2011 Aralık Anneleri

canım normaldir. benim de dün çok ağrıyordu. bugun şükür ki yok. senin ki de geçer. hem kendini yormuşsun, hem de rahim genişliyodur. takma kafana cumartesi git doktoruna güzel haberlerle gel insallah

günaydın kıslar ilk önce şunu söyleyim hafta sonu ikili taramaya girdim 1 hafta sonra sonuçları alıcam inş.Rabbim cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Size şunu söylemek istedim 1 aydır bebişlerini görmeyenler büyük bir süprizle karşılacaklar gözlerinize inanamıyacaksınız eşimle ben nerdeyse ağlayacaktık bebeği gördüğümüzde çok güzel bir duygu son ultrasonda sadece nokta kadardı gelişme şaşırtıcı hepiniziz en yakın zamanda yaşarsınız inş.cinsiyetini ben sormadım dr da sölemedi onu görünce unutuyorsunuz zaten herşeyi

teşekkürler canım sen nasılsın?bebeiş nasıl?

iyiyim canım ben elhamdürillah yaramazla uğraşıyoruz şimdiden işte geceleri sürekli acıkıyoruz lavaboya kalkıyoruz uyku filan kalmadı artıkama dün ceza verdim hiç kalkıp bişey yemedim içmedim şimdi uslu uslu duruyo sende çok iyi bak kendine malum havalar aldatıyo sıcak tut kendini

ben de bi cevap veren olur mu ki diye bekliyorum ama

canım 3 ay dolana kadar fazla yürüme,kendini yorma,göreceksin geçecek

canım ya ne duygusalsın sen yacevap verelim seninle ben aynıyız biz bi günle abi yada abla oluyoruzbende de sabahları olmuyo bulantı 9 gibi başlıyo otomatik sanki öğlene kadar devam ediyo ve çoğu aslında psikolojik dün mesela 3 otobüs değiştirdim tek araba olan yere ama bugün gayet iyiyiz her günümüz her anımız bir değil 2 gün çok ağrım oldu ama dün hiç bişeyim yoktu mesela sende rahat ol bu kuşkularımız tamamen psikolojik....

canım normaldir. benim de dün çok ağrıyordu. bugun şükür ki yok. senin ki de geçer. hem kendini yormuşsun, hem de rahim genişliyodur. takma kafana cumartesi git doktoruna güzel haberlerle gel insallah

inş canım yaa akşamdan beri çok düşünüyorum noldu böle diye daha 2 aylıkken böle olursa diyorum hiç yürüyemem herhalde diyorum çok üzülüyorum yaaawww

datlım balım bebişe bişeyler almak için erken değilmi:26::26:ben 6 ayımız dolunca alıcam inş ama annemlerde diyoki ilk doğduğunda kendi aldıklarını giydirme biz alırız onları giydiricez dediler:26::26:

canım bu yaşadıkların çok normal. Bak banada dr marmarisde dediki bebeğini alıcaz gelişimi yavaş memlekete gittik sapasağlam ama ben paronayak oldum mu? hiç bir bulantı yaşamadım bu güne kadar,aşermem yok. hamileliğe dair hiçç bir belirtim yokk... bir daha dr a gidene kadar kafayı yedim ya gelişmiyorsa diye. henüz içimizde hareketlerini hissetmediğimizden panik yapıyoruz. Oysa dr bana dediki ne kadar şanslısın böyle bir hamilelik geçiriyorsun belirtim yok diye dert yanıyorsun dedi:90: ilk 2 ay müthiş cinsellikte isteksizliğim oldu şimdi oda geçti. vallahi hamile değil gibiyim. sende dert etme tadını çıkart

Gunaydin kizlaaarrrr...

gunaydııııııııııııın

bugun de benı delı optu 7,20 de ayaktaydım ..

bkalım erkekse benım kı bugun %75 bellı olucak
doktor ınsallah soyler ..

benim deliyi sana yollamisim desene ben de sayende rahat bir uyku uyudum bugun.
hayirli haberlerle gel arkadasim merakla bekliyoruz..

canim gecmis olsun hamilelikte daha zor hastalik. ilik biseyler ic insallah ilerlemeden atlatirsin. ates olayina dikkat et. bebislerimiz yuksek atesten pek hazzetmiyorlar

hahahaaa cok komik. ben de tam 8+1likken anneme gitmistim o zaman bulantim gecmisti senin gibi. kosa kosa doktora gittim bebis hala yerinde mi diye :) doktor halime cok gulmustu. kadin soruyor kanaman mi var - yok, parca falan mi dusurdun - yok, e niye geldin - midem bulanmiyor daaa...
bebisi gordum de rahatladim sukur. birsey yoktur insallah canim takmamaya calis kafana. durumlar stabil olmuyor malum, bugun bulantisiz guzel bir gun gozuyle bakmaya calis..

bu arada bana cin takvimi kiz diyor, yuzumu sivilceler basti.. ote yandan dun esimin tum karsi cikmalarina ragmen yuzuk yaptirdim ona erkek gibi gorunuyor, annemin de nedense icine erkek doguyor. yani bende durumlar esit. hayirlisi olsun diyelimm

canim bundan sonra her gunumuz boyle mucizelere tanik olmakla gececek. her gittigimizde yeni seyler gormeye baslayacagiz. sonra dogumu, buyumesi, ilk adimlari, okulu derken mucizeyi yasiyor olacagiz hep beraber. allah hep guzel gunler gostersin hepimize insallah

tatil diye yarın öle bakınırım diye düşünmüştüm aslında öle çok bişey almıcaktım da ufak tefek şeyler işte hava da ii olur diye düşünmüşüm lakin kasık ağrısı olunca şimdi baktım havada kötü olcakmış gitmicem yani dediğin gibi bikaç ayı bulur bi daha çıkmam alışverişe

BENDE KENDİMİ ÇOK ZOR TUTUYORUM ALMAMAK İÇİN BENİM 3 YIL OLMADI EVE GİDERKEN YOL ÜSTÜNDE BEBEK MOBİLYALARI SATANA Bİ MAĞAZA VARDI ORDAN GEÇERKEN HEP KAFAMI EĞERDİM YADA KARŞI KALDIRIMA GEÇERDİMGEÇEN AKŞAM MAĞAZAYA GİRDİM HEPSİNİN FİYATINI ÖZELLİKLERİNİ SORDUMŞÜKRETTİM RABBİME SONRA DEDİM BU KADAR BEKLEDİM BİRAZ DAHA BEKLERİM DEDİM 6. AYDA ALMAYA KARAR VERDİM

Ben hiç boyatmamayı düşünüyorum kızlar, zaten son bikaç aydır boyatmamaya karar vermiştim, bi de üstüne gebelik olunca hepten vazgeçtim, özlemişim saçımın doğal rengini zaten, daha bi güzelleştim sankim

demek ki sen 3 yıl ben 2 yıl beklemişiz ama ben alıyorum ufak ufak geçen hafta sarı renkte iki tane çıtçıtlı badi aldım gidip gelip seviyoruz onları ama cinsiyeti belli olunca daha ayrıntılı alışverişe başlayacağım 2 hafta sonra kontrolüm var belki o zaman belli olur cinsiyeti inaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…