Selam güzel anne adayları
Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı ve de uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...
Bikaç gündür sizleri takip ediyorum,yazıp yazmama konusunda kararsızdım.Biraz sıkıntılarım vardı ama artık nasip kısmet dedim ve aranıza katılmaya karar verdim...
Çok sıkıntılı bi 5 yılın ardından mucizem çok şükür benimle ve bir ömür boyu da benimle olur inşallah...
Allah nasip ederse ben de sizler gibi aralık annesi olacağım inşallah...
hoşgeldin canım aramıza Allah tamamına erdirsin bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallahh iyi ki geldinnn hoşgeldinnn
maşallahcnm hoşgeldin bu arada
canım ben de sabah uyandım. kasıklarımda ağrı demiyim de sancı gibi bişey var. sabahtan beri geçmedi. teyzeme kahvaltıya gitmiştim, fazla duramadım. canım sıkıldı. eve geldim, biraz uzandım ama geçmedi. annem de ısrar ediyor doktoru ara diye. aranızda bunu doktora soran var mı? bikaç kişide daha olduğunu okumuştum burda. demekki normal diyorum ama gene de ne biliyim:18::18::18::18:
hosgeldinnn.... sonuna kadar saglikla hep beraber burdayiz insallah
hoş geldin canım,Alah anaı babalı büyütsün inş.
kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim
eşimle çok konuştuk bu konuyu, o da bana hak veriyor. geçen gittiğimizde de kalın çok ısrar ettiler eşim gelmemiz gibi gitmemize de alışın dedi. bir şey diyemediler. aslında hepsini çooook seviyorum. birbirlerine çok ama çok bağlılar ve beni el üstünde tutuyorlar. bir kere kalbimi kırmadılar. ailemden bile bu kadar ilgi alaka görmedimhele şimdi hamileyim diye iyice şımartılıyorum. 2 gün görmesem ben de onları özlüyorum. cidden eşime bazen hadi gidelim diye ben ısrar ediyorum. tek sorun hafta içi kalam ısrarları, tamam gidelim ama kalmak istemiyorum. zamanla kalmamamıza alışırlar inşallah. çünkü kalmayıp gidince çok üzülüyorlar.
Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı ve de uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...
Bikaç gündür sizleri takip ediyorum,yazıp yazmama konusunda kararsızdım.Biraz sıkıntılarım vardı ama artık nasip kısmet dedim ve aranıza katılmaya karar verdim...
Çok sıkıntılı bi 5 yılın ardından mucizem çok şükür benimle ve bir ömür boyu da benimle olur inşallah...
ne kaynatıyonuz kızlar,keyifler nasıl,öğlen arada gidip 2 sütyen aldım,çünkü durmuyo bunlar,şişiyo şişiyo
evet evet bencede zamana bırakmak gerek şimdiden düşünürseeekkk oooo kafayı yeriz valla ben annemin yorulmasını istemem kayınvalidem yaşam tarzı olarakta daha müsait evde hep torun tam onun için kayınpederimde çalışmıyo dışarı gezdirme olayları için hazır nazır bekliyo hayırlısı diyelim
eşimle çok konuştuk bu konuyu, o da bana hak veriyor. geçen gittiğimizde de kalın çok ısrar ettiler eşim gelmemiz gibi gitmemize de alışın dedi. bir şey diyemediler. aslında hepsini çooook seviyorum. birbirlerine çok ama çok bağlılar ve beni el üstünde tutuyorlar. bir kere kalbimi kırmadılar. ailemden bile bu kadar ilgi alaka görmedimhele şimdi hamileyim diye iyice şımartılıyorum. 2 gün görmesem ben de onları özlüyorum. cidden eşime bazen hadi gidelim diye ben ısrar ediyorum. tek sorun hafta içi kalam ısrarları, tamam gidelim ama kalmak istemiyorum. zamanla kalmamamıza alışırlar inşallah. çünkü kalmayıp gidince çok üzülüyorlar.
Canım Rabbim sağlıklıa kucağımıza almayı nasip etsin inş.
bende bebişe uzun bir süre sonra kavuşanlardanım. Rabbim Sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
annemle kayınvalidem aynı yerde oturuyolar ben uzağım onlara işim b.düzünde benim onlar b.paşa da arada olmadı çocuk onlarda kalır bakıcaz artık duruma ben giderim h.içi 1-2 akşam kayınvalidemde kalırım çocuğu görmek için cumadanda alır kocam getirir eve aaaayyy çüçüçük bişey o git gel nası olurki :)))) ama ilk 6 ay ben bakcam kısmetse çüçücük olmıcak ki 6 aydan sonra öle yapcaz neyse şimdiden bunalmaya gerek yok bakalım hayat ne gösterir dimiiiii
ben ilk günler tuzlu çubuk kraker yiyodum şimdi oda fayda etmiyo aslında vardır kesin bunun için bişey ben pazartesi günü ilaç istiycem doktordan yoksa işimi etkliyo kovuluruz mazallah
canım ben de günde dört beş kere çıkardığımı biliyorum. doktor bi ilaç verdi ama güvenip içemedim. ama dün sabah canıma tak etti. hiçbişey yiyemiyorum, hayattan hiç zevk alamaz oldum. allahım bebeklerimizi korusun ama valla hasta gibiydim. dün sabah gittim aldım ilacı. aman allahım o kadar iyiyim ki iki gündür, ne bulantı ne bişey kaldı. bi arkadaş bu bulantı ilacını 9 ay kullanmış, sapasağlam bi oğlu olmuş, ben de ondan cesaretlendim aldım. şimdi resmen mutluyum. tavsiye ederim. zofer 4 mg sabah akşam aç karna 1 tane. ama azcık pahalı 40 tl, ama sağlık ocakları yazıyor.
Allah hepimize hayırlısı ile bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
ben aslında mayıs 2011 annesi olacaktım ki 5 aylık ken bebeğimi erken doğum adı altında kaybettim.
ama allah yine sapi etti be şu anda 8+4 hamileyim şimdilik herşey yolunda bu gün kontrolum var allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bu arada bu ikinci bebeğim 11 yaşında bir oğlum var.
bütün hafta içi kayınvalidende mi kalıcak bebiş??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?