2011 Aralık Anneleri

rahat ol canım,Allah nasip etmişse bişeycik olmaz:79::79:

herkese merhaba... ancak okuldan geldim yemek yaptım derken sizlere bi selam verebildim sonunda. sanırım bugünkü gündemimiz kocalar :) bazen ben de deli oluyorum ama kızmamaya gayret gösteriyorum. çünkü hiçççççç normal değilim son zamanlarda. o alttan aldıkça ben de sakin olmaya çalışıyorum. ama ne kadar anlayışlı olurlarsa olsunlar bi yere kadar. ne hissettiklerimizi anlamaları mümkün değil. neyse can anneler, umarım herkes çookkk iyidir

işte benim gibi hisseden biri ama hepsi kuruntu, yani en azından ben öyle telkin ediyorum kendimi. iyi düşünelim ii olsun olur mu? dualarımızı da eksik etmeyelim birbirimizden...

ay yıne kocalar benım kı de bıraktı gıttı benı erken gel dedım ama sanmıyorum
bebısını düsün annesı üzme kendını

Ben çok kötüyüm yaaa.Yuvam yıkılıyor. Artık bıktım herşeyden. yaşamaktanda.

canım ne oldu ,bır anlık sınırdır ınsallah ..

ay yemek yapayım dedım ocagın basında fenalık geldı off cok sıcakkkkk

ay yıne kocalar benım kı de bıraktı gıttı benı erken gel dedım ama sanmıyorum
bebısını düsün annesı üzme kendını

biz de haftasonu takistik biraz. normalde uzatan bi tiptir benim esim ama haftasonu ilk adimi kendi atti. hatta ilk girisminde yine uzatsam da tekrar denedi. coook sasirtti beni. o beni anlayinca ben daha bi anlayisli oluyorum sanirim. ama o inatsa benim de icimden hiiic iyi bisey yapmak gelmiyor. ekme bicme olayi :)

hayırdır canım sana noldu,hamilelik insanı duygusal,alıngan,sinirli yapıyo,biraz sabır,biraz sabır

aaaaaaa ne oldu cnm hayırdır sorun ne

sana noldu canım((

canim annelik psikolojisi degistiriyorrrrrrr

Ne olsun kızlar yaaa. Anlatmıştım geçenlerde kayınvalidem geldi ağzına geleni saydı. yukarıya yanına çıkmıyormuşumda işten gelince yatıyormuşum diye. Daha doğmamış yavruma beddaua etti. Sonrada onunla iyi geçinmezsem yuvamı yıkacağıyla tehdit etti.(herzamanki gibi) Bugünde umre ye gitti. Bende yolculamaya gitmedim. Kocam vicdanın rahta mı dedi. Evet dedim.Az öncede görümcen aradı vicdanın rahat mı dedi (tabii cümleler hep fiks çünkü kocama da bu cümleleri onlar öğretiyor.) Bende asıl sizin içiniz rahat mı ama yok rahat değildri bu yuvayı yıkmadan rahat etmeyeceksiniz dimi dedim kapattım suratına. Abartmıyorum aslında hep yapmak istedikleri arayı bozmak ama hamilelikte artık sabır edemiyor lafları ağzımda tutamıyorum. Tabii saniye geçmeden yedi sülaleye ve kocama şikayet gitmiştir. Asıl sorun şu ki benim kocam onların lafını dinleyerek yuvasını yıkabilecek karaterde biri. Maalesef evlendikten sonra anladım bunu.

çok üzücü gerçekten ya. ama en büyük problem kayınvalidenle altlı üstlü oturman. kocanı ikna etsen de başka eve çıksan bence sorunlar büyük ölçüde çözülür. inşallah biran önce çözülür sorunun, sakin olmaya çalış tamam mı cnm?

Allah yardımcın olsun cnım

madem calısıyorsun ayrı yere cıksanız olmaz mı altlı ustlu oturmayın

neden ıyı davtanmazlar kı ya el usttunde tutmaları lazım senı yanı hamılesın dıye

esınle konusup ayrı bı yere cıkmak en ıyısı sanırım

ANACIM bütün erkekler öle benim etrafımdakiler ne kadar kariyer sahibi kendine güvenen adam gördüysem kocam dahil hepsi analarının sözüyle değişiyolar bizimde anamız var bizimde ailemiz var ama insan kendi huzurunu düşünmeli ben napıyorum demeli haklıyı haksızı ayırt edebilmeli kocaman adamlar yaaa biz mi öğreticez bu ii bu kötü diye biraz düşünseler yaaaa

bence, gelir sorun çıkarırsa baktınki mırmırlanıyo sen bilirsin de Allah büyük de belki Allah korkusu vardır da toparlar kendini

