2011 Aralık Anneleri

hee annadımm şekerr napiim canım yaff bugün günümüz vardı kaynanamlrla belim koptu valla birşeyde yapmadım halbuki anca yimak yidimmm sen naptın nasılsınn
Tüm gün yattım uykumu aldım:84: Gecede sabaha kadar direniyorum uyumak için Sonracığıma bebek mağazalarını gezdim iki tanede tulum aldım
Aa güne mi gittin Bende dün bebek görmeye gittim komşuya oy maşallah nasıl güzeldi Bugün ne yana baksam bir hamile gördüm dedim noluyor :86:

efettt kısss güne gittimm bende orda bebek sevdimm bol bol tam 3tane vardı hepücüğüde irkekkk aklımdan gecırdım benımde bır kızım olsa bu irkeklerin ağzının suyu akar

kızlar kimseden ses seda yok benim de belim çok ağrıdı gidip yatiimm yavaştan hadi hepiciğinizi öpüyorum bebiklerinizi de tabii iyi gecelerr tatlış Anne adaylarııııııııııı

merhaba omman,aynı seyleri yasamısız senınle!bende hıcbır sorun cıkmadıgı halde kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum !sımdılık bır sorun yok gıbı ınsallah sonuna kadar oyle gıder......

Hayırlı olsun ne güzel sağlıkla inşallah atlatırsınız.

inşallah canım , sağol

bundan sonraki kontrollerde usg den 15-20 dak önce çikolata- bisküvi ye , gör bak neler oluyor diyeceğim ama zaten senin bebik atraksiyonlu Allah hayırlısını , sağlıklısını ve gönlünüzden geçeni versin ..

demek oğlun erkek oluyo ne güzel. rahat gecer inş. kaç yaşında

teşekkürler canım , inşallah

canımm Allah oğlunun damatlığınıda göstersin inşallahh..
bu ara yorulacaksın,dikkat et kendine...

teşekkrüler tatlım evet , yorgunluk olacak , özellikle de ilk 1-2 gün bayaa sıkıntılı geçecek :18: annem gelecek inşallah , daha rahatlarım .. hem oğluşuma da iyi gelir annaaanesi , o da özledi çok

Yok canim cilt catlaklari simdiden baslamak lazimmis

bu dr.ları anlamak mümkün olmayacak sanırım .. bana dr.um ikizlere hamileyken bile 4 aydan önce çatlak kremi kullanmamı önermedi , sakıncalı da bulduğunu söylemişti .. hele ki ilk 3 ay(13 hafta) bitmeden hiç bir şey yaptırmazlar :44:

amin cnm bizde o günleri görebilsek keşke. Allah yavrunun mürüvvetini de göstersin cnm.

görürsünüz canım Allahın izniyle ben doğurup kucağıma bile alıp alamayacağımdan emin değilken nerelere geldim , çok şükür bugünümüze iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim

kizlar cinsiyeti ne zmaan soyluyorlar turkiyedeee :):26::26:

oğlumu 12+6 da görmüşlerdi , o zamandan beri hiç değişmedi ilerleyen aylara kadar 12-13ten itibaren söylüyorlar diyeyim ..

şimdiden hayırlı olsun erkeğinizz

sağol canım

hepinize hayırlı doğumlar . inş. sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. ben 27 gün sonra kavuşuyorum kızıma. hepimizi güzel günler bekiyor. dua edin teyzeleri...

sana da hayırlı doğumlar , inşallah sorunsuz - kolay bir doğum olur

2009 temmuz annelerinin topiğinden bir arkadaşıma 19 . haftasında bile erkek dediler , 22. haftasında gittiğinde kız dediler ve değişmedi ondan sonra cinsiyeti .. evet , oluyor böyle durumlar , o yüzden dr.lar temkinli oluyor bu cinsiyet konusunda .. bence 16-18 görmeden kaptırmamak lazım , sonra kabullenememe oluyormuş :26:

Starimu oğluşun sünnet mi oluyor oy oy ne kadarda güzel . Allah kolaylık versin canım bayağı bir koşuşturma olur şimdi öteki canınıda düşün çok yormayasın kendini :79:
Efeciğim burda mısın hu huu :))
Kardelen bebişlerimiz için herşeye değiyor değil mi

erkek kiyafetleri guzel degil ya. traktor araba resimli hepsi, kizlarinkide boyle kucuk balo elbisesi pembe fonfinli.. dogru duzgunde isim bulamiyorum. midemde bulaniyor. en iyisi ben uyuyim.

günaydın güzel anneler gençlik bayramınız kutlu olsun bugün tatil diye kimse yok bende evdeyim ohhhh mis gibi eşimle kahvaltı yaptık rahat rahat evimin işlerini yapayım tabi gücümün yettiğini sonra gezmelere gidecez

çatlak konusunda kremden bahsediliyor kızlar hiçbir krem falan kullanmayın benim doktorum bebe yağı kullan demişti bende hamileliğimin başından beri kullanıyorum en zararsızı bırakın kozmetiğe para harcamayı gidin yüzünüzdeki lekelenmeye karşıda cilt temizleme toniği ve düşük faktör güzeş kremi kullanın doktorumdan tavsiyeler bunlar çok para verip çatlağı olan lekelenmeleri olan çok arkadaşım var

günaydın kızlar..bulanık bi sabah daha..:26:
bebeğim için değer ama..hepimizin gençlik bayramı kutlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…