offfff resmen psikolojim bozuldu kimi diyor 3 ay kimi diyor 5 kimi diyor hiç
ben hiç boyatmamayı düşünüyorum kızlar, zaten son bikaç aydır boyatmamaya karar vermiştim, bi de üstüne gebelik olunca hepten vazgeçtim, özlemişim saçımın doğal rengini zaten, daha bi güzelleştim sankim
canım buna sen karar vereceksin
mesela benim kuaförüm dediki ben karımı hamileyken organik boyayla bile boyamadım. riske atamam dedi. bunu söyleyen kuaför. karar sana kalmış. ben hamiel kalmaya karar verdiğimde orjinal rengime döndüm allahtan beyazlarım falan yok. hamilelikte sorun yaşamıycam bu konuda..
offfff resmen psikolojim bozuldu kimi diyor 3 ay kimi diyor 5 kimi diyor hiç
kızlar herkese günaydın. geçmişi okudum da herkes erkek olacağını hissetmiş. ben kız olacak hissediyorum
kızlar bugun uyandım hiç midem bulanmıyor. valla iyice paranoyak oldum.midem bulanırken niye bulanıyo, bulanmazken niye bulanmıyo:18::18::18: randevum da ta salı günü. insallah kötü bişey yoktur :18::18::18::18: bu böyle kendiliğinden durur mu, erken değil mi? benden daha tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyom valla :95::95::95:
GÜNAYDIN kızlar
benim sağ kasığım yürürken ağrıyo ve aksamama bişe neden oluyo c.tesi randevum var sizce normalmi bekliyim mi c.tesi yi bugün gitsemmi yoksa dra otururken falan bişey yok ama anneme göre yorulmuşumdur diyo h.sonu çok yürüdüm c.tesi de pazarda p.tesi de spor yaptım bunlarlamı alakalıdır yaaaa yarında çarşıya gitcektim bebişe bişeyler alcaktım şimdi kır boynunu otur diyorum kendime şimdilik dru arıyım en iyisi c.tesi giderim normal randevumda :44::44::44:
datlım balım bebişe bişeyler almak için erken değilmi:26::26:ben 6 ayımız dolunca alıcam inş ama annemlerde diyoki ilk doğduğunda kendi aldıklarını giydirme biz alırız onları giydiricez dediler:26::26:
tatil diye yarın öle bakınırım diye düşünmüştüm aslında öle çok bişey almıcaktım da ufak tefek şeyler işte hava da ii olur diye düşünmüşüm lakin kasık ağrısı olunca şimdi baktım havada kötü olcakmış gitmicem yani dediğin gibi bikaç ayı bulur bi daha çıkmam alışverişe
demek ki sen 3 yıl ben 2 yıl beklemişiz ama ben alıyorum ufak ufak geçen hafta sarı renkte iki tane çıtçıtlı badi aldım gidip gelip seviyoruz onları ama cinsiyeti belli olunca daha ayrıntılı alışverişe başlayacağım 2 hafta sonra kontrolüm var belki o zaman belli olur cinsiyeti inaşallah
Kııızzzlaaaaaaaaaaaarrr karnınız çıktı mıııııııııııııııııııııay benim son bir haftadır çıktı sanki dikkat ediyorum da gazım olsa da olmasa da şiş, bi ara kabızlık sorunum vardı ondandır diyodum ama o da tamamen geçti şimdi, çok rahatım ama göbüşüm inmiyooooo bi de sert ki anam
Bugün okulda herkes senin karnın çıkmış artık ne güzel olmuş dediler çok hoşuma gitti yaaaaaa
demek ki sen 3 yıl ben 2 yıl beklemişiz ama ben alıyorum ufak ufak geçen hafta sarı renkte iki tane çıtçıtlı badi aldım gidip gelip seviyoruz onları ama cinsiyeti belli olunca daha ayrıntılı alışverişe başlayacağım 2 hafta sonra kontrolüm var belki o zaman belli olur cinsiyeti inaşallah
Kııızzzlaaaaaaaaaaaarrr karnınız çıktı mıııııııııııııııııııııay benim son bir haftadır çıktı sanki dikkat ediyorum da gazım olsa da olmasa da şiş, bi ara kabızlık sorunum vardı ondandır diyodum ama o da tamamen geçti şimdi, çok rahatım ama göbüşüm inmiyooooo bi de sert ki anam
Bugün okulda herkes senin karnın çıkmış artık ne güzel olmuş dediler çok hoşuma gitti yaaaaaa
benim sarı doğal olarak dipler çıktı
canım takma kafana sen artık bir anne adayısın ve inan hamileler her halleriyle güzeldir
ben mesela oje bile sürmüyorum. benimki demedi ama arkadaşımın dr u demiş. bebek kemik gelişimi sırasında kalsiyum ihtiyacının bir kısmınıda tırnaklarından çekecek ve kimyasal ojeler zararlı sürme demiş. bende bunu duydum ya katiyen içimden gelmiyor sürmek ki çok severim nomralde...
