kızlar benim bulantılar yeni başladı.hiç bişey yiyemiyom.sabah akşam kahvaltı yapıyom.sizce bebeğin gelişimini etkilermi.yemek kokusu dışarda bile gelse çok kötü oluyom.
kızlar en son bebişimi 10 gün önce görmüştüm. yaklaşık 1 ay sonra ikili test için gideceğim. sürekli aklımda ya bir şey olduysa korkusu var. ablamla konuştum, onun 3 çocuğu var. ben de ilk çocukta çok tedirgin olmuştum, sürekli doktordaydım dedi. 3. çocukta toplam üç defa gitmiş doktoratacrübe sahibi oluyorsun, daha rahat olunuyo, boşuna korkma dedi. biraz rahatladım.
zaten bebişe bir şey olduysa kanama vs. belirtiler muhakkak olurmuş.
hoş geldin güzel anne adayı aramızda bir gün var ne güzel
benle aynı gün ,ne güsel tesadüf:)
kızlar en son bebişimi 10 gün önce görmüştüm. yaklaşık 1 ay sonra ikili test için gideceğim. sürekli aklımda ya bir şey olduysa korkusu var. ablamla konuştum, onun 3 çocuğu var. ben de ilk çocukta çok tedirgin olmuştum, sürekli doktordaydım dedi. 3. çocukta toplam üç defa gitmiş doktoratacrübe sahibi oluyorsun, daha rahat olunuyo, boşuna korkma dedi. biraz rahatladım.
zaten bebişe bir şey olduysa kanama vs. belirtiler muhakkak olurmuş.
KIZLAR biz c.tesi dr.a gitcez kısmetse bebişi görcez gün sayıyoruz benim bikaç gündür göbeğim çok şişti yaaawww kilom bikaç kilo düşük hatta ama göbeğim çok büyük bakan hamilemisin diyo o kadar yani bikaç gündür farklı bi folik asit kullandım kendi kullandığım solgar dı bitince eczanede yok diye başka aldım zaten yeni aldığım kocaman bişey bıraktım 2-3 gün içip kendi ilacımdan aldım omu yaptı acaba sizde de göbek çok mu bu ara
evet evet kesin bi belirti gönderir o yüzden çamaşır kontrolüne devam:26::26::26:
pazartesi doktora tahlil sonuçlarını göstermeye gittiğimde doktora sorucam bunları.bende sadece peynir ekmek yiyorum.inş.erken biterde bende artık yemek yiyebilirim:84::84:
yahu hadi sen kendi annende kalmak istesen tamam yeni evlendi evinden ayrılamıyor diyeceğimde...dün gene kocama bağırıp çağırdım, sonra da içime battıanlatacak kimsem yok, bari sizle paylaşayım.
kayınvalidemlerle aynı şehirde yaşıyoruz. henüz 2 aylık evliyiz. evlendiğimizden beri çok sık görüşürüz en geç 3 güne bir beraberizdir. hafta sonu muhakkak onlarda yatarız.
bu cumartesi gene gittik, onlarda kaldık. pazar gece 11 de eve geldik. her gittiğimizde zorla kaçıyoruz, illa gitmeyin burada kalalım diye baskı yapıyorlar. o kadar çooook baskı yapıyorlar ki zor kaçıyoruz. bu sefer pazartesi doktora gideceğim için çok baskı yapamadılar. neyse dün doktora gittim eşimin yaşlı bir akrabasınıda götürdüm. o da muayene oldu vs. akşam yemeğe kaldılar, tüm gün koşuşturdum. saat 11'e kadar oturdular. eşime bizi annenlere bırak dedi. biz de bırakmaya gittik. giderkende bekli annemlerde kalırız deyince dayanamayıp patladım:95: 3 gündür eşimle hiç yalnız kalamadık. zaten çarşamba günü gidip onlarda kalacağız, perşembe tatil olduğu için. hafta sonu gene oradayız, bizim evimiz yok muçok şükür eşim karşı çıkmadı geri döndük evimize. kayınvalidemi çok ama çok seviyorum ama her gecede orada kalamayız ki.
inşallah zamanla bizimde ayrı bir evimiz olduğuna alışırlar.
senin de sat 11 mart mı:)
dün gene kocama bağırıp çağırdım, sonra da içime battıanlatacak kimsem yok, bari sizle paylaşayım.
