2011 Aralık Anneleri

offfff resmen psikolojim bozuldu kimi diyor 3 ay kimi diyor 5 kimi diyor hiç

canım buna sen karar vereceksin
mesela benim kuaförüm dediki ben karımı hamileyken organik boyayla bile boyamadım. riske atamam dedi. bunu söyleyen kuaför. karar sana kalmış. ben hamiel kalmaya karar verdiğimde orjinal rengime döndüm allahtan beyazlarım falan yok. hamilelikte sorun yaşamıycam bu konuda..

bende boyatmamaktan yanayım saçlarım uzadı dipleri çıktı ama eeee hamileyiz sonuçta sabrederiz benim kuaförüm organik boya kullanmasına rağmen doğumdan sonra 40 ın çıksın öyle boyarım diyor ondan önce yok anlayacağınız en güzeli birazda doğal olmak

benim sarı doğal olarak dipler çıktı

Bulantı her zaman sürmez cnm. Benim yoğun bulantı zamanım 10 gün felandı. Ee bi süre sonra azalıyor zaten. Sıkma canını. Gelçi bende arada gögüzlerim hala acıyormu diye dokunuyorum. Belirti ya işte napcan annelik duygusu. Genede relaks olmaya çalışalım.

Tülaycım ne yalan söyleyeyim ben huylandım bu ağrıdan. Ara doktorunu rahatla yani. Neden riske giresin ki? Umarım iyi haber verirsin arkadaşım.

Aaaa ilk kez duyuyorum. Neden başkasının aldığı giydirilirmiş merak ettim.:44:

Tabii cnm. Şu güzel, şu uygun, ay bu ne tatlıymış derken elin kolun dolu dönebilirsin benden söylemesi.

Kııızzzlaaaaaaaaaaaarrr karnınız çıktı mııııııııııııııııııııı ay benim son bir haftadır çıktı sanki dikkat ediyorum da gazım olsa da olmasa da şiş, bi ara kabızlık sorunum vardı ondandır diyodum ama o da tamamen geçti şimdi, çok rahatım ama göbüşüm inmiyooooo bi de sert ki anam
Bugün okulda herkes senin karnın çıkmış artık ne güzel olmuş dediler çok hoşuma gitti yaaaaaa

Ay bi de göğüslerim davul gibi oldu ne kadar büyüdüleeeeeeeeeeerrrr

Son düzenleme:

inş belli olur cnm ama ben ilk çocuk istediğimde daha montuna kadar aldım askıda duruyolar hala sonra olmadığını görünce o psikolojiyle baya üzülmüştüm gidip gelip ağlıyodum keşke almasaydım diye dokunamıyodum sonra herşey ALLAH tan dedim elbet vardır bi hayrı diye kaldırmıştım şimdide o yüzden diyorum erken sanki bekliycem biraz...

benim çıkmadı daha:79::79::79:

BEN DE geçen hafta mont gibi tulum buldum indirimde kırmızı beyaz erkek olsada lacivert şapka takarım diye düşündüm hem aralıkta doğum ya kısmetse tam bi minik noel baba olur bebek görseniz 3-5 gündür salona koydum duruyo baktıkça eşimle şuna bak yaaa ayaklara bak yok şapkasına bak deyip eğleniyos işte

benimde çıktı gaz var gibi ama şaka maka bakan hamilemeisin diyor yaaa

Benim anneminde hemen çıkarmış benimde çıktı kiloda değişiklik olmamasına rağmen görüntüde göbüşüm var evet

benim sarı doğal olarak dipler çıktı

canım takma kafana sen artık bir anne adayısın ve inan hamileler her halleriyle güzeldir
ben mesela oje bile sürmüyorum. benimki demedi ama arkadaşımın dr u demiş. bebek kemik gelişimi sırasında kalsiyum ihtiyacının bir kısmınıda tırnaklarından çekecek ve kimyasal ojeler zararlı sürme demiş. bende bunu duydum ya katiyen içimden gelmiyor sürmek ki çok severim nomralde...

Bir kadının dışarıdan bakıldığında hamile olduğu en erken 16. hafta civarında ve ancak çıplakken anlaşılabilir. Giyinik durumda ise büyüyen karın 20. haftalar civarında fark edilebilir. Hatta biraz iri yapılı kadınlar bol kıyafetler giyerek hamileliklerinin son dönemlerine kadar durumlarını gizleyebilirler. Gebelikte karın büyüklüğünü sağlayan temel faktör bebeğin içinde bulunduğu uterus yani rahimdir. Hamilelik öncesinde yaklaşık 70-80 gram ağrılığında ve armut şeklinde olan rahim bebekle birlikte büyümeye başlar ve gebeliğin sonunda ağrılığı yarım kiloyu geçer. Rahim hamilelikten önce leğen kemiklerinin arkasında yerleşmiştir ve karın üzerinden elle hissedilemez. Hamilelik 12. haftaya ulaştığında büyümesine devam eden rahim kasıktaki tüy çizgisi civarına yükselir ve ilk kez leğen kemiklerinin üzerine çıkar. Bir başka deyişle gebeliğin ilk üç aylık döneminde pantolonların dar gelmesi bebeğe ve gebeliğe bağlı karın büyümesine değil annenin aldığı kilolara bağlıdır.

eeee fedakarlık zamanı desene:)

siteden alıntıdır
10 haftalıkken bebekten dolayı göbek çıkması zor gibi geldi bana da, bağırsakların hareketleri yavaşladığı için, şişkinlik yaratıyordur, benim 12. haftada yavaş yavaş çıkmaya başladı, eşim ve benim dışımda kimse anlamıyordu, ama ne zaman 17. haftama girdim, göbeğim belirmeye başladı, hekes tarafından anlaşılmaya başladı, sen de 17. haftana geldiğinde demek istediğimizi anlarsın canım, amaaaann boşver, sen bebek niyetine düşün, sefasını yaşa...

Gebelikte dışarıdan bakıldığı zaman karnın büyümesi için en erken 16. hafta civarına gelinmesi gerekir. Gebelikte 16. haftada ancak çıplakken karnın büyüdüğü gözlemlenebilir. Giyinik durumunda ise gebenin büyüyen karnını 20. hafta civarında dışardan fark edebilirsiniz.

Benim anneminde hemen çıkarmış benimde çıktı kiloda değişiklik olmamasına rağmen görüntüde göbüşüm var evet

Ben de hiç kilo almadım hatta verdim 1 kilo ama göbüş var

Ama banane yaa benimki bebişimden işte banane banane en azından öyle olduğunu düşünmek bana iyi geliyo

Son düzenleme:

Bence bu kisiden kisiye degisir ben 56 kiloyla hamile kaldim doktorda tartildigimda 55 ciktim ama kotum bariz dar gelio cunku vucudum sisti gogus bedenim bariz buyudu gobegim cikmasada gobek deligimin alti artik cokuk degil sert ve sis
Eger tartida kilo almadiysaniz yada beslenmenizi degistirmemenize ragmen kilo aliyorsaniz odem tutuyorsunuzdur hemen moralinizi bozmayin

benim ilk hamileliğimde 4.ayına kadar karnım değişmemişti ama 2.hamileliğimde daha farklı oldu daha erken sürede şişmeye başladı ve bu 3.hamileliğim benimde bu aralar farketmeye başladı birde karından öte bel kısmı hemen dolgunlaşmaya başlıyor ondan dolayıda suan pantolonlarımın hepsi sıkıyor
göğüsler desen benimde cok büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…