dinlen çok yorulma hamilelik zorluyor hareketler kısıtlı :) bende kaynanasından çekenlerin yazdıqı topik vardı oraya takıldım okuyodum(buqün hiç doymadım iyi mi yha elim aqzımda)
hee oLmamıı çekiştiryolar kaynanaları bende kendimi alamadım okuyorummeyve yiyorumm bol bol tam kilo alma zamanım meyve ii oluyo :)
ayy evet yaa kilo almalar başlar artık ben henuz hıc almadım sukur aynı kilodayım ama şimdilik tabii bak elma ve portakal çok faydalıymış portakal demir emilimini azaltırmış
portakal yararlı ama fazlası zararlııı.. aman kızlar meyvayı abartmayın dikkatli tüketinm ilerde şeekr testiniz var vee en cok seker portakalda var ben yarım kilo madalina yiyodumresmen aşerdimm baktılar ki şeekr 220 aman yaniiii :))herşey kararında
portakal yararlı ama fazlası zararlııı.. aman kızlar meyvayı abartmayın dikkatli tüketinm ilerde şeekr testiniz var vee en cok seker portakalda var ben yarım kilo madalina yiyodumresmen aşerdimm baktılar ki şeekr 220 aman yaniiii :))herşey kararında
senin ne kadarlık oldu qöbüşün çıktımı çıksada şöle qere qere qezsem
11 haftalık olduk bisss haftaya ikili test war
Höşgördük fıstıkımAnaaammm Tanemmm de gelmişşşşş hoşgelmişşşşş
Pişşt adaycıklar napiyorsunuz ?Leyla ile Mecnunu izliyoruz bizde
Pişşt adaycıklar napiyorsunuz ?Leyla ile Mecnunu izliyoruz bizde
Duyarsın inş. canımsen hele birde ilerki haftalarda minyatür bebişini qör bak nsıl oluyor
Oradaki Süloya gıcık oluyorum bide diziyi sevmedim bu daha güzel :92: Ne yaptın bakayım tatlış ne var ne yok başka ?Ayy kızzz muhteşem yüzyılı izlemiyormusunuzzznapiim tatlış kociş yattı bende muhtesem yuzyıla bakıodum belim agrıo uzandım bırazda
Sakarya Fıratı izledin mi kız çok ağladım :84:bizde onu izliyoruuz
Oy maşallah 10 haftaayy inşallah canım yaww pazartesiyi dört gözle bekliyorum valla hem o zamana 10 haftanın ıcınde oluyoruzz
Oradaki Süloya gıcık oluyorum bide diziyi sevmedim bu daha güzel :92: Ne yaptın bakayım tatlış ne var ne yok başka ?
hee annadımm şekerrnapiim canım yaff bugün günümüz vardı kaynanamlrla belim koptu valla birşeyde yapmadım halbuki anca yimak yidimmm sen naptın nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?