2011 Aralık Anneleri

önceleri sorsalardı sezeryan derdim..benim canım tatlı uğraşamam saatlerce sancıyla derdim..ama şimdi normal doğum diyorum..çünkü hastanede çalıştığım için nöbetlerde sık sık doğuma rastlıyoruz..normal doğum yapanlar ben sabah nöbeti teslim ederken çıkıp gidiyolar,sezeryandakiler 2 gün yatıyo..dikiş sancısı için ağrı kesici üstüne ağrı kesici vuruluyolar bi de süte geçermi korkusu yaşıyorlar..zaten sezeryanda sütün gelmesi ayrı sorun,gazın çıkmadan su bile vermiyolar o yüzden sütün de gelmiyo hemen..çoğu bebek mama ile besleniyo ilk gıdasını..sonra da ilk saatlerde anne sütü alamadıkları için yenidoğan sarılığı gelişiyo..yani her şekilde sıkıntı..normal doğumda 10-12 saat sıkıntı çekiyosun ama bebek çıktığı anda herşey doğal düzeninde gelişiyo..

İnşallah o günleri görürüz de doğumlarımız da hayırlısıyla olur..tabii bebeğin duruşu,kilosu,başının büyüklüğü ve doğum çatısının darlığı-genişliği etkileyecek ne şekilde doğuracağımızı ..Her şeyin hayırlısını versin Allahım..

aminn canım inşallahhhh..

Çok güzel anlatmışsın şekerim, tebrik koyuyorum

arkadaşlar.....
ne kadar şanslı olduğumuzu biliyormusunuz????....
doğal yollardan hamile kalabildik.. tamam belki kimimiz çok uğraştık,belki tedaviler gördük ama sonunda bir şekilde hamile kalabildik ve bebeklerimizi Allah izin verirse sağlıkla kucağımıza alacağız..

çok sevdiğim bir ablamdan dün bir haber aldım çok sevindim.. sizinle de paylaşmak istedim....

kendisinin çocuğu olmuyor hiçbir türlü.... o kadar tedaviler gördü ama olması imkansız.....
nasıl bir çocuk sevgisi var o güzel yüreğinde sizlere anlatamam.. yeğenlerine bir seslenişi var içiniz sızlar.... hep derdim bu kadar çocuk seven bir insanın nasıl sevgisini paylaşabileceği bir bebeği olmaz diye...
veeee
evlatlık almak için müracat etmişler.... bir kaç ay içinde bebeklerini alabilecekler....
bir yavruya sevgi vermek için illaki doğurmak gerekmez değilmi....
ne kadar mutlu olduğunu size anlatamam dün görüştük gözleri ışıl ışıl....çok mutlu....bir kızı olmasını istiyor... oda hazırlıklarına başlamış bile.... şimdi isim düşünüyor kızına....
kızı yaaa onun kızı.. kendisi doğurmasada.. henüz kızını görmesede onun kızı işte.....
ablam adına dün o kadar mutlu oldum ki....
akşam buluştuk kutlama yaptık....

çok mutluyum onun adına sadece paylaşmak istedim...
HALİMİZE BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN.....

kızlar siz tüy sorununu nasıl hallediyorsunuz internette kozmetiksite diye bi siteye üyeyim az önce kampanya olduğuna dair mail atmışlar gerçektende güzel bir kampanya ilginizi çekerse bakabilirsiniz ürünün ismi sir ağda seti kampanyası ben daha pahalıya almıştım setin içinde 2 tane kartuş bez cihaz mendil ve çanta var ilgilenene linkini mesaj atabilirim

ne güzel ya rabbim tez zamanda evlerine gelmesini nasip etsin bende ilerisi için koruyucu annelik düşünüyorum 4 tane yiğenim var hepsinin 1 yaşına kadar tüm masraflarını ben karşıladım şimdide devam ediyorum ama o zamanki gibi değil yinede elimi çekmiş değilim rabbim hiç kimseyi çocuk sevgisinden mahrum etmesin inşallah

nıhalla bızde de var oyle bı abla allahım o kadar mı ıyı bırısı cok ıyı anlasan bır cıft ama bebekleri olmadı bır turlu

evlatlık aldılar sımdı naısl bakıyrolar ona ınanamazsın..

doguran degıl kı buyutendır anne..

neyse ben cıkıyorum artık gorusuruz

accuk dişle bakımm cıkar belkim biryerdendelüüüü sabah sabah güldürüyon beniii
minnakının teyzoşuuu

Ay ay yesinler o teyzoşu seni ısırmam sen karta kaçtın artık bööööööğğğğğ tosuncuğunu ısıracam hem de totosundan

Son düzenleme:
tahmin edebiliyorum tatlımm.. ne mutlu onlara yaa..... allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Çok sevindim canım onların adına, aileye sonsuz mutluluk getirsin inşallah, hayırlı uğurlu olsun

amin cnm benim. Ayyy doğum gelan konuşuyoruz ama şaka maka şuda 6 ayımız kaldı. Allah o günleri görmeyide nasip etsin inşallah.

kızlar yüzümde hayatımda hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı sizde durumlar nasıl?

Kızın olucak, kızın olucak. Kız annenin güzelliğini çalarmış.

bende aralık annesi olacağım allah izin verirse

Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun cnm. Bilgilerinde yazda senide listeye ekleyelim. Birinci sayfada ki listeye. (son adet tarihini, muhtemel doğum tar.,oturduğun ili, yaşını, kaç kilo ile hamile kaldığını vs.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…