2011 Aralık Anneleri

kızlar benim bulantılar yeni başladı.hiç bişey yiyemiyom.sabah akşam kahvaltı yapıyom.sizce bebeğin gelişimini etkilermi.yemek kokusu dışarda bile gelse çok kötü oluyom.

Bişey olacağını zannetmiyorum cnm. 8.haftamda bende öyle oldum.10 gün kadar sadece peynir ekmek yedim. Bu zamanlar zaten çocuk sadece kandan besleniyormuş.3.aydan sonra yediklerimizden yemeğe başlıyormuş.zaten o zamandan beri şuan 10 hafta+4 günlüğüm kahvaltıda peynirden başka bişeye hala yanaşamıyorum. ama normal yemek yiyebiliyorum. Zaten süt ve yoğurtta yemediğimden bir peynirdeki kalsiyumla idare ediyor yavrum galiba.:82:

canım benim kendini rahatlatmaya çalış Allahın izniyle herşey yolundadır emin ol ben bebişimi göreli 15gün oldu zaten miniminnak mercimek kadardı oyyy yerim ben onuuu dediğin gibi insan gerçekten sabırsızlanıyor benim randevum önümüzdeki pazartesi o günü iple çekiyorum valla kalp atışını duycaz Allahın izniyle kocaman olmuştur şimdi minnakımmm

pazartesi doktora tahlil sonuçlarını göstermeye gittiğimde doktora sorucam bunları.bende sadece peynir ekmek yiyorum.inş.erken biterde bende artık yemek yiyebilirim:84::84:

dün gene kocama bağırıp çağırdım, sonra da içime battı anlatacak kimsem yok, bari sizle paylaşayım.
kayınvalidemlerle aynı şehirde yaşıyoruz. henüz 2 aylık evliyiz. evlendiğimizden beri çok sık görüşürüz en geç 3 güne bir beraberizdir. hafta sonu muhakkak onlarda yatarız.
bu cumartesi gene gittik, onlarda kaldık. pazar gece 11 de eve geldik. her gittiğimizde zorla kaçıyoruz, illa gitmeyin burada kalalım diye baskı yapıyorlar. o kadar çooook baskı yapıyorlar ki zor kaçıyoruz. bu sefer pazartesi doktora gideceğim için çok baskı yapamadılar. neyse dün doktora gittim eşimin yaşlı bir akrabasınıda götürdüm. o da muayene oldu vs. akşam yemeğe kaldılar, tüm gün koşuşturdum. saat 11'e kadar oturdular. eşime bizi annenlere bırak dedi. biz de bırakmaya gittik. giderkende bekli annemlerde kalırız deyince dayanamayıp patladım:95: 3 gündür eşimle hiç yalnız kalamadık. zaten çarşamba günü gidip onlarda kalacağız, perşembe tatil olduğu için. hafta sonu gene oradayız, bizim evimiz yok mu çok şükür eşim karşı çıkmadı geri döndük evimize. kayınvalidemi çok ama çok seviyorum ama her gecede orada kalamayız ki.
inşallah zamanla bizimde ayrı bir evimiz olduğuna alışırlar.

Ben bebikimi en son 27 nisanda gördüm. Kalbi atıyordu. Bende aylar geçmiş gibi hissediyordum. Şimdi hesapladım 15-20 gün ancak olmuş yavv.. Ne paronoyak oldum yavv.

Üfff. Göbişi gel bende gör cnm benim. Zaten her zaman ufacıkta bolsa bir göbişim olurdu. Şimdi 5 aylık gibi duruyor. Eşim senin 9 aylığını ben düşünemiyorum diyor. Ama napıyım elimde olan bişey yok ki şişti işte. Biraz üstüne ağırlık koyup şişinimi indireyeim yani.

evet evet kesin bi belirti gönderir o yüzden çamaşır kontrolüne devam:26::26::26:

Hiç sorma çamaşır delisi olduk çıktık.

kızlar bişey söylemek istiyorum artık şu bulantılardan ve çıkarmalardan bahsetmesek.... artık okurken içim kalkıyor...

sonuçta herşeyi paylaşmak için burdayız ama bunları paylaşmasak diyorum ne dersiniz????

yahu hadi sen kendi annende kalmak istesen tamam yeni evlendi evinden ayrılamıyor diyeceğimde...
kocana ne oluyor...
ayy hakketten ne oluyor bu erkeklere evlendikten sonra anneci olup çıkıyorlar...
siz yeni evlisizniz ve sen bebek bekliyrosunuz.. evinizde kalınnnnnnnnnn.. zaten bebek doğunca bol bol görüşeceksiniz... illaki yanınızda birileri olacak...

senin de sat 11 mart mı:)

eveeeeetttt benim çizelgem farklı senden çünkü 3 hafta önce 9 gün fark çıkmıştı adet günüme göre c.tesi bakalım yetişmiş olabilir yetişemediysede fark aynıysa geç döllenmedir inş bi sorun yoktur yani çizelgemiz farklı şu an senle ama sat aynı

Ahh seni çok iyi anlıyorum cnm. bende altlı üstlü oturuyorum. 2 yıldır evliyim. İlk başlarda aynı senin gibi yatmadan yatmaya aşağı inebiliyoruk. Ütü felan yapmam gerekiyordu. Ona bile alınıyorlardı. Yapma otur diye. Bir süre sonra tabii insan dayanamıyor patlıyor. Zaman içinde bu her akşam yukarıda oturmalar haftada 2 güne indi. Tabii bir sürü kavga ve sinir harplarinden sonra.Geçen ay ise arada bir uğrayıp hatır sormaya kadar indirmiştim.Eee geçen hafta tartıştık kayınvalidemle artık hiçç çıkmıyacağım yanına dedim. Bence sen olayları bu raddeye getirmeden önce, sinirlerin harap olupta sakin bir şekilde kocanla konuşamayacak hale gelmeden önce konuş kocanla. Şunu şunu istemiyorum anneni bende çok seviyorum ama ben evimi yaşamak istiyorum vss. Yoksa kocana göre annesinde kalmak kadar normal bişey olamaz. o seninde hoşuna gittiğini zanneder. Ahh ne diyim böyle yapışık aileleri normale çevirene kadar insanın sinirlerinede olan oluyor valla. Hayır ayrı kalamıyon niye evlendiriyon oğlunu anlamadım gitti zaten.

slm arkadaslar
benım son adet 10 mart suan
9 hafta 5 günlük hamıleyım kalp atışları duyuldu
listeye ekleyebilirsiniz benide

Ay hiç yani katılıyorum. Ama noldu bu erkeklere anlamıyorumda. Bi tuhaf oldular. Anneci olmaları bir tarafa inanırmısın artık otobüste yer vermeyi bırak bide bayanı itiliyip kendisi oturanları görüyorum.
İçimden tabii diyorum adamcağızın ayakları hasas bacakları hasas belki de hamiledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…