Ahh seni çok iyi anlıyorum cnm. bende altlı üstlü oturuyorum. 2 yıldır evliyim. İlk başlarda aynı senin gibi yatmadan yatmaya aşağı inebiliyoruk. Ütü felan yapmam gerekiyordu. Ona bile alınıyorlardı. Yapma otur diye. Bir süre sonra tabii insan dayanamıyor patlıyor. Zaman içinde bu her akşam yukarıda oturmalar haftada 2 güne indi. Tabii bir sürü kavga ve sinir harplarinden sonra.Geçen ay ise arada bir uğrayıp hatır sormaya kadar indirmiştim.Eee geçen hafta tartıştık kayınvalidemle artık hiçç çıkmıyacağım yanına dedim. Bence sen olayları bu raddeye getirmeden önce, sinirlerin harap olupta sakin bir şekilde kocanla konuşamayacak hale gelmeden önce konuş kocanla. Şunu şunu istemiyorum anneni bende çok seviyorum ama ben evimi yaşamak istiyorum vss. Yoksa kocana göre annesinde kalmak kadar normal bişey olamaz. o seninde hoşuna gittiğini zanneder. Ahh ne diyim böyle yapışık aileleri normale çevirene kadar insanın sinirlerinede olan oluyor valla. Hayır ayrı kalamıyon niye evlendiriyon oğlunu anlamadım gitti zaten.
Ay hiç yani katılıyorum. Ama noldu bu erkeklere anlamıyorumda. Bi tuhaf oldular. Anneci olmaları bir tarafa inanırmısın artık otobüste yer vermeyi bırak bide bayanı itiliyip kendisi oturanları görüyorum.
İçimden tabii diyorum adamcağızın ayakları hasas bacakları hasas belki de hamiledir.
eveeeeetttt benim çizelgem farklı senden çünkü 3 hafta önce 9 gün fark çıkmıştı adet günüme göre c.tesi bakalım yetişmiş olabilir yetişemediysede fark aynıysa geç döllenmedir inş bi sorun yoktur yani çizelgemiz farklı şu an senle ama sat aynı
yoktur bi sorun merak etme.çok kişide olabiliyor bu gerdien gelme ama bebiş büyüdükçe kapatıyor açığı,benim 1 haziranda randevum daha çoooook var
BEN DE ilk evlendiğim zamanlar her c.tesi onlarda kalıyodum kayınvalidemde yani aramız 20 km falan arabamız yoktu o dönem işyerinin servisiyle gidiyoduk ben cuma annemde kalıyodum c.tesi onlarda tabi pazar kahvaltın onlara göre kalkman yatman onlara göre ii insanlar ama insan evinde olmakta istiyo ben 4 yıl 8 aylık eviliyim yeni yeni düzene sokmuşuzdur yine de arada şu pazar kahvaltısı planları yapıp gelin oğlum dediklerinde kocam bana sormadan ok diyo artık o kadara bişey demiyorum ama abartırsa sorun çıkar biliyo zaman gerek yani ama tabi şimdiden söle bişeyler çok gidiyos aslında falan diye belki işe yarar
kızlar benim kaynanam anadolu yakasında ben avrupa yakasında oturuyorum.yazları evine çağırıyolardı.bi gittiğimde 2 ay gelemiyom.kocamda onlarla olmayı seviyo.artık bahaneler uydurdum.2 yaz ameliyat oldum.bu yazda doktorum burda diye gitmicem dedim.kaynanam demezmi bu sefer ben oraya gelip kalıcamgelse bişey değil ama eşime sürekli aramızı bozmak için arkamdan gaz veriyo.o yüzden istemiyorum.bi kaç gün temizlik yapıcam.yoksa başlar yine ev neden temizlenmemiş.
ben 40 gün altlı üstlü oturdum,sonra tayinim çıktı,4 saatlik yol otobüsle,arabamız daha yok,arabayla 2 saat,ama böylesi yakın olmaktan iyi,evi taşıyacağım zaman gelcekler yardıma,sonra da torun sevmeye,fazlası zarar
ben c.tesi gelişmeleri yazarım size drun dediklerini seninkide aşa yukarı öledir sende bana haziran 1 deki durumunu yazarsın bölece ara ara bilgilenmiş oluruz naptıkları ile ilgili:))) benim dr şimdi bu görüşmeden sonra haziran ortasında çağrır beni kesin
valla bebek olması beni de düşündürmüyo değil biz tam iyiz rahatladık derken torunu ösledik getirin dicekler eminim Allah yardım etsin ama şimdilik bebek olunca gelcem demişti kayınvalidem bakmaya h.içi görce için kayınpederimede derim h.içi gelsin akşamları da bizi görürler h.sonuna istemezler inş diye düşünüyorum bu arada kayınvalidem bakıcak ya çocuğa bakalım o dönem ne gibi sorunlar yaşıcaz ayyyy içim daraldı kızlarkendimi örgüye veriyim
kızlarrr 3 senelik evliyim daha kaynanagillerde ve bilumum akrabalarında kalmadım.. kalmamda..
