2011 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine:79::79::79:

canım çok geçmiş olsunnn

hayırlı sabahlar...nasılsınız ?
Rabbim cümlemize kalplerimize,bedenlerimize şifa versin ve tabiki sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin.

ben bugün çok heycanlıyım...doktora randevum var..11 haftalık hamileyim bugün kontrol var bakalım..Rabbim hayırlısını versin inşaALLAH bu heycanla güzel sonuçlar alırım..hem endişeleniyorum hem merak ediryorum karışık duygular içindeyim..''''''dualarınızı bekliyorum'''..inşaALLAH sorun yoktur..sonuçları paylaşacağım..Allaha emanet olun..

canımmmmmm .Allah sabrını versinnnn
günaydın kızlar işyerindeyim ve miğdem bulanıyorrrr.offff

Son düzenleme:

sende canım, hayırlı haberlerle gel inş bizde moral bulalım

dularımız seninle canım.
ya bugünkü kontrolde en var senin 2 li taramalar başladımı.
ben doktorumu değiştirmeye karar verdim kızlar .istediğim dr da çok yoğun 2 hazirana verdi 2 haziranda 12.5 haftalık gibi bişi olacak . ense kalınlığı ve taramalar için geçmi kalmış olurum sizce

Ben şu anda geçiici bir doktora gidiyorum aslında memnunum bu doktorumdan ama Ankara Hacettepede randevum var 6 HAZİRANDA üçlü taramam orda olacak.bugün ultrason istedi ona bakıcaz artık sonuca göre ne diyecek bilmiyorum..haftaya 12 oluyorum bugün tam 11 haftalık bu sebeple haftaya çagırabilir ikili tarama için..bakalım görcez..hayırlısıyla..

Herkeslere günaydın. Hepinizi ve miniminacıklarınızı öpüyoruz.
Sumakcım at artık o deliyi evinden ikide bir gelip öpmesin seni. Şaka bir yana sen meraktan uyuyamıyorsundur. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Dualarımız seninle.

amin cnm. hatırlı haberler bekliyoruz sendende inşallah.Senin avatrarında "aşk"mı yazıyor?

yok canım ya ne geçecek,ultrasonda bi anormallik görmüyosa istemeyebilir,hem 2 li kesin değil,sonra 3 lü diyecekler vs. boşu boşuna baş ağrısı,ben yaptırıpta strese girmeyecem,8. ve 9. haftada çekilmiş 2 ultrasonum var elimde,bebişin burun kemiği çok net gözüküyo,daha parmakları bile net değilken bunlar çok açık duruyo,boynu da incecik duruyo,kalp atışları da normal,ritim bozukluğu olunca şüpheleniyolar,bu kadar stres yapma,benim arkadaşım 11. haftadan 5. aya kadar,yok 2 li yok 3 lü,yok aminosentez,yok 1 ay sonucunu bekle bunlarla uğraştı,3 ay boyunca heran bu stresi yaşadı,ve hiçbişey çıkmadı

amin..inşaALLAH...1 saatten çıkıyorum....hadi hayırlısı
evet aşk yazıyor canım

kızlar herkese günaydın. geçmişi okudum da herkes erkek olacağını hissetmiş. ben kız olacak hissediyorum
kızlar bugun uyandım hiç midem bulanmıyor. valla iyice paranoyak oldum. midem bulanırken niye bulanıyo, bulanmazken niye bulanmıyo:18::18::18: randevum da ta salı günü. insallah kötü bişey yoktur :18::18::18::18: bu böyle kendiliğinden durur mu, erken değil mi? benden daha tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyom valla :95::95::95:

GÜNAYDIN kızlar

benim sağ kasığım yürürken ağrıyo ve aksamama bişe neden oluyo c.tesi randevum var sizce normalmi bekliyim mi c.tesi yi bugün gitsemmi yoksa dra otururken falan bişey yok ama anneme göre yorulmuşumdur diyo h.sonu çok yürüdüm c.tesi de pazarda p.tesi de spor yaptım bunlarlamı alakalıdır yaaaa yarında çarşıya gitcektim bebişe bişeyler alcaktım şimdi kır boynunu otur diyorum kendime şimdilik dru arıyım en iyisi c.tesi giderim normal randevumda :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…