2011 Aralık Anneleri

GünaYDIN Arkadaşlar;

Bebişlerimizle birlikte bol bol dinlenelim bugun

Son düzenleme:
gunaydınnnnn ,

dun bı surup ıcıtım kabızlık ıcın ıkı gun cıkmayınca ıceyım dedım ama öldurdu benı ya
sadece gaz agrısı verıyor öyle kı bebegıme bırsey oldu sandım..
sonra ovdum karnımı dua okuyarak agrı ıle uyuyadalmısım

sabahta mıde bulantısyla kalktım ılk kez ..sonra yıne karın agrısı ..

bır daha ıcmeyecegım ya bu ne

evet yaa seninki de mi????
evet canım benim eşimde asker..
çanakkele geliboludayız ama tayin bekliyoruz doğuya hayırlısı artık..

benimde eşim askerr ve benim eşimde nöbetçi kızlarr :))))
anamm asker eşi olarak 3 kişi olduk desenize..
GünaYDIN Arkadaşlar;

Bebişlerimizle birlikte bol bol dinlenelim bugun

günaydın kızlar bi selam vereyim dedim
günaydın hepinize kızlarrr...

canım cok gecmiş olsun kıbılzık bendede oluyor ara ara bende olmaması için hegün az az kayısı kurusu ve dut kurusu yiyorum..gerceketn faydasını gördüm dene istersen..

denedım cnım neeler denedım ..

aslında bu haftaya kadar sorunum yoktu 10. haftada basladı

daha once gunde ıkı kere bıle cıkıyordum

karnım cok tuhaf kasıklarım alt katımda ebe arkadaısm oturuyor ona sorucam neresı agrıyor bı bak dıyıcem :)

canim gecmis olsun. doktorum bu hafta demirilaci falan yazarken icinde probiyotik olan bi vitamin de yazdi. doktoruna ugrarsan oyle birsey isteyebilirsin. ne zaman vitamin baslayacaksa artik bu problemini de soyle ki ona gore birsey versin.

bir de kuruyemislerden yer fistigi seviyorsan eger gunde 1 avuc yersen o da rahatlatir. hem folik asit takviyesi hem de iceriginde bulunan yaglar bagirsaklari yumusatiyor.

cok gecmis olsun canim

evet olbey hakli ben herzaman cok spor yapardim kismen devam edebilecegimi doktorum soyledi daha onceden pilates yapmadiysan tek basina yapman cok tehlikelidir zaten en az hasarla bi yerini incitirsin standart durumlarda haftanin 3 gunu tokken yarim saat yuruyus verebiliyorlar ama yinede doktoruna danisarak egzersiz programini belirleyebilirsin

slm kızlar nbr. Mercimekleriniz nasıl? Benimki iyidir umarım. Sizlere bişey sorucam. Gece sağdan sola veya farlı bir yöne hızlı dönersem kasıklarım acayip bir ağrı sağlanıyor. Sizde de öyle oluyor mu acaba? Bide şu baş ağrısı geçse çok iyi olacak. ağrı kesici ilaçda içemiyorum.

Hepinizin mercemeklerini öpüyorum.:80:

canım merhaba. ben de ilk zamanlarda senin gibi yatakta dönerken sancı giriyodu, artık girmiyor. ama bende de çok yürüyünce sancı giriyor. ben zaten gece doğru düzgün uyuyamıyorum ki. şimdiden uykusuzluğa alıştırıyor bizi bu mercimekler

kızlar benim midem hala çok bulanıyor. iki haftadır bulanıyor. eşim de sıkıldı hissediyorum. şunu yiyelim mi yok, bunu içelim mi yok, herşeye yok. annemi çağırdım bugun ama pek gelcek gibi değil. allahım çabucak şu zor zamanlar geçse de doğuruversek

Sancilarin durmasi iyi bisey. Sanci olmamasi lazim zaten. Kan gelmedikce yada cok asiri kramp olmadikca bence hic endiselenme.

Hamilikte egzersizi doktolar oneriyorlar ama soyle birsey var. Yurumek ve yuzmek en guzel egzersizler. Kalp hizimizin 160 i gecmemesi lazim o yuzden ne yaparsak yapalim asiri egzersizi vucudunda cok fazla izin verecegini sanmiyorum suanda kanimiz iki kat oldu, kalp hizimiz hizlandi, akcigerlerimiz buyudu.

Simdi step vardir step vardir, nasil yaptigina bagli olabilir bence

Ortostatik tansiyondan olabilir mesela oturdugun zaman iyi hissediyorsundur birden kalkarsin basin doner bir sure. boylemi?

Halsizlik ve bas agrisi bizim donemizdekiler icin cok normal. 12 hafta sonrasinda azilicaktir. hormonsal oluyor malesef.

surekli portakal yemek isteyip portakal suyu iciyorum. Portakal sularinin icine artik kalsiyum koyularmis, benim icin arti, birde demiri daha rahat vucud aliyormus vitamin c ile.

Ama benim bu portakal deliligim erkek olucak o yuzdenmi acaba? Attim kafadan nerden biliyorumki.

Bu arada aranizda hic bir yemegin yada meyvenin uzerine takmis olan varmi?? Cildiniz guzellesiyormu bayanlar?

ben ilk basta tuzlu limon yiyordum midem bulandikca. iyi de geliyordu sanirim eksi. ama simdi herseyden tiksiniyorum ya da cok yemek istemiyorum. genel olarak sut tatlilarina ve dondurmaya dustum sanki. eskiden deli gibi sut icer yogurt yerdim simdi onlardan da tiksiniyorum.

hamileligimin basindan beri hazir meyve suyu hic icmedim. zorda kalmadikca da icmem sanirim. yuzde 100 yazanlara bile guvenmiyorum. fazla mi septik oldum nedir

Son düzenleme:

ben de aynı durumdayım..sabahları mutlaka taze sıkılmış portakal suyu içiyorum..bulantıya iyi geliyor..akşam da portakal yiyorum..ama o kadar lifli şeyler tüketmeme rağmen kabızlık sorunum da var...:26:

bana doktorum %100 yazanlardan içebilirsin dedi. kendini nereye kadar herşeyden kısıtlayacaksın, o zaman 9 ay geçmek bilmez dedi. örneğin caddedeki egzoz dumanından kendini saklayabilir misin saklayamazsın dedi. onun için kararınca yiyip içebilirsin dedi. %100 olanlarını tercih etmen daha iyi olur dedi. ben de zaten su bile içemiyorum, midem bulanıyor, cappy'nin elma-şeftali suyu var % 100. onu çok sevdim. midemi bulandırmıyor. kahvaltıda 1 bardak içiyorum. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…