gidiyoruz balkabağı olamdan evimize dönüyoruz......
tabi en baştan kavga edersen kalma konusunda kalmazsın
ohh çok şükür....
canım annene uzaktamı oturuyor????
kızlarrr 3 senelik evliyim daha kaynanagillerde ve bilumum akrabalarında kalmadım.. kalmamda..
gidiyoruz balkabağı olamdan evimize dönüyoruz......
tabi en baştan kavga edersen kalma konusunda kalmazsın
ohh çok şükür....
valla bebek olması beni de düşündürmüyo değil biz tam iyiz rahatladık derken torunu ösledik getirin dicekler eminim Allah yardım etsin ama şimdilik bebek olunca gelcem demişti kayınvalidem bakmaya h.içi görce için kayınpederimede derim h.içi gelsin akşamları da bizi görürler h.sonuna istemezler inş diye düşünüyorum bu arada kayınvalidem bakıcak ya çocuğa bakalım o dönem ne gibi sorunlar yaşıcaz ayyyy içim daraldı kızlarkendimi örgüye veriyim
Sanırım bebek olunca çoğumuz yaşarız bu sorunlarıbenim kayınvaldem çocuk konusunda biraz cesaretsiz o yüzden annem bakacak bana zaten eşimde diyo anneme sen evini elektriğini kapat bize taşın die Allah hepimize kolaylık versin şimdiden o günleri düşünüp kendimizi sıkıntıya sokmayalım kızlarr
Selam güzel anne adayları
Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı ve de uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...
Bikaç gündür sizleri takip ediyorum,yazıp yazmama konusunda kararsızdım.Biraz sıkıntılarım vardı ama artık nasip kısmet dedim ve aranıza katılmaya karar verdim...
Çok sıkıntılı bi 5 yılın ardından mucizem çok şükür benimle ve bir ömür boyu da benimle olur inşallah...
Allah nasip ederse ben de sizler gibi aralık annesi olacağım inşallah...
valla bende 1.5 sene doldu evleneli henüz kalmadım kaynanamlarda eşimde hiç teklif etmedizaten ben çekinirim lavaboya bile zor girerim geçen yemekteyken midem ağzıma geldi kendimi zor tuttum kayınbabam sofradan kalksın diye gözünün içine baktım sonrada hemen lavaboya attım kendimi :2: ama annemde kaldık çok zaten annem tek başına babam 3sene önce vefat ettii annem yalnız oldugu için eşim o konuda çok anlayışlı Allah razı olsun zaman zaman kalıyoruz yanında benim başka kardeşimde yok yani annemin bizden başka kimsesi yok o yüzden mümkün oldugunca yalnız bırakmamaya çalışıyoruz zaten çok yakın oturuyr bana şükürr
Sanırım bebek olunca çoğumuz yaşarız bu sorunlarıbenim kayınvaldem çocuk konusunda biraz cesaretsiz o yüzden annem bakacak bana zaten eşimde diyo anneme sen evini elektriğini kapat bize taşın die Allah hepimize kolaylık versin şimdiden o günleri düşünüp kendimizi sıkıntıya sokmayalım kızlarr
evet evet bencede zamana bırakmak gerek şimdiden düşünürseeekkk oooo kafayı yeriz valla ben annemin yorulmasını istemem kayınvalidem yaşam tarzı olarakta daha müsait evde hep torun tam onun için kayınpederimde çalışmıyo dışarı gezdirme olayları için hazır nazır bekliyo hayırlısı diyelim
Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı ve de uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...
Bikaç gündür sizleri takip ediyorum,yazıp yazmama konusunda kararsızdım.Biraz sıkıntılarım vardı ama artık nasip kısmet dedim ve aranıza katılmaya karar verdim...
Çok sıkıntılı bi 5 yılın ardından mucizem çok şükür benimle ve bir ömür boyu da benimle olur inşallah...
KIZLAR bişey sorcam benim sağ kasığım bir iki gündür ağrıyo yürürken, h.sonu çok yürümüştüm sanırım ondan sonra oldu dünde spor yaptım düzelir belki ters bi hareket yapmışımdır dedim ama bu sabah kalktım yine var ağrı niye ki bu ağrı acep sizde de varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?