Merhaba arkadaşlar
Bende Aralık annesi olucam kısmetse. Dr um 3 Aralık muhtemel doğum tarihin dedi.
Çok heycanlıyım. Karmaşığım Mutluyum benim gibi olanlarla paylaşayım istedim bu duyguları...
Hepinizi kucaklıyorum sevgiylee
Merhaba arkadaşlar
Bende Aralık annesi olucam kısmetse. Dr um 3 Aralık muhtemel doğum tarihin dedi.
Çok heycanlıyım. Karmaşığım Mutluyum benim gibi olanlarla paylaşayım istedim bu duyguları...
canım benimm valla bende seninle aynı hisleri taşıyorum kızım olsun çok istiyorum eşimde kız delisi kız bebeklerine bayılıyor :93: benimde çevremdeki herkes oglun olur diyorAllah hakkımızda hayırlısını versin kız yada erkek sağlıklı sıhhatli olsun aminn Allahım sen iste demiş kullarına biz isteyelimde gerisi Allaha kalmış ayyy bu arada sana bıçak makas yaptılar mı
Merhaba arkadaşlar
yok yapmadılar bıcak makas,ama yuzuk seysı yaptılar :)
yüzük şeysi nasıl oluyor yaww merak ettim birde onu deneyelim belki kızı tuttururuz
yarın gıdıyorum ben baska yaptıran var mı bılmıyorum
yüzük şeysi nasıl oluyor yaww merak ettim birde onu deneyelim belki kızı tuttururuz
ıste yuzugu alıyorlar gobegınde sallıyorlar
yuvarlaksa kız ılerı gerı ıse erkekmıs
kayınvalıdem yaptı bana
bu erkek
bundan sonra kı kız
sonra yıne erkek
sonra yıne erkek
hayırlısı olsun cnm hayırlı sonuçlar alırsın inş..
Arkadaşlar ne alaka bilmiyorum. Henüz bu konulara daha varken muhasebeciliğim tut galiba. Emzirme ödeneklerine ve geçici iş göremezlik ödeneklerine baktım. Siğortalı veya kendisi siğortalı olmayıp eşi siğortalı olanlardan geçen 1 yıl içinde 120 gün prim ödeme şartıyla 2011 de 80 tl emzirme ödeneği veriliyor.
Ayrıca siğortalı olan kadınlar anne olduklarında doğumdan önce 8 hafta (çoğul gebelikler için +2 hafta daha) ve doğumdan sonra 8 hafta geçici iş göremezlik ödeneği almaya hak kazıyorlar. Buda sgk'da gösterilen maaşınızın 2/3'ü kadar oluyor. yani 600 maaş alan biri 400 tl maaş alıyor sgk'dan.
İlgilenenlerin ve aa bende siğortamı yaptırayım diyenlerin bilgilerine sunarım.
kayınvalıdem yaptı bana
bu erkek
bundan sonra kı kız
sonra yıne erkek
sonra yıne erkek
Bana o yüzük olayını kolumda yaptılar. Bi kararsız çıktı. ama bıçak makas olayını merak ettim şimcikkk.
Nedir acep.
ay bir dahaki ay birde cinsiyetler belli olcak yaaaa çok heycanlı yaaaaCanımm hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallahhİnsan gerçekten çok heyecanlı oluyor hele şu muayene tarihlerini bekle bekle insan sabırsızlanıyor :18:
Amin canımmHayırlı olsun burcu. İnşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim.Aramıza hoşgeldin.
İnan hepimizin duyğuları karmakarışık ve çok mutluyuz. Rabbim mutluluğumuz daim etsin.
cok sevııııındım bu aralar dusundugunu bılıyordum hep aklımdaydın
ve yakın zamanda doguracagız desene benım de 1 aralık
Arkadaşlar ne alaka bilmiyorum. Henüz bu konulara daha varken muhasebeciliğim tut galiba. Emzirme ödeneklerine ve geçici iş göremezlik ödeneklerine baktım. Siğortalı veya kendisi siğortalı olmayıp eşi siğortalı olanlardan geçen 1 yıl içinde 120 gün prim ödeme şartıyla 2011 de 80 tl emzirme ödeneği veriliyor.
Ayrıca siğortalı olan kadınlar anne olduklarında doğumdan önce 8 hafta (çoğul gebelikler için +2 hafta daha) ve doğumdan sonra 8 hafta geçici iş göremezlik ödeneği almaya hak kazıyorlar. Buda sgk'da gösterilen maaşınızın 2/3'ü kadar oluyor. yani 600 maaş alan biri 400 tl maaş alıyor sgk'dan.
İlgilenenlerin ve aa bende siğortamı yaptırayım diyenlerin bilgilerine sunarım.
Anaaaa kız sende mi burdasınnn
demek aynı anda tohumlama çalışması yapmışızz :90:
çok sevindim canımm
canım mesela çalışanlar zaten maaşlarını almıyorlar mı bu 8+8 hafta boyunca? dolayısıyla aldıkları halde bir de sgk'dan mı alacaklar? öyleyse süper
bi de bu emzirme ödeneğini bir kere mi alacağız?
burdayım bendeeee evet aynı anda atmısız
aynı seylerı beraber yasayıp paylasacagız ne guzel :
kayınvalıdem yaptı bana
bu erkek
bundan sonra kı kız
sonra yıne erkek
sonra yıne erkek
ayy iyiymişş yaw dur onu bende deneteyim birine bakalım ne çıkacak zevkli valla bunlar bu arada ben çin takvimine de baktım orda da erkek çıktı kaçışı yok valla
Bana o yüzük olayını kolumda yaptılar. Bi kararsız çıktı. ama bıçak makas olayını merak ettim şimcikkk.
