2011 Aralık Anneleri

merhaba arkadaşlar,
dr.dan geldim..Mercimeğim baklalığa terfi etmiş teyzeleri... 2,1 cm. olmuş boyu..
Allahım hepimize hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin...

Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah cnm. yaramazlar artık büyüyorlar hayırlısıyla.

o zaman gitmeyeyim ben doktora az kaldı zaten pazartesi gidicez inş:87::87:2. kez

güanydın güzel anneciklerrr nasılsınız bakalımm havalar artık cok güzel yazın geldiğini hissedince daha cok mutlu oluyorumsabah kalkar kalkmaz bulantı ve sonrasında istifra bişeydeyemeyince sarı safra cıkıyo anca:18:ama cıkarınca cok rahatlıyorum şimdide kahvaltı yapıyoruz.
ne güzel normal hayali kuruyosunuz bende hep ve herzaman normal doğum taraftarıyım ama benim tüp bebek olduğu için mecburen sezaryan olmak zorundaymış:26:kıymetli bir gebelik riske atılmaz dedi dr,um.:97:

ben ilk günler tuzlu çubuk kraker yiyodum şimdi oda fayda etmiyo aslında vardır kesin bunun için bişey ben pazartesi günü ilaç istiycem doktordan yoksa işimi etkliyo kovuluruz mazallah

benımde kıymetlı bır gebelık sayılır ben de mı sezaryan olsam

ama o kadar hazırladım kı kendımı normal doguma

ama bebegın durumu boyu dönüp dönmemesı de cok onemlı

kısmet o gunlere gelsek bı..

Ağrının şiddeti fazlaysa bir doktora görün derim cnm. Hem spor işini bu kadar aceleye getirmeyin bence. Şu ilk 3 ayı bir atlatalım ondan sonra bakarız. Yani bende 4-5 kilo aldım ama
çocuğum iyi olsunda napalım. Tabii şimdiden hamilelikten sonra hangi diyete başlasam diye düşünüyorum. Bir yürüyüş bandı alıcam başka çare kalmadı zaten. Benim dışarı çıkıp yürümeye hakkatten zamanımda imkanımda olmuyor. Şimdi alsam diyorum. Hafif tempoyla yarım günde yarım saat yürürüm. Doğumdan sonrada iyice koşup kalori harcarım diyorum bakalım kısmet nasılmış. oyy ne çok konuştum.

Üffff allah yardımcın oldun. 3 vasıta hee.

meyveli soda iyi geliyo mu gerçekten bulantıya...sabah mahvoldum dr.a giderken..:26:

Cnm meyveli yasakk. Sade soda içilebilir abartmadan tabii.

canım bi riskin yoksa normal en iyisi ben asla sezeryan fikrini getirmiyorum aklıma bende 5 kilo aldım şu an 81 kiloyum belki kilodan sezeryan diyebilirler diyorum ama ben ne olursa olsun normal istiyorum:26::26:biz 5 kardeşiz ve annem hepsini normal yaptı en ufak kardeşimi de 40 yaşında yaptı bütün doktorlar yaştan dolayı sezeryan dedi ama annem çatı çatır normal yaptı ve şu an 48 yaşında ama gören herkes ablanmı diyo banakadın taş gibi aman nazar değmesin

Ayyyyy ben de sabahları kalkınca hep sarı safra çıkarıyorum ama gerçekten çok rahatlıyorum sonra üstüne de kahvaltımı edince hiçbişeciğim kalmıyo

ben ilk günler tuzlu çubuk kraker yiyodum şimdi oda fayda etmiyo aslında vardır kesin bunun için bişey ben pazartesi günü ilaç istiycem doktordan yoksa işimi etkliyo kovuluruz mazallah

benim ilk tiksindiğim şey çubuk krakerdi en güzeli beyaz leblebi geçekten iyi geliyor deneyin derim

Ben de her gün yarım saat koşu bandında yürüyorum canım, gerçekten çok iyi geliyo, bu kadar yemeye ve bu kadar uyumaya yürümesem kesin kilo alırdım ben, iştahım korkunç açıldı ama hiç kilo almadım henüz yürüyüşler sayesinde kocişime geçen sene zayıflasın diye almıştık, bu aralar benim de çok işime yaramaya başladı
Doktorum normal doğumu rahat yapman için hamileliğin boyunca yürüyüşü asla ihmal etmemelisin dedi

Son düzenleme:

rıskım var mı yok mu bılmıyorum kı o zaman doktor soyler harhalde

ınsallah normal dogum yaparız .

benim ilk tiksindiğim şey çubuk krakerdi en güzeli beyaz leblebi geçekten iyi geliyor deneyin derim

Beyaz leblebi gerçekten çok işe yarıyo bulantı konusunda ama haftasonu bende korkunç kabızlığa neden oldu, artık onu da yiyemiyorum :26: bana bulandığım zaman en iyi gelen şey kepek ekmeği arası beyaz peynir ve domates küçücük bir dilim ekmek arası yapıyorum anında etkisini gösteriyo sizde nezamanlar oluyo bilmiyorum ama benim midem genelde açlık hissiyle beraber bulanıyo, hem midem kazınıyo aynı anda hem de midem bulanmaya başlıyo, ben de bastırmak için hemen ekmek aramı yapıp yiyorum

valla canım banada cok dediler cubuk kraker,naneli sakız,soda daha birsürü şey ama hiçbişey fayda etmiyo illa cıkıcanda cıkyo valla hatta bende istedim dr. bulantı için ama oda fayda etmedi bana ama belki sana eder..
valla canım bende tabiki normal cok istiyorum ama bakalım tabiki nasip allahım sağlıklı o günleri görmeyi nasip etsin hayırlısı hangisiyse onu yaşamak nasip olsun..
maşallahh annecineeskiden hep normalmiş şimdilerde hiç normal doğuran yok..

KotuKediSero,biopelin,ekim.29,buseli,nihalla,serselo+,blagodevoyce,blue,GamzeliKiz+,demettuba83,seldayavuzguray,not_aware,canende,omman,kudra07,

Woooowwwwwwwwwwwww ne kadan kalabalığıııııııııııııızzzzzz

Ayyyyy ben de sabahları kalkınca hep sarı safra çıkarıyorum ama gerçekten çok rahatlıyorum sonra üstüne de kahvaltımı edince hiçbişeciğim kalmıyo
aynenn şimdi cok iyiyim bendee ama daha önceleri kahvaltıdan sonrada devam ediyordu galiba ilerledikce azalıcak..

ben hiç kilo almadım hatta 2 kilo bile verdim.ne olsa sonra fazla alıcam şimdi almasamda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…