Kızlar ben de çıkıyorum artık, size hoş sohbetler şekerler, öpüldünüz mucu mucuuuuuuuu
kızlar yüzümde hayatımda hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktısizde durumlar nasıl?
kızlar yüzümde hayatımda hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktısizde durumlar nasıl?
bende aralık annesi olacağım allah izin verirse
meraba ben de aralık annesi olcam inşallah.
sat 11 mart, yaş 26,kilo 69, 9 hafta 4 günlüğüz,kalp atışalrı duyuldu,ilk bebğim
hayırlı olsun canım.
hayırlı olsun canım.
merhaba arkadaşlar;
bu sabah büyük bir panikle doktora gittim. sabahleyin jel kıvamında parmak ucu kadar kahve leke vardı. çok korktum. doktor içerde kanama yok dedi bebekte gayet iyi dedi. ama bu lekelenme nedie anlayamadım. doktor da bir sebep bulamadı.akşam eve geldiğimde de kahve köpüğü renginde akıntım vardı sizde de oldu mu buna benzer şeyler?cirinone jel kullanıyordum bir hafta önce bırakmıştım. artık ondan mıdır bilmiyorum. bugün 10+4 üm ve bebeğimin baş-popo mesafesi de 3.17 mm. internete göre oldukça geri. sizin kaç mm biliyor musunuz?
gunaydin kizlarr..
beni deli mi optu yaa.. isim yok gucum yok niye bu saatte uyaniyorum
herkese cook guzel, bulantisiz, enerjik bi gun olsunnn :)
günaydın kızlarnasılsını?benim bulantılarım geceye döndü sizde de gece bulantıları var mı?
günaydın kızlar nasılsınız.:80:ben bu gece rüyamda yine oğlan doğurdum.hamile kaldığımdan beri sürekli rüyalarımda oğlum olduğunu görüyorum.bu rüya tersinemi çıkıcak acaba.
amin, inşallahmerhaba arkadaşlar,
dr.dan geldim..Mercimeğim baklalığa terfi etmiş teyzeleri...2,1 cm. olmuş boyu..
Allahım hepimize hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin...
dün BİM'e uğramıştım, orada vardı. bu arada eniştem doktor. ne zaman onlara gitsem her yemek sonunda portakal yiyip öyle sofradan kalkarlardı. ablama sordum, muhakkak ye, demir emilimini arttırıyor dedi. bir de pekmezde, kuru üzümde de demir fazlaymış.Herkeslere günaydın. Ne güzel bir bahar sabahı değil mi?
Bilgilendirme için çok teşekkür ederiz. Çok işe yarayacak çünkü bende de kansızlık var. Portakal suyunu nerden bulucaz yazın portakal olmaz ki?
bende de bir kaç gün önce olmuştu, sancı gibi bir ağrıydı. sürekli aynı tarafta olunca panik olmuştum ama şuan da geçti. bebiş yerleşmeye çalıştığı için böyle ağrılar oluyormuş.KIZLAR bişey sorcam benim sağ kasığım bir iki gündür ağrıyo yürürken, h.sonu çok yürümüştüm sanırım ondan sonra oldu dünde spor yaptım düzelir belki ters bi hareket yapmışımdır dedim ama bu sabah kalktım yine var ağrı niye ki bu ağrı acep sizde de varmı???
kızlar günaydın hepinize ben daha kendime yeni geldimmide bulantılarından biraz önce mecburen meyveli soda içtim ve tam 3 araba değiştirdim işe gelmek için ondan in öbürüne bin tek vesaitlik yola ya bu aşermeye göre cinsiyet tahimini nasıl oluyo bide doğumu konuşmak için erken değilmi normalmi sezeryanmı die:26::26::26:
ben de bazen çok hararet oluyor, meyveli soda birebir. tabi sade olanı öneriliyor. meyvelinin içinde tatlandırıcı vs. olduğu için. ben de sodaya bir dilim limon kesip atıyorum, bir kaç damlada suyundan sıkıyorum. mis gibi limonlu soda oluyormeyveli soda iyi geliyo mu gerçekten bulantıya...sabah mahvoldum dr.a giderken..:26:
arkadaşlar.....
ne kadar şanslı olduğumuzu biliyormusunuz????....
doğal yollardan hamile kalabildik.. tamam belki kimimiz çok uğraştık,belki tedaviler gördük ama sonunda bir şekilde hamile kalabildik ve bebeklerimizi Allah izin verirse sağlıkla kucağımıza alacağız..
çok sevdiğim bir ablamdan dün bir haber aldım çok sevindim.. sizinle de paylaşmak istedim....
kendisinin çocuğu olmuyor hiçbir türlü.... o kadar tedaviler gördü ama olması imkansız.....
nasıl bir çocuk sevgisi var o güzel yüreğinde sizlere anlatamam.. yeğenlerine bir seslenişi var içiniz sızlar.... hep derdim bu kadar çocuk seven bir insanın nasıl sevgisini paylaşabileceği bir bebeği olmaz diye...
veeee
evlatlık almak için müracat etmişler.... bir kaç ay içinde bebeklerini alabilecekler....
bir yavruya sevgi vermek için illaki doğurmak gerekmez değilmi....
ne kadar mutlu olduğunu size anlatamam dün görüştük gözleri ışıl ışıl....çok mutlu....bir kızı olmasını istiyor... oda hazırlıklarına başlamış bile.... şimdi isim düşünüyor kızına....
kızı yaaa onun kızı.. kendisi doğurmasada.. henüz kızını görmesede onun kızı işte.....
ablam adına dün o kadar mutlu oldum ki....
akşam buluştuk kutlama yaptık....
çok mutluyum onun adına sadece paylaşmak istedim...
HALİMİZE BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN.....
sat 11 mart, yaş 26,kilo 69, 9 hafta 4 günlüğüz,kalp atışalrı duyuldu,ilk bebğim
hoş geldin güzel anne adayı aramızda bir gün var ne güzel
kızlar en son bebişimi 10 gün önce görmüştüm. yaklaşık 1 ay sonra ikili test için gideceğim. sürekli aklımda ya bir şey olduysa korkusu var. ablamla konuştum, onun 3 çocuğu var. ben de ilk çocukta çok tedirgin olmuştum, sürekli doktordaydım dedi. 3. çocukta toplam üç defa gitmiş doktoratacrübe sahibi oluyorsun, daha rahat olunuyo, boşuna korkma dedi. biraz rahatladım.
zaten bebişe bir şey olduysa kanama vs. belirtiler muhakkak olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?