunada kürtajdan 3 ay sonra hamiş kaldım..

oyy maşallahh allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..
inş. bizlerde 7-8-9 derken hopp doğurduğumuz günleride görürüz hepberaber..
evet hareketlerini hissedince inş. bizde rahatlıcaz ayy ne güzel yaaaaa cokta heyecanlıı dört gözle bekliyorum hareketlerini hissetmeyi özelliklede eşim cok istiyo.

inş çok tşk ederim herşey Allahın takdiri tabikide...Allahım korusun bebişinizi sag salim kucagınıza almayı nasip etsin inş... banada 2 ay korunma verdi bakalım pes etmek yok asla eninde sonunda kavusucam bebişime ... şu kontrolumu bi sag salim atlatsaydım patalojı sonucunuda alıcaz bebişimizin neden bizi bıraktı diye sorunsuz olsa epey rahatlıcam sanırım

slmmmmmmmmmm
kızlar sizi çok ihmal ediyorum girmeiyorum ama hiç vaktim olmuyo inanın bazen gelip okuyorum ama hep duramıyorum başında
gamzelikız bende seni merak ediyodum bebeşinde seninde iyi olamana sevindim
allah sağlıklı doğumlarda nasip eder inşallah
belknde pazartesi gittim daha belli değildi cinsiyeti
bidahaki hafta taramam var pazartesiye 23üne yani
kendini gösterebilir dedi
aman hiç farketmez ben bugünleri görmek için ne kadar çaba sarfettim
hiç farketmez
bakaılm inşallah ikili tarama iyi olur...
dua edilim birbirimizeeeeeeeeeeee

canım benim iki kaybım var birisi boştu 2.side kalbi atmadı patolojiye gitti
hiç bişi çıkmadı
bende kan pıhtılaşması varmış sonradan araştırdım
inşallah senin patolijidede bişi çıkmaz
kendini üzme canım
emin ol bebeşin sana öteki dünyada cennetinde yer ayarlıyo
inşallah en yakın zamanda hamiş kalırsın

gerçektende cok üzücü şeyler bunlar Rabbim kimseye yaşatmasın sizinde bebişinizi Allahım korusun sag salim dogurursunuz inş neler neler okudum yinede halime şükrediyorum bebişin bize hiç yükü olmadı ama işte kürtaj oldugum günün ertesi günü iyi olduğumu sandım harıl harıl iş yaptım ve o beni mahvetti cok agrılar çektim gece yatamadım agladım agrı kesiciyle bile zar zor durabildim şükür bugünler iyiyim agrılarım bayaa bi azaldı buna cok üzülüyorum çektigim acılara haketmedim diye neyse sizide etkilemiyeyim fazla artık sizin bebişleri bekleriz bizde teyzeleri olarak ne yapalım

sen içini ferah tut canım
kendini üzme
ben hiç niye benim başıma geldi demedim
allah hepimizin kaderini anne karnında yazıyo canım
bunu bilemeyiz
sabret ve şükret herşeyin hayırlısını versin rabbim
en azından hamile kalabiliyosun şükret canım...
tabiki seviceksin inşallah bizimkileri bidahaki senede biz seninkini:))inşallah

Kızlarr bazı arkadaşlar step yapıyoruz fln yazmışlar.Hamilelikte sakıncalı değil mi?Ben de spor yapmak istiyorum.İnternetten mi buldunuz acaba?

halimem nasılsın canım nasıl gidiyor.

iyiyim masalcım sen nasılsın? valla iiki yazmışsın. kendi kendimi yiyordum evde. zaten yalnızım yine. en son kontrolümden sonra 10 gün geçti. diğerine daha iki hafta var. hamilelik belirtileri yok oldu sanki. çok kızıyorum kendime ama beynim kötü düşünüyorr ( bu arada bir dokunup bin ah işittin valla :)

Kızlarr bazı arkadaşlar step yapıyoruz fln yazmışlar.Hamilelikte sakıncalı değil mi?Ben de spor yapmak istiyorum.İnternetten mi buldunuz acaba?

canım bence yapma hele ilk aylarv dikkat etmek lazım.sonraki aylarda olabilir ama yoga yada yürüyüş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…