Bende unutsam keşke. Evimin hanımı, çocuklarımın anası olmak istiyorum. Altın günlerine katılmak istiyorum.Komşuları kahvaltıya çağırmak istiyorum. ama kısmet olmadı 17 yaşından beri habire çalışıyoruz.Eve akşamdan akşama yatmaya gidiyoruz. Belki nasip olursa bebişim 1 yaşına gelene kadar çalışmasam belki yapabilir bunları. Ama bu seferde tepemdeki kaynana manyak müsaade etmiyor. Onun izni olmadan misafir çağıramazmışım.Iyyyy. bu kadar zormu bişey istiyorum anlamadım. Neyse yine hüzne bağlamayayım.Durmak yok halaya devam..Hadi bakim sumakcım sen halay başı ol.Teyy teyyyyyyyyyyyy.
Ben yinede tırstım. Oturmayıp sedece yastık seçsem olmaz mı ki?
Anaa ben bunu nasıl olurda aklıma getirmedim ha haa hangisi kız hangisi erkekti ? Yap kız Buseli bişey olmaz :)))
beni çıkartırmısınız kızlar ben kürtaj oluyorum cuma günü boş gebelik geçirdim bebeği göremediler çok üzgünüm Allah kimseye yaşatmasın umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
Hayırlısıyla olur inşallah .sLm hamişler öncelikle qüzel bir qebelik dönemi diliyorum bende aralık annesi olucam inş. sat 27 şubat
4 aralık doqum bakalım bekliyoruz sabırsızlanıyoruz ama yapcak bişi yok beklicezbuqün qördüm bebişimi yatıyordu haftaya ikili testi war sonuçlarımız qüsel çıkar inş. ben kız olsun çuuk istiyorum
sLm hamişler öncelikle qüzel bir qebelik dönemi diliyorum bende aralık annesi olucam inş. sat 27 şubat
4 aralık doqum bakalım bekliyoruz sabırsızlanıyoruz ama yapcak bişi yok beklicezbuqün qördüm bebişimi yatıyordu haftaya ikili testi war sonuçlarımız qüsel çıkar inş. ben kız olsun çuuk istiyorum
Annecikler, adaycıklarnasılsınız ben grip olmaya başlıyorum hapşııııııı :2::84: Siz bari koruyun kendinizi ama ben biliyorum hafta sonu düğünde çok oynadım terledim hasta oluyorum şimdide
nasilsiniz kizlar burda daha saat 12 ye geliyor oyuzden baya bi gecmisi okumak durumunda kaliyorum:) efe rahat verdiig surece buaradaa ins cuma gunu doktora gideceez bakalim ultrasona ne zmaan gondereceeek daha hic gormedim bebegimi
Sahi bir denk gelemedik kız naber ?Canım bende üniversite mezunuyum mutlaka çalışırım diye düşünüyordum ama diplomalı ev hanımı oldumeşimin iş koşulları ağır gece 4te gidip gündüz 3gibi geliyor kısmet bu işler belki ev hanımı olacagın gunlerde gelır sıkma canını kaynananı da salla gıtsınn sen cagırdıktan sonra susar oturur oda
:79:
bıcak erkek makas kız tatlışş ayrıca sen nerelerdesın bakımm
Sağ ol tatlışımTanem geçmiş olsun dikkat et cnm. Sıcak suya limon sık ve bal koy iç cnm. Aman hemen tedbirini almazsan ilerler sonr adaha zor olur.:2:
Sahi bir denk gelemedik kız naber ?
bende iyiyiiim tatliim 2 bebek hamileligi zorr :) RABBIM KORUSUN INS AMA OGLUM COK AKILLIYDI MIDEMI BULANDIRMADI BU KADARR :)INS CNMM DUA EDIIN CUMA ICIN ULTRASONU CABK VERSNLERRİyiyiz cnm sen nasılsın? Hayırlı haberler alırsın cnm inşallah.
