2011 Aralık Anneleri

Bebeğin boyutuna takılma bence, geç döllenme olmuşsa gerçek gebelik haftan 10+4 olmayabilir canım crinone jel hakkında da bu tür şikayetler çok duydum, bıraktıktan bir süre sonra kahverengi tortular halinde çıktığını söylüyorlar, ben hala kullanıyorum ve bende zaman zaman süt kesiği gibi beyaz renkte geliyo fazlası, belki bıraktıktan sonra kahverengi geliyodur olabilir doktorun bebek gayet iyi, kanaman da yok diyorsa endişeleicek bişey yoktur dimi

gunaydınnnnn cok guzel bır gun olsun ınsallahhhhhhh

kanaman kahvererengı renklı mı ..

benım 15 gun surdu yatmadım hastaneye kendılıgınden gecıtı

kanamam hem gün içinde kahvede oluyor kırmızıda bebeğimin kalbi atıyor kese için bir şey demedi dr. ama suyu az dedi olumsuz olarak tek yerine bırakacak birini bulunca başka bir hast. gitmeyi düşünüyorum. Arkadaş hospitaliumdan civan beyi önermişti ona gideyim birde

Bol bol su içiyorsun değil mi canım bebeğinin susuz kalmaması gerek biliyosun
Eğer kanaman için de kesede bir bozukluk görmediyse doktorun kanaman kesenin içinde değil , keseden bağımsız rahim içinde başka biyerden olsa gerek böyle durumlar olabiliyor bazen

günaydınnnn aralık ayının en güzel anneleri....

bebişleriniz ve sizlerin keyifleri umarım gayet iyidir..... dikkat edin hepiniz kendinize....

Su şişem elimden düşmüyor zaten gülüm. kese ile ilgili bir şey söylemedi yapısı bozuk yada düzgün demedi.kanamanın nedenininde söylemedi.

Su şişem elimden düşmüyor zaten gülüm. kese ile ilgili bir şey söylemedi yapısı bozuk yada düzgün demedi.kanamanın nedenininde söylemedi.

Ya o ne biçim doktor anacım yaa, kanaman var sebebini söylemiyo Allah Allaaaahhh bırak bence o doktoru sen, başka doktor bul

günaydın arkadaşlar acayip midem bulanıyor ve karın şişkinliğim var dün acile gittim 8+0 olduğumu ve bebeğimin 15,7 mm olduğunu söyledi bişeyim yokmuş ama progestan kullanıyorum durum böyle sat 21 mart bu arada

günaydın kızlar nasılsınız.:80:ben bu gece rüyamda yine oğlan doğurdum.hamile kaldığımdan beri sürekli rüyalarımda oğlum olduğunu görüyorum.bu rüya tersinemi çıkıcak acaba.

Hayırlı olsun canım oh oh maşallah belirtilerin de başlamış artık aramıza hoşgeldin

Kızlar bebeğin haftasını gösteren şu resmi nasıl yapıyorsunuz ???
Canım birsürü ticker yapma sitesi var, mesela benimki lily pie sitesinden o sitelerden birine girip istediğin ticker türünü seçip oluşturuyosun, son sayfaya geldiğinde bbc kodunu kopyalayıp, profil düzenleme sayfandaki çizelgeler bölümüne yapıştırıyosun hepsi bu yapamazsan son adet tarihini söyle ben sana yapabilirim istersen

günaydın kızlar nasılsınız.:80:ben bu gece rüyamda yine oğlan doğurdum.hamile kaldığımdan beri sürekli rüyalarımda oğlum olduğunu görüyorum.bu rüya tersinemi çıkıcak acaba.

Ben de hep oğlum olduğunu görüyorum hiç kız görmedim bu zamana kadar rüyamda, hep oğlan ve oğlan olacakmış gibi hissediyorum babamız kız istiyo ama :44:

Herkeslere günaydın. Ne güzel bir bahar sabahı değil mi?

yok cnım bu benım ılk cocugum

tıcker karısık mı :44:

usttekı bıızım evlılık tıckerımız

alttakı de hamılelık ıste ..

:) Allah evlilğinide, yavrunuda korusun cnm.

evet yaaa... günlerdir kendimi durdurmaya çalışsam da tahminde bulunmamak için erkek olacak sanki. belirtiler o yönde :) ye tatlıyı çıkar hakkıyı modundayım :)))

:) ben ne tatlı ne ekşi istiyorum. ama içimden erkekmiş gibi geliyor. Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşallah.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederiz. Çok işe yarayacak çünkü bende de kansızlık var. Portakal suyunu nerden bulucaz yazın portakal olmaz ki?

ben 2 kilo aldim ya hic sorma, ilk 12 haftada 2 kilo ya kadar alabiliyorsun. ama diyorumki sonrasini hayir etsin Rabbim.

2 kilo bişey mi benim kilom nerdeyse 5 oldu. Progesteron mu şişirdi. Çok su içiyorum ama afedersiniz o kadar sık tuvalete çıkmıyorum, vucut sumu topluyor bilmiyorum. Ama çok yemiyorum.

Amin cnm. Özledik seni. Efenin yeni fotosuda çok hoş. Çok yakışıklı bir oğlun var. Artık burdan doğacak bir kız alırsın demi.

gunaydin kizlarr..

beni deli mi optu yaa.. isim yok gucum yok niye bu saatte uyaniyorum

herkese cook guzel, bulantisiz, enerjik bi gun olsunnn :)

Ha ha Olbey sen çok yaşa deli mi öptü
Günaydın ahali ! Pof benide biri öptü galiba 6.20 uyandım sanki mesayiye yetişeceğim
Ne güzel bir sabah yav

İlahi olbey deliyi o saatte nerde bulup öptürücen. Sanırım haöişliğim ilerledikçe uykusuzluğum başlayacak. Bende 6 da uyandım bi daha da uyku tutmadı.

Yanlış anlama ama çok risk alıyorsun. Git bir başka doktora en azından rapor al. Rabbim yavrunu ve hepimizin yavrusunu korusun.

Kızlar bebeğin haftasını gösteren şu resmi nasıl yapıyorsunuz ???

lilypie-pregnancy ticker scene selection yaz tıkla orda adım adım oluşturursun cnm.

Ben de hep oğlum olduğunu görüyorum hiç kız görmedim bu zamana kadar rüyamda, hep oğlan ve oğlan olacakmış gibi hissediyorum babamız kız istiyo ama :44:

seninle aynı gidiyoruz.bende oğlan hissediyorum.eşim ve kızım kız istiyo.ben ve oğlum erkek.oğluma aşerdiğim şeylere aşeriyom.belirtiler oğlan ama hayırlısı artık.sağlıklı,eli ayağı düzgün olsunda.sen normal doğummu yapacaksın.çizelgede aynıyız.benim sezeryan olucak

Benimki büyük ihtimalle normal doğum olacak hayatım, doktorum da normalci ben de

sezaryen olmasını sen mi istiyorsun doktor mu öneriyor

Benimki büyük ihtimalle normal doğum olacak hayatım, doktorum da normalci ben de

ben 2 kere normal doğum yaptım.doktorun uygun görürse normal yap.sezeryana göre avantajları daha çok.kızım erken doğdu.normal başladık ama benim yüksek ateşten tam doğum esnasında sezeryana alındım.şimdide mecburi olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…