zofer 4 mg 10 tablet
Uyarılar ve Önlemler
(8 MG FİLM TABLET) - (4 MG / 2 ML) - (8 MG / 4 ML) - (4 MG FİLM TABLET) : Yeni doğanlar , Çocuklar , Hamileler , Emziren kadınlar için uyarılar ;
Yeni doğanlar : Endikasyonları nedeni ile ilaç yeni doğanlarda kullanılmaz.
Emziren anneler : Ondansetron deney hayvanlarının sütüne geçmektedir. Bu nedenle emziren annelerin ilaç aldıkları sürece emzirmemeleri tavsiye edilir
. Çocuklar : Eğer endike ise uygun dozlarda çocuklarda kullanılabilir.
Hamile kadınlar : Hamilelik döneminde güvenirliliği kanıtlanmadığı için hamilelik sırasında kullanılmamalıdır.
bence kullanmayın fazla önerilmiyor bünyeden bünyeye değişir arkaşaınız yan etkisini görmemiş olabilir ama yinede allah korusun ama siz bilirsiniz.
yok normalde bende kalcak dedim ya kayınvalidem onun komşuluk ilişkileri çok evinin orda benim evde bunalırsa arada çocuğu onun evde bırakırız diye düşünüyorum onu da düşünmemiz gerek benim ev b.düzünde biliyosundur buralarda komşuluk falan hak getire haftada 1-2 gün kendi evinde bakar diyorum biz deriz yani haliyle de, ben de o akşamlarda onun evine gider orda kalırım didim :))
kızlar benim kaynanam anadolu yakasında ben avrupa yakasında oturuyorum.yazları evine çağırıyolardı.bi gittiğimde 2 ay gelemiyom.kocamda onlarla olmayı seviyo.artık bahaneler uydurdum.2 yaz ameliyat oldum.bu yazda doktorum burda diye gitmicem dedim.kaynanam demezmi bu sefer ben oraya gelip kalıcamgelse bişey değil ama eşime sürekli aramızı bozmak için arkamdan gaz veriyo.o yüzden istemiyorum.bi kaç gün temizlik yapıcam.yoksa başlar yine ev neden temizlenmemiş.
annemle kayınvalidem aynı yerde oturuyolar ben uzağım onlara işim b.düzünde benim onlar b.paşa da arada olmadı çocuk onlarda kalır bakıcaz artık duruma ben giderim h.içi 1-2 akşam kayınvalidemde kalırım çocuğu görmek için cumadanda alır kocam getirir eve aaaayyy çüçüçük bişey o git gel nası olurki :)))) ama ilk 6 ay ben bakcam kısmetse çüçücük olmıcak ki 6 aydan sonra öle yapcaz neyse şimdiden bunalmaya gerek yok bakalım hayat ne gösterir dimiiiii
Selam güzel anne adayları
Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı ve de uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...
Bikaç gündür sizleri takip ediyorum,yazıp yazmama konusunda kararsızdım.Biraz sıkıntılarım vardı ama artık nasip kısmet dedim ve aranıza katılmaya karar verdim...
Çok sıkıntılı bi 5 yılın ardından mucizem çok şükür benimle ve bir ömür boyu da benimle olur inşallah...
Allah nasip ederse ben de sizler gibi aralık annesi olacağım inşallah...
Allah hepimize hayırlısı ile bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
ben aslında mayıs 2011 annesi olacaktım ki 5 aylık ken bebeğimi erken doğum adı altında kaybettim.
ama allah yine sapi etti be şu anda 8+4 hamileyim şimdilik herşey yolunda bu gün kontrolum var allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bu arada bu ikinci bebeğim 11 yaşında bir oğlum var.
kızlar merhabaaaaaaaaaaaaa:)
Bende geldim aranıza.benide listenize eklermisiniz? sat 17 mart. Tahmini doğum tarihi 24 aralık.kilom 29
Bebişimin kalpatıları hem duyduk hem gördük:))
tüm anne adaylarını tebrik ediyorummm:)))))
merhaba hoşgeldin... yanlış mı okuyorum. kilo 29 mu? :97:
Bende geldim aranıza.benide listenize eklermisiniz? sat 17 mart. Tahmini doğum tarihi 24 aralık.kilom 29
herkese selam listeye kim ekliyorsa benide ekleyin
sat 14mart..kilom67..3.hamileliğim..kalp atışını duydum..suan 9+2haftalıkız
tüm aralık annelerine saglık sıhhat diliyorum
kızlar size komik bi soru sorıyım.içinizde çiçek aşeren var mıcanım taze çiçekler koklamak istiyor:84:baharın etkisi mi hamilelik mi doğrusu ayırmadım...
kızlar size komik bi soru sorıyım.içinizde çiçek aşeren var mıcanım taze çiçekler koklamak istiyor:84:baharın etkisi mi hamilelik mi doğrusu ayırmadım...
hoşgeldiiiiiin canım sen dee
ya seninki yine güzelmiş kilo yapmaz en azındanbenim canım hep börek hamurişi falan istiyor böyle giderse cok kilo alırım ben
ya seninki yine güzelmiş kilo yapmaz en azındanbenim canım hep börek hamurişi falan istiyor böyle giderse cok kilo alırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?