slm olbey nasılsın
evet canım benim eşimde asker..evet yaaseninki de mi????
anamm asker eşi olarak 3 kişi olduk desenize..benimde eşim askerr ve benim eşimde nöbetçi kızlarr :))))
GünaYDIN Arkadaşlar;
Bebişlerimizle birlikte bol bol dinlenelim bugun
günaydın hepinize kızlarrr...günaydın kızlar bi selam vereyim dedim
gunaydınnnnn ,
dun bı surup ıcıtım kabızlık ıcın ıkı gun cıkmayınca ıceyım dedım ama öldurdu benı ya
sadece gaz agrısı verıyor öyle kı bebegıme bırsey oldu sandım..
sonra ovdum karnımı dua okuyarak agrı ıle uyuyadalmısım
sabahta mıde bulantısyla kalktım ılk kez ..sonra yıne karın agrısı ..
bır daha ıcmeyecegım ya bu ne
denedım cnım neeler denedım ..
aslında bu haftaya kadar sorunum yoktu 10. haftada basladı
daha once gunde ıkı kere bıle cıkıyordum
karnım cok tuhaf kasıklarım alt katımda ebe arkadaısm oturuyor ona sorucam neresı agrıyor bı bak dıyıcem :)
canim step yapan arkadasimiz kendi doktorunun tavsiyesiyle yapiyor. demek ki doktoru onun icin riskli bir durum gormemis. birimizin yaptigi birsey hepimiz icin dogru ve gecerli olmayabilir. benim doktorum istedigin kadar yuz diyor ama bazi doktorlar enfeksiyon gerekcesiyle ona da izin vermiyor. senin bebegin daha assagida ya da lekelenmelerin varsa elbetteki hareket etmemen daha hayirli ilk 3 ay. hatta onceden spor yapmayan bir kisiliksen yine onermiyorlar bu donemde spor yapmayi. bu konuyu o yapiyor bu yapiyor gibi degil de kendi durumunu doktorunla konusarak degerlendirmelisin.
slm kızlar nbr. Mercimekleriniz nasıl? Benimki iyidir umarım. Sizlere bişey sorucam. Gece sağdan sola veya farlı bir yöne hızlı dönersem kasıklarım acayip bir ağrı sağlanıyor. Sizde de öyle oluyor mu acaba?Bide şu baş ağrısı geçse çok iyi olacak. ağrı kesici ilaçda içemiyorum.
Hepinizin mercemeklerini öpüyorum.:80:
Kızlar bu gün moralim bozuk hamileliğimin ilk günlerinden beri, hafif sancım olurdu, zaman zaman bıcak batması gibi sancıyla hissetiridi kendisini . İki gündür bu sancılar durdu ben de endişeleniyorum, acaba gelişim durdu mu diye. Gebeliği benden ileri olan arkadaşlar (benim 7 haftalık olması lazım bu gün) size sormak istiyorum zamanla sancılar azalıyor mu ya da benimkine benzer durum yaşayan var mı. Yoksa evham mı yapıyorum.
Baş dönmesi şikayeti olan var mı içinizde benim birkaç gündür başım dönüyor, tansiyonum normal. Çok su içmem gerektiğini düşünerekten her zamankinden 2-3 bardak fazla içiyorum, o da sanki bende baş dönmesi yapıyor gibi geldi. Sizce neden olabilir.
kızlar sabah hastanedeydim.
devlet hast. gittim. öceden özele gidiyordum. tam 2.5 saat ayakta bekledim.
kadın bebeğime bile bakmadıne gerek var zırt pırt bakılmaz. Amerikada 7 ayda bir kez mi ne bakıyorlar dedi.
hiç ama hiççç ilgilenmedi. kan tahlili istedi onun sonucunuda taaaa Pazartesi alacağım
üstelik ben de sancı oluyor arada. sol tarafıma girip çıkıyor. ülseratif kolit var ben de, ondan olabilir mi dedim. evet olur, hamilelik tetikler tarzı moral bozucu şeyler söylediben de aksine ilaçları kesmemem rağmen çok iyi olduğumu, atak dönemine girmediğimi söyledim
kadın resmen felaket tellalı gibiydi.
hangi amerikadan bahsediyor anlamiyorum.. Bi kere amerika ile neden karsilastiriyor sanki amerika altin kural gibi. Burdaki dogum oncesi bakim dunya standardlarina gore turkiye ile cok yakin, karsilastiricaksa almanya ile falan karsilastirsin hem 7 ay da bir hic bir ulkede kontrol olmaz afrikadakilerden falan baska. Ataklarin olmadigi surece ilaclari kesmekle bence dogru yapmissin, bak bakalim nasil hissediyorsun hamilelik boyunca. Bazi hamilelikler ataklari cogaltir bazilarida ters tepki verir, insallah seninki fazla agri vermez.
doktor bir şey demedi bari siz teşhis koyun:sürekli halsizlik ve arada baş ağrım oluyor. üstelik 2 gündür sancı girip çıkıyor. sizde de oluyor mu?
surekli portakal yemek isteyip portakal suyu iciyorum. Portakal sularinin icine artik kalsiyum koyularmis, benim icin arti, birde demiri daha rahat vucud aliyormus vitamin c ile.
Ama benim bu portakal deliligim erkek olucak o yuzdenmi acaba? Attim kafadan nerden biliyorumki.
Bu arada aranizda hic bir yemegin yada meyvenin uzerine takmis olan varmi?? Cildiniz guzellesiyormu bayanlar?
surekli portakal yemek isteyip portakal suyu iciyorum. Portakal sularinin icine artik kalsiyum koyularmis, benim icin arti, birde demiri daha rahat vucud aliyormus vitamin c ile.
Ama benim bu portakal deliligim erkek olucak o yuzdenmi acaba? Attim kafadan nerden biliyorumki.
Bu arada aranizda hic bir yemegin yada meyvenin uzerine takmis olan varmi?? Cildiniz guzellesiyormu bayanlar?
ben ilk basta tuzlu limon yiyordum midem bulandikca. iyi de geliyordu sanirim eksi. ama simdi herseyden tiksiniyorum ya da cok yemek istemiyorum. genel olarak sut tatlilarina ve dondurmaya dustum sanki. eskiden deli gibi sut icer yogurt yerdim simdi onlardan da tiksiniyorum.
hamileligimin basindan beri hazir meyve suyu hic icmedim. zorda kalmadikca da icmem sanirim. yuzde 100 yazanlara bile guvenmiyorum. fazla mi septik oldum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?