2011 Aralık Anneleri

Vay hayırlı olsun gönüllü örtmenlik:)) Aman sağlık olsun dağıtsın yeterki toplarsın evi yavaş yavaş . Bende hafta sonu kına düğün falan vardı oralardaydım yardım falan ettim çok yorulmuşum meğer Hh anladım tatlım daha varmış taşınmaya .
Buseliciğim aynen Allah (CC.) yardımcın olsun tekrar tatlım

kız mı bekliyon canım,ben rüyamda 2 kere kız gördüm,annem de benim kızım olduğunu görmüş 2 kere,hayırlısı bakalım,öyle aşerdiğim bişey de yok,neyse 1 aya kadar öğreniriz:79::79::79:

Bilmemki zaten bir oğlum var dedim bari burda kızım olsun gerçekte öğreninceye kadar.hayırlı evlat olsunda hiçççççç fark etmez.

Kız Sumak :) bugün değiştirecektim diğer iletişimde olduğum topikte bir arkadaş bebeğini kaybetmiş şimdi oradada söylememiştim bi kaç gün sonra değiştircem nasip olursa . Sen niye değişmiyon kız nasılsın burada

ıyıyım ben ,ama benım tıckerım vardı hem de ıkı tane bırı bebek bırı evlılık

tatliiim fazla gecmise gidemedim efeden dolayi ama birazcik olayi anladim gibi ALLAH Yardimcin olsun caniimm

Saol cnm benim. İşte sizleride ailem gibi gördüğümden burda anlattım. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Son düzenleme:
buseli, canım sakın ağlayıp kendini harap etme..öncelikle sen ve bebeğin önemlisin..
sonuna kadar haklısın ..anlayışsız bi kaynana ve tayfasına çatmışsın ama onlar ortalığı feryat figan karıştıradursunlar sen hiiç bişeye tenezzül etme..eşinle de atışma...sonuçta sen haklı çıkarsın..Allah yardımcın olsun..
yuva yıkmak o kadar kolay değil..hele bir anne adayının yuvasını yıkmaya çalışmak çok çok günah..umreye gidip günah mı çıkartacakmış acaba hanfendi merak ettim şimdi..

Saol cnm benim. Şimdi biraz daha sakinleştim. Ağlamamaya çalışıyorum. Yavrum için sakin olmam gerek. Ama zaten yavrum yuvasız, babasız kalır diye üzülüp ağlıyordum. Önemli olan o bir sağlıklı doğsunda Rabbim büyüktür.

kesinlikle böyle düşünmelisin. burdaki herkesin duaları seninle. sıkma sakın canını olur mu?

buselı dualarımız senınle cnım

aglama ama bebegınde hısseder onemlı olan sen ve bebegın unutma

kesinlikle böyle düşünmelisin. burdaki herkesin duaları seninle. sıkma sakın canını olur mu?

buselı dualarımız senınle cnım

aglama ama bebegınde hısseder onemlı olan sen ve bebegın unutma

Teşekkür ederim arkadaşlar. Destekleriniz için.Bu konuyu şimdilik kapatalım çünkü sizlerde hamilelikte çok fazla etkileniyorsunuz kendimden biliyorum. Rabbim büyük. dualarımız yavrularımız için.

Sizler nasılsınız?Halimemm sen cinsiiyet konusunda bişey hissediyormusun? Sumakcım senin bir çocuğun daha mı var ben yalnış mı anladım. Senin tıcker biraz karışık gibi.

yok cnım bu benım ılk cocugum

tıcker karısık mı :44:

usttekı bıızım evlılık tıckerımız

alttakı de hamılelık ıste ..

evet yaaa... günlerdir kendimi durdurmaya çalışsam da tahminde bulunmamak için erkek olacak sanki. belirtiler o yönde :) ye tatlıyı çıkar hakkıyı modundayım :)))

Bende tek evlilik olan gözüküyor diğeri gözükmüyor
evet yaaa... günlerdir kendimi durdurmaya çalışsam da tahminde bulunmamak için erkek olacak sanki. belirtiler o yönde :) ye tatlıyı çıkar hakkıyı modundayım :)))
Haydi bakalım

bazen gorunmuyor sayfada bazen gorunuyor mesela ıkı ustte gorunuyor bı kac altta gorunmuyor

yoksa ıkısı de var yanı

bende altta bisey gorunmuyor. bir tek evlilik olan var sanki. herkes oyle mi goruyor acaba seni:)

ama ben goruyorum

yanı senın ustunde kı mesajda gorunuyor ıkısıde

yerlerını degıstıreyım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…