2011 Aralık Anneleri

Canımm hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallahh İnsan gerçekten çok heyecanlı oluyor hele şu muayene tarihlerini bekle bekle insan sabırsızlanıyor :18:

Hayırlı olsun burcu. İnşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim.Aramıza hoşgeldin.
İnan hepimizin duyğuları karmakarışık ve çok mutluyuz. Rabbim mutluluğumuz daim etsin.

yok yapmadılar bıcak makas,ama yuzuk seysı yaptılar :)

cok sevııııındım bu aralar dusundugunu bılıyordum hep aklımdaydın
ve yakın zamanda doguracagız desene benım de 1 aralık

canım mesela çalışanlar zaten maaşlarını almıyorlar mı bu 8+8 hafta boyunca? dolayısıyla aldıkları halde bir de sgk'dan mı alacaklar? öyleyse süper
bi de bu emzirme ödeneğini bir kere mi alacağız?

Canımm hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallahh İnsan gerçekten çok heyecanlı oluyor hele şu muayene tarihlerini bekle bekle insan sabırsızlanıyor :18:
ay bir dahaki ay birde cinsiyetler belli olcak yaaaa çok heycanlı yaaaa
birde 3 lü test var.
ben 2 li yaptırmadım dr. um gerekli görmedi direk üçlü yaptırırsın dedi.
Hayırlı olsun burcu. İnşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim.Aramıza hoşgeldin.
İnan hepimizin duyğuları karmakarışık ve çok mutluyuz. Rabbim mutluluğumuz daim etsin.
Amin canımm Birde ben marmarisde yaşıyorum burda sağlık sektörü pek iyi değil. dr um bebek gelişmiyor alınacak dedi şok olduk birde çzel hastane. hemen atladık memlekete gittik çocuk sapasağlam kalp atışları başlamış. ama o 3 günde yaşadıklarımızz bize yetti valalhi. şimdi dahada korkuyorum her kontrolden psikolojimi bozdu adam yaa
yok yapmadılar bıcak makas,ama yuzuk seysı yaptılar :)

cok sevııııındım bu aralar dusundugunu bılıyordum hep aklımdaydın
ve yakın zamanda doguracagız desene benım de 1 aralık

Anaaaa kız sende mi burdasınnn
demek aynı anda tohumlama çalışması yapmışızz :90:
çok sevindim canımm

ben sıgortalı degılım esım sıgortalı ..

120 gun prım odesem alabılıcek mıyım ..ama gecen bır yıl dıyorsun

2011 de dıyorsun bız bı ay sonra 2012 ye gırıcegız bır kez mı alacagız

ay detaylı bılgı almak ıcın nereye basvurmalıyız acaba

Cnm aslında işveren bu durumda maaş ödemek zorunda değildir. Verevki işveren maaşını ödedi sen yinede iş göremezlik maaşını alabiliyorsun. Emzirme ödeneği konusunda bir kere diye biliyorum ama emin değilim cnm.

burdayım bendeeee evet aynı anda atmısız
aynı seylerı beraber yasayıp paylasacagız ne guzel :

Bir şey sorcam yaa sizede kan şurubu verdimi ben kan şurubu 1 ay kullandım mahfoldum iğrenç. bitince hap yazdı. sizde durumlar ne. folik asitte folbiol kullanıyorum. haftaya 3 aylık olcaz işte daha hiç kilo almadım çok şükür...

Ben kan şurubu kullanmadım cnm hiç folik asidi bıraktırıp demir hapı verdi banada doktorum onun içinde hem folik asit hem demir hapı hemde b12 vitamini varmış ayrıyetten folik asit kullanmana gerek yok dedi valla süper hiç kilo almamışsınn ne güzell maşallah diyelim sana ve bebikineee bizde 9.haftamızı bitirmek üzereyiz bende hiç kilo almadım şükür

anladım ,o kadar zaman gordum bu derslerı ama unutuldu gıttı
neyse ben esımden alırım emzırme ödenegımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…