2011 Aralık Anneleri

kızlar size birşey sorucam ama utanıyorum....:26:

kabızlık var bende ..ıkınmak zorunda kaldım biraz..şimdi de endişeleniyorum ya bişey olduysa diye...çok korkuyorum..

Aralık ayının güzel anneleri nasılsınız, 2 gündür giremedim.
kabızlık sorunu çeken arkadaşlara kuru kayısı ve incir öneriyorum, acayip etkili , özellikle aç karına tüketmenizi öneririm. yiyemezseniz hoşaf yapıp için

ben de aynı durumdayım..sabahları mutlaka taze sıkılmış portakal suyu içiyorum..bulantıya iyi geliyor..akşam da portakal yiyorum..ama o kadar lifli şeyler tüketmeme rağmen kabızlık sorunum da var...:26:

benim de çok kötü kabızlık sorunum vardı geçen haftaya kadar. doktorum gynoferon diye bi ilaç verdi bana. açılımı : hamilelik ve emzirme döneminde folik asit yetersizliği ile birlikte görülen demir yetersizliği tedavisinde kullanılır. bana çok iyi geldi. istersen bi doktoruna danış. zaten bunu içmeye başlayınca folik plus ı da bıraktım. o da ii oldu çünkü çok şişkinlik yapıyordu ben de. umarım sana da iyi gelir. TÜM ARKADAŞLARA DUYURULUR...

kızlar size birşey sorucam ama utanıyorum....:26:

kabızlık var bende ..ıkınmak zorunda kaldım biraz..şimdi de endişeleniyorum ya bişey olduysa diye...çok korkuyorum..

canım sakin ol ve hiç korkma o haftada bende çoooook ıkındım aman ıkınma diyenler nede nböyle söylüyorlar gerçekten bilmiyorum hiç bişey olmuyor rahat ol!ama sana tavsıyem kuru erik hoşafı ye çok iyi geliyorrrr

Yağmur sesi nasılsın canım? Ben de bakayım dedim sizler nasılsınız diye? Norm kadrosu fazlası olmuşum. Yarın öğlene kadar tayin istemem lazım Hatay meb açılmıyor. Bu milli eğitim iyice saçmaladı. Bu kadar sıkıntı arasında bir de bu çıktı malesf...

canim ozur dilerim gormemisim. eurovisiona takilmisimda :)

olsun cnm..kızlar benımde cnm portakal cok istiyor acayıp seviyorum. bı baş dönmem cok fazla ama herşeye bakıldı hiç neden yok. gebeklikte olurmuş bunlar
bıde hafır kasık agrısı olanlar bebeğiniz rahımde yer actıgı ıcın oluyo o batmalar ıyı bısey yanı kendınız cok dınlemeyın pozıtıf dusunun

kizlar bebeklere ne zaman kiyafet falan mobilya almayi dusunuyorsunuz? Onceden alirsak nazar degermis, ama hepside 9. ayda alinmazki.. ne zaman baslicaksiniz almaya?

Günaydın kızlaaaaaaarrrrr biz yine herzamanki gibi sabahın köründe kalktık minnakımla, hazırlanıp okula geldik dersteyiz şu an bugün 6 saat dersimiz var üstüste ama çok enerjikiz maşallah inşallah midemiz de bulanmazsa süper bi gün ve süper bi hafta olacak

günaydın kızlar güzel anne adayları naıslsınız ya birşey soracaqğım bana arada bir ateş basması ve sıkıntı geliyor sizlere de oluyor mu?;bacakalrımda kasılmalar oluşuyor ve kendimi kötü hissediyorum

Ateş basması zaman zaman bana da oluyor hayatım, avuç içlerim yanıyor resmen o hamileliğin bi getirisi merak etme kasılmalar da genelde ileri doğum haftalarında magnezyum eksikliğinde görülen bişey diye biliyorum, bebek kemik gelişimi sırasında seni sömürdüğü için seninki biraz erken başlamış sanırım ama kötü düşünme, olumsuz bi durum yoktur eminim

sömürmemi ayyy harikasın sömürsün beni bebişim kötü birşey olmasında ellerini ayaklarını oynatışı süperdiiii

sömürmemi ayyy harikasın sömürsün beni bebişim kötü birşey olmasında ellerini ayaklarını oynatışı süperdiiii

Maşallah canım ben de öyle diyorum rahatsız olduğum zamanlar, feda olsun minnakıma diyorum, her türlü zorluğuna razıyız yeter ki onlar iyi olsun dimi

Maşallah canım ben de öyle diyorum rahatsız olduğum zamanlar, feda olsun minnakıma diyorum, her türlü zorluğuna razıyız yeter ki onlar iyi olsun dimi

haklısın canım feda olsun onlara şuan midem bulanıyor ve ben mutluyum çünkü bebeğim büyüyor diyorum bu haftalarda mide bulantıların oldu mu seninde 8+6 dayız bugün

haklısın canım feda olsun onlara şuan midem bulanıyor ve ben mutluyum çünkü bebeğim büyüyor diyorum bu haftalarda mide bulantıların oldu mu seninde 8+6 dayız bugün

Benim mide bulantılarım başlarda çok hafif olurdu ama tam anlamıyla tavan yaptığı hafta geçen hafta oldu, yani senin şu an içinde bulunduğun hafta iyiden iyiye kusmalarım başladı artık ve hala da devam ediyo kusma nöbetlerimiz çok komik oluyo ama ben kusarken kociş arkamdan gelip sarılıyo, sırtımı sıvazlıyo geçti aşkım geçti geçti diyo çocuk kandırıyo sanki

Son düzenleme:

sorma sorma bizimkisi de öyle zaten bana karşı çok ilgiliydidaha da ilgili oldu dün bacaklarıma masaj yapıyor bebişe anneyi fazla üzme diye konuşuyor onunla bu bizim ilk bebeğimiz 3 yıl bekleyişin sonunda geldi bebişimiz ben pko hastasıyım tedaviyi bıraktık minik meleğim bize sürpriz yaptıtüp bebek için araştırma yapıyorduk

günaydın kızlar 2 haftalık izinden sonra nihayet döndüm işe bugün,benim hiç kusmam olmadı,sadece yağlı,etli şeylerden,sütten tiksinti oldu o kadar,o da yavaş yavaş geçiyo,hatta hastanede aç karnına sabahın 6 sında antibiyotik,düşük iğnesi,toplam 3 iğne yedim,hepsi de bulantı yaparmış,ona rağmen kusmamıştım,çok şükür miğdem sağlammış,zaten 2 haftadır halsiz halsiz yatıyom,vurulan iğneler,serum,enfeksiyon,bi de yediğimi çıkarsam ölürdüm heralde:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…