ewtt canım ilk.10 haftalık olduk hayırlısıyla kız erkek farketmez aslında sağlıklı olsun yeter
hepımızın bebegının bahtı guzel olsun ınsallah
bız geldık teyzelerı
kocaman olmusuz tam 7 cm ,
ve bır hafta öden gıdıyoruz su an 12 hafta 5 gunlukmüşüz..
takla atıyor zıplıyor ellerını ayaklarını oynatıyor sonra yoruluyor kalıyor oylece sonra bı de hopluyor
ama nasıl hareketlı anlatamam sureklı hopluyor sankı hıckırık tutmus veya öksuruyormuş gıbı..
bı ara resmen takla attı
yan döndu poposunu gorduk baya bı ..esımle güldük sureklı heryerı o kadar bellı kı kuzumun
doktor ense ölcumu ıcın baya bı ugrastı ve cınsıyetı
tam emın olamamakla beraber KıZhatta kukuşunun fotosunu cektı
kıza benzıyor dedı ama tam emın olamayız dedı
ya ben onu yerım ya yerım ellerını kollarını canım benııııııım
doktora sorcagım bır suru vardı herseyı unuttum
kasıntımı sordum test yapıcak onun ıcınde
ama ne rahım uzunlugunu sorabıldım ne de cınsel ılıskıyı ..bız 8-9-10 marttan ıtıbaren ılıskıye gırmıyoruz da
hepsını unuttum gıttı
bır hafta sonra test sonucları cıkıcak unutmazsam soracagım
bugün hiç keyfim yok durduk yere ağlıyorum sabahtan beri
ağlamaktan yorgun düştüm resmen.az önce yiyecek birşey bulamadım diye ağladım.hormonlarım şaşırdı galiba
ya bu ne güzel bir mutluluk. okurken ben bile çok heyecanladım. sizin heyecanınızı düşünemiyorum bile :)) hepimizin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günü düşünerek yaşıyorum. tekrar tebrik ederim. inşallah böyle güzel devam eder herşeyyy
bugün hiç keyfim yok durduk yere ağlıyorum sabahtan beri
ağlamaktan yorgun düştüm resmen.az önce yiyecek birşey bulamadım diye ağladım.hormonlarım şaşırdı galiba
selamlar , haftasonundan beri yazıcam bir türlü dersten , işten - güçten fırsatım olmadı ..
ikili test kan sonucum cumaya çıkacakmış , sinir oldumgüya kadıköy şifaya gittik dr.um oraya geliyor diye .. yahu Avcılar hospitalda bile 3 gün sonra çıkar sonucunuz dediler telefonda
usg incelemesi güzel geçti , şükür bebişim ensesi kalınlardan olmayacakmışcinsiyetini 3 hafta sora söyleyeceğini söyledi dr.um , bakalım
şimdilerde sünnet telaşımız var , sanırım ptesi oğluşum erkek olacakdün sünnet kıyafeti ve ayakkabılarını aldık , giydirdik pek sevimli oldu kuşum yaa cuma sınav yapıcam , h.sonu kağıt okumakla geçer , ptesi de sünnet olacak paşam , onun iyileşmesdi nazı felan derken ben 1 hafat 10 gün uğrayamayabilirim
canımm tahminn etttimm çokk güzell.masal teyzesin,in ismii haa.ömrü uzun olsunn inşallahhh
amin cnm inş ismi gibi bahtıda güzel olsun kızının ve saglıkla kucagına almak nasip olsun
hepinize hayırlı doğumlar . inş. sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. ben 27 gün sonra kavuşuyorum kızıma. hepimizi güzel günler bekiyor. dua edin teyzeleri...
hepinize hayırlı doğumlar . inş. sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. ben 27 gün sonra kavuşuyorum kızıma. hepimizi güzel günler bekiyor. dua edin teyzeleri...
günaydın kıslar ilk önce şunu söyleyim hafta sonu ikili taramaya girdim 1 hafta sonra sonuçları alıcam inş.Rabbim cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Size şunu söylemek istedim 1 aydır bebişlerini görmeyenler büyük bir süprizle karşılacaklar gözlerinize inanamıyacaksınız eşimle ben nerdeyse ağlayacaktık bebeği gördüğümüzde çok güzel bir duygu son ultrasonda sadece nokta kadardı gelişme şaşırtıcı hepiniziz en yakın zamanda yaşarsınız inş.cinsiyetini ben sormadım dr da sölemedi onu görünce unutuyorsunuz zaten herşeyi
bız geldık teyzelerı
kocaman olmusuz tam 7 cm ,
ve bır hafta öden gıdıyoruz su an 12 hafta 5 gunlukmüşüz..
takla atıyor zıplıyor ellerını ayaklarını oynatıyor sonra yoruluyor kalıyor oylece sonra bı de hopluyor
ama nasıl hareketlı anlatamam sureklı hopluyor sankı hıckırık tutmus veya öksuruyormuş gıbı..
bı ara resmen takla attı
yan döndu poposunu gorduk baya bı ..esımle güldük sureklı heryerı o kadar bellı kı kuzumun
doktor ense ölcumu ıcın baya bı ugrastı ve cınsıyetı
tam emın olamamakla beraber KıZhatta kukuşunun fotosunu cektı
kıza benzıyor dedı ama tam emın olamayız dedı
ya ben onu yerım ya yerım ellerını kollarını canım benııııııım
doktora sorcagım bır suru vardı herseyı unuttum
kasıntımı sordum test yapıcak onun ıcınde
ama ne rahım uzunlugunu sorabıldım ne de cınsel ılıskıyı ..bız 8-9-10 marttan ıtıbaren ılıskıye gırmıyoruz da
hepsını unuttum gıttı
bır hafta sonra test sonucları cıkıcak unutmazsam soracagım
allah bir avazda kurtarsın inş cnm hayırlı dogumlar olsun saglıkla sıhhatle kucagına al inş kızını
dualarımız sizinle ve bebeğinizle... gönlünüzce olsun herşeyyy
ayyy kızlar yaa insan bu yazdıklarınızı okuyunca çok heyecanlanıyor valla benim muayenem pazartesi kalp atışlarını duymaya gidicez Allahın izniyleo günü iple çekiyorum valla bir an önce gelsin diye dua ediyorum bide henüz kalp atışlarınıda duymadığım için korkuyorumda :18: Sumakcımmm senin adına da çok sevindim maşallah bebikineeee Allahım kucagına almayı nasip etsinn bizde bir an önce doktora gitsek de paylaşsak sizlerle yafff :44::44: çok heyecanlıııııı
amin canım sağol. merak etmeyinnn, daha dün gibi hatırlıyorum pozitif ikinci çizgiyi görüp, sevinçten nasıl çıldırdığımıayy bızde o gunlere gelebılsek bır an once..bır avazda kurtulursun ınsallah
dualarım senınle
ii qeceler hqeldin tşkler iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?