2011 Aralık Anneleri

bencede imkanı olan herkes normal doğum yapmalı çünkü sezaryenda diğer doğumları sezeryan yapmak zorundasın ve doğum hakkın en fazla 3 oluyor doğum kilolarıda cabası

bencede imkanı olan herkes normal doğum yapmalı çünkü sezaryenda diğer doğumları sezeryan yapmak zorundasın ve doğum hakkın en fazla 3 oluyor doğum kilolarıda cabası

herkes öyle diyo ama.doğum korkusundan sezeryan olan çok kişi var.sezeryanda ağrısız olmuyo.doğumdan sonra.1 hafta yarım insan gibi geziyosun.benim dikişlerim su toplamıştı 3 kere dikişlerimi açtılar.3 ay doğum yapmamış gibi gezdim.daha doğurmadınmı diye sorulardı.

merhaba arkadaşlar,
dr.dan geldim..Mercimeğim baklalığa terfi etmiş teyzeleri... 2,1 cm. olmuş boyu..
Allahım hepimize hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin...

işte kolaya kaçtıklarını zannediyorlar ama benim ablam zorunluluktan yaptı sezeryan ve çok çekti. Doktorlar öneriyor çoğu gerçekten ücreti için öneriyor

Ticker oluşturdum ama çizelge kısmına yapıştırdıktan sonra kaydetmiyor nedense

hoşgeldin seninle aynıyız ama sen neden progestan kullanıyosun cnm:44:

KIZLAR bişey sorcam benim sağ kasığım bir iki gündür ağrıyo yürürken, h.sonu çok yürümüştüm sanırım ondan sonra oldu dünde spor yaptım düzelir belki ters bi hareket yapmışımdır dedim ama bu sabah kalktım yine var ağrı niye ki bu ağrı acep sizde de varmı???

kızlar günaydın hepinize ben daha kendime yeni geldim mide bulantılarından biraz önce mecburen meyveli soda içtimve tam 3 araba değiştirdim işe gelmek için ondan in öbürüne bin tek vesaitlik yolaya bu aşermeye göre cinsiyet tahimini nasıl oluyo bide doğumu konuşmak için erken değilmi normalmi sezeryanmı die:26::26::26:

canım demekki bi tek bende olmuyomuş aynen bende de 2 gündür var bende hafta sonu çok yürüdüm ondandır dedim ama dün doktoruma sordum bu haftalarda çok normal dedi ve özellikle benimde yürürken oluyo duruyorum bekliyorum geçiyo bugünde devam ederse akşam gitmeyi düşünüyorum doktora.

benimde gece bulantılarım başladı sabahta etkisi devam ediyor gündüz iyiyim bu arada benimde ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor bence bu çok normal çünkü içerde bebişlerimiz kendilerine yer açıyorlar o yüzden de bizlerde kasılma hissediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…