canım hoşgeldin aramızaaAllah nazardn saklasın bebişini tamamına erdirsin inşallahh biz Annecikler çoğumuz kız istiyoruz sanırım yine de Allah hayırlısını versin saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar olsun da ne olursa olsunn
bende iyiyiiim tatliim 2 bebek hamileligi zorr :) RABBIM KORUSUN INS AMA OGLUM COK AKILLIYDI MIDEMI BULANDIRMADI BU KADARR :)INS CNMM DUA EDIIN CUMA ICIN ULTRASONU CABK VERSNLERR
Anaa ben bunu nasıl olurda aklıma getirmedim ha haa hangisi kız hangisi erkekti ? Yap kız Buseli bişey olmaz :)))
beni çıkartırmısınız kızlar ben kürtaj oluyorum cuma günü boş gebelik geçirdim bebeği göremediler çok üzgünüm Allah kimseye yaşatmasın umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
sLm hamişler öncelikle qüzel bir qebelik dönemi diliyorum bende aralık annesi olucam inş. sat 27 şubat
Canım bende üniversite mezunuyum mutlaka çalışırım diye düşünüyordum ama diplomalı ev hanımı oldumeşimin iş koşulları ağır gece 4te gidip gündüz 3gibi geliyor kısmet bu işler belki ev hanımı olacagın gunlerde gelır sıkma canını kaynananı da salla gıtsınn sen cagırdıktan sonra susar oturur oda
Benimkinin susma düğmesi çalışmıyor.Deflarca denedik. Çalışmıyor stop düğmesi. Çevirip çevirip söyler. Bide üstüne gelip rezillik çıkarır.
tamam sen oturmada yastık seç oda olur
Tmm şimdi anlaştık. Ee sizde yapın bakalım herkes yazsın tamam mı zaten şunun şurasında 1 ay sonra % 80'nimizinki belli olur. Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
2 bebek derken 2.bebek demk ıstedmm anaa allahmı soylettı nee :)yoksam ıkızmı :s :)bende iyiyiiim tatliim 2 bebek hamileligi zorr :) rabbım korusun ıns ama oglum cok akıllıydı mıdemı bulandırmadı bu kadarr :)ıns cnmm dua edıın cuma ıcın ultrasonu cabk versnlerr
Benimkinin susma düğmesi çalışmıyor.Deflarca denedik. Çalışmıyor stop düğmesi. Çevirip çevirip söyler. Bide üstüne gelip rezillik çıkarır.
Tmm şimdi anlaştık. Ee sizde yapın bakalım herkes yazsın tamam mı zaten şunun şurasında 1 ay sonra % 80'nimizinki belli olur. Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
2 bebek derken 2.bebek demk ıstedmm anaa allahmı soylettı nee :)yoksam ıkızmı :s :)
bende iyiyiiim tatliim 2 bebek hamileligi zorr :) RABBIM KORUSUN INS AMA OGLUM COK AKILLIYDI MIDEMI BULANDIRMADI BU KADARR :)INS CNMM DUA EDIIN CUMA ICIN ULTRASONU CABK VERSNLERR
Efeciğim şimdi profiline baktım o bebek Efenin bebekliği sanırım oy maşallah ne tatlıymış kız.
Ben hep oğluşum olsun isterdim Cenabı Allah hayırlısıyla nasip ederse. Kocişimde diyorki senin kızın olacak karnımdada kıpırdanmalar başladıya şimdide diyorumki hiç farketmez
Bunu biri daha söylemişti benim tanıdıklardan tatlışımAslında çok önemli bir testi unutuyoruz. Kayınvalidenin doğumana bakmak. Evet ne alaka diyeceksiniz ama cinsiyeti erkek belirler. E kayınvalidende eşinin belirlediklerini doğurdu. Dolayısıyla eşinin babasına çekmesi muhtemel. Nasıl aklıma gelmedi. Çok kişi var çevremde böyle olan . Örn:ablam kayınvalidesi ilk kız sonra 2 oğlan doğurmuş, ablamda ilk kız sonra oğlan doğurdu.
Bi düşünün kayınvalideniz sizin doğuracapınız sırada ne doğurmuş. Eşiniz soydan başkasına çekme ihtimalide var ama düşük ihtimal. eee Fikrim çok mu saçma sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?