canım ben de günde dört beş kere çıkardığımı biliyorum. doktor bi ilaç verdi ama güvenip içemedim. ama dün sabah canıma tak etti. hiçbişey yiyemiyorum, hayattan hiç zevk alamaz oldum. allahım bebeklerimizi korusun ama valla hasta gibiydim. dün sabah gittim aldım ilacı. aman allahım o kadar iyiyim ki iki gündür, ne bulantı ne bişey kaldı. bi arkadaş bu bulantı ilacını 9 ay kullanmış, sapasağlam bi oğlu olmuş, ben de ondan cesaretlendim aldım. şimdi resmen mutluyum. tavsiye ederim. zofer 4 mg sabah akşam aç karna 1 tane. ama azcık pahalı 40 tl, ama sağlık ocakları yazıyor.
ay inşallah bizde de yolunda gider her şey canım. bu testler mestler olduğu gibi stres kaynağı öldürüyor insanı...aynenn aynenn benide deli ediyor çevrenin fikirleri. genedle erkek tahmin ediyorlar bizde kız istiyoruz bakalım hayırlısı
bende de cın takvımın de erkek cıkyor
bakalım kısmet
Bu bıçak makas testi pek bi tehlikeli geldi gözüme.:78:üfff ya batarsa.
ayyy ne tatlı heyecanlar bunlar yaaa. Şimdide cinsiyeti merakımız çekiyor. Hadi hayırlısı.
anladım ,o kadar zaman gordum bu derslerı ama unutuldu gıttı
neyse ben esımden alırım emzırme ödenegımı/QUOTE]
Bende unutsam keşke. Evimin hanımı, çocuklarımın anası olmak istiyorum. Altın günlerine katılmak istiyorum.Komşuları kahvaltıya çağırmak istiyorum. ama kısmet olmadı 17 yaşından beri habire çalışıyoruz.Eve akşamdan akşama yatmaya gidiyoruz. Belki nasip olursa bebişim 1 yaşına gelene kadar çalışmasam belki yapabilir bunları. Ama bu seferde tepemdeki kaynana manyak müsaade etmiyor. Onun izni olmadan misafir çağıramazmışım.Iyyyy. bu kadar zormu bişey istiyorum anlamadım. Neyse yine hüzne bağlamayayım.Durmak yok halaya devam..Hadi bakim sumakcım sen halay başı ol.Teyy teyyyyyyyyyyyy.
ya bende kullandım 1 kutu ama bana hic yaramadıkorka korka ıctım zaten vw benım kusmalarım yoktu bulantım var sadece ve neyapacagımı bılemedım ıcmeye basladıgın anmı etkısını gosterdı anlayamadım!
tatlım hiçbir tehlikesi yokki zaten bıçakla makas yastıgın altında kalıyor sen kesinlikle görmüyorsun otururken yastıgın ustune oturuyorsun sonra oturdugun yastıgın ustunden kalkıyorsunnn veeee bıçsk cıkarsa erkek makas cıkarsa kız dıyorlar
turkiyede mi bu vaar ya benim annem ablami sezeryan dogurmus ama beni normal :) neden mecbur sezeryan olacak ki canimben 2 kere normal doğum yaptım.doktorun uygun görürse normal yap.sezeryana göre avantajları daha çok.kızım erken doğdu.normal başladık ama benim yüksek ateşten tam doğum esnasında sezeryana alındım.şimdide mecburi olucak.
ayy iyiymişş yaw dur onu bende deneteyim birine bakalım ne çıkacak zevkli valla bunlar bu arada ben çin takvimine de baktım orda da erkek çıktı kaçışı yok valla
Tatlım senden habersiz iki tane yastıgın bir tanesinin altına makas bir tanesine bıçak koyuyorlar sonra seni çağırıyorlar iki yastıktan birine oturuyorsun bıçak çıkarsa erkek makas çıkarsa kızın oluyorbende bıçağa oturdum
ay bir dahaki ay birde cinsiyetler belli olcak yaaaa çok heycanlı yaaaa
birde 3 lü test var.
ben 2 li yaptırmadım dr. um gerekli görmedi direk üçlü yaptırırsın dedi.
ayy evet yaa valla çok merak ediyor insan ne olacak diye :44: birde şu etrafın tahminleri insanı deli ediyor azıcık sabretselerde cinsiyeti öğrenip ona göre yorum yapsalar ne güzel olurBu arada benim bir tanıdığımdada 2li test yaptırmamıstı doktor gerek görmemiş 3lü test yaptırmışlardı direk çok şükür herşey de yolunda gittii :81:
bende cin takvimini yagiz efede yaptim erkek cikmisti bunda yine yaptim yine erkek cikti :) hayirlisi bakalim icime kiz doguordu bu takvim boyle cikinca erkek dogmaya basladi :) saglikli olsunda fark etmeez
Ben yinede tırstım. Oturmayıp sedece yastık seçsem olmaz mı ki?
Annecikler, adaycıklarnasılsınız ben grip olmaya başlıyorum hapşııııııı :2::84: Siz bari koruyun kendinizi ama ben biliyorum hafta sonu düğünde çok oynadım terledim hasta oluyorum şimdide
Anaa ben bunu nasıl olurda aklıma getirmedim ha haa hangisi kız hangisi erkekti ? Yap kız Buseli bişey olmaz :)))
beni çıkartırmısınız kızlar ben kürtaj oluyorum cuma günü boş gebelik geçirdim bebeği göremediler çok üzgünüm Allah kimseye yaşatmasın umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
Ay inşallah canım o pıtpıtları duymak şahane bir duygu cmlik fasülyeyi görmek zaten paha biçilemeznasilsiniz kizlar burda daha saat 12 ye geliyor oyuzden baya bi gecmisi okumak durumunda kaliyorum:) efe rahat verdiig surece buaradaa ins cuma gunu doktora gideceez bakalim ultrasona ne zmaan gondereceeek daha hic gormedim bebegimi
cıkıyorum bende kızlar
gorusırııuuuuuz
Sağ ol tatlışımtatliiim gecmis olsun caniim yaa dikkat et biliyorsun ben cok zor atlattim hamileyken bitki cayi pek icemiyorsun tehlikeli olabiliyor ve ayni sekilde ilacda pek alamiyorsun bari tavuklu sehriyeli limonlu aci corba ic :)) gecmis olsun canim
beni çıkartırmısınız kızlar ben kürtaj oluyorum cuma günü boş gebelik geçirdim bebeği göremediler çok üzgünüm Allah kimseye yaşatmasın umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?