2011 Aralık Anneleri

ya bu da cikmiyor.. kayinvalidenin uc tane oglu var. Ilkinin ilk oglu oldu, digerinin kizi. Benimki ne olucek cok merak ediyorum :L(((

Günaydın kızlaaaaaaaaarrrr biz geldik oğluşumla dün benden sonra bayağı cinsiyet konuşmuşsunuz, ve çoğunluğumuz da erkek hissediyo anladığım kadarıyla ben de şiddetle erkek hissediyorum bakalım hislerimiz bizi yanıltacak mı

gunaydııııııııııııın

bugun de benı delı optu 7,20 de ayaktaydım ..

cok uzuldum hayırlısı cnım

bkalım erkekse benım kı bugun %75 bellı olucak
doktor ınsallah soyler ..

Günaydın canıııımmm ayyyyy ikiliye mi gidiyorsun bugüünnn çok heyecanlııııııııııııııı
Hemen haber ver bize eğer cinsiyetini öğrenirsen tamam mı

evet saat 11 de cok heyecanlıyım

ınsallah bebegım ıyıdır tek korkum su an o..

telde gırıp haber vermeyı dusunuyorum ama gırebılırsem tabı

ınsallah saglıklıdır her doktora gıdecegım de boyle oluyor ..

ya soyleyse ya boyleyse sonra bebegımı gorunce baslıyorum orada aglamaya canım benım dıyerek

Ben de öyleyim valla olsun ama güzel heyecanlar bunlar, hiç bitmesin istiyo insan dimi benim ikiliye daha 2 hafta var, haziran başı yapılacak, ama ben haftaya crinone jelim bitince doktora yazdırmaya gidecem, gitmişken bi de bebişimi gösterir inşallah çok ösledim onuuuu minnakım benim hiç unutmuyorum o cüccücük kafasını, kollarını bacaklarını

guzel heyecanlar evet..
bende ılac yazdırma bahaneıyle bebegımı gordum bı kac sefer

ben de unutmuyorum yatıyorum uykuya dalmadan once saatlerce onun goruntusu gozumun önunde

ellerını yukarı kaldırısı bacagını kaldırısı hreketı ellerı parmakları

ben ona kurban olurum ya cnım benım

bızımkının kafası kocamandı ama

günaydın biz geldik minnakımla kocaman öpüyoruz hepinizi

gunaydııııııııııın..

Son düzenleme:
Herkese günaydınnnnnnn
çok güzel bir gün olsunnn
sumak canımm hayırlı haberlerle gel...
İnş bebişin sağlıklıdır..
Allah gönlüne göre versin

geçmiş olsun canım,Rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimize,ondan daha iyi bilemeyiz neyin hayır neyin şer olduğunu

BİZDE DÜN SAĞLIK OCAĞINA GİTTİK HUSUSİ ARADILAR GEL NE OLUR DİYE :86AYANAMADIM GİTTİMGEBELİK KARTIMIZI ALDIK DÜZENLİ TANSİYON VE KİLO TAKİBİ YAPILACAKMIŞ 9 AĞUSTOSTA TETENOZ İĞNEMİZ VARMIŞ BİDE BESLENME LİSTESİ ALDIK GELDİKPAZARTESİ KONTROLÜMÜZ VAR İNŞ

Herkese günaydın;

Güzel sağlıklı bir gün diliyorum.
Dün doktora gittim şimdilik herşey yolunda 8+5 olduk bu gün inşallah hepimiz böyle iyi haberlerle döneriz birdaha ki kontrol 28 mayıs.

günaydınlar biz geldik teyzeleri hasta oldum ben boğazım şiş ve çok halsizim dün gece eşim hiç uyuyamamış çok ateşlenmişim biraz daha iyiyim şuan için
sumak hayırlı haberlerle dön canım ilk sen öğreneceksin topikte demi cinsiyetini ben erkek hissediyorum bakalım

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…