2011 Aralık Anneleri

hoş geldin canım,Alah anaı babalı büyütsün inş.

benim sağ kasığım sadece ama dediğim gibi 2 gündür pat diye olan bişey kızlar olabilir falan yazmış c.tesi gitcem dr.a not alıyım sorcam yürüdükçe açıyo normalde bi ağrım yok

kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim
eşimle çok konuştuk bu konuyu, o da bana hak veriyor. geçen gittiğimizde de kalın çok ısrar ettiler eşim gelmemiz gibi gitmemize de alışın dedi. bir şey diyemediler. aslında hepsini çooook seviyorum. birbirlerine çok ama çok bağlılar ve beni el üstünde tutuyorlar. bir kere kalbimi kırmadılar. ailemden bile bu kadar ilgi alaka görmedim hele şimdi hamileyim diye iyice şımartılıyorum. 2 gün görmesem ben de onları özlüyorum. cidden eşime bazen hadi gidelim diye ben ısrar ediyorum. tek sorun hafta içi kalam ısrarları, tamam gidelim ama kalmak istemiyorum. zamanla kalmamamıza alışırlar inşallah. çünkü kalmayıp gidince çok üzülüyorlar.

o zaman seyrek gelir kalırım ya da sık gelir kalmam de heheheh bu da iii bi fikir hangisini isterlerse bence sık gelin kalmayın diceklerdir

Canım Rabbim sağlıklıa kucağımıza almayı nasip etsin inş.
bende bebişe uzun bir süre sonra kavuşanlardanım. Rabbim Sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

ne kaynatıyonuz kızlar,keyifler nasıl,öğlen arada gidip 2 sütyen aldım,çünkü durmuyo bunlar,şişiyo şişiyo

deryam geçmiş yorumlara şöyle atlayarak baktım, hastayım iki haftadır yazmışsın, çok geçmiş olsun benim memişler aynı ya ilk zamanlar dolgunluk olmuştu ama sütyen ölçülerimi değiştirecek kadar değil darısı başıma

Canım aslında benimde kayınvaldem daha musaıt kayınbabamda aynı sekılde hazırda beklıyo gezdırmek için işin tuhafı ben çalışmıyorum annem çalışıyor yine de annem bir süre yanımda kalsın istiyorum çünkü bu konuda çok pratıktır tabı onada çok güveniyorum hayırlısı bakalım o zamana daha cok var

canım emınım zamanla alısacaklardır ılk baslarda bıraz uzulurler ama sonra alısırlar zaten cocuk oldu mu ıster ıstemez zaman zaman kalma olayları yaşanır onun için sen sıkma canını rahat ol alışılır elbette

Canım Rabbim sağlıklıa kucağımıza almayı nasip etsin inş.
bende bebişe uzun bir süre sonra kavuşanlardanım. Rabbim Sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Maşallah canım
İnşallah sorunsuz,sıkıntısız bir hamilelik süreci sonucunda meleklerimizi hayırlısıyla,sağlıkla kucaklarımıza alırız...

Son düzenleme:

bütün hafta içi kayınvalidende mi kalıcak bebiş??

hoşgeldinnnn :)

ben ilk günler tuzlu çubuk kraker yiyodum şimdi oda fayda etmiyo aslında vardır kesin bunun için bişey ben pazartesi günü ilaç istiycem doktordan yoksa işimi etkliyo kovuluruz mazallah

canım ben de günde dört beş kere çıkardığımı biliyorum. doktor bi ilaç verdi ama güvenip içemedim. ama dün sabah canıma tak etti. hiçbişey yiyemiyorum, hayattan hiç zevk alamaz oldum. allahım bebeklerimizi korusun ama valla hasta gibiydim. dün sabah gittim aldım ilacı. aman allahım o kadar iyiyim ki iki gündür, ne bulantı ne bişey kaldı. bi arkadaş bu bulantı ilacını 9 ay kullanmış, sapasağlam bi oğlu olmuş, ben de ondan cesaretlendim aldım. şimdi resmen mutluyum. tavsiye ederim. zofer 4 mg sabah akşam aç karna 1 tane. ama azcık pahalı 40 tl, ama sağlık ocakları yazıyor.

Allah hepimize hayırlısı ile bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
ben aslında mayıs 2011 annesi olacaktım ki 5 aylık ken bebeğimi erken doğum adı altında kaybettim.
ama allah yine sapi etti be şu anda 8+4 hamileyim şimdilik herşey yolunda bu gün kontrolum var allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bu arada bu ikinci bebeğim 11 yaşında bir oğlum var.

zofer 4 mg 10 tablet

Uyarılar ve Önlemler
(8 MG FİLM TABLET) - (4 MG / 2 ML) - (8 MG / 4 ML) - (4 MG FİLM TABLET) : Yeni doğanlar , Çocuklar , Hamileler , Emziren kadınlar için uyarılar ;
Yeni doğanlar : Endikasyonları nedeni ile ilaç yeni doğanlarda kullanılmaz.
Emziren anneler : Ondansetron deney hayvanlarının sütüne geçmektedir. Bu nedenle emziren annelerin ilaç aldıkları sürece emzirmemeleri tavsiye edilir
. Çocuklar : Eğer endike ise uygun dozlarda çocuklarda kullanılabilir.
Hamile kadınlar : Hamilelik döneminde güvenirliliği kanıtlanmadığı için hamilelik sırasında kullanılmamalıdır.

bence kullanmayın fazla önerilmiyor bünyeden bünyeye değişir arkaşaınız yan etkisini görmemiş olabilir ama yinede allah korusun ama siz bilirsiniz.

canımm hoşgeldin Allah tamamına erdirsin bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallahh

bütün hafta içi kayınvalidende mi kalıcak bebiş??

yok normalde bende kalcak dedim ya kayınvalidem onun komşuluk ilişkileri çok evinin orda benim evde bunalırsa arada çocuğu onun evde bırakırız diye düşünüyorum onu da düşünmemiz gerek benim ev b.düzünde biliyosundur buralarda komşuluk falan hak getire haftada 1-2 gün kendi evinde bakar diyorum biz deriz yani haliyle de, ben de o akşamlarda onun evine gider orda kalırım didim :))

ne güzel eşinin ailesini de benimsemişsin. ben eşimle 4 yıllık evliyim. ikiimizin ailelerine de uzaklığımız 900 km. onun için kimse de çok kalamıyoruz. annemler senede iki kere kesin gelir kalırlar ama onlar da kurtlu, en fazla 10 gün dururlar. eşimin ailesi yanımıza daha iki kere geldiler, onlar da 1 gün kaldılar. eşim de seninkiler ne güzel geliyo, bari yazın 15 gün kalalım diyor, (kendi annemde 10 gün kalıyoruz, çünkü bizimkiler sene içinde de geliyorlarmış) ama ben istemiyorum, en fazla 10 gün diyorum. çünkü köyde yaşıyorlar, köy acayip sıkıcı. herkes sürekli gelip gitmeni istiyor, e ben de bütün sene çalışıp zaten topu topu kaç gün iznimiz var diye uyuz oluyorum. dinlenmek istiyorum. geçen sene 15 gün kaldık ama patladım. bu sene içinse pazarlıklar sürüyor. şimdi yazdıklarınızı okuyunca galiba hem en şanslınız hem de en şanssızınız benim galiba:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…