ınsallah guzel cıkar cok meraklıyım
benım kızım olsun ıstıyorum ama hep ıcıme erkek dogdu
bazen kızım olucak dıyorum bazen oglum
annem senın kızın olucak dedı ama ben genelde oglanmıs gıbı hısseıdyorum
Deme Efecim ya
Bende kocişe çok kızdım kavga ettim hatta alt tarafı 3 tane sipariş söyledim akşamdır bekliyorum almayı unutmuş nasıl unutur ama ya :84::83: Alt tarafı 3 parça marketten alabileceği bişey halim olsa zaten oralı olmam gider kendim alırımBazen o kadar düşüncesiz oluyorki deli ediyor beni
bende de cın takvımın de erkek cıkyor
bakalım kısmet
ınsallah dua edın benım ıcın
yok canım,o yaştır ya
kızlar bende 8 haftalık hamileyim.. muhtemel doğum tarihi 25 aralı. inşallah sağ salim bebişleri kucağımıza alırız.
unutmusturr canim yaa sen cok hassassin o yuzden sana esinin yaptigi hersey batabilir bide onlari dusunsene agrisi olan karisi onun aci cektigini dusunup zaten uzuluyorlar durduk yere agliyoruz yada onlara sinirlenip agliyoruz onlarin psikolojisini bozuyoruz busefer karimi uzdum die onlarda kotu oluyor zaten cok nazimizi cekiyorlar ki cekeceklerde mide bulantisindan yemek yapamiyoruz yorgun olup utu yapamiyoruz ama onlar hep anlayislilar o yuzden bitanem boswerr tamam de zaten ona duzgunce sordugunda sana gecerli bi sebep soyleyecektir canim beniim sizin suanda birbirinize ihtiyaciniz varDeme Efecim ya
Bende kocişe çok kızdım kavga ettim hatta alt tarafı 3 tane sipariş söyledim akşamdır bekliyorum almayı unutmuş nasıl unutur ama ya :84::83: Alt tarafı 3 parça marketten alabileceği bişey halim olsa zaten oralı olmam gider kendim alırımBazen o kadar düşüncesiz oluyorki deli ediyor beni
kilo 29 mu
Amin canım hayırlısı olsun inşallah :)aman yaaa... gece gece kocamı sinir krizine soktum hadi bıçak makas testi yapalım diye. tabii ki saçma buldu ama ikna ettimiki kez yaptırdım hem de ikisinde de makasa oturdum. çin takvimine göre de erkekkkk... amannnn Allah'ım hayırlısını vesin valla billa başka bişey istemiyorummm...
Çok haklısın tatlışımunutmusturr canim yaa sen cok hassassin o yuzden sana esinin yaptigi hersey batabilir bide onlari dusunsene agrisi olan karisi onun aci cektigini dusunup zaten uzuluyorlar durduk yere agliyoruz yada onlara sinirlenip agliyoruz onlarin psikolojisini bozuyoruz busefer karimi uzdum die onlarda kotu oluyor zaten cok nazimizi cekiyorlar ki cekeceklerde mide bulantisindan yemek yapamiyoruz yorgun olup utu yapamiyoruz ama onlar hep anlayislilar o yuzden bitanem boswerr tamam de zaten ona duzgunce sordugunda sana gecerli bi sebep soyleyecektir canim beniim sizin suanda birbirinize ihtiyaciniz var
qece uyumuyorum qündüz kalkmıyorummm hamile olmayı sewiorummm
Merhabalar belki psikolojikte olabilir bakalım hayırlısıyla önce bir adet gününüz geçsin derim .hamiş hanımlar bir konuda sizin tecrübenize ihtiyacım var henüz adetim geçmedi ama sol yumurtalıgıma agrı saplanıyor orda bişeyler oluyor.ve doymuyorum bir haftadır ne yiyecegimi şaşırdım artık.oluyormu öyle kasık batmaları falan ilk belirtiler arasında?bende hamile kalmaya çalışıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?