Aslında çok önemli bir testi unutuyoruz. Kayınvalidenin doğumana bakmak. Evet ne alaka diyeceksiniz ama cinsiyeti erkek belirler. E kayınvalidende eşinin belirlediklerini doğurdu. Dolayısıyla eşinin babasına çekmesi muhtemel. Nasıl aklıma gelmedi. Çok kişi var çevremde böyle olan . Örn:ablam kayınvalidesi ilk kız sonra 2 oğlan doğurmuş, ablamda ilk kız sonra oğlan doğurdu.
Bi düşünün kayınvalideniz sizin doğuracapınız sırada ne doğurmuş. Eşiniz soydan başkasına çekme ihtimalide var ama düşük ihtimal. eee Fikrim çok mu saçma sizce.
Efeciğim şimdi profiline baktım o bebek Efenin bebekliği sanırım oy maşallah ne tatlıymış kız.
Ben hep oğluşum olsun isterdim Cenabı Allah hayırlısıyla nasip ederse. Kocişimde diyorki senin kızın olacak karnımdada kıpırdanmalar başladıya şimdide diyorumki hiç farketmez
Aslında çok önemli bir testi unutuyoruz. Kayınvalidenin doğumana bakmak. Evet ne alaka diyeceksiniz ama cinsiyeti erkek belirler. E kayınvalidende eşinin belirlediklerini doğurdu. Dolayısıyla eşinin babasına çekmesi muhtemel. Nasıl aklıma gelmedi. Çok kişi var çevremde böyle olan . Örn:ablam kayınvalidesi ilk kız sonra 2 oğlan doğurmuş, ablamda ilk kız sonra oğlan doğurdu.
Bi düşünün kayınvalideniz sizin doğuracapınız sırada ne doğurmuş. Eşiniz soydan başkasına çekme ihtimalide var ama düşük ihtimal. eee Fikrim çok mu saçma sizce.
Çin takvimine +1 mi ekleniyor öyle bişeyler yazıyor sitenin birinde anlayamadım oralarını :S Banada bakın kız yaş 25, 18 mart sat
kızlar şu çin takvimine bakayım dedim.ama ben 5 aralık 1979 doğumluyum.yaş olarak 31 yaşa mı bakıcam yoksa 32 yaşa mı?
aslında çok önemli bir testi unutuyoruz. Kayınvalidenin doğumana bakmak. Evet ne alaka diyeceksiniz ama cinsiyeti erkek belirler. E kayınvalidende eşinin belirlediklerini doğurdu. Dolayısıyla eşinin babasına çekmesi muhtemel. Nasıl aklıma gelmedi. çok kişi var çevremde böyle olan . örn:ablam kayınvalidesi ilk kız sonra 2 oğlan doğurmuş, ablamda ilk kız sonra oğlan doğurdu.
Bi düşünün kayınvalideniz sizin doğuracapınız sırada ne doğurmuş. Eşiniz soydan başkasına çekme ihtimalide var ama düşük ihtimal. Eee fikrim çok mu saçma sizce.
kızlar şu çin takvimine bakayım dedim.ama ben 5 aralık 1979 doğumluyum.yaş olarak 31 yaşa mı bakıcam yoksa 32 yaşa mı?
maşallah allah muhabbetinizi arttırsın ben bugun bu güzel sohbeti kaçırdım uğrayamadım hiç yakınımın 3 oğlu büyük gelininin 3 kızı var tutmuyor sanırım o dediğiniz. kızlar sizin belinizin sol arka kısmında kıramp gb bazende bıçak saplanması gb bişey oluyormu.benim bu aralar sık sık oluyor.acaba bel fıtığı başlangıcımı hamileleiktenmi ki yoksa:s
tüm anne adaylarına iyi akşamlar...nasılsınz bakalım?herşey yolundadır inş?? geçmiş çook uzun olmuş ya...okuyalım bakalım :)))
Pusette olan hala pusettemi yatıyor kız ? Hhhh canım oturup kalkarken bir ağırlık bir gerginlik, hareket oluyor karnımda hissediyorum onları diyorum kıpırdanma diye yoksa diğer türlü bebek artık kıpırdar gezer o değil :))) Onun için daha çok çoook erkenevet canim efenin bebekligi degil daha cumartesi gunu cekilmis resmi :) saol cnm RABBIM GONLUNUZE GORE VERSIN SAGLIKLICA NASIL KARNINDA KIPIRDAMALAR BASLADI ???
Hoşgeldin Nanancım . Belim değilde karnım ağrıyor benim :Smaşallah allah muhabbetinizi arttırsın ben bugun bu güzel sohbeti kaçırdım uğrayamadım hiç yakınımın 3 oğlu büyük gelininin 3 kızı var tutmuyor sanırım o dediğiniz. kızlar sizin belinizin sol arka kısmında kıramp gb bazende bıçak saplanması gb bişey oluyormu.benim bu aralar sık sık oluyor.acaba bel fıtığı başlangıcımı hamileleiktenmi ki yoksa:s
tüm anne adaylarına iyi akşamlar...nasılsınz bakalım?herşey yolundadır inş?? geçmiş çook uzun olmuş ya...okuyalım bakalım :)))
kızlar eger dogum tarıhınız ocak ve subatsa +2 eklenıyor yasınıza ocak ve subattan sonra doganlar ıcın +1 yas eklenıyor ve hamıle kaldıgınız aya bakılıyor
32 ye bakacaksın canım. bende denedim o takvimi benim ilkim oğlan tuttu şimdiki de erkek diyor benimde içime hep erkek doğuyor zaten. hatta hissime o adar güveniyorum ki erkek bebek tulumu badisi görünce dayanamayıp alıyom.bu arada benim ikili testim 31 mayısa randevu aldım geçe mi kaldı acaba 12. hafta bitimi olucak ne dersiniz daha erkenemi alsam siz kaçıncı haftaya aldınız randevu
Tanemcım hangı ayda dogdun onu soyle bakalım ben bakıım bı sıze
Ağustosta doğmuşum tatlış
Tanemcım hangı ayda dogdun onu soyle bakalım ben bakıım bı sıze
kızzz bende 24agustosta dogdumbu arada baktım cın takvımıne gore irkek gorunuyor senünküsü
Ay sorma canım bende aynen bıktırdım şimdidenHoşgeldin Nanancım . Belim değilde karnım ağrıyor benim :S
hoşbuldum canım. karın ağrısı bendede oluyor. o ağrıyı oğluma hamileliğimden iyi bildiğimden oralı olmamaya çalışıyorum.bulantılarım gecti ya hamd olsun.akşam eşim gelince ses tonum sessiz olunca şimdi hangisi var diyor daha 3 ay olmadan bıktırdım adamımı heralde bazen ben bile bıkıyom kendimden zaten ama olmadanda rahatsızım denmiyor ki napalım teselli arıyorum biraz paylaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?