2011 Aralık Anneleri

ya bende kullandım 1 kutu ama bana hic yaramadı korka korka ıctım zaten vw benım kusmalarım yoktu bulantım var sadece ve neyapacagımı bılemedım ıcmeye basladıgın anmı etkısını gosterdı anlayamadım!

Aynen bende de erkek diye tahmin ediyorlar tamam tahmin edinde belirtileri olur erkek gibi dersin ayrı maşallah insanlar erkek olacak tabiki diyorlr gelde sinirlenme bende çaktırmadan laf sokuyorum bu erkek kız ayrımı yapan insanlar ne kdr cahil diye iyi yapıyorum hııhhh

bende de cın takvımın de erkek cıkyor
bakalım kısmet

öyle canım ya herşeyin hayırlısı Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallahhh

Bu bıçak makas testi pek bi tehlikeli geldi gözüme.:78:üfff ya batarsa.
ayyy ne tatlı heyecanlar bunlar yaaa. Şimdide cinsiyeti merakımız çekiyor. Hadi hayırlısı.

Bu bıçak makas testi pek bi tehlikeli geldi gözüme.:78:üfff ya batarsa.
ayyy ne tatlı heyecanlar bunlar yaaa. Şimdide cinsiyeti merakımız çekiyor. Hadi hayırlısı.

tatlım hiçbir tehlikesi yokki zaten bıçakla makas yastıgın altında kalıyor sen kesinlikle görmüyorsun otururken yastıgın ustune oturuyorsun sonra oturdugun yastıgın ustunden kalkıyorsunnn veeee bıçsk cıkarsa erkek makas cıkarsa kız dıyorlar

canım mesela sabah kalkar kalkmaz içtim. bulantıyı düşünmemeye çalıştım, 1 saat daha yatakta tv falan izledim, sonra kalktım, bulanmıyor, akşam saat 4e kadar idare etti, (sabah 8de içmiştim) ama akşam saat 4 gibi gene başladı bulanmaya, hemen bi tane daha içtim. saat 5.30 gibi hiçbi bulantı kalmadı. şükür normal yaşantıma dönebildim sen doktoruna yine de bi sor istersen. belki her bünyeye etki etmiyodur

Ben yinede tırstım. Oturmayıp sedece yastık seçsem olmaz mı ki?

turkiyede mi bu vaar ya benim annem ablami sezeryan dogurmus ama beni normal :) neden mecbur sezeryan olacak ki canim

Annecikler, adaycıklar nasılsınız ben grip olmaya başlıyorum hapşııııııı :2::84: Siz bari koruyun kendinizi ama ben biliyorum hafta sonu düğünde çok oynadım terledim hasta oluyorum şimdide

nasilsiniz kizlar burda daha saat 12 ye geliyor oyuzden baya bi gecmisi okumak durumunda kaliyorum:) efe rahat verdiig surece buaradaa ins cuma gunu doktora gideceez bakalim ultrasona ne zmaan gondereceeek daha hic gormedim bebegimi

tatliiim gecmis olsun caniim yaa dikkat et biliyorsun ben cok zor atlattim hamileyken bitki cayi pek icemiyorsun tehlikeli olabiliyor ve ayni sekilde ilacda pek alamiyorsun bari tavuklu sehriyeli limonlu aci corba ic :)) gecmis olsun canim

beni çıkartırmısınız kızlar ben kürtaj oluyorum cuma günü boş gebelik geçirdim bebeği göremediler çok üzgünüm Allah kimseye yaşatmasın umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi

caniiim cook gecmis olsun,cok uzuldum ins istedigin zamanda RABBIM SAGLIKLI BEBEK NASIP EDERR

nasilsiniz kizlar burda daha saat 12 ye geliyor oyuzden baya bi gecmisi okumak durumunda kaliyorum:) efe rahat verdiig surece buaradaa ins cuma gunu doktora gideceez bakalim ultrasona ne zmaan gondereceeek daha hic gormedim bebegimi
Ay inşallah canım o pıtpıtları duymak şahane bir duygu cmlik fasülyeyi görmek zaten paha biçilemez
cıkıyorum bende kızlar

gorusırııuuuuuz

tatliiim gecmis olsun caniim yaa dikkat et biliyorsun ben cok zor atlattim hamileyken bitki cayi pek icemiyorsun tehlikeli olabiliyor ve ayni sekilde ilacda pek alamiyorsun bari tavuklu sehriyeli limonlu aci corba ic :)) gecmis olsun canim
Sağ ol tatlışım

Bütün gün uyumuşum ya daha bir saat önce kalktım kociş işten geldi ben hala yatıyorum

sLm hamişler öncelikle qüzel bir qebelik dönemi diliyorum bende aralık annesi olucam inş. sat 27 şubat
4 aralık doqum bakalım bekliyoruz sabırsızlanıyoruz ama yapcak bişi yok beklicez buqün qördüm bebişimi yatıyordu haftaya ikili testi war sonuçlarımız qüsel çıkar inş. ben kız olsun çuuk istiyorum

Çok geçmiş olsun çok Rabbim (CC.) hayırlı zamanda tekrar hayırlı bebekler nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…