2011 Aralık Anneleri

dinlen çok yorulma hamilelik zorluyor hareketler kısıtlı :) bende kaynanasından çekenlerin yazdıqı topik vardı oraya takıldım okuyodum (buqün hiç doymadım iyi mi yha elim aqzımda)

ayy hakkat varmı oyle bı topık hıc haberım yok birşeyler hazırlada atıştır canım aç kalma en azından meyve ye kilo yapmaz

işyerinde 2 arkadaşım vardı . ikisinin arası 2 haftaydı .5 aylık oldukalrında doktora gittikleride kız olana erkek dedi. erkek olana kız (ikisinin dr ları farklıydı) çok şaşırmıştık.
cinsiyet için daha çok erken sanırım daha
öyle aklıma geldi anlatayım dedim

hee oLmamıı çekiştiryolar kaynanaları bende kendimi alamadım okuyorum meyve yiyorumm bol bol tam kilo alma zamanım meyve ii oluyo :)

hee oLmamıı çekiştiryolar kaynanaları bende kendimi alamadım okuyorum meyve yiyorumm bol bol tam kilo alma zamanım meyve ii oluyo :)

ayy evet yaa kilo almalar başlar artık ben henuz hıc almadım sukur aynı kilodayım ama şimdilik tabii bak elma ve portakal çok faydalıymış portakal demir emilimini azaltırmış

portakal yararlı ama fazlası zararlııı.. aman kızlar meyvayı abartmayın dikkatli tüketinm ilerde şeekr testiniz var vee en cok seker portakalda var ben yarım kilo madalina yiyodum resmen aşerdimm baktılar ki şeekr 220 aman yaniiii :))herşey kararında

ben eriqe daldım oda tussuz yenmiyo tansiyon uçucak walla portakallar qeçti artık ballı ballı yumuşak sevmiorum öle :2:

oda dogru valla fazlası zarar herseyın ben gunde bır bardak suyunu sıkıp içiyorum o kadar

senin ne kadarlık oldu qöbüşün çıktımı çıksada şöle qere qere qezsem

canım bugün 8+6dayız valla az ayva göbişim vardı zaten benim oda hala duruyor hamiş göbişim çıkmadı henüz ama çıkıncada pek datlu duruyor yaff sen ne kadarlıksın bu arada tatlışş

Son düzenleme:
Ayy kızzz muhteşem yüzyılı izlemiyormusunuzzz napiim tatlış kociş yattı bende muhtesem yuzyıla bakıodum belim agrıo uzandım bırazda
Oradaki Süloya gıcık oluyorum bide diziyi sevmedim bu daha güzel :92: Ne yaptın bakayım tatlış ne var ne yok başka ?
bizde onu izliyoruuz
Sakarya Fıratı izledin mi kız çok ağladım :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…