2011 Aralık Anneleri

tanemcm ben yanlis anladim kuzu :) avatar resmi yeni profil resmi dha 3 aylik 4 aylik filan :))

canim hayirla git hayirla gel insallah... biliyosundur zaten ama sonuc hemen cikmiyor. sadece ense acikligiyla ilgili fikir soyleyebilir. bi 5 gun falan sonra arayip sonucu soyler muhtemelen.

Kızlarr ben hıc yemek yıyemıyorum nolcak bu halım benım (( cokfena mıdem bulanıo buzdolabını bıle acamıyorum (((

Deme Efecim ya
Bende kocişe çok kızdım kavga ettim hatta alt tarafı 3 tane sipariş söyledim akşamdır bekliyorum almayı unutmuş nasıl unutur ama ya :84::83: Alt tarafı 3 parça marketten alabileceği bişey halim olsa zaten oralı olmam gider kendim alırım Bazen o kadar düşüncesiz oluyorki deli ediyor beni

Sinir yapmak yuuk

kızlar bende 8 haftalık hamileyim.. muhtemel doğum tarihi 25 aralı. inşallah sağ salim bebişleri kucağımıza alırız.

aman yaaa... gece gece kocamı sinir krizine soktum hadi bıçak makas testi yapalım diye. tabii ki saçma buldu ama ikna ettim iki kez yaptırdım hem de ikisinde de makasa oturdum. çin takvimine göre de erkekkkk... amannnn Allah'ım hayırlısını vesin valla billa başka bişey istemiyorummm...

unutmusturr canim yaa sen cok hassassin o yuzden sana esinin yaptigi hersey batabilir bide onlari dusunsene agrisi olan karisi onun aci cektigini dusunup zaten uzuluyorlar durduk yere agliyoruz yada onlara sinirlenip agliyoruz onlarin psikolojisini bozuyoruz busefer karimi uzdum die onlarda kotu oluyor zaten cok nazimizi cekiyorlar ki cekeceklerde mide bulantisindan yemek yapamiyoruz yorgun olup utu yapamiyoruz ama onlar hep anlayislilar o yuzden bitanem boswerr tamam de zaten ona duzgunce sordugunda sana gecerli bi sebep soyleyecektir canim beniim sizin suanda birbirinize ihtiyaciniz var

Amin canım hayırlısı olsun inşallah :) Çok haklısın tatlışım

Pof birsürü ütü yaptım yoruldum ya hemen yoruluyorum artıkın Bide çamaşır yıkadım bulaşık falan saat 1 oldu bile

hamiş hanımlar bir konuda sizin tecrübenize ihtiyacım var henüz adetim geçmedi ama sol yumurtalıgıma agrı saplanıyor orda bişeyler oluyor.ve doymuyorum bir haftadır ne yiyecegimi şaşırdım artık.oluyormu öyle kasık batmaları falan ilk belirtiler arasında?bende hamile kalmaya çalışıyorum da

aqrı normal olabilir ayrıca qebelik belirtileri hemen belli olmaz acıkman yeme isteqin qibi mesela..adetinin qecikmesini bekle yinede inş. hamişsindir

qece uyumuyorum qündüz kalkmıyorummm hamile olmayı sewiorummm

Merhabalar belki psikolojikte olabilir bakalım hayırlısıyla önce bir adet gününüz geçsin derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…