2011 Aralık Anneleri

bugün dr. a gittim.dr.um bulantılar için ne ilaç alıyosun dedi..benim kendi hastanemdeki dr.um metpamid verdi dedim..onu kullanabilirsin dedi..ama daha da artarsa zofer kullan..prospektüs bilgilerine sakın takılma...gebelerde güvenle kullanılıyor dedi..bunu bana diyen 3 dr. ikisi kadın doğumcu diğeri dahiliyeci..
bu ilaç normalde kemoterapi alan kanser hastalarının bulantılarını kesmek için kullanılıyor o nedenle prospektüsü korkutucu gelebilir..ama 3 dr.un referansı var..ben bebeğimin canlılığını sınamak adına hiç bi ilaç almıyorum..ama çok zorda kalınca metpamid alıyorum..

herkese selam listeye kim ekliyorsa benide ekleyin

sat 14mart..kilom67..3.hamileliğim..kalp atışını duydum..suan 9+2haftalıkız

tüm aralık annelerine saglık sıhhat diliyorum

kızlar merhabaaaaaaaaaaaaa:)
Bende geldim aranıza.benide listenize eklermisiniz? sat 17 mart. Tahmini doğum tarihi 24 aralık.kilom 29
Bebişimin kalpatıları hem duyduk hem gördük:))
tüm anne adaylarını tebrik ediyorummm:)))))

haaaaaa öyleyse tamam :))) benim bi kuzenim var hergün annesine bırakıyor çocuğu. haftada bi kaç gün görüyo sadece. o da akşamları. zor olsa gerek....

bu ara bozma işini de hiçç anlamam. hayır niye bozmaya çalışıyorsunuz ki bizi bırakıp sizi mi alacakalr sanki. (tövbe, tövbe,tövbe.) İnsanı bazen çileden çıkarıyorlar. Bizde mi böyle olacaz yoksa.

Senin işin zor. Hani umutsuzluğa kapılmanı istemem ama bu mesafe hakkatten çok uzak. Allah kolaylık versin.

Allah hayırlı etsin bebek11 ve fatma-84. Rabbim kucağınıza sağlıkla almayıda nasip etsin.

Çocuk baktırma işide hakkatten sıkıntılı bir durum. Aslında bana kalsa çalışmam bakarım çocuğuma. Kayınvalidem üst katta ama görümcemin çocuğuna baıyor. Ben çocuklara 3 yaşından önce bakamam diyordu. Annem ben bakarım diyor ama oda 2 vasıta. Gelçi araba var ama çocuğu hergün taşı geri getir. Olmaz ki napcaz bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı. ama benim aklımda bişey daha var. Azcık büyütüp işyerine getireceğim. Nasıl fikir..

merhaba hoşgeldin... yanlış mı okuyorum. kilo 29 mu? :97:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
ne güzel gittikçe kalabalıklaşıyoruz bu gidişle Aralık ayında nüfus patlaması olucak

kızlar size komik bi soru sorıyım.içinizde çiçek aşeren var mı canım taze çiçekler koklamak istiyor:84:baharın etkisi mi hamilelik mi doğrusu ayırmadım...

hoşgeldiiiiiin canım sen dee

kızlar size komik bi soru sorıyım.içinizde çiçek aşeren var mı canım taze çiçekler koklamak istiyor:84:baharın etkisi mi hamilelik mi doğrusu ayırmadım...

ya seninki yine güzelmiş kilo yapmaz en azından benim canım hep börek hamurişi falan istiyor böyle giderse cok kilo alırım ben

Yeni anne adayalrı hoş geldiniz..inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…