2011 Aralık Anneleri

cnm benımde 9 haftalıkken kırmızı renkte geldi nedenı yok ama progestan verdi drum bıdaha olmadı cok şükür

kızlar bıde bışey soracağım 7 haftalık iken
bebek kesenin içinde dik duruyorsa erkek
yatay duruyorsa kız olurmuş
sızlerın nasıl?

bencede hıc korkmana gerek yok döllenme tarıhıyle alakalı olabılıyo

gunaydin kizlarr..

beni deli mi optu yaa.. isim yok gucum yok niye bu saatte uyaniyorum

herkese cook guzel, bulantisiz, enerjik bi gun olsunnn :)

Ha ha Olbey sen çok yaşa deli mi öptü
Günaydın ahali ! Pof benide biri öptü galiba 6.20 uyandım sanki mesayiye yetişeceğim
Ne güzel bir sabah yav

gunaydin kizlarr..

beni deli mi optu yaa.. isim yok gucum yok niye bu saatte uyaniyorum

herkese cook guzel, bulantisiz, enerjik bi gun olsunnn :)

Ha ha Olbey sen çok yaşa deli mi öptü
Günaydın ahali ! Pof benide biri öptü galiba 6.20 uyandım sanki mesayiye yetişeceğim
Ne güzel bir sabah yav

Günaydın kızlaaaaaaarrr valla sizi bilmem ama beni bu sabah kocişim öperek uyandırdı, günüm süper başladı valla uyurken karnımda bi gıdıklanma hissettim, gözümü bi açtım, kociş göbüşüme öpücükler konduruyo, bebişine sevgi gösterisi yapıyomuş

kızlar bıde bışey soracağım 7 haftalık iken
bebek kesenin içinde dik duruyorsa erkek
yatay duruyorsa kız olurmuş
sızlerın nasıl?

Valla muhtemelen o zamanlar bütün bebekler yatay duruyodur, benimki yataydı hala da yatay :26: pek alakası olduğunu sanmıyorum

Ne güzelll

günaydın kızlar yedi günlük vraporun üstüne işteyim bu gün ama durumum aynı müd. gelsin yeniden rapor almayı düşünüyorum hiç işte durasım yok....Bir haftadır kanamam bitmedi beni hasdt. yatırmaları gerekmiyormu?

günaydın kızlarnasılsını?benim bulantılarım geceye döndü sizde de gece bulantıları var mı?

gunaydınnnnn cok guzel bır gun olsun ınsallahhhhhhh

kanaman kahvererengı renklı mı ..

benım 15 gun surdu yatmadım hastaneye kendılıgınden gecıtı

evet canım,kanamanın nedenini söylemedi mi doktorun,kese aşağıda mı,incelmiş mi,hasar mı görmüş,bebeğin kalp atışları nasıl,anlayamıyorum bu kadar kanaman varken neden yatırmadılar,ben 2 gün yattım,sadece 1-2 damla kanamam oldu,zaten bana da bir hafta yat dedi,aynen senin gibi 1 hafta sonra işe geldim baktım hiç halim yok,5 günlük rapor aldım 1 hafta daha yattım da anca kendime geldim,anlayamıyorum senin neden durduğunu,doktorun neden böyle yaptığını

günaydın kızlarnasılsını?benim bulantılarım geceye döndü sizde de gece bulantıları var mı?

çok şükr hiçbiri yok,kokulara yağı şeylere,ete,süte tiksintim de geçiyo,20-25 gün kadar sürdü benimki çok şükür,annem de öyleymiş,hiç ööö dediğimi bilmem diyodu,neyseki ben de ona çekmişim,ne folik asit,ne antibiyotik,ne progestan bunlar bile miğdemi zorlamadı çok şükür,her bünyede farklı tepkiler,yapcak bişey yok maalesef

Folik asitler bir çeşit değil miligramı önemli örneğin folic plus 1,2 mg günde 3 adet kullanabilirsin folbiol 5 mg günde 1 adet veriyor dr. lar aşırı anemik bir bünyen varsa 15 mg'a kadar çıkarabilir dr ama 15 istisnai bir durum.

canım ben hamilelik öncesi 90 adet,hamilelikte de 30 kadar içtim folik asit,günde 1 tane içiyom,zaten kan değerimde de 480 mg çıktı,epey depolamışım yani,ama içince başım az dönüyo,direnç veriyo

ay ben artık folık asıtı resmen ogurerek ıcıyorum bıktım

zaten az kaldı doktora dıyıp degıstırecegım

Kanaman kırmızı renkteyse ve bir haftadır da hala kanıyorsan bence yatırmalılar ama doktorunun da bir bildiği vardır elbet bilemiyorum ki :26:

Benimkiler hep geceleri tavan yapıyo zaten, sonra sabah kalktığımda hala bulanıyo oluyo, kahvaltıdan sonra geçiyo çok şükür

Cirinone jel 'i ben de kullanmıştım içeride birikip sonra kahverengi olarak kendini dışarı atabiliyor endişelenme ondandır. Bebeğin boyutları ile ilgili de dr'unun ne söylediği daha önemli. Dr sorun yok dedi ise bence dert etme, sonraki haftalarda gelişimi hızlanabilir.

canım ben hamilelik öncesi 90 adet,hamilelikte de 30 kadar içtim folik asit,günde 1 tane içiyom,zaten kan değerimde de 480 mg çıktı,epey depolamışım yani,ama içince başım az dönüyo,direnç veriyo

Ben hamile kalmadan önce folic plus almıştım onu kullanıyodum bikaç aydır, sonra hamile kalıp doktora gidince doktor folbiol yazdı, bunun folik asit oranı daha fazla dedi, ben de evde folic plus var deyince ona günde 2 tane olarak devam et şimdilik, bitince de folbiole başla, onu günde bir alman yeterli dedi, benim folic plus anca bitmek üzere , sonra folbiole başlicam zaten 3 ayı tamamladıktan sonra bırakıcaz foliği

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…