2011 Aralık Anneleri

öyle canım rabbimin taktiri allah ne derse o ama asla yılmak yok rabbim sağlık verdiği sürece hep devam et..
zaten kürtajdan sonra korunma süresi 2-3 ay oluyor inş. o zamanda cok bekletmeden sağlıklı gelir bebişin..
bu haftalardaki bebek kayıplarının patoloji sonunda bişey cıkmıyor genelde ama yinede yolluyolar bence sen sonra pıhtılaşmayda baktır coğu kişide pıhtışalma sorunundan kaynaklanıyor bebek kayıpları..

sağol canım teşekkür ederim bizi merak etmişsin bulantılar anca yatıştı benim o yüzden gelemiyordum ama şimdi elimden geldiğince burda olucam..
allahım hepimizin bebişine sağlık versin inş. hepimizde sağlıklı kucaklarız kuzucuklarımızı..
inşallah tarama benide korkutuyo allahım korusunn...
tabi canım birbirimize etttiğimiz dualar daha makbulmuş inş. hiçbişeycik cıkmaz..

Kızlarr bazı arkadaşlar step yapıyoruz fln yazmışlar.Hamilelikte sakıncalı değil mi?Ben de spor yapmak istiyorum.İnternetten mi buldunuz acaba?
valla canımm ben yerimden kalkmıyorum desem yeridir..
zaten hamişliğin ilk haftalarında kanamam vardı dr. sürekli istirahat et dedi..
hem birde 5 kez bebeklerimi kaybetmişsin bir spor için onu tehlikeye atamam acıkcası..
tabi bu benim kendi kararım eğer normal bir gebelikse dr. sorun yok diyorsa yapılabilir ama ilk haftalarda yinede tehlikeli diye biliyorum..

benim eşim hiç gelmicek bugün. nöbetçi bu arada çok haklısın bunu ben de biliyorum ama bazen olmuyor işte. ama söz iyi düşünecem. iyidir benim tosunum Allah'ımın izniyle. hepimizin ki iyidir tabiii :)

canım senin eşindemi asker yoksa..

burdaki herkese hayırlı dogumlar dilerim..yeni üye oldum bende daha önceleri takip ederdim bu siteyi ama şimdi bende aralıkta 3.ye anne olacagım için üye olup burda sizlerle birlikte hamilelik sürecimi gecirmeyi istedim..suan 8+5haftalık hamileyim bende rabbim hepimize saglıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi ve bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..

hoşgeldin

benimde eşim askerr ve benim eşimde nöbetçi kızlarr :))))

ahh ahhh işte halimden anlayacak birileri oldu sonunda :))) çok sıkılıyorum ama yaaa... bi de cumartesi olunca daha sinir bozucu...[/QUOTE]

evet ctesi olması benide çok rahatsız ediyor (( seninki nerede görevli rütbesi ne ????

ahh ahhh işte halimden anlayacak birileri oldu sonunda :))) çok sıkılıyorum ama yaaa... bi de cumartesi olunca daha sinir bozucu...

evet ctesi olması benide çok rahatsız ediyor (( seninki nerede görevli rütbesi ne ????[/QUOTE]

tokatın reşadiye ilçesindeyiz biz. hatta ilçenin bi karakolunda. astsubay bu arada. kidemli çavuş die geçiyo heralde. elimden geldiğince rütbelerle ilgilenmemeye çalışıyorum:)

evet ctesi olması benide çok rahatsız ediyor (( seninki nerede görevli rütbesi ne ????

tokatın reşadiye ilçesindeyiz biz. hatta ilçenin bi karakolunda. astsubay bu arada. kidemli çavuş die geçiyo heralde. elimden geldiğince rütbelerle ilgilenmemeye çalışıyorum:)[/QUOTE]

:)) yeriniz biraz sıkıntılı diye duyuyorum doğrumudur bilmiyorum ama allah yardımcınız olur inş...benimki ankara kara harp okulunda yzbşı......

:)) yeriniz biraz sıkıntılı diye duyuyorum doğrumudur bilmiyorum ama allah yardımcınız olur inş...benimki ankara kara harp okulunda yzbşı......[/QUOTE]

sanırım gerçekten sıkıntılı ama eşim çok yansıtmamaya çalışıyor bana. zaten genel olarak da sıkıcı buralar. terk edemiyoruz hiçbir şekilde buaraları. tokat a hastaneye gitmek için bi 40 takla atıyorz maalasef. daha yeni evliyiz, gençlik elden gidiyor valla ama yine de şükür ne yapalım...

:)) yeriniz biraz sıkıntılı diye duyuyorum doğrumudur bilmiyorum ama allah yardımcınız olur inş...benimki ankara kara harp okulunda yzbşı......

sanırım gerçekten sıkıntılı ama eşim çok yansıtmamaya çalışıyor bana. zaten genel olarak da sıkıcı buralar. terk edemiyoruz hiçbir şekilde buaraları. tokat a hastaneye gitmek için bi 40 takla atıyorz maalasef. daha yeni evliyiz, gençlik elden gidiyor valla ama yine de şükür ne yapalım...[/QUOTE]

allah yardımcınız olsunn....

Kızlarr bazı arkadaşlar step yapıyoruz fln yazmışlar.Hamilelikte sakıncalı değil mi?Ben de spor yapmak istiyorum.İnternetten mi buldunuz acaba?

canim step yapan arkadasimiz kendi doktorunun tavsiyesiyle yapiyor. demek ki doktoru onun icin riskli bir durum gormemis. birimizin yaptigi birsey hepimiz icin dogru ve gecerli olmayabilir. benim doktorum istedigin kadar yuz diyor ama bazi doktorlar enfeksiyon gerekcesiyle ona da izin vermiyor. senin bebegin daha assagida ya da lekelenmelerin varsa elbetteki hareket etmemen daha hayirli ilk 3 ay. hatta onceden spor yapmayan bir kisiliksen yine onermiyorlar bu donemde spor yapmayi. bu konuyu o yapiyor bu yapiyor gibi degil de kendi durumunu doktorunla konusarak degerlendirmelisin.

canim etkilemek ne demek, seni tekrar gordugume coook sevindim. korkularini cok iyi anliyorum. ama merak etme ve kendini olacak ya da olmayacak diye sartlandirma. kendini rahat hissetmen de fiziksel durumun kadar etkili inan.

canim benim kendini hergun agriyacak diye sartlandirma. rahmimiz yavas yavas kendine yer ayarliyor. bi hafta cok agri yasarken bir hafta ayni eskisi gibi olabiliyoruz. bunlari takmak asil zarar. ferah tut icini, inan ben de cok benzer seyler yasiyorum.sukur bu haftalara kadar geldik. bundan sonrasi da gelir insallah :)

hosgeldinnn... deneyimli bir anne olarak bilgilerine ihtiyacimiz olacak :)

inşallah haklısındır olbey. bunu şu anda herşeyden fazla istiyorum. dualarım her zaman bizimle. bebeklerimizi Rabbim bizlere bağışlasın inşallah...

bu arada merj seni merak edlyordum nasılsın?sağlığın nasıl?

İyiyim canim hamdolsun rahat bi hamilelik geciriyorum sanirim kokular disinda beni rahatsiz eden birsey yok umarim sende, hepimizde iyiyizdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…