merhaba arkadaşlar;
bu sabah büyük bir panikle doktora gittim. sabahleyin jel kıvamında parmak ucu kadar kahve leke vardı. çok korktum. doktor içerde kanama yok dedi bebekte gayet iyi dedi. ama bu lekelenme nedie anlayamadım. doktor da bir sebep bulamadı.akşam eve geldiğimde de kahve köpüğü renginde akıntım vardı sizde de oldu mu buna benzer şeyler?cirinone jel kullanıyordum bir hafta önce bırakmıştım. artık ondan mıdır bilmiyorum. bugün 10+4 üm ve bebeğimin baş-popo mesafesi de 3.17 mm. internete göre oldukça geri. sizin kaç mm biliyor musunuz?
gunaydınnnnn cok guzel bır gun olsun ınsallahhhhhhh
kanaman kahvererengı renklı mı ..
benım 15 gun surdu yatmadım hastaneye kendılıgınden gecıtı
evet canım,kanamanın nedenini söylemedi mi doktorun,kese aşağıda mı,incelmiş mi,hasar mı görmüş,bebeğin kalp atışları nasıl,anlayamıyorum bu kadar kanaman varken neden yatırmadılar,ben 2 gün yattım,sadece 1-2 damla kanamam oldu,zaten bana da bir hafta yat dedi,aynen senin gibi 1 hafta sonra işe geldim baktım hiç halim yok,5 günlük rapor aldım 1 hafta daha yattım da anca kendime geldim,anlayamıyorum senin neden durduğunu,doktorun neden böyle yaptığını
Kanaman kırmızı renkteyse ve bir haftadır da hala kanıyorsan bence yatırmalılar ama doktorunun da bir bildiği vardır elbet bilemiyorum ki :26:
Benimkiler hep geceleri tavan yapıyo zaten, sonra sabah kalktığımda hala bulanıyo oluyo, kahvaltıdan sonra geçiyo çok şükür
kanamam hem gün içinde kahvede oluyor kırmızıda bebeğimin kalbi atıyor kese için bir şey demedi dr. ama suyu az dedi olumsuz olarak tek yerine bırakacak birini bulunca başka bir hast. gitmeyi düşünüyorum. Arkadaş hospitaliumdan civan beyi önermişti ona gideyim birde
günaydınnnn aralık ayının en güzel anneleri....
bebişleriniz ve sizlerin keyifleri umarım gayet iyidir..... dikkat edin hepiniz kendinize....
Günaydın canııımmmne güzel bir giriş oldu bu böyle
Bol bol su içiyorsun değil mi canımbebeğinin susuz kalmaması gerek biliyosun
Eğer kanaman için de kesede bir bozukluk görmediyse doktorun kanaman kesenin içinde değil , keseden bağımsız rahim içinde başka biyerden olsa gerekböyle durumlar olabiliyor bazen
Su şişem elimden düşmüyor zaten gülüm. kese ile ilgili bir şey söylemedi yapısı bozuk yada düzgün demedi.kanamanın nedenininde söylemedi.
günaydın arkadaşlar acayip midem bulanıyor ve karın şişkinliğim var dün acile gittim 8+0 olduğumu ve bebeğimin 15,7 mm olduğunu söyledi bişeyim yokmuş ama progestan kullanıyorum durum böyle sat 21 mart bu arada
Canım birsürü ticker yapma sitesi var, mesela benimki lily pie sitesindenKızlar bebeğin haftasını gösteren şu resmi nasıl yapıyorsunuz ???
günaydın kızlar nasılsınız.:80:ben bu gece rüyamda yine oğlan doğurdum.hamile kaldığımdan beri sürekli rüyalarımda oğlum olduğunu görüyorum.bu rüya tersinemi çıkıcak acaba.
emsalsız baska bır doktora gıt cnım hıc bırsey soylemeden olur mu
Ya o ne biçim doktor anacım yaa, kanaman var sebebini söylemiyo Allah Allaaaahhhbırak bence o doktoru sen, başka doktor bul
yok cnım bu benım ılk cocugum
tıcker karısık mı :44:
usttekı bıızım evlılık tıckerımız
alttakı de hamılelık ıste ..