Benim anneminde hemen çıkarmış benimde çıktı kiloda değişiklik olmamasına rağmen görüntüde göbüşüm var evet
Bir kadının dışarıdan bakıldığında hamile olduğu en erken 16. hafta civarında ve ancak çıplakken anlaşılabilir. Giyinik durumda ise büyüyen karın 20. haftalar civarında fark edilebilir. Hatta biraz iri yapılı kadınlar bol kıyafetler giyerek hamileliklerinin son dönemlerine kadar durumlarını gizleyebilirler. Gebelikte karın büyüklüğünü sağlayan temel faktör bebeğin içinde bulunduğu uterus yani rahimdir. Hamilelik öncesinde yaklaşık 70-80 gram ağrılığında ve armut şeklinde olan rahim bebekle birlikte büyümeye başlar ve gebeliğin sonunda ağrılığı yarım kiloyu geçer. Rahim hamilelikten önce leğen kemiklerinin arkasında yerleşmiştir ve karın üzerinden elle hissedilemez. Hamilelik 12. haftaya ulaştığında büyümesine devam eden rahim kasıktaki tüy çizgisi civarına yükselir ve ilk kez leğen kemiklerinin üzerine çıkar. Bir başka deyişle gebeliğin ilk üç aylık döneminde pantolonların dar gelmesi bebeğe ve gebeliğe bağlı karın büyümesine değil annenin aldığı kilolara bağlıdır.
Bir kadının dışarıdan bakıldığında hamile olduğu en erken 16. hafta civarında ve ancak çıplakken anlaşılabilir. Giyinik durumda ise büyüyen karın 20. haftalar civarında fark edilebilir. Hatta biraz iri yapılı kadınlar bol kıyafetler giyerek hamileliklerinin son dönemlerine kadar durumlarını gizleyebilirler. Gebelikte karın büyüklüğünü sağlayan temel faktör bebeğin içinde bulunduğu uterus yani rahimdir. Hamilelik öncesinde yaklaşık 70-80 gram ağrılığında ve armut şeklinde olan rahim bebekle birlikte büyümeye başlar ve gebeliğin sonunda ağrılığı yarım kiloyu geçer. Rahim hamilelikten önce leğen kemiklerinin arkasında yerleşmiştir ve karın üzerinden elle hissedilemez. Hamilelik 12. haftaya ulaştığında büyümesine devam eden rahim kasıktaki tüy çizgisi civarına yükselir ve ilk kez leğen kemiklerinin üzerine çıkar. Bir başka deyişle gebeliğin ilk üç aylık döneminde pantolonların dar gelmesi bebeğe ve gebeliğe bağlı karın büyümesine değil annenin aldığı kilolara bağlıdır.
Ay bi de göğüslerim davul gibi oldu ne kadar büyüdüleeeeeeeeeeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?