sezaryen olmasını sen mi istiyorsun doktor mu öneriyor
bencede imkanı olan herkes normal doğum yapmalı çünkü sezaryenda diğer doğumları sezeryan yapmak zorundasın ve doğum hakkın en fazla 3 oluyor doğum kilolarıda cabası
herkes öyle diyo ama.doğum korkusundan sezeryan olan çok kişi var.sezeryanda ağrısız olmuyo.doğumdan sonra.1 hafta yarım insan gibi geziyosun.benim dikişlerim su toplamıştı 3 kere dikişlerimi açtılar.3 ay doğum yapmamış gibi gezdim.daha doğurmadınmı diye sorulardı.
Hayırlı olsun canımoh oh maşallah belirtilerin de başlamış artık aramıza hoşgeldin
Canım birsürü ticker yapma sitesi var, mesela benimki lily pie sitesindeno sitelerden birine girip istediğin ticker türünü seçip oluşturuyosun, son sayfaya geldiğinde bbc kodunu kopyalayıp, profil düzenleme sayfandaki çizelgeler bölümüne yapıştırıyosun hepsi bu yapamazsan son adet tarihini söyle ben sana yapabilirim istersen
merhaba arkadaşlar,
dr.dan geldim..Mercimeğim baklalığa terfi etmiş teyzeleri...2,1 cm. olmuş boyu..
Allahım hepimize hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin...
günaydın arkadaşlar acayip midem bulanıyor ve karın şişkinliğim var dün acile gittim 8+0 olduğumu ve bebeğimin 15,7 mm olduğunu söyledi bişeyim yokmuş ama progestan kullanıyorum durum böyle sat 21 mart bu arada
hoşgeldin seninle aynıyızama sen neden progestan kullanıyosun cnm:44:
benim bundan önce yani şubat 19 da bir düşüğüm oldu canım ve biraz yoğun geçiyor günlerim riske atmamak için kullanıyorum senin bebek ne kadar
KIZLAR bişey sorcam benim sağ kasığım bir iki gündür ağrıyo yürürken, h.sonu çok yürümüştüm sanırım ondan sonra oldu dünde spor yaptım düzelir belki ters bi hareket yapmışımdır dedim ama bu sabah kalktım yine var ağrı niye ki bu ağrı acep sizde de varmı???
meyveli soda iyi geliyo mu gerçekten bulantıya...sabah mahvoldum dr.a giderken..:26:
anladım cnm geçmiş olsun benimde adet tarihim 21 mart bugünde 8+1 olduk teyzesiaynıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?