evet yaaa... günlerdir kendimi durdurmaya çalışsam da tahminde bulunmamak için erkek olacak sanki. belirtiler o yönde :) ye tatlıyı çıkar hakkıyı modundayım :)))
kızlar bugün giremedim nete. öğlen doktora gittim, şimdide misafirimiz var. hemen bir şey sorup kaçıcam
doktorum folik asit yazdı, vitamin almaya 3. aydan sonra başlanacak dedi. folik asiti günde 3 tane alıyordum, yani önceki doktor bu şekilde kullanmamı söylemişti. bu doktor ise 1 tane al, 3 tane fazla dedi:44: siz kaç tane alıyorsunuz? vitamine ne zaman başladınız?
bir de doktordan bugün öğrendiklerimi paylaşayım.
günde 1 bardaktan fazla süt içmemek gerekiyormuş. muhakkak 2 kase yoğut yememi söyledi, yiyemezsen ayran yapıp iç dedi.
nohut, fasulye, mercimek vs. baklagiller haftada 3 gün yenecek.
bol bol yeşillik tüketilecek.
ayrıce akşam yemeklerinde taze sıkılmış potakal suyu içilecek. ben de demir emilimi azmış, C vitamini demir emilimini arttırıyormuş. bu nedenle yemekte portakal suyu içersen daha fazla demir emilimi gerçekleşir dedi.
bu günlük bu kadar, umarım hepiniz çooook ama çooook iyisinizdirtabi bebişlerde
ben 2 kilo aldim ya hic sorma, ilk 12 haftada 2 kilo ya kadar alabiliyorsun. ama diyorumki sonrasini hayir etsin Rabbim.
benimde o haftalarda olmustu ablacim ins bisey olmaz merak etme ki ben doktora bile gitmedim benim esim daha sakindir bana kalsa acildeydim ama sordum normal dedilerr gitmedim bende yani esimin sayesinde o dedi istersen gidelim diye ama cok sukur bisey olmadi bide benim 2 gun ust ustte az az geldigide oluyordu bide ben efede ustune gorme olmustu sonraaa lekelenmeler oldu merak etme ablacm bisey yoktur inss bir kac ay sonra sende efe gibi yaramaz kucaklayacaksin ALLAHIN IZINIYLE INS BURDAKI TUM ANNELERDE SAGLIKLICA ALIRLAR MELEKLERINI KUCAKLARINA
gunaydin kizlarr..
beni deli mi optu yaa.. isim yok gucum yok niye bu saatte uyaniyorum
herkese cook guzel, bulantisiz, enerjik bi gun olsunnn :)
Ha ha Olbey sen çok yaşa deli mi öptü
Günaydın ahali ! Pof benide biri öptü galiba 6.20 uyandım sanki mesayiye yetişeceğim
Ne güzel bir sabah yav
günaydın kızlar yedi günlük vraporun üstüne işteyim bu gün ama durumum aynı müd. gelsin yeniden rapor almayı düşünüyorum hiç işte durasım yok....Bir haftadır kanamam bitmedi beni hasdt. yatırmaları gerekmiyormu?
Kızlar bebeğin haftasını gösteren şu resmi nasıl yapıyorsunuz ???
Ben de hep oğlum olduğunu görüyorumhiç kız görmedim bu zamana kadar rüyamda, hep oğlan ve oğlan olacakmış gibi hissediyorum babamız kız istiyo ama :44:
seninle aynı gidiyoruz.bende oğlan hissediyorum.eşim ve kızım kız istiyo.ben ve oğlum erkek.oğluma aşerdiğim şeylere aşeriyom. belirtiler oğlan ama hayırlısı artık.sağlıklı,eli ayağı düzgün olsunda.sen normal doğummu yapacaksın.çizelgede aynıyız.benim sezeryan olucak
seninle aynı gidiyoruz.bende oğlan hissediyorum.eşim ve kızım kız istiyo.ben ve oğlum erkek.oğluma aşerdiğim şeylere aşeriyom. belirtiler oğlan ama hayırlısı artık.sağlıklı,eli ayağı düzgün olsunda.sen normal doğummu yapacaksın.çizelgede aynıyız.benim sezeryan olucak
Benimki büyük ihtimalle normal doğum olacak hayatım, doktorum da normalci ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?