2011 Aralık Anneleri

ewtt canım ilk.10 haftalık olduk hayırlısıyla kız erkek farketmez aslında sağlıklı olsun yeter

aynen cnm evlat evlattır hayırlısı olsun senle yakın ozaman demekki doğum tarihlerimiz

hepımızın bebegının bahtı guzel olsun ınsallah

amin cnm inş ismi gibi bahtıda güzel olsun kızının ve saglıkla kucagına almak nasip olsun

ya bu ne güzel bir mutluluk. okurken ben bile çok heyecanladım. sizin heyecanınızı düşünemiyorum bile :)) hepimizin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günü düşünerek yaşıyorum. tekrar tebrik ederim. inşallah böyle güzel devam eder herşeyyy

bugün hiç keyfim yok durduk yere ağlıyorum sabahtan beri
ağlamaktan yorgun düştüm resmen.az önce yiyecek birşey bulamadım diye ağladım.hormonlarım şaşırdı galiba

:34
ağlamaktan yorgun düştüm resmen.az önce yiyecek birşey bulamadım diye ağladım.hormonlarım şaşırdı galiba

ah cnm kıyamam ama hamileliktendir insan hassaslaşıyor bu dönemde gecer inş şu ilk 3 ay gecsin daha iyi olursun merak etme

tesekkur ederım cnım ınsallah

aynı ben

ben sureklı fotosuna bakıyorum masalllllllım dıyorum esım kaptırma kendını dıyor

haklı ama en azından kıza yakın dedı doktor neyse kaptırmayayım kendımı

bı arkadasın ablası dogum yaptı butun oda kız ıcın hazırken dogurmus dogurduktan sonra kolundakı banttan oglu oldugunu anlamıstı

ay allah korusun cok zor bır durumdu onlar ıcın buyuk şok

şimdiden hayırlı olsun erkeğinizz

hepinize hayırlı doğumlar . inş. sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. ben 27 gün sonra kavuşuyorum kızıma. hepimizi güzel günler bekiyor. dua edin teyzeleri...

hepinize hayırlı doğumlar . inş. sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. ben 27 gün sonra kavuşuyorum kızıma. hepimizi güzel günler bekiyor. dua edin teyzeleri...

allah bir avazda kurtarsın inş cnm hayırlı dogumlar olsun saglıkla sıhhatle kucagına al inş kızını

ayyy kızlar yaa insan bu yazdıklarınızı okuyunca çok heyecanlanıyor valla benim muayenem pazartesi kalp atışlarını duymaya gidicez Allahın izniyle o günü iple çekiyorum valla bir an önce gelsin diye dua ediyorum bide henüz kalp atışlarınıda duymadığım için korkuyorumda :18: Sumakcımmm senin adına da çok sevindim maşallah bebikineeee Allahım kucagına almayı nasip etsinn bizde bir an önce doktora gitsek de paylaşsak sizlerle yafff :44::44: çok heyecanlıııııı

ayy bızde o gunlere gelebılsek bır an once..bır avazda kurtulursun ınsallah
dualarım senınle

amının hepımııznkını canım
hepınızın guzel haberlerını beklıyorum tek tek

ayy bızde o gunlere gelebılsek bır an once..bır avazda kurtulursun ınsallah
dualarım senınle
amin canım sağol. merak etmeyinnn, daha dün gibi hatırlıyorum pozitif ikinci çizgiyi görüp, sevinçten nasıl çıldırdığımı

topikteki herkese iyi geceler diliyorum en güzel geceler sizlerin olsun yeni bir günde görüşmek üzere öpüldünüz

ii qeceler hqeldin tşkler iyiyiz sen nasılsın

hoşbulduk cnmm kusura bakma geçmişi okuyordumda yeni gördüm mesajını iyiyim bende napiimm biraz bel ağrım varda azıcık huzursuzumm bugün dışardaydım günümüz vardı o yüzden hiç dinlenemedimm şimdikde belim ağrıyorr

dinlen çok yorulma hamilelik zorluyor hareketler kısıtlı :) bende kaynanasından çekenlerin yazdıqı topik vardı oraya takıldım okuyodum (buqün hiç doymadım iyi mi yha elim aqzımda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…