aqrı normal olabilir ayrıca qebelik belirtileri hemen belli olmaz acıkman yeme isteqin qibi mesela..adetinin qecikmesini bekle yinede inş. hamişsindir
Aslında çok önemli bir testi unutuyoruz. Kayınvalidenin doğumana bakmak. Evet ne alaka diyeceksiniz ama cinsiyeti erkek belirler. E kayınvalidende eşinin belirlediklerini doğurdu. Dolayısıyla eşinin babasına çekmesi muhtemel. Nasıl aklıma gelmedi. Çok kişi var çevremde böyle olan . Örn:ablam kayınvalidesi ilk kız sonra 2 oğlan doğurmuş, ablamda ilk kız sonra oğlan doğurdu.
Bi düşünün kayınvalideniz sizin doğuracapınız sırada ne doğurmuş. Eşiniz soydan başkasına çekme ihtimalide var ama düşük ihtimal. eee Fikrim çok mu saçma sizce.
Gündüz uyudum paso şimdide uykum kaçtı ya :84:Seninde mi uykun yok tanem
Hayırlısı inşallah .ya bu da cikmiyor.. kayinvalidenin uc tane oglu var. Ilkinin ilk oglu oldu, digerinin kizi. Benimki ne olucek cok merak ediyorum :L(((
beni çıkartırmısınız kızlar ben kürtaj oluyorum cuma günü boş gebelik geçirdim bebeği göremediler çok üzgünüm Allah kimseye yaşatmasın umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrbiz geldik oğluşumla dün benden sonra bayağı cinsiyet konuşmuşsunuz, ve çoğunluğumuz da erkek hissediyo anladığım kadarıyla ben de şiddetle erkek hissediyorum bakalım hislerimiz bizi yanıltacak mı
gunaydııııııııııııın
bugun de benı delı optu 7,20 de ayaktaydım ..
cok uzuldum hayırlısı cnım
bkalım erkekse benım kı bugun %75 bellı olucak
doktor ınsallah soyler ..
Ben de öyleyim vallaevet saat 11 de cok heyecanlıyım
ınsallah bebegım ıyıdır tek korkum su an o..
telde gırıp haber vermeyı dusunuyorum ama gırebılırsem tabı
ınsallah saglıklıdır her doktora gıdecegım de boyle oluyor ..
ya soyleyse ya boyleyse sonra bebegımı gorunce baslıyorum orada aglamaya canım benım dıyerek
Ben de öyleyim vallaolsun ama güzel heyecanlar bunlar, hiç bitmesin istiyo insan dimi benim ikiliye daha 2 hafta var, haziran başı yapılacak, ama ben haftaya crinone jelim bitince doktora yazdırmaya gidecem, gitmişken bi de bebişimi gösterir inşallah çok ösledim onuuuu minnakım benim hiç unutmuyorum o cüccücük kafasını, kollarını bacaklarını
günaydınbiz geldik minnakımla kocaman öpüyoruz hepinizi
beni çıkartırmısınız kızlar ben kürtaj oluyorum cuma günü boş gebelik geçirdim bebeği göremediler çok üzgünüm Allah kimseye yaşatmasın umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
benim tosunum da erkek görünüyor.sanırım tam erkek döneminde hamile kalmışız. okuduğum herkes erkek yazmış
günaydınlar biz geldik teyzeleri hasta oldum ben boğazım şiş ve çok halsizim dün gece eşim hiç uyuyamamış çok ateşlenmişim biraz daha iyiyim şuan için
sumak hayırlı haberlerle dön canım ilk sen öğreneceksin topikte demi cinsiyetini ben erkek hissediyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?