- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
GÜNAYDIN kızlar
benim sağ kasığım yürürken ağrıyo ve aksamama bişe neden oluyo c.tesi randevum var sizce normalmi bekliyim mi c.tesi yi bugün gitsemmi yoksa dra otururken falan bişey yok ama anneme göre yorulmuşumdur diyo h.sonu çok yürüdüm c.tesi de pazarda p.tesi de spor yaptım bunlarlamı alakalıdır yaaaa yarında çarşıya gitcektim bebişe bişeyler alcaktım şimdi kır boynunu otur diyorum kendime şimdilik dru arıyım en iyisi c.tesi giderim normal randevumda :44::44::44:
teşekkürler canım sen nasılsın?bebeiş nasıl?
kızlar herkese günaydın. geçmişi okudum da herkes erkek olacağını hissetmiş. ben kız olacak hissediyorum
kızlar bugun uyandım hiç midem bulanmıyor. valla iyice paranoyak oldum.midem bulanırken niye bulanıyo, bulanmazken niye bulanmıyo:18::18::18: randevum da ta salı günü. insallah kötü bişey yoktur :18::18::18::18: bu böyle kendiliğinden durur mu, erken değil mi? benden daha tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyom valla :95::95::95:
GÜNAYDIN kızlar
benim sağ kasığım yürürken ağrıyo ve aksamama bişe neden oluyo c.tesi randevum var sizce normalmi bekliyim mi c.tesi yi bugün gitsemmi yoksa dra otururken falan bişey yok ama anneme göre yorulmuşumdur diyo h.sonu çok yürüdüm c.tesi de pazarda p.tesi de spor yaptım bunlarlamı alakalıdır yaaaa yarında çarşıya gitcektim bebişe bişeyler alcaktım şimdi kır boynunu otur diyorum kendime şimdilik dru arıyım en iyisi c.tesi giderim normal randevumda :44::44::44:
ben de bi cevap veren olur mu ki diye bekliyorum ama
canım normaldir. benim de dün çok ağrıyordu. bugun şükür ki yok. senin ki de geçer. hem kendini yormuşsun, hem de rahim genişliyodur. takma kafanacumartesi git doktoruna güzel haberlerle gel insallah
GÜNAYDIN kızlar
ben de bi cevap veren olur mu ki diye bekliyorum ama
gunaydııııııııııııın
bugun de benı delı optu 7,20 de ayaktaydım ..
bkalım erkekse benım kı bugun %75 bellı olucak
doktor ınsallah soyler ..
günaydınlar biz geldik teyzeleri hasta oldum ben boğazım şiş ve çok halsizim dün gece eşim hiç uyuyamamış çok ateşlenmişim biraz daha iyiyim şuan için
sumak hayırlı haberlerle dön canım ilk sen öğreneceksin topikte demi cinsiyetini ben erkek hissediyorum bakalım
kızlar herkese günaydın. geçmişi okudum da herkes erkek olacağını hissetmiş. ben kız olacak hissediyorum
kızlar bugun uyandım hiç midem bulanmıyor. valla iyice paranoyak oldum.midem bulanırken niye bulanıyo, bulanmazken niye bulanmıyo:18::18::18: randevum da ta salı günü. insallah kötü bişey yoktur :18::18::18::18: bu böyle kendiliğinden durur mu, erken değil mi? benden daha tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyom valla :95::95::95:
günaydın kıslar ilk önce şunu söyleyim hafta sonu ikili taramaya girdim 1 hafta sonra sonuçları alıcam inş.Rabbim cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Size şunu söylemek istedim 1 aydır bebişlerini görmeyenler büyük bir süprizle karşılacaklar gözlerinize inanamıyacaksınız eşimle ben nerdeyse ağlayacaktık bebeği gördüğümüzde çok güzel bir duygu son ultrasonda sadece nokta kadardı gelişme şaşırtıcı hepiniziz en yakın zamanda yaşarsınız inş.cinsiyetini ben sormadım dr da sölemedi onu görünce unutuyorsunuz zaten herşeyi
kızlar saç boyatmak zararlı mı ya?
datlım balım bebişe bişeyler almak için erken değilmi:26::26:ben 6 ayımız dolunca alıcam inş ama annemlerde diyoki ilk doğduğunda kendi aldıklarını giydirme biz alırız onları giydiricez dediler:26::26:
kızlar saç boyatmak zararlı mı ya?
tatil diye yarın öle bakınırım diye düşünmüştüm aslında öle çok bişey almıcaktım da ufak tefek şeyler işte hava da ii olur diye düşünmüşüm lakin kasık ağrısı olunca şimdi baktım havada kötü olcakmış gitmicem yani dediğin gibi bikaç ayı bulur bi daha çıkmam alışverişe
ben doktora daha ilk gittigimde sormustum. 5. aydan sonra ve sadece organik boyalarla boyatabilirsin demisti. hala bekliyorum
offfff resmen psikolojim bozuldu kimi diyor 3 ay kimi diyor 5 kimi diyor hiç
bende kendimi çok zor tutuyorum almamak için benim 3 yıl olmadı eve giderken yol üstünde bebek mobilyaları satana bi mağaza vardı ordan geçerken hep kafamı eğerdim yada karşı kaldırıma geçerdim geçen akşam mağazaya girdim hepsinin fiyatını özelliklerini sordum şükrettim rabbime sonra dedim bu kadar bekledim biraz daha beklerim dedim 6. Ayda almaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?