iyiyim masalcım sen nasılsın? valla iiki yazmışsın. kendi kendimi yiyordum evde. zaten yalnızım yine. en son kontrolümden sonra 10 gün geçti. diğerine daha iki hafta var. hamilelik belirtileri yok oldu sanki. çok kızıyorum kendime ama beynim kötü düşünüyorr( bu arada bir dokunup bin ah işittin valla :)[/QUOTcanım bende yalnızım eşimi bekliyorum.canını sıkma vücudun alışıyor o yüzden belirtiler azalır.zaten hamilelikte 1 gün iyi bir gün kötü olursun.dün çok midem bulanıyodu bugün bişey yok.yani belli olmuyor.
benim eşim hiç gelmicek bugün. nöbetçibu arada çok haklısın bunu ben de biliyorum ama bazen olmuyor işte. ama söz iyi düşünecem. iyidir benim tosunum Allah'ımın izniyle. hepimizin ki iyidir tabiii :)
öyle canım rabbimin taktiri allah ne derse o ama asla yılmak yok rabbim sağlık verdiği sürece hep devam et..inş çok tşk ederim herşey Allahın takdiri tabikide...Allahım korusun bebişinizi sag salim kucagınıza almayı nasip etsin inş... banada 2 ay korunma verdi bakalım pes etmek yok asla eninde sonunda kavusucam bebişime ... şu kontrolumu bi sag salim atlatsaydım patalojı sonucunuda alıcaz bebişimizin neden bizi bıraktı diye sorunsuz olsa epey rahatlıcam sanırım
sağol canım teşekkür ederim bizi merak etmişsin bulantılar anca yatıştı benim o yüzden gelemiyordum ama şimdi elimden geldiğince burda olucam..gamzelikız bende seni merak ediyodum bebeşinde seninde iyi olamana sevindim
allah sağlıklı doğumlarda nasip eder inşallah
belknde pazartesi gittim daha belli değildi cinsiyeti
bidahaki hafta taramam var pazartesiye 23üne yani
kendini gösterebilir dedi
aman hiç farketmez ben bugünleri görmek için ne kadar çaba sarfettim
hiç farketmez
bakaılm inşallah ikili tarama iyi olur...
dua edilim birbirimizeeeeeeeeeeee
valla canımm ben yerimden kalkmıyorum desem yeridir..Kızlarr bazı arkadaşlar step yapıyoruz fln yazmışlar.Hamilelikte sakıncalı değil mi?Ben de spor yapmak istiyorum.İnternetten mi buldunuz acaba?
benim eşim hiç gelmicek bugün. nöbetçibu arada çok haklısın bunu ben de biliyorum ama bazen olmuyor işte. ama söz iyi düşünecem. iyidir benim tosunum Allah'ımın izniyle. hepimizin ki iyidir tabiii :)
burdaki herkese hayırlı dogumlar dilerim..yeni üye oldum bende daha önceleri takip ederdim bu siteyi ama şimdi bende aralıkta 3.ye anne olacagım için üye olup burda sizlerle birlikte hamilelik sürecimi gecirmeyi istedim..suan 8+5haftalık hamileyim bende rabbim hepimize saglıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi ve bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..
canım senin eşindemi asker yoksa..
evet yaaseninki de mi????
benimde eşim askerr ve benim eşimde nöbetçi kızlarr :))))
ahh ahhh işte halimden anlayacak birileri oldu sonunda :))) çok sıkılıyorum ama yaaa... bi de cumartesi olunca daha sinir bozucu...
evet ctesi olması benide çok rahatsız ediyor(( seninki nerede görevli rütbesi ne ????
:)) yeriniz biraz sıkıntılı diye duyuyorum doğrumudur bilmiyorum ama allah yardımcınız olur inş...benimki ankara kara harp okulunda yzbşı......
Kızlarr bazı arkadaşlar step yapıyoruz fln yazmışlar.Hamilelikte sakıncalı değil mi?Ben de spor yapmak istiyorum.İnternetten mi buldunuz acaba?
gerçektende cok üzücü şeyler bunlar Rabbim kimseye yaşatmasın sizinde bebişinizi Allahım korusun sag salim dogurursunuz inş neler neler okudum yinede halime şükrediyorum bebişin bize hiç yükü olmadı ama işte kürtaj oldugum günün ertesi günü iyi olduğumu sandım harıl harıl iş yaptım ve o beni mahvetti cok agrılar çektim gece yatamadım agladım agrı kesiciyle bile zar zor durabildim şükür bugünler iyiyim agrılarım bayaa bi azaldı buna cok üzülüyorum çektigim acılara haketmedim diyeneyse sizide etkilemiyeyim fazla artık sizin bebişleri bekleriz bizde teyzeleri olarak ne yapalım
iyiyim masalcım sen nasılsın? valla iiki yazmışsın. kendi kendimi yiyordum evde. zaten yalnızım yine. en son kontrolümden sonra 10 gün geçti. diğerine daha iki hafta var. hamilelik belirtileri yok oldu sanki. çok kızıyorum kendime ama beynim kötü düşünüyorr( bu arada bir dokunup bin ah işittin valla :)
burdaki herkese hayırlı dogumlar dilerim..yeni üye oldum bende daha önceleri takip ederdim bu siteyi ama şimdi bende aralıkta 3.ye anne olacagım için üye olup burda sizlerle birlikte hamilelik sürecimi gecirmeyi istedim..suan 8+5haftalık hamileyim bende rabbim hepimize saglıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi ve bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..
İyi geceler annecikler
bu arada merj seni merak edlyordum nasılsın?sağlığın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?