ben de aynı durumdayım..sabahları mutlaka taze sıkılmış portakal suyu içiyorum..bulantıya iyi geliyor..akşam da portakal yiyorum..ama o kadar lifli şeyler tüketmeme rağmen kabızlık sorunum da var...:26:
evet canım benim eşimde asker..
çanakkele geliboludayız ama tayin bekliyoruz doğuya hayırlısı artık..
inşallah hayırlısı olur. biz de güyaa batıdayız ama tokatın bi ilçesinin köyündeyizumarım iyi bi yere çıkar tayininz.
kızlar size birşey sorucam ama utanıyorum....:26:
kabızlık var bende ..ıkınmak zorunda kaldım biraz..şimdi de endişeleniyorum ya bişey olduysa diye...çok korkuyorum..
canim ozur dilerim gormemisim. eurovisiona takilmisimda :)
günaydın kızlar güzel anne adayları naıslsınız ya birşey soracaqğım bana arada bir ateş basması ve sıkıntı geliyor sizlere de oluyor mu?;bacakalrımda kasılmalar oluşuyor ve kendimi kötü hissediyorum
Ateş basması zaman zaman bana da oluyor hayatım, avuç içlerim yanıyor resmeno hamileliğin bi getirisi merak etme kasılmalar da genelde ileri doğum haftalarında magnezyum eksikliğinde görülen bişey diye biliyorum, bebek kemik gelişimi sırasında seni sömürdüğü için seninki biraz erken başlamış sanırım ama kötü düşünme, olumsuz bi durum yoktur eminim
sömürmemi ayyy harikasın sömürsün beni bebişim kötü birşey olmasında ellerini ayaklarını oynatışı süperdiiii
Maşallah canımben de öyle diyorum rahatsız olduğum zamanlar, feda olsun minnakıma diyorum, her türlü zorluğuna razıyız yeter ki onlar iyi olsun dimi
haklısın canım feda olsun onlara şuan midem bulanıyor ve ben mutluyum çünkü bebeğim büyüyor diyorum bu haftalarda mide bulantıların oldu mu seninde 8+6 dayız bugün
Benim mide bulantılarım başlarda çok hafif olurdu ama tam anlamıyla tavan yaptığı hafta geçen hafta oldu, yani senin şu an içinde bulunduğun haftaiyiden iyiye kusmalarım başladı artık ve hala da devam ediyo kusma nöbetlerimiz çok komik oluyo ama ben kusarken kociş arkamdan gelip sarılıyo, sırtımı sıvazlıyo geçti aşkım geçti geçti diyo, çocuk kandırıyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?