2011 Aralık Anneleri

kızlar şu çin takvimine bakayım dedim.ama ben 5 aralık 1979 doğumluyum.yaş olarak 31 yaşa mı bakıcam yoksa 32 yaşa mı?

Çin takvimine +1 mi ekleniyor öyle bişeyler yazıyor sitenin birinde anlayamadım oralarını :S Banada bakın kız yaş 25, 18 mart sat

maşallah allah muhabbetinizi arttırsın ben bugun bu güzel sohbeti kaçırdım uğrayamadım hiç yakınımın 3 oğlu büyük gelininin 3 kızı var tutmuyor sanırım o dediğiniz. kızlar sizin belinizin sol arka kısmında kıramp gb bazende bıçak saplanması gb bişey oluyormu.benim bu aralar sık sık oluyor.acaba bel fıtığı başlangıcımı hamileleiktenmi ki yoksa:s

evet canim efenin bebekligi degil daha cumartesi gunu cekilmis resmi :) saol cnm RABBIM GONLUNUZE GORE VERSIN SAGLIKLICA NASIL KARNINDA KIPIRDAMALAR BASLADI ???

tüm anne adaylarına iyi akşamlar...nasılsınz bakalım?herşey yolundadır inş?? geçmiş çook uzun olmuş ya...okuyalım bakalım :)))

Bunu bende duymustum aslında mantıklı olabilir ama kısmet bu ısler bakalım kızlar dogru cıkacak mı bu tesbıtler benım kocişte kayınvaldemın ılk cocugu yanı erkek cın takvımınde de erkek bıcak makasda da dolayısıyla irkek olma ıhtımalı su anda yuksek gorunuyor

Çin takvimine +1 mi ekleniyor öyle bişeyler yazıyor sitenin birinde anlayamadım oralarını :S Banada bakın kız yaş 25, 18 mart sat

kızlar şu çin takvimine bakayım dedim.ama ben 5 aralık 1979 doğumluyum.yaş olarak 31 yaşa mı bakıcam yoksa 32 yaşa mı?

kızlar eger dogum tarıhınız ocak ve subatsa +2 eklenıyor yasınıza ocak ve subattan sonra doganlar ıcın +1 yas eklenıyor ve hamıle kaldıgınız aya bakılıyor

olabılır ama benım kayınvalıdem ılk kız dogurmus ama yasamamıs cok sonra benım kocıs olmus :)

32 ye bakacaksın canım. bende denedim o takvimi benim ilkim oğlan tuttu şimdiki de erkek diyor benimde içime hep erkek doğuyor zaten. hatta hissime o adar güveniyorum ki erkek bebek tulumu badisi görünce dayanamayıp alıyom.bu arada benim ikili testim 31 mayısa randevu aldım geçe mi kaldı acaba 12. hafta bitimi olucak ne dersiniz daha erkenemi alsam siz kaçıncı haftaya aldınız randevu

canım hamılelıkten olabılır benım sag tarafta oluyor genelde cok yoruldugum zaman yada yurudugum zaman yapabılıyor

tüm anne adaylarına iyi akşamlar...nasılsınz bakalım?herşey yolundadır inş?? geçmiş çook uzun olmuş ya...okuyalım bakalım :)))

sanada iyi akşamlar canımm bizler iyiyiz kız erkek tartısmalarına daldık sen nasılsınn

evet canim efenin bebekligi degil daha cumartesi gunu cekilmis resmi :) saol cnm RABBIM GONLUNUZE GORE VERSIN SAGLIKLICA NASIL KARNINDA KIPIRDAMALAR BASLADI ???
Pusette olan hala pusettemi yatıyor kız ? Hhhh canım oturup kalkarken bir ağırlık bir gerginlik, hareket oluyor karnımda hissediyorum onları diyorum kıpırdanma diye yoksa diğer türlü bebek artık kıpırdar gezer o değil :))) Onun için daha çok çoook erken
Hoşgeldin Nanancım . Belim değilde karnım ağrıyor benim :S

kızlar eger dogum tarıhınız ocak ve subatsa +2 eklenıyor yasınıza ocak ve subattan sonra doganlar ıcın +1 yas eklenıyor ve hamıle kaldıgınız aya bakılıyor

canım sağol.kız çıkıyor ama ben erkek hissediyom.benim 10 haftalık daha bu hafta doktora gitcem testleri söylemedi bana daha.kontrole gitcem bu hafta.test için değil yani

Hoşgeldin Nanancım . Belim değilde karnım ağrıyor benim :S

hoşbuldum canım. karın ağrısı bendede oluyor. o ağrıyı oğluma hamileliğimden iyi bildiğimden oralı olmamaya çalışıyorum.bulantılarım gecti ya hamd olsun. akşam eşim gelince ses tonum sessiz olunca şimdi hangisi var diyor daha 3 ay olmadan bıktırdım adamımı heralde bazen ben bile bıkıyom kendimden zaten ama olmadanda rahatsızım denmiyor ki napalım teselli arıyorum biraz paylaşım

hayırlı sakin ağrısız sızısız bebişlerinizle eşlerinizle huzurlu bir akşam geçirmenizi dileyerek ben çıkıyorum

Ay sorma canım bende aynen bıktırdım şimdiden Gece gündüz mızmız elimde değil :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…