2011 Aralık Anneleri

fatma ve pokım hosgeldınız ..

pokım senı hep altta goruyordum sarı renklıydın..

pıkolata ıs esınde bıtıyor cnım konusrak aılesı ıle sorunu cozebılırsınız yoksa cok zor bı durum

benım kayınvalıdem tek yasıyor ama sımdıye kadar bır gun bıle kalmadık

neyse :)

benım yarın ıkılı testım var cok heyecanlıyım ya

cınsıyetı belkı bellı olucak

hoşbulduk sumakcım bi türlü aktifleşememiştim nihayet oldu
senin için çok heyecanlı bigün gerçekten hem ikili test hem cinsiyet,hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz kaçıncı haftandasın cinsiyet için erken değil mi?

ıste 12 hafta bıtıcek 13 den gun alacagım..

cınsıyet ıcın erken ama yıne de %75 bellı olurmus kesın olmasa da

ben % 60a da razıyım

erkekse daha erken bellı olurmus bakalım kısmet

hayırlı haberlerle gel canım sağlıklı olsunda

kızlar size komik bi soru sorıyım.içinizde çiçek aşeren var mı canım taze çiçekler koklamak istiyor:84:baharın etkisi mi hamilelik mi doğrusu ayırmadım...

doğruyu söyle koklamak mı yemek mi istiyorsun? Çünkü birçok hamile kadın çakıltaşı veya kırk cam bile yemiş aşerdiği için. Aşermenin sınırı yok. Nasıl bir hikmeti varsa artıkın.

ay bende heyecanlandım şimdi sumak ben senden 1 hafta gerideyim. Gelçi benim doktor beni 2 hafta sonra çağırdı ama. İnşallah hayırlı haberlerle dön emi. Kaçta topikte yazarsın şimdiden meraklandım.

ınsallah cnım ,gec yazarım herhalde cunku cıkmısken cılkını cıkarıp kendımı alısverıse vurmak ıstıyorum
sınema derken vakıt gecer ama eve gırınce ılk ısım buraya yazmak olucak belkı cepten de gırerım bellı olmaz :)

kızlarr hepinize hayırlı akşamlar...
yarın görüşmek üzere....

gule gule cnım gorusuruz

kızlar size komik bi soru sorıyım.içinizde çiçek aşeren var mı canım taze çiçekler koklamak istiyor:84:baharın etkisi mi hamilelik mi doğrusu ayırmadım...

ayyy tatlışşş ne güzel işte yaww dışarısı güzel taze çiçeklerle dolu hele ki leylaklarrrr missss gibi kokuyorrrr çık bol bol kokla bebikinde çeksin kokuyu içine

Sumakcımmm valla şimdi okuyunca senin adına bende heyecanlandımm ikili testin eminim gayet güzel çıkacaktır içini ferah tut canım benimmm ayy inşallahh cinsiyeti de belli olur senin varmı kalbinden geçen yada içine doğann

ınsallah guzel cıkar cok meraklıyım

benım kızım olsun ıstıyorum ama hep ıcıme erkek dogdu

bazen kızım olucak dıyorum bazen oglum

annem senın kızın olucak dedı ama ben genelde oglanmıs gıbı hısseıdyorum

canım benimm valla bende seninle aynı hisleri taşıyorum kızım olsun çok istiyorum eşimde kız delisi kız bebeklerine bayılıyor :93: benimde çevremdeki herkes oglun olur diyor Allah hakkımızda hayırlısını versin kız yada erkek sağlıklı sıhhatli olsun aminn Allahım sen iste demiş kullarına biz isteyelimde gerisi Allaha kalmış ayyy bu arada sana bıçak makas yaptılar mı

Merhaba arkadaşlar
Bende Aralık annesi olucam kısmetse. Dr um 3 Aralık muhtemel doğum tarihin dedi.
Çok heycanlıyım. Karmaşığım Mutluyum benim gibi olanlarla paylaşayım istedim bu duyguları...
Hepinizi kucaklıyorum sevgiylee

Arkadaşlar ne alaka bilmiyorum. Henüz bu konulara daha varken muhasebeciliğim tut galiba. Emzirme ödeneklerine ve geçici iş göremezlik ödeneklerine baktım. Siğortalı veya kendisi siğortalı olmayıp eşi siğortalı olanlardan geçen 1 yıl içinde 120 gün prim ödeme şartıyla 2011 de 80 tl emzirme ödeneği veriliyor.

Ayrıca siğortalı olan kadınlar anne olduklarında doğumdan önce 8 hafta (çoğul gebelikler için +2 hafta daha) ve doğumdan sonra 8 hafta geçici iş göremezlik ödeneği almaya hak kazıyorlar. Buda sgk'da gösterilen maaşınızın 2/3'ü kadar oluyor. yani 600 maaş alan biri 400 tl maaş alıyor sgk'dan.

İlgilenenlerin ve aa bende siğortamı yaptırayım diyenlerin bilgilerine sunarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…