Nedir acep.
Tatlım senden habersiz iki tane yastıgın bir tanesinin altına makas bir tanesine bıçak koyuyorlar sonra seni çağırıyorlar iki yastıktan birine oturuyorsun bıçak çıkarsa erkek makas çıkarsa kızın oluyorbende bıçağa oturdum
ay bir dahaki ay birde cinsiyetler belli olcak yaaaa çok heycanlı yaaaa
birde 3 lü test var.
ben 2 li yaptırmadım dr. um gerekli görmedi direk üçlü yaptırırsın dedi.
ayy evet yaa valla çok merak ediyor insan ne olacak diye :44: birde şu etrafın tahminleri insanı deli ediyor azıcık sabretselerde cinsiyeti öğrenip ona göre yorum yapsalar ne güzel olurBu arada benim bir tanıdığımdada 2li test yaptırmamıstı doktor gerek görmemiş 3lü test yaptırmışlardı direk çok şükür herşey de yolunda gittii :81:
ayy iyiymişş yaw dur onu bende deneteyim birine bakalım ne çıkacak zevkli valla bunlar bu arada ben çin takvimine de baktım orda da erkek çıktı kaçışı yok valla
Tatlım senden habersiz iki tane yastıgın bir tanesinin altına makas bir tanesine bıçak koyuyorlar sonra seni çağırıyorlar iki yastıktan birine oturuyorsun bıçak çıkarsa erkek makas çıkarsa kızın oluyorbende bıçağa oturdum
birde 3 lü test var.
ayy evet yaa valla çok merak ediyor insan ne olacak diye :44: birde şu etrafın tahminleri insanı deli ediyor azıcık sabretselerde cinsiyeti öğrenip ona göre yorum yapsalar ne güzel olurBu arada benim bir tanıdığımdada 2li test yaptırmamıstı doktor gerek görmemiş 3lü test yaptırmışlardı direk çok şükür herşey de yolunda gittii :81:
ay inşallah bizde de yolunda gider her şey canım. bu testler mestler olduğu gibi stres kaynağı öldürüyor insanı...aynenn aynenn benide deli ediyor çevrenin fikirleri. genedle erkek tahmin ediyorlar bizde kız istiyoruz bakalım hayırlısı
birde 3 lü test var.
Amin canımmBirde ben marmarisde yaşıyorum burda sağlık sektörü pek iyi değil. dr um bebek gelişmiyor alınacak dedi şok olduk birde çzel hastane. hemen atladık memlekete gittik çocuk sapasağlam kalp atışları başlamış. ama o 3 günde yaşadıklarımızz bize yetti valalhi. şimdi dahada korkuyorum her kontrolden psikolojimi bozdu adam yaa
Ne doktorlar var yaa. Bana da ilk gittiğim doktor bu düşer durmaz dedi göncerdi. Ay ne kadar ağladım. 1 hafta sonra başka doktora gittim gayet iyi dedi. Böyle sorumsuz doktorları Allah'a havale ediyorum.
ben sıgortalı degılım esım sıgortalı ..
120 gun prım odesem alabılıcek mıyım ..ama gecen bır yıl dıyorsun
2011 de dıyorsun bız bı ay sonra 2012 ye gırıcegız bır kez mı alacagız
ay detaylı bılgı almak ıcın nereye basvurmalıyız acaba
sumakcım eşin siğortalıyken sadece birkere emzirme ödeneeği alırsın. Oda 2011 fiyatlarıyla 80 tl. 2012 de olsa olsa 85 tl olur.
Eğer sen şimdi bir yerde siğortanı başlatırsan ve analık siğortasını 120 gün ödedikten sonra hamilelik iznine ayrılırsan siğortada görünen maaşının 3'te 2'sini sgk sana ödüyor. ;Yani yılın kaç olduğunun pek bir önemi yok sadece heryıl ödenek fiyatları arttığı için bu yıl ki fiyatı söyledim cnm.
Google'dan emzirme ödeneği veya geçici iş göremezlik ödeneği dediğinde oradan da bilgi alabilirsin cnm benim.
Bir şey sorcam yaa sizede kan şurubu verdimi ben kan şurubu 1 ay kullandım mahfoldum iğrenç. bitince hap yazdı. sizde durumlar ne. folik asitte folbiol kullanıyorum. haftaya 3 aylık olcaz işte daha hiç kilo almadım çok şükür...
sumakcım eşin siğortalıyken sadece birkere emzirme ödeneeği alırsın. Oda 2011 fiyatlarıyla 80 tl. 2012 de olsa olsa 85 tl olur.
Eğer sen şimdi bir yerde siğortanı başlatırsan ve analık siğortasını 120 gün ödedikten sonra hamilelik iznine ayrılırsan siğortada görünen maaşının 3'te 2'sini sgk sana ödüyor. ;Yani yılın kaç olduğunun pek bir önemi yok sadece heryıl ödenek fiyatları arttığı için bu yıl ki fiyatı söyledim cnm.
Google'dan emzirme ödeneği veya geçici iş göremezlik ödeneği dediğinde oradan da bilgi alabilirsin cnm benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?