2011 Aralık Anneleri

Ben de pek güzel sayılmazdım. Makyajsız. Ama şimdi fena değilim. bakalım. Kısmet.bide bu kadeeeer kilo almasaydım eyiydi amma napcez bilmem.

kızlar bende cıkıyorummm bulantılar yeniden başladııı..:18:
yarın görüşürüzzzz hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum..:79:

kızlar yüzümde hayatımda hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı sizde durumlar nasıl?

ayni durumdayim. bi de elim ayaaam rahat durmuyo yoluyorum falan arada iz de kaliyo

gecen sabah yuzumu yikarken yuzum elime zimpara kagidi gibi geldi. bissuru minik cikinti var henuz sivilcelesmemis. daha bi sure boyle gidecek anlasilan. ama sikayetim yok hic :) bebis iyi ben iyi varsin bi kac ay cirkin kiz olayimmmm

sıvılce bende de vardı ..ama su an gectı

portakal suuyu ıcıyorsanız o da ılerletırmıs kızlar

kesın portakal suyunu etkısını hemen gorursunuz

Tatlışlaaaarrr herkese merhabaa sabah bulantıyla kalktım kustum bu ara başladı bende bulantılar normalde hiç yoktu :44: hayırlısı bakalımm bebikimiz iyi olsunda varsın zorluklara katlanalımm sizler nasılsınız

cnm e gebelik diye bir site var, oradan hamilelik dönemini hafta hafta takip ediyorum. arada lekelenme olması normal yazıyordu. normalmiş ama insan gene de tedirgin oluyor.
gunaydin kizlarr..

beni deli mi optu yaa.. isim yok gucum yok niye bu saatte uyaniyorum

herkese cook guzel, bulantisiz, enerjik bi gun olsunnn :)

ay maşallah nasıl uyandın o saatte ben koçişe kahvaltı hazırlamaya bile gözüm kapalı kalkıyorum
günaydın kızlarnasılsını?benim bulantılarım geceye döndü sizde de gece bulantıları var mı?

günaydın kızlar nasılsınız.:80:ben bu gece rüyamda yine oğlan doğurdum.hamile kaldığımdan beri sürekli rüyalarımda oğlum olduğunu görüyorum.bu rüya tersinemi çıkıcak acaba.

hakkında hayırlısı neyse olsun inşallah bana da herkes oğlun olacak diye hissediyoruz diyor, bense kızım olması için deliriyorum, sağlıklı olsun da hangisi olursa olsun
merhaba arkadaşlar,
dr.dan geldim..Mercimeğim baklalığa terfi etmiş teyzeleri... 2,1 cm. olmuş boyu..
Allahım hepimize hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin...
amin, inşallah
dün BİM'e uğramıştım, orada vardı. bu arada eniştem doktor. ne zaman onlara gitsem her yemek sonunda portakal yiyip öyle sofradan kalkarlardı. ablama sordum, muhakkak ye, demir emilimini arttırıyor dedi. bir de pekmezde, kuru üzümde de demir fazlaymış.
geçen yazdıklarını okuyup yorum yazamamıştım, lütfen kendine ve bebişe iyi bakolanları kafana takma desek de yaşamayan anlayamaz. en azından arkana atmaya çalış. zaten kayınvaliden de umre ye gitmiş inşallah geç döner de biraz rahat edersin.ablamda senin gibi kayınvalidesinden çok çekti, hamilelik döneminde çok uğraştılar. çocuğu dünyaya geldi, çok gergin ve huysuzdu, sürekli ağlardı.anne karnında etkileniyorlar.

ben de hiç bulantı olmuyor. onun yerine baş ağrısı ve halsizlik var. sanki biri beni dövmüş gibi.

kızlar benim bulantılar yeni başladı.hiç bişey yiyemiyom.sabah akşam kahvaltı yapıyom.sizce bebeğin gelişimini etkilermi.yemek kokusu dışarda bile gelse çok kötü oluyom.

bende de bir kaç gün önce olmuştu, sancı gibi bir ağrıydı. sürekli aynı tarafta olunca panik olmuştum ama şuan da geçti. bebiş yerleşmeye çalıştığı için böyle ağrılar oluyormuş.
bu arada spor çok önerilmiyor, aman dikkat et

ay kıyamam ya anne olmak için neler çekiyoruz yaw.
ekşi yiyenin kızı, tatlı yiyenin oğlu olur derler. annem bana hamileyken elma yer gibi limon yemiş benim gibi aşermeyenler nasıl belirleyecek bilmiyorum şaka bir yana nasip işi.
normal doğum olması için annenin çatısının doğuma uygun olması gerekiyormuş.bazı bayanlarda çatı dar oluyor, onlar mecbur sezeryanla doğum yapıyorlar. şimdiden çatı ölçümü oluyormu ki? erken değil mi?
meyveli soda iyi geliyo mu gerçekten bulantıya...sabah mahvoldum dr.a giderken..:26:
ben de bazen çok hararet oluyor, meyveli soda birebir. tabi sade olanı öneriliyor. meyvelinin içinde tatlandırıcı vs. olduğu için. ben de sodaya bir dilim limon kesip atıyorum, bir kaç damlada suyundan sıkıyorum. mis gibi limonlu soda oluyor

evet çok ama çok şanslıyız
teyzemde çocuğu olmadığı için evlat edindi, kızı eve geldiği günkü sevincini hiç ama hiç unutamam. sonradan Rabbim kendisine evlat doğurmayı nasip etti. önemli olan ona sahip çıkmak.

kızlar en son bebişimi 10 gün önce görmüştüm. yaklaşık 1 ay sonra ikili test için gideceğim. sürekli aklımda ya bir şey olduysa korkusu var. ablamla konuştum, onun 3 çocuğu var. ben de ilk çocukta çok tedirgin olmuştum, sürekli doktordaydım dedi. 3. çocukta toplam üç defa gitmiş doktora tacrübe sahibi oluyorsun, daha rahat olunuyo, boşuna korkma dedi. biraz rahatladım.
zaten bebişe bir şey olduysa kanama vs. belirtiler muhakkak olurmuş.

KIZLAR biz c.tesi dr.a gitcez kısmetse bebişi görcez gün sayıyoruz benim bikaç gündür göbeğim çok şişti yaaawww kilom bikaç kilo düşük hatta ama göbeğim çok büyük bakan hamilemisin diyo o kadar yani bikaç gündür farklı bi folik asit kullandım kendi kullandığım solgar dı bitince eczanede yok diye başka aldım zaten yeni aldığım kocaman bişey bıraktım 2-3 gün içip kendi ilacımdan aldım omu yaptı acaba sizde de göbek çok mu bu ara

evet evet kesin bi belirti gönderir o yüzden çamaşır kontrolüne devam:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…