üfffff. Ayrı evi kesinlikle kabul etmezler. Anasının en büyük derdi o zaten. Her sorunu "noluyor oğlumu benden ayırmaya mı çalışıyon, bizim aramıza mı girmeye çalışıyon" diye çıkarıyor. En büyük korkusu oğlundan ayrı kalmak. Günahı boynuna daha önce 2 yuva yıkmış kadından bahsediyoruz. 2 evladının hemde çocuklulardı. Allah da onu en büyük korkusuyla cezalandırsın inşallah. Evladından ayırsın. Madem ki o kendi korkuları yüzünden evlatlarına torunlarına acımıyor. Allah da ona acımasın. Boşattığı görümcemde yukarıda oturuyor. Öbür görümcemide ev bulsa şimdi boşatacakda. Onun göz koyduğu evde biz oturuyoz. Oda beni gönderirse öbürünüde bizim eve getirir(2 çocuklu çünkü), Oğluda ona kalır ohhhh. Diyor böyle laf arasındaébütün evlatlarım yanımda olur" diye. Allah ıslah etsin ne diyim.

slm kizlarr bayaa yogun gecti gunler o yuzden giremedim ama sizii cook cook ozledim :)nasilsinizz

işte benim gibi hisseden biri ama hepsi kuruntu, yani en azından ben öyle telkin ediyorum kendimi. iyi düşünelim ii olsun olur mu? dualarımızı da eksik etmeyelim birbirimizden...
ÖzutNesli aynen canım . :84::84::84::95::95: Canım tahmin yürütüyorum mümkünd eğildir eminim ama genede sıkmamaya çalış canını nolur . Allah kötü niyetli insanların şerrinden korusun hepimizi
Naber kız ?

tatliiim fazla gecmise gidemedim efeden dolayi ama birazcik olayi anladim gibi ALLAH Yardimcin olsun caniimm

İnanmıyorum ya ne hasta ruhlu nsanlar var madem bu kadar evlat delisi evlendiremseydi hiç birini gıcık oldum şimdi
slm kizlarr bayaa yogun gecti gunler o yuzden giremedim ama sizii cook cook ozledim :)nasilsinizz
Efemmm tatlım ne yaptın taşındın mı evi falan yerleştin mi ne var ne yok bakayım ?

nasilsin caniiim :)) hic ozlenmemisizz (
Özlenmişizdir kız :))) Konu mühim yazmaya fırsat olmamıştır ben hissediyorum :))İyiyim tatlışım hamdolsun yukarıdada sordum sen nasılsın oğluşun napiyor ?

Son düzenleme:
Özlenmişizdir kız :))) Konu mühim yazmaya fırsat olmamıştır ben hissediyorum :))İyiyim tatlışım hamdolsun yukarıdada sordum sen nasılsın oğluşun napiyor ?

bendee burda bi haftasonu okulunda ogretmenlik yapiyorum gonullu turk cocuklarina din turkce dersi filan :) varr bende orda en miniklerin dersine giriorm dun sabahtan aksama kadar ordaydim daha dogrusu gecikmeli anneler gunu kutladik :) ondan onceki gunlerdede laptop acmadim annemlerle bile konusmadim efe yaramaz evimin halini gorsenz cok fen bugunde temizlik yapicaam evett nolmus burda (( buseli tatliiim sanada tekrarrrr ALLAH YARDIMCIN OLSUN DIYORUM FAZLA GECMISI OKUYAMADIM TATLIIM BEN HALA YEMEK YAPAMIORUUM COK FENA MIDEM (((( AMA ISIN KOTUSU YIYEMIYORUMDA EFEDE COK SUKUR IYI BIRAZ AGLIYOR AMA HERALDE DIS CIKIYOR YINEE BUARADA EVI HALA TASIMADIK INS HAZIRANDA HAZIRANIN 4 UNDE KOCAM TURKIYEYE GIDECEK 9 UNDA GLEECEK AMERIKALI AKADEMISYENLERI GEZDIRMEYE GOTURURYOR INS O GELINCE TASICAZ EVI

Son düzenleme:

merhaba, öncelikle hamilesin senin şuan edecceğin bütün dualar kabul olur,o yuzden ben derımkı allaha sığın ve sakın karsılık verme sukünetini koru emin ol kazanan sen olursun!sakın tepki verme cevap verme allaha sığın bolbol dua et allahtan yardım iste!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…