bendee burda bi haftasonu okulunda ogretmenlik yapiyorum gonullu turk cocuklarina din turkce dersi filan :) varr bende orda en miniklerin dersine giriorm dun sabahtan aksama kadar ordaydim daha dogrusu gecikmeli anneler gunu kutladik :) ondan onceki gunlerdede laptop acmadim annemlerle bile konusmadim efe yaramaz evimin halini gorsenz cok fen bugunde temizlik yapicaam evett nolmus burda(( buseli tatliiim sanada tekrarrrr ALLAH YARDIMCIN OLSUN DIYORUM FAZLA GECMISI OKUYAMADIM TATLIIM BEN HALA YEMEK YAPAMIORUUM COK FENA MIDEM (((( AMA ISIN KOTUSU YIYEMIYORUMDA EFEDE COK SUKUR IYI BIRAZ AGLIYOR AMA HERALDE DIS CIKIYOR YINEE BUARADA EVI HALA TASIMADIK INS HAZIRANDA HAZIRANIN 4 UNDE KOCAM TURKIYEYE GIDECEK 9 UNDA GLEECEK AMERIKALI AKADEMISYENLERI GEZDIRMEYE GOTURURYOR INS O GELINCE TASICAZ EVI
kız mı bekliyon canım,ben rüyamda 2 kere kız gördüm,annem de benim kızım olduğunu görmüş 2 kere,hayırlısı bakalım,öyle aşerdiğim bişey de yok,neyse 1 aya kadar öğreniriz:79::79::79:
Hayırlısıyla inşallah :)Bilmemki zaten bir oğlum var dedim bari burda kızım olsungerçekte öğreninceye kadar.hayırlı evlat olsunda hiçççççç fark etmez.
tatliiim fazla gecmise gidemedim efeden dolayi ama birazcik olayi anladim gibiALLAH Yardimcin olsun caniimm
ÖzutNesli aynen canım .
:84::84::84::95::95: Canım tahmin yürütüyorum mümkünd eğildir eminim ama genede sıkmamaya çalış canını nolur . Allah kötü niyetli insanların şerrinden korusun hepimizi
Saol cnm benim.tşk. ederim.
merhaba, öncelikle hamilesin senin şuan edecceğin bütün dualar kabul olur,o yuzden ben derımkı allaha sığın ve sakın karsılık verme sukünetini koru emin ol kazanan sen olursun!sakın tepki verme cevap verme allaha sığın bolbol dua et allahtan yardım iste!
Haklısın cnm biliyorum ama kendimi tutamıyorum. İnan saatlerdir ağlıyorum durduramıyorum kendimi. Lütfen benim için dua edin olur mu? Bu kadar hamilenin duasını mutlaka kabul olur.
tanem su tıckerını degıstır artık kız
Sumakcım senin tıcker da değişmeli dimi. Sonuçta çocuğun henüz 2 yaşında değil dimi.
buseli, canım sakın ağlayıp kendini harap etme..öncelikle sen ve bebeğin önemlisin..
sonuna kadar haklısın ..anlayışsız bi kaynana ve tayfasına çatmışsın ama onlar ortalığı feryat figan karıştıradursunlar sen hiiç bişeye tenezzül etme..eşinle de atışma...sonuçta sen haklı çıkarsın..Allah yardımcın olsun..
yuva yıkmak o kadar kolay değil..hele bir anne adayının yuvasını yıkmaya çalışmak çok çok günah..umreye gidip günah mı çıkartacakmış acaba hanfendi merak ettim şimdi..
Saol cnm benim. Şimdi biraz daha sakinleştim. Ağlamamaya çalışıyorum. Yavrum için sakin olmam gerek. Ama zaten yavrum yuvasız, babasız kalır diye üzülüp ağlıyordum. Önemli olan o bir sağlıklı doğsunda Rabbim büyüktür.
kesinlikle böyle düşünmelisin. burdaki herkesin duaları seninle. sıkma sakın canını olur mu?
buselı dualarımız senınle cnım
aglama ama bebegınde hısseder onemlı olan sen ve bebegın unutma
Teşekkür ederim arkadaşlar. Destekleriniz için.Bu konuyu şimdilik kapatalım çünkü sizlerde hamilelikte çok fazla etkileniyorsunuz kendimden biliyorum. Rabbim büyük. dualarımız yavrularımız için.
Sizler nasılsınız?Halimemm sen cinsiiyet konusunda bişey hissediyormusun? Sumakcım senin bir çocuğun daha mı var ben yalnış mı anladım. Senin tıcker biraz karışık gibi.
Bende tek evlilik olan gözüküyor diğeri gözükmüyoryok cnım bu benım ılk cocugum
tıcker karısık mı :44:
usttekı bıızım evlılık tıckerımız
alttakı de hamılelık ıste ..
evet yaaa... günlerdir kendimi durdurmaya çalışsam da tahminde bulunmamak için erkek olacak sanki. belirtiler o yönde :) ye tatlıyı çıkar hakkıyı modundayım :)))
yok cnım bu benım ılk cocugum
tıcker karısık mı :44:
usttekı bıızım evlılık tıckerımız
alttakı de hamılelık ıste ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?