günaydınlar biz geldik teyzeleri hasta oldum ben boğazım şiş ve çok halsizim dün gece eşim hiç uyuyamamış çok ateşlenmişim biraz daha iyiyim şuan için
sumak hayırlı haberlerle dön canım ilk sen öğreneceksin topikte demi cinsiyetini ben erkek hissediyorum bakalım
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine:79::79::79:
günaydınlar biz geldik teyzeleri hasta oldum ben boğazım şiş ve çok halsizim dün gece eşim hiç uyuyamamış çok ateşlenmişim biraz daha iyiyim şuan için
sumak hayırlı haberlerle dön canım ilk sen öğreneceksin topikte demi cinsiyetini ben erkek hissediyorum bakalım
kızlar bende 8 haftalık hamileyim.. muhtemel doğum tarihi 25 aralı. inşallah sağ salim bebişleri kucağımıza alırız.
canımmmmmm .Allah sabrını versinnnnbeni çıkartırmısınız kızlar ben kürtaj oluyorum cuma günü boş gebelik geçirdim bebeği göremediler çok üzgünüm Allah kimseye yaşatmasın umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
hayırlı sabahlar...nasılsınız ?
Rabbim cümlemize kalplerimize,bedenlerimize şifa versin ve tabiki sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin.
ben bugün çok heycanlıyım...doktora randevum var..11 haftalık hamileyimbugün kontrol var bakalım..Rabbim hayırlısını versin inşaALLAH bu heycanla güzel sonuçlar alırım..hem endişeleniyorum hem merak ediryorum karışık duygular içindeyim.. ''''''dualarınızı bekliyorum'''..inşaALLAH sorun yoktur..sonuçları paylaşacağım..Allaha emanet olun..
kızlar biz şimdi 8+2 yiz ya yani 9. haftanın içindeyiz dimi:26::26:
Rabbim cümlemize kalplerimize,bedenlerimize şifa versin ve tabiki sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin.
ben bugün çok heycanlıyım...doktora randevum var..11 haftalık hamileyimbugün kontrol var bakalım..Rabbim hayırlısını versin inşaALLAH bu heycanla güzel sonuçlar alırım..hem endişeleniyorum hem merak ediryorum karışık duygular içindeyim.. ''''''dualarınızı bekliyorum'''..inşaALLAH sorun yoktur..sonuçları paylaşacağım..Allaha emanet olun..
canım çok geçmiş olsunnn
dularımız seninle canım.
ya bugünkü kontrolde en var senin 2 li taramalar başladımı.
ben doktorumu değiştirmeye karar verdim kızlar .istediğim dr da çok yoğun 2 hazirana verdi 2 haziranda 12.5 haftalık gibi bişi olacak . ense kalınlığı ve taramalar için geçmi kalmış olurum sizce
kızlar biz şimdi 8+2 yiz ya yani 9. haftanın içindeyiz dimi:26::26:
dularımız seninle canım.
ya bugünkü kontrolde en var senin 2 li taramalar başladımı.
ben doktorumu değiştirmeye karar verdim kızlar .istediğim dr da çok yoğun 2 hazirana verdi 2 haziranda 12.5 haftalık gibi bişi olacak . ense kalınlığı ve taramalar için geçmi kalmış olurum sizce
Herkeslere günaydın. Hepinizi ve miniminacıklarınızı öpüyoruz.
Sumakcım at artık o deliyi evinden ikide bir gelip öpmesin seni.Şaka bir yana sen meraktan uyuyamıyorsundur. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Dualarımız seninle.
amin cnm. hatırlı haberler bekliyoruz sendende inşallah.Senin avatrarında "aşk"mı yazıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?