2011 Aralık Anneleri

mrb kızlar nasılsınız ya ara aara girip okuyom ama sizin heycanınızı yaşayamıyom çünkü 2.5 yaşında 1 oğlum var buraya her girdiğimde ondan vakit çalıyomuşum gibime gelio

dün bende dr gittim devlet hastanesine sadece ense kalınlığına baktı normal dedi 2li test ildışında başka bi hast yapılıomuş başka bi dr un özeli var haftaya oraya gideceğim çünkü doyamadım kuzuma çok tatlıydı anlatamam nasıl hareketliydi hiç durmadı dr bayağı bi uğraştı ense kalınlığı ölçümü için bende bayağı izledim ama devlet hast ultrasyonu nasıl gösterirse ama özelde 3 boyutlu süper i makina var ölüyorum meraktan

selam kizlar nasilsiniz
ilk prensesimiz belli olmus(sumak)
bakalim ilk prensimiz kimden gelecek bizim burda 5 aylikken soyluyorlar ama ben tr geldigimde ogrenirim cinsiyetinii

selam güzel anne adayları nasılsınız?
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Hamiişler buqün nasılsınızz bebişler iyidir umarım ben temizlik yaptım mutluyum huzurluyum

bende şimdi başlıcam evde olmak enteresan bişey yaaaa saat 15:30 daha yeni işe başlıcam işte olsak bu saatlerde çıkışı hesaplardık güsel bişey ama iyiki tatiiiiiiillll

Selam Kızlar 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun, ben hamile olduğumu 23 Nisanda öğrenmiştim bebişler gelene kadar birkaç bayram geçireceğiz, aralığa kadar daha çooook varmış gibi geliyor.

ütü deme banaa aqlarımm benmde biiriktii

ben 30-40 parça biriktiriyorum toptan veriyom ütüye evi temizlemeye nadir büyük işlerde çağrıyom birini ama ütüde kıyıyom paraya benim ayda 40 parça çıkıyo zaten ama siz çalışmıyonuz galiba evde olsam bende yaparım herhal ama gıcık bişey yaa şu ütü işi

iyilik canim sen nasilsin meleklerin nasil cinsiyetlerini ogrendinmi
nasil gidiyor almanca izine gidecekmisin 7.aya kadar sorun olmuyorrrrrr.

gel beraber agliyalim birerde cay yapip icelimmmmm yanliz degilmisim oleyyyyyyyyyyyyyy

Cok sükür canim iyi olmaya calisiyorum iste bebislerde iyiler sali günü gittik doktora göstermedilerkendilerini cift yumurta ikizleriymis canim iyiymis herseyleri bu arada haftaya Aileme kavusuyorum gidebilirsin dedi doktorum cok mutluyumdersleri bosladim zamanim uyumakla geciyor daha dogrusu calisiyor ama kafama girmiyor yaa bu ara nedense

gel beraber agliyalim birerde cay yapip icelimmmmm yanliz degilmisim oleyyyyyyyyyyyyyy[/QUOTE]

hadii içelim havada qüsell ii olur walla

hayatim gun boyu kuduruk kucuk pasamla ugrasiyorum ev yemek ve sonrada ise gidiyorum tr o konuda cok ucuz ve yontemler var ben burda bir temizlikciye gunde 300tl gibi bir para vermem onun yerine ogluma biseyler alirim.

yok çalışmıyorum evde pinekliyorumm ütü yapmayı sewmiorum yhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…