2011 Aralık Anneleri

BEN DE ilk evlendiğim zamanlar her c.tesi onlarda kalıyodum kayınvalidemde yani aramız 20 km falan arabamız yoktu o dönem işyerinin servisiyle gidiyoduk ben cuma annemde kalıyodum c.tesi onlarda tabi pazar kahvaltın onlara göre kalkman yatman onlara göre ii insanlar ama insan evinde olmakta istiyo ben 4 yıl 8 aylık eviliyim yeni yeni düzene sokmuşuzdur yine de arada şu pazar kahvaltısı planları yapıp gelin oğlum dediklerinde kocam bana sormadan ok diyo artık o kadara bişey demiyorum ama abartırsa sorun çıkar biliyo zaman gerek yani ama tabi şimdiden söle bişeyler çok gidiyos aslında falan diye belki işe yarar

sorma canım sorma resmen yer konusunda erkeklerle yarışıyorum bende.... birde bana demezmi biri bayansın diye yer vermek zorundamıyım... hayır tabiki dedim ama hamileyim diye yer vermeniz gerekirdi demiştim.... (ama o zaman hamile değildim.... utandırdım o terbiyesizi heheheee:)))

yoktur bi sorun merak etme.çok kişide olabiliyor bu gerdien gelme ama bebiş büyüdükçe kapatıyor açığı,benim 1 haziranda randevum daha çoooook var

yoktur bi sorun merak etme.çok kişide olabiliyor bu gerdien gelme ama bebiş büyüdükçe kapatıyor açığı,benim 1 haziranda randevum daha çoooook var

ben c.tesi gelişmeleri yazarım size drun dediklerini seninkide aşa yukarı öledir sende bana haziran 1 deki durumunu yazarsın bölece ara ara bilgilenmiş oluruz naptıkları ile ilgili:))) benim dr şimdi bu görüşmeden sonra haziran ortasında çağrır beni kesin

kızlar benim kaynanam anadolu yakasında ben avrupa yakasında oturuyorum.yazları evine çağırıyolardı.bi gittiğimde 2 ay gelemiyom.kocamda onlarla olmayı seviyo.artık bahaneler uydurdum.2 yaz ameliyat oldum.bu yazda doktorum burda diye gitmicem dedim.kaynanam demezmi bu sefer ben oraya gelip kalıcamgelse bişey değil ama eşime sürekli aramızı bozmak için arkamdan gaz veriyo.o yüzden istemiyorum.bi kaç gün temizlik yapıcam.yoksa başlar yine ev neden temizlenmemiş.

ben 40 gün altlı üstlü oturdum,sonra tayinim çıktı,4 saatlik yol otobüsle,arabamız daha yok,arabayla 2 saat,ama böylesi yakın olmaktan iyi,evi taşıyacağım zaman gelcekler yardıma,sonra da torun sevmeye,fazlası zarar

kızlarrr 3 senelik evliyim daha kaynanagillerde ve bilumum akrabalarında kalmadım.. kalmamda..
gidiyoruz balkabağı olamdan evimize dönüyoruz......
tabi en baştan kavga edersen kalma konusunda kalmazsın
ohh çok şükür....

valla bebek olması beni de düşündürmüyo değil biz tam iyiz rahatladık derken torunu ösledik getirin dicekler eminim Allah yardım etsin ama şimdilik bebek olunca gelcem demişti kayınvalidem bakmaya h.içi görce için kayınpederimede derim h.içi gelsin akşamları da bizi görürler h.sonuna istemezler inş diye düşünüyorum bu arada kayınvalidem bakıcak ya çocuğa bakalım o dönem ne gibi sorunlar yaşıcaz ayyyy içim daraldı kızlar kendimi örgüye veriyim

tamamdır canım.seni de bundan sonra ikili teste çağırır muhtemelen..

canım annene uzaktamı oturuyor????

canım annene uzaktamı oturuyor????

annemle kayınvalidem aynı yerde oturuyolar ben uzağım onlara işim b.düzünde benim onlar b.paşa da arada olmadı çocuk onlarda kalır bakıcaz artık duruma ben giderim h.içi 1-2 akşam kayınvalidemde kalırım çocuğu görmek için cumadanda alır kocam getirir eve aaaayyy çüçüçük bişey o git gel nası olurki :)))) ama ilk 6 ay ben bakcam kısmetse çüçücük olmıcak ki 6 aydan sonra öle yapcaz neyse şimdiden bunalmaya gerek yok bakalım hayat ne gösterir dimiiiii

valla bende 1.5 sene doldu evleneli henüz kalmadım kaynanamlarda eşimde hiç teklif etmedi zaten ben çekinirim lavaboya bile zor girerim geçen yemekteyken midem ağzıma geldi kendimi zor tuttum kayınbabam sofradan kalksın diye gözünün içine baktım sonrada hemen lavaboya attım kendimi :2: ama annemde kaldık çok zaten annem tek başına babam 3sene önce vefat ettii annem yalnız oldugu için eşim o konuda çok anlayışlı Allah razı olsun zaman zaman kalıyoruz yanında benim başka kardeşimde yok yani annemin bizden başka kimsesi yok o yüzden mümkün oldugunca yalnız bırakmamaya çalışıyoruz zaten çok yakın oturuyr bana şükürr

Selam güzel anne adayları
Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı ve de uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...
Bikaç gündür sizleri takip ediyorum,yazıp yazmama konusunda kararsızdım.Biraz sıkıntılarım vardı ama artık nasip kısmet dedim ve aranıza katılmaya karar verdim...
Çok sıkıntılı bi 5 yılın ardından mucizem çok şükür benimle ve bir ömür boyu da benimle olur inşallah...
Allah nasip ederse ben de sizler gibi aralık annesi olacağım inşallah...

hoşgeldin canım aramıza Allah tamamına erdirsin bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallahh iyi ki geldinnn hoşgeldinnn

maşallah cnm hoşgeldin bu arada

canım ben de sabah uyandım. kasıklarımda ağrı demiyim de sancı gibi bişey var. sabahtan beri geçmedi. teyzeme kahvaltıya gitmiştim, fazla duramadım. canım sıkıldı. eve geldim, biraz uzandım ama geçmedi. annem de ısrar ediyor doktoru ara diye. aranızda bunu doktora soran var mı? bikaç kişide daha olduğunu okumuştum burda. demekki normal diyorum ama gene de ne biliyim:18::18::18::18:

hosgeldinnn.... sonuna kadar saglikla hep beraber burdayiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…