kayınvalidemlerle aynı şehirde yaşıyoruz. henüz 2 aylık evliyiz. evlendiğimizden beri çok sık görüşürüz en geç 3 güne bir beraberizdir. hafta sonu muhakkak onlarda yatarız.
bu cumartesi gene gittik, onlarda kaldık. pazar gece 11 de eve geldik. her gittiğimizde zorla kaçıyoruz, illa gitmeyin burada kalalım diye baskı yapıyorlar. o kadar çooook baskı yapıyorlar ki zor kaçıyoruz. bu sefer pazartesi doktora gideceğim için çok baskı yapamadılar. neyse dün doktora gittim eşimin yaşlı bir akrabasınıda götürdüm. o da muayene oldu vs. akşam yemeğe kaldılar, tüm gün koşuşturdum. saat 11'e kadar oturdular. eşime bizi annenlere bırak dedi. biz de bırakmaya gittik. giderkende bekli annemlerde kalırız deyince dayanamayıp patladım:95: 3 gündür eşimle hiç yalnız kalamadık. zaten çarşamba günü gidip onlarda kalacağız, perşembe tatil olduğu için. hafta sonu gene oradayız, bizim evimiz yok muçok şükür eşim karşı çıkmadı geri döndük evimize. kayınvalidemi çok ama çok seviyorum ama her gecede orada kalamayız ki.
inşallah zamanla bizimde ayrı bir evimiz olduğuna alışırlar.
ne kaynatıyonuz kızlar,keyifler nasıl,öğlen arada gidip 2 sütyen aldım,çünkü durmuyo bunlar,şişiyo şişiyo
Ahh seni çok iyi anlıyorum cnm. bende altlı üstlü oturuyorum. 2 yıldır evliyim. İlk başlarda aynı senin gibi yatmadan yatmaya aşağı inebiliyoruk. Ütü felan yapmam gerekiyordu. Ona bile alınıyorlardı. Yapma otur diye. Bir süre sonra tabii insan dayanamıyor patlıyor. Zaman içinde bu her akşam yukarıda oturmalar haftada 2 güne indi. Tabii bir sürü kavga ve sinir harplarinden sonra.Geçen ay ise arada bir uğrayıp hatır sormaya kadar indirmiştim.Eee geçen hafta tartıştık kayınvalidemle artık hiçç çıkmıyacağım yanına dedim. Bence sen olayları bu raddeye getirmeden önce, sinirlerin harap olupta sakin bir şekilde kocanla konuşamayacak hale gelmeden önce konuş kocanla. Şunu şunu istemiyorum anneni bende çok seviyorum ama ben evimi yaşamak istiyorum vss. Yoksa kocana göre annesinde kalmak kadar normal bişey olamaz. o seninde hoşuna gittiğini zanneder. Ahh ne diyim böyle yapışık aileleri normale çevirene kadar insanın sinirlerinede olan oluyor valla. Hayır ayrı kalamıyon niye evlendiriyon oğlunu anlamadım gitti zaten.
Valla Buseli çok güzel konuşmuş ona katılıyorum eşinle konuşmak en güzeli bencede herşeyi açık açık söyle annenleri çok seviyorum ama seninle başbaşa vakit geçirmek istiyorum de şimdi hamileliğim kolay geçiyor belki ama zamanla dahada zorlaşacak ben rahat edemem çekinirim fln de hiçbirşey kalmasın içinde güzel güzel anlatırsan eminim eşinde seni anlayacaktır eşine yönelik cümleler kullan seninle başbaşa kalmak istiyorum zaten yakında bu zamanımız bebekle kısıtlanacak fln de damardan gir tatlışş
slm arkadaslar
benım son adet 10 mart suan
9 hafta 5 günlük hamıleyım kalp atışları duyuldu
listeye ekleyebilirsiniz benide
yahu hadi sen kendi annende kalmak istesen tamam yeni evlendi evinden ayrılamıyor diyeceğimde...
kocana ne oluyor...
ayy hakketten ne oluyor bu erkeklere evlendikten sonra anneci olup çıkıyorlar...
siz yeni evlisizniz ve sen bebek bekliyrosunuz.. evinizde kalınnnnnnnnnn.. zaten bebek doğunca bol bol görüşeceksiniz... illaki yanınızda